"תודה רבה!" אומר, אקח את אבן האש שלי ואלך.לאחר מכן אוציא את וולפיקס מקלף התפיסה שלי ואשאל אותה:"את רוצה להתפתח וולפיקס?"סטיב
אתה מחליט לקנות מן החנות אבן אש שבעזרתה תפח את ולפקיס שלך על ניטלס.המוכר אומר לך " בחירה מצוינת אבן אש.טוב תביא לי רק רגע ואני מביא לך אבן אש " .המוכר הולך למחסן שלו וכעבור דקה הוא חוזר עם אבן אש אחת בידו.אתה מוציא מהכיס שלך 100$ ואתה משלם למוכר.המוכר לוקח את הכסף ומגיש לך את אבן האש. המוכר אומר לך " תודה שקנית מימני תמליץ עלי לאנשים.אז שהיה לך יום טוב "
NYO HO HO BITCH
"וואי חייבים לעזור לו!" אומר בנחישות.דרוד
אתה לא מבין מאין בה הקול המיסתורי הזה. שינקס וקרבי עונים לך " שינקס קרבי שינקס קרבי ". הפוקידע מתרגם לך " כן כן כן כן ". אתה מתחיל להסתכל לצידי המקום ולחפש מאיזה צד מגיע הקול.לאחר חיפוש קל אתה מבין שהקול מגיע מצד שמאל שלך.אתה פונה לעיוון שמאל עם שינקס וקרבי והולך לכיוון הקול.לאחר הליכה מאוד קצרה אתה רואה אוניקס פראי שתוקףמטייל שזקוק לעזרתך.
לרגע אתלבט האם כדאי להכנס לצרה הזאת אבל אז אבין שזה הדבר הנכון לעשות.
"קרבי,תשתמש על האוניקס בבועות! שינקס,תשתמש גם אתה על האוניקס בניצוץ!" אפקוד על שניהם
'אני חייב לעזור לאיש הזה...' אביט באיש המותקף ברחמים
דרוד
אתה מחליטמ לעזור לאיש הסכן ולכסח את אוניקס הפראי הזה.קרבי פותח את שני הצבתות שלו ופותח במתקפת בועות על אוניקס.מלא בועות עפות הישר לאוניקס.הבועות פוגעות באוניקס ולא ממש מזיזות לו.שינקס רץ לעבר אוניקס כשהוא קרוב אליו משתמש בניצוץ.הניצוץ פוגע באוניקס אך לא משפיע עליו מכיון שאוניקס הוא סוג אדמה וחשמל לא משפיע על אדמה.אוניקס עוזב את האיש ותוקף בצווחה את קרבי ואת שינקס.האיש מנצל זאת ובורח מהמקום.
אייס
אתה מוציא את סנדרשו מהקלף התפיסה שלך ואת איווי אתה מוריד מהראש שלך.אתה שואל אותם מי רוצה להילחם נגד מגנטון. איוי אומר לך " איו איו" ולאחר מכן הוא מצביע על סנדרשו שלך. הפוקידע שלך מתרגם לך את מ שאמר איווי " בחר בסנדרשו חשמל לא ישפיע עליו " .סנדרשו אומר " סנד ". הפוקידע מתרגם את מה שאומר סנדרשו " אני רוצה להילחם נגד מגנטון הזה.זה היה קלי קלות להביס אותו "
דארן
אתה תוהה מה זה היה מה שראית מלפני שניה.אתה וצ'ארמיליון רצים לעבר המקום שממנו אנשים בורחים.כשאתם רצים אתם שואלים איש מה ורה פה. האיש אומר לכם " אני לא יודע אך כדי לכם לברוח אם אתם לא רוצים להיהרג או משהו כזה " .האיש עוזב אותכם ומשיך לרוץ.אתם ממשיכים לרוץ ורואים מלא גם זוראה ומעט זורארק שבורחים גם הם.לבסוף אתם מגיעים למקום שבו קרן האור פגעה.אתם רואים חור ענק שמוביל למקום לא ידוע מופיע מולככם.
סטיב
אתה מודה למוכר על אבן האש שקנית מימנו.אתה מוציא את ולפקיס מקלף התפיסה שלה.כאשר ולפקיס רואה שאתה מחזיק בידך אבן אש היא מתחילה לשמוח.אתה שואל אותה אם היא רוצה להתפתח.ולפקיס בלי זמן למחשבה מיד עונה לך " ול ול ". הפוקידע מתרגם לך אותה " כן כן אני רוצה להתפתח.בקשה פתח אותי ". ולפקיס עומדת לידך ומחכה בשקט שתיתן לה את אבן האש כדי שתוכל להתפתח לניטלס חזקה מאוד.
בלייק
אתה וטודיל מתחילים לרוץ לעבר מקור הצעקה שעמתם.כול שאתם רצים מהר יותר אתם שומעים את הקול חזק יותר מרגע לרגע.אתה מבין שאתם מתקדמים לכיון הנכון של מי שצעק לעזרה.לבסוף אתם מגיעים למקור הצעקה.אתם רואיםמטייל שכוב לו על הקרקע ומפחד מן
אוניקס פראי שתוף אותו. המטייל רואה אותך ואומר לך " ילד בקשה תעזור לי.תציל אותי "
ג'ון
אתה מצחקק בצחוק מזלזל על הפיקאצ'ו של אבי.אבי ופיקאצ'ו מתעצבנים מזה קצת.פרולסאס מתחילה בקרב ותוקפת בקרן קרח את פיקאצ'ו.קרן קרח כחולה עפה הישר לעבר פיקאצ'ו.פיקאצו זז במהירות ומצליח להתחמק מן קרן הקרח של פרולסאס.פרולסאס עוברת לתקוף בכדור צל.היא מעיפה כדור צל חזק שפוגע קצת בפיקאצ'ו. אבי אומר " פיקאצ'ו זנב ברזל ". פיקאצ'ו קופץ על פרולסאס כשהוא מתכון להכות אותה בזנב ברזל
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אוקיי ולפיקס, בבקשה." אומר ואתן לוולפיקס את אבן האש.לאחר שתתפתח אומר לה:"וואוו, איזה יפה את וולפיקס!" ואבדוק אותה בפוקידע.סטיב
אתה מודה למוכר על אבן האש שקנית מימנו.אתה מוציא את ולפקיס מקלף התפיסה שלה.כאשר ולפקיס רואה שאתה מחזיק בידך אבן אש היא מתחילה לשמוח.אתה שואל אותה אם היא רוצה להתפתח.ולפקיס בלי זמן למחשבה מיד עונה לך " ול ול ". הפוקידע מתרגם לך אותה " כן כן אני רוצה להתפתח.בקשה פתח אותי ". ולפקיס עומדת לידך ומחכה בשקט שתיתן לה את אבן האש כדי שתוכל להתפתח לניטלס חזקה מאוד.
NYO HO HO BITCH
"טוב האיש ברח,אנחנו יכולים לנסות לברוח אבל האוניקס ישיג אותנו.." אבין מיואש.דרוד
אתה מחליטמ לעזור לאיש הסכן ולכסח את אוניקס הפראי הזה.קרבי פותח את שני הצבתות שלו ופותח במתקפת בועות על אוניקס.מלא בועות עפות הישר לאוניקס.הבועות פוגעות באוניקס ולא ממש מזיזות לו.שינקס רץ לעבר אוניקס כשהוא קרוב אליו משתמש בניצוץ.הניצוץ פוגע באוניקס אך לא משפיע עליו מכיון שאוניקס הוא סוג אדמה וחשמל לא משפיע על אדמה.אוניקס עוזב את האיש ותוקף בצווחה את קרבי ואת שינקס.האיש מנצל זאת ובורח מהמקום.
"לא! אסור להתייאש!" אתמלא בתקווה "שינקס,תשתמש בנשיכה,קרבי,אקדח מים!" אורה להם.
אראה את האיש בורח ואתחיל לכעוס "היי! הצלתי אותך! אולי תעזור לי להלחם נגד האוניקס עם הפוקימונים שלך לפחות!" אומר לו
"פרוסלאס תנשכי את הזנב בניב קרח ואז תתקפי בכדור צל!" אפקוד על פרוסלאס.ג'ון
אתה מצחקק בצחוק מזלזל על הפיקאצ'ו של אבי.אבי ופיקאצ'ו מתעצבנים מזה קצת.פרולסאס מתחילה בקרב ותוקפת בקרן קרח את פיקאצ'ו.קרן קרח כחולה עפה הישר לעבר פיקאצ'ו.פיקאצו זז במהירות ומצליח להתחמק מן קרן הקרח של פרולסאס.פרולסאס עוברת לתקוף בכדור צל.היא מעיפה כדור צל חזק שפוגע קצת בפיקאצ'ו. אבי אומר " פיקאצ'ו זנב ברזל ". פיקאצ'ו קופץ על פרולסאס כשהוא מתכון להכות אותה בזנב ברזל
ג'ון
פרולסאס משתמשת בניב קרח על זנב הברזל של פיקאצ'ו.פרולסאס נושכת את זנב הברזל של פיקאצ'ו ופוגעת בזנב הברזל עם ניב הקרח שלה.ניב הקרח מקפיא את זנב הברזל לקרח.לאחר מכן פרולסאס תוקפת בכדור צל. היא מכינה כדור צל ואז מעיפה אותו לעבר פיקאצ'ו.לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פרולסאס ונפגע קצת.פיקאצ'ו דופק את הזנב שלו באדמה והזנב יוצא מהקרח.אבי אומר לו " מכת וולט " .פיקאצ'ו מתחיל לרוץ לעבר פרולסאס כשהילה גדולה צהובה ממקיפה אותו.
קודאק
אבי אומר לך " האמנתי את בישארפ כך שהוא הוא היה חזק ויוכל להרים בקלות רבה פוקימונים כבדים כמו אוניקס שלך.אז כך בישארפ הצליח להרים את אוניקס שלך ". אתה מחליט להשתמש בלמפנט בתור הפוקימון השני שלך.למפנט מיד משתמש בתופת על בישארפ.בישארפ לא מצליח להתחמק מן התופת שלו ומיד נפגע קשה.לאחר מכן למפנט משתמש בבילבול על בישארפ.בישארפ מתחמק הבילבול בקלות. בישארפ רץ לעבר למפנט במתקפת ציפורן ברזל.
אייס
אתה מקשיב לאיווי שאמר לך לבחור להילחם עם סנדרשו.סנדרשו נכנס שמח מאוד לזירה.הוא שמח שבחרת בו במי שילחם נגד מגנטון.סנדרשו מתחיל בקרב והוא תוקף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מסופת החול ונלכד בה.סופת החול מתחילה לפגוע ולפגוע במגנטון.לבסוף מגנטון מצליח להתחמק מסופת החול.מגנטון תוקף בכדור ג'ירו את סנדרשו שלך.
דארן
אופס
--------------------------
אתה מתחיל להיות סקרן מה זה החור הזה.אתה מתחיל להביט בצצדים כדי להבין אולי יש איזשהו רמז לחור הענק הזה אך אין שום דבר שיכול לעזור לך.שניכם ניגשים בזהירות רבה לעבר החור הענק שלפניכם.אתה מסתכלים דרך החור הענק ורואים שעומק החור הזה הוא מאוד עמוק.ללמרות העומק הגדול של החור אתם מצליחים לראות דרכו משהו.אתם רואים שביל קטן שעשוי מאדמה שמוביל לאנשהו.כדי לדעת לאן הוא מוביל תצטרכו להיכנס לחור.
דרוד
תוך כדי שהאיש בורח הוא אומר לך " מצטער לא אוכל לעזור לך אין לי פוקימונים אז אין לי שום דרך שבה אוכל לעזור לך.בהצלחה עם האוניקס הזה ". אתה מחליט לא להתיאש ולהמשיך להילחם מול אוניקס הפראי הזה.קרבי ושינקס מצליחים להתחמק מהצווחה של אוניקס.שינקס מתקרב לאוניקס ונושך את גופו.הנשיכה קצת פוגעת ו.קרבי פותח את הצבת הימנית שלו ושולח אקדח מים לעבר אוניקס.אקדח המים פוגע באוניקס אבל ל הכי מזיז לו.אוניקס שולח זנב ברזל על קרבי ושינקס.
בלייק
לאחר שאתה רואה שאתם עומדים מול אוניקס אתה מבין שיש לכם מזל ותוכלו לטפל באוניקס הזה.אתה מצביע על אוניקס כדי שטוטודיל יוכל להבין את מי לתקוף.טוטודיל מיד שולח אקדח מים עוצמתי לעבר אוניקס.אקדח המים פוגע באוניקס אך לא הכי מזיז לו.אוניקס מסיט את מבטו ומתחיל לכעוס עליך ועל טוטודיל שלך.זנבו של אוניקס הופך ללבן.אוניקס משתמש בזנב ברזל אימתני על טוטודיל שלך.
סטיב
אתה מגיש לולפקיס את אבן האש שקנית.ולפקיס לוקחת את אבן האש ושמה אותה על ראשה כדי להתפתח.אור לבן מקיף את ולפקיס והיא מתחילה לגדול.אתה מבין שולפקיס מתחילה להתפתח.לאחר כמה שניות ולפקיס איננה ובמקומה נמצאתנייטטלס.אתה בודק אותה בפוקידע שלך.הפוקידע אומר " ניטלס פוקימון שועל האש.נייטלס היא הצורה המפותחת של ולפקיס. בזמן התפחות נייטלס למדה פיצוץ אש "
ג'יסון
טאפיג זז במהירות ומתחמק מ הראשיה של מאוויל.לאחר מכן טאפיג משתמש בסלסול הגנה שמעלה לו את הגנה.לאחר זאת טאפיג משתמש ביכולת שללו גשר האש.הוא משתמש בגחלת הכי חזקה שלו כדי לבנוות גשר מאש.טאפיג רץ על הגשר.הגשר מאיץ את המהירות שלו.לבסוף מאוויל לא מצליח להתחמק מן המתקפה של טאפיג ונפגעת מאוד קשה.מאוויל רצה לעבר טאפיג במתקפת ניב רעל עליו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)