Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 85 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1268
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    פרולסאס משתמשת בניב קרח על זנב הברזל של פיקאצ'ו.פרולסאס נושכת את זנב הברזל של פיקאצ'ו ופוגעת בזנב הברזל עם ניב הקרח שלה.ניב הקרח מקפיא את זנב הברזל לקרח.לאחר מכן פרולסאס תוקפת בכדור צל. היא מכינה כדור צל ואז מעיפה אותו לעבר פיקאצ'ו.לא מצליח להתחמק מן כדור הצל של פרולסאס ונפגע קצת.פיקאצ'ו דופק את הזנב שלו באדמה והזנב יוצא מהקרח.אבי אומר לו " מכת וולט " .פיקאצ'ו מתחיל לרוץ לעבר פרולסאס כשהילה גדולה צהובה ממקיפה אותו.
    "פרוסלאס תשתמשי בקרן קרח על האדמה וגם על פיקאצ'ו ואז כדור צל על פיקאצ'ו שוב!" אפקוד על פרוסלאס, מכין אסטרטגיות בראשי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בלייק
    עודכן לך כבר הכסף
    ----------------------------------
    אתה מחליט לקנות חפצים חדשים שבחנות של העיר.אתה וטוטודיל מתחילים ללכת ברחובות העיר לעבר החנות של העיר.כעבור כמה דקות של חיפוש של החנוות אתם הולכים לאיבוד.אתם לא יודעים איפה אתם.אתם שוב הולכים ברחובות העיר ומנסים למצוא את החנות.טוטודיל מושך לך את המכנסים סימן שהוא מצא משהו.אתה מסתכל לכיונו ורואה שטוטודיל מצא את החנות.אתה נכנס איתו לחנות. המוכר רואה אותך ואומר לך " שלום מה תרצה לקנות ? יש לנו פה כול אבן פיתוח שתרצה וכדור אור וכדור עשן ".

ג'יסון
    טאפיג שוב מצליח להתחמק מן ניב הרעל של מאוויל.לאחר מכן טאפיג משתמש בסלסול הגנה שמעלה לו את הגנה שוב.טאפיג משתמש ביכולת שלו פעם נוספת גשר אש.הוא משתמש בגחלת ועם הגחלת הוא מיצר גשר אש ארוך.טאפיג רץ על גשר האש וזה מאיץלו את המהירות.לבסוף הוא שולח גחלת חזקה לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק מן הגחלת ומתעלפת על הזירה.האיש ברמקול אומר " ניצחת את מאוויל. כנס לדלת שמולך " .מולך נפתחת דלת אדומה.

אייס
    גל הלם פוגע בסנדרשו ולא מזיז לו כלל.סנדרשו משתמש בחפירה פעם נוספת.את המנהרה שהוא חפר מקודם הוא מחבר למנהרה שחפר עכשיו וכך נוצר איקס בין שתי המנההרות.מגנטון לא מבין מה סנדרשו מתכנן לו מתחת לאדמה.סנדרשו משתמש בסופת חול שיוצאת מכול חורי האיקס.סופת החול לוכדת את מגנטון ופוגעת בו בפגיעה קשה.מגנטון נופל ומתעלף. האיש ברמקול אומר לך " ניצחת את מגנטון כנס לדלת שמולך " .מולך נפתחת דלת אדומה

ג'ון
    פרולסאס תוקפת בקרן קרח את האדמה ואת פיקאצ'ו.קרן הקרח פוגעת באדמה ומקפיאה אותה.קרן הקרח פוגעת בפיקאצ'ו אך לא מקפיאה אותו.פיקאצ'ו ממשיך לרוץ במתקפת וולט מרות שכמעט כול שניה הוא מחליק. פרולסאס תוקפת בכדור צל את פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מתחמק מכדור הצל וסופג אותו בגופו.למרות כול הפציעות של פיקאצ'ו הוא ממשיך לרוץ.פרולסאס לא מצליחה להתחמק ונפגעת ממכת הולט של פיקאצ'ו. אבי אומר " פיקאצ'ו כול הכבוד לך "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ג'ון
    פרולסאס תוקפת בקרן קרח את האדמה ואת פיקאצ'ו.קרן הקרח פוגעת באדמה ומקפיאה אותה.קרן הקרח פוגעת בפיקאצ'ו אך לא מקפיאה אותו.פיקאצ'ו ממשיך לרוץ במתקפת וולט מרות שכמעט כול שניה הוא מחליק. פרולסאס תוקפת בכדור צל את פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מתחמק מכדור הצל וסופג אותו בגופו.למרות כול הפציעות של פיקאצ'ו הוא ממשיך לרוץ.פרולסאס לא מצליחה להתחמק ונפגעת ממכת הולט של פיקאצ'ו. אבי אומר " פיקאצ'ו כול הכבוד לך "
    "עכשיו הוא פצוע פרוסלאס, תשתמשי בקרן קרח על רגליו וכדור צל על גופו!" אפקוד על פרוסלאס בקשיחות כדי שהיא תנצח אותו.

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    בלייק
    עודכן לך כבר הכסף
    ----------------------------------
    אתה מחליט לקנות חפצים חדשים שבחנות של העיר.אתה וטוטודיל מתחילים ללכת ברחובות העיר לעבר החנות של העיר.כעבור כמה דקות של חיפוש של החנוות אתם הולכים לאיבוד.אתם לא יודעים איפה אתם.אתם שוב הולכים ברחובות העיר ומנסים למצוא את החנות.טוטודיל מושך לך את המכנסים סימן שהוא מצא משהו.אתה מסתכל לכיונו ורואה שטוטודיל מצא את החנות.אתה נכנס איתו לחנות. המוכר רואה אותך ואומר לך " שלום מה תרצה לקנות ? יש לנו פה כול אבן פיתוח שתרצה וכדור אור וכדור עשן ".
    "יש לכם אולי מעיל מתכת? אני רוצה לפתח את האוניקס שלי" אני שואל את המוכר.
    "אם יש לכם, תביא לי" אני מוסיף ומחכה.
    חמוף

5. היכל התהילה
    אייס
    גל הלם פוגע בסנדרשו ולא מזיז לו כלל.סנדרשו משתמש בחפירה פעם נוספת.את המנהרה שהוא חפר מקודם הוא מחבר למנהרה שחפר עכשיו וכך נוצר איקס בין שתי המנההרות.מגנטון לא מבין מה סנדרשו מתכנן לו מתחת לאדמה.סנדרשו משתמש בסופת חול שיוצאת מכול חורי האיקס.סופת החול לוכדת את מגנטון ופוגעת בו בפגיעה קשה.מגנטון נופל ומתעלף. האיש ברמקול אומר לך " ניצחת את מגנטון כנס לדלת שמולך " .מולך נפתחת דלת אדומה
    "חזור סאנדשרו" אגיד לו "היית מעולה, יופי של קרב" ואכנס לחדר הבא.

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אופס
    --------------------------
    אתה מתחיל להיות סקרן מה זה החור הזה.אתה מתחיל להביט בצצדים כדי להבין אולי יש איזשהו רמז לחור הענק הזה אך אין שום דבר שיכול לעזור לך.שניכם ניגשים בזהירות רבה לעבר החור הענק שלפניכם.אתה מסתכלים דרך החור הענק ורואים שעומק החור הזה הוא מאוד עמוק.ללמרות העומק הגדול של החור אתם מצליחים לראות דרכו משהו.אתם רואים שביל קטן שעשוי מאדמה שמוביל לאנשהו.כדי לדעת לאן הוא מוביל תצטרכו להיכנס לחור.

]
    'אוקיי, זה על החיים ועל המוות...' אני חושב לעצמי ומגחך קלות. אני לוקח נשימה עמוקה, אוזר אומץ, ונכנס לחור בעזרת השביל הקטן.
    תוך כדי ההליכה, אני מביט לכל הכיוונים במעט חשש, בודק כל הזמן מה קורה ונשאר עירני לכל מצב, "תהיה מרוכז צ'ארמיליון." אני מוסיף תוך כדי ההליכה לצ'ארמיליון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    תוך כדי שהאיש בורח הוא אומר לך " מצטער לא אוכל לעזור לך אין לי פוקימונים אז אין לי שום דרך שבה אוכל לעזור לך.בהצלחה עם האוניקס הזה ". אתה מחליט לא להתיאש ולהמשיך להילחם מול אוניקס הפראי הזה.קרבי ושינקס מצליחים להתחמק מהצווחה של אוניקס.שינקס מתקרב לאוניקס ונושך את גופו.הנשיכה קצת פוגעת ו.קרבי פותח את הצבת הימנית שלו ושולח אקדח מים לעבר אוניקס.אקדח המים פוגע באוניקס אבל ל הכי מזיז לו.אוניקס שולח זנב ברזל על קרבי ושינקס

"אוי לא..." אבהה בזנב הברזל בדאגה "אממ... קרבי!" אסתכל עליו
    "תנסה להשתמש במתקפת צבת ולחסום את האוניקס! שינקס,תשמתמש על האוניקס בדחיפה" אומר לשניהם
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דרוד
    קרבי משתמש במכת צבת על זנב הברזל של אוניקס. רגע לפני שקרבי שולח א הצבת שלו לעבר אוניקס הוא משתמש ביכולת שלו צבת ענקית.הצבת הימנית שלו הופכת לצבת גדולה.הצת מצליחה לעצור את זנב הברזל של אוניקסב בקלות רבה.קרבי קופץ על אוניקס ונותן לו מכת צבת.אוניקס נפגע די קשה ממכת הצבת של קרבי.הצת חוזרת לגודל רגיל שלה.שינקס רץ לעבר אוניקס בדחיפה.אוניקס מהר משתמש בחפירה והוא מתחמק מן הדחיפה של שינקס.

דארן
    אתה לוקח נשימה עמוקה וגם אוזר אומץ לקראת הכניסה לבור.אתה וצ'ארמיליון קופצים ביחד אל החור הענק.אתם רואים שהבור מאוד גדול שיש לו עוד מקום עוד מלא אנשים.לאחר דקה של ריחוף באוויר אתם נוחתים על האדמה רכה.האדמה סופגת את הנחיתה שלכם ואתם לא נפצעיים מזה. מולכם מופיע שביל קצר שעשוי מאבנים.השביל מוביל אל עיר חשוכה כזאת.מעל העיר יש שלט " העיר של העולם התחתון"

אייס
    אתה מחזיר את סנדרשו לקלף התפיסה שלך.סנדרשו חוזר לקלף בגאוה רבה שהצליח להביס את מגנטון. לאחר מכן אתה ביחד עם איווי נכנס לחדר הבא.אתה מגיע לעוד חדר שבו נמצאת זירה שמתפרסת לאורך כול החדר. האיש ברמקול אומר לך " האתגר השני הוא להביס פוקימון אבל הפעם צריך להביס פוקימון בעזרת היכולת של אחד הפוקימונים שלך.תוכל להשתמש בפוקימון אחר ולא דוקא בסנדרשו שלך ". מולך מופיעה מאוויל נקבה.

בלייק
    המוכר אומר לך " רקע אני לא זוכר אם יש לנו מעיל מתכת.תביא לי רגע ואני אבדוק אם יש לי אחד כזה במחסן " .המוכר ניגש למחסן ולאחר דקה הוא חוזר בידו עם מעיל מתכת .המוכר אומר לך " כן יש לך מזל זה המעיל המתכת האחרון שנשאר לי.אז אני מבין שתרצה לקנות אותו.זה עולה 250 $" .אתה מביא לו את הכסף הדרוש והמוכר מביא לך את מעיל המתכת שביקשת כדי שתוכל לפתח את אוניקס שלך.

ג'ון
    פרולסאס משתמשת בקרן קרח על פיקאצ'ו.היא שולחת קרן קרח שמקפיאה את רגליו לקרח.פרולסאס שולחת כדור צל שפוגע קשות בפיקאצ'ו.למרות כול הנזק שספג פיקאצ'ו הוא עדיין עומד. אבי אומר לפיקאצ'ו " תשתמש בהתבאדות חשמלית ". פיקאצ'ו מצליח להשתחר מהקרח איכשהו וקופץ על פרולסאס. פיקאצ'ו אוחז בפרולסאס והיכולת של פרולסאס מופעלת.נוצר פיצוץ חזק מאוד.לאחר שהשן מתפזר אתה רואה את פיקאצ'ו מעולף ואת פרולסאס נמצאת במצב שיתוק. אבי מחזיר את פיקאצ'ו שלו ומוציא לקרב את מילוטיק שלו. 1 -0 לך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    קרבי משתמש במכת צבת על זנב הברזל של אוניקס. רגע לפני שקרבי שולח א הצבת שלו לעבר אוניקס הוא משתמש ביכולת שלו צבת ענקית.הצבת הימנית שלו הופכת לצבת גדולה.הצת מצליחה לעצור את זנב הברזל של אוניקסב בקלות רבה.קרבי קופץ על אוניקס ונותן לו מכת צבת.אוניקס נפגע די קשה ממכת הצבת של קרבי.הצת חוזרת לגודל רגיל שלה.שינקס רץ לעבר אוניקס בדחיפה.אוניקס מהר משתמש בחפירה והוא מתחמק מן הדחיפה של שינקס.
    הייתי אמור לפחד ממה שאוניקס יעשה כשיצא מהאדמה אבל התפלאתי מהיכולת של קרבי
    "וואו!" אצעק בהלהבות "ראתי את המתקפה,היא מגניבה!" אתרגש ואחזור להתמקד בקרב
    "שינקס! כשהוא יצא תשתמש בנשיכה! וקרבי,אקדח מים!" אפקוד עליהם ואחכה שאוניקס יצא מהאדמה..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. אבל הופיר יותר
    בלייק
    המוכר אומר לך " רקע אני לא זוכר אם יש לנו מעיל מתכת.תביא לי רגע ואני אבדוק אם יש לי אחד כזה במחסן " .המוכר ניגש למחסן ולאחר דקה הוא חוזר בידו עם מעיל מתכת .המוכר אומר לך " כן יש לך מזל זה המעיל המתכת האחרון שנשאר לי.אז אני מבין שתרצה לקנות אותו.זה עולה 250 $" .אתה מביא לו את הכסף הדרוש והמוכר מביא לך את מעיל המתכת שביקשת כדי שתוכל לפתח את אוניקס שלך.
    אני יוצא החוצה והולך לרפא את הפוקימונים שלי (אני לא יודע איפה ואיך, אז פשוט תביא אותי לשם).
    אחרי שריפאתי אני מוציא את אוניקס מהפוקדור ומביא לו את מעיל המתכת שקניתי לו.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אתה לוקח נשימה עמוקה וגם אוזר אומץ לקראת הכניסה לבור.אתה וצ'ארמיליון קופצים ביחד אל החור הענק.אתם רואים שהבור מאוד גדול שיש לו עוד מקום עוד מלא אנשים.לאחר דקה של ריחוף באוויר אתם נוחתים על האדמה רכה.האדמה סופגת את הנחיתה שלכם ואתם לא נפצעיים מזה. מולכם מופיע שביל קצר שעשוי מאבנים.השביל מוביל אל עיר חשוכה כזאת.מעל העיר יש שלט " העיר של העולם התחתון"

]
    'מה זה...' אני חושב לעצמי בפחד, אך מנסה ללטף את ראשו של צ'ארמיליון כדי שלא ירגיש את הפחד שלי.
    "אוקיי צ'ארמיליון," אני אומר לו בבטחון, "תתכונן, אני לא יודע מה יקרה, אבל תהיה מוכן." אני אומר לו ומהנהן לעברו, ואז מתקדם יחד איתו בעקבות השביל עשוי האבנים, אל העיר של העולם התחתון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דארן
    אתה די קצת מתחיל לפחד מן המקום שאתה נמצא ו.אתה מלטף את ראשו של צ'ארמיליון כדי שהוא לא ירגיש שאתה מפחד ויתחיל גם לפחד.לאחר כמה שניות שניכם מתחילים ללכת על השביל העשוי מאבנים לעבר העיר שמולכם.לאחר כמה שניות אתם עוברים את השביל בטחה רבה .אתם נכנסים ומתחילם לשמוע קולות צעקה גדולים " קדימה כסח אותו " .אתה וצ'ארמיליון לא מבינים מה זה.אתם רצים לעבר כיוון הקול.כעבור כמה דקות אתם מגיעים למבנה גדול שדומה לקולסאום.אתם נכנסים אליו ורואים 2אגרון ענקיים שנלחמים אחד נגד השני.בצד יש מלא קהל שמריא להם.הקרב ביניהם נראה לך כמו קרב גדיטורים של פוקימונים .

בלייק
    אתה יוצא מן החנות.לאחר מכן אתה מוציא את אוניקס ואת ג'יודוד שלך.אתה מוציא את הפוקידע שלך.בעזרת הפוקידע שלך אתה מרפא את טוטדיל,אוניקס ואת ג'יודוד מהפציעות שחטפו בקרבות שלהם.לאחר מכן אתה מחזיר את ג'יודוד לקלף התפיסה שלך ומשאיר בחוץ את אוניקס שלך. אתה מוציא את מעיל המתכת שקנית ושם אותו על אוניקס.אור לבן מקיף את אוניקס.כעבור כמה שניות מופיע מולך סטיליקיס. סטיליקיס למד ניב חשמל.

דרוד
    אתה מתלהב מן המתקפה שקרבי השתמש בה ואז חוזר להתמקד בקרב.לאחר כה שניות של שקט ואניקס לא מופיע.אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקףף את קרבי ואת שינקס.שינקס מתחמק מזה ותוקף אותו בנשיכה.הוא נושך את גבו וזה כואב לאוניקס.קרבי מתחמק מהמתקפה של אוניקס ותוקף אותו באקדח מים.אקדח המים פוגגע בראשו של אוניקס.אוניקס נופל על החול הרך ומתעלף לו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ג'ון
    פרולסאס משתמשת בקרן קרח על פיקאצ'ו.היא שולחת קרן קרח שמקפיאה את רגליו לקרח.פרולסאס שולחת כדור צל שפוגע קשות בפיקאצ'ו.למרות כול הנזק שספג פיקאצ'ו הוא עדיין עומד. אבי אומר לפיקאצ'ו " תשתמש בהתבאדות חשמלית ". פיקאצ'ו מצליח להשתחר מהקרח איכשהו וקופץ על פרולסאס. פיקאצ'ו אוחז בפרולסאס והיכולת של פרולסאס מופעלת.נוצר פיצוץ חזק מאוד.לאחר שהשן מתפזר אתה רואה את פיקאצ'ו מעולף ואת פרולסאס נמצאת במצב שיתוק. אבי מחזיר את פיקאצ'ו שלו ומוציא לקרב את מילוטיק שלו. 1 -0 לך
    "פרוסלאס תנסי לזוז בעזרת קרן קרח ואם תצליחי תשלחי לעבר מילוטיק כדור צל!" אפקוד על פרוסלאס ותוך כדי אבדוק את היכולת של נאזליף בעזרת הפוקידע.

14. אבל הופיר יותר
    בלייק
    אתה יוצא מן החנות.לאחר מכן אתה מוציא את אוניקס ואת ג'יודוד שלך.אתה מוציא את הפוקידע שלך.בעזרת הפוקידע שלך אתה מרפא את טוטדיל,אוניקס ואת ג'יודוד מהפציעות שחטפו בקרבות שלהם.לאחר מכן אתה מחזיר את ג'יודוד לקלף התפיסה שלך ומשאיר בחוץ את אוניקס שלך. אתה מוציא את מעיל המתכת שקנית ושם אותו על אוניקס.אור לבן מקיף את אוניקס.כעבור כמה שניות מופיע מולך סטיליקיס. סטיליקיס למד ניב חשמל.
    'וואו, הוא מגניב עכשיו' אני חושב לעצמי ומתפהל ממנו.
    "תחזור לקלף לבינתיים, סטיליקס" אני אומר לו ומחזיר אותו.
    'אולי כדאי לסיים כבר את הקרב אגדי?' אני שואל את עצמי ומתקדם לשם.
    כשאני מגיע אני נכנס ומתחיל את האתגרים.
    חמוף

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בלייק
    אתה חושב שסטיליקיס מגניב מאוד.אתה מחזיר אותו לקלף התפיסה שלך ואז הולך עם טוטודיל לקרב האדי הראשון.לאחר כמה דקות אתם מוצאים את המבנה שמתרחש בו הקרב האגדי הראשון.אתה ביחד עם טוטודיל נכנס.מולך נמצא חדר גדול שזירת קרב מתפרסת לאורך כול הזירה. רול ברמקול אומר לך " ברוכים הבאים לקרב אגדי. עליכם לעבור 2אתגרים ואז תוכלו להילחם נגד ג'יראצ'י. אתגר ראשון להביס פוקימון ". מולכם מופיע מגנטון שעליך להביס.

ג'ון
    פרולסאס מנסה לזוז ולתקוף באמצעות קרן קרח אך היא לא מצליחה לזוז מהשיתוק.לאחר כמה שניות פרולסאס נופלת ומתעלפת. השופט אומר " פרולסאס לא יכולה להילחם יותר 1- 1. עכשיו הקרב המכריע ". אבי אומר לך " דימה תוציא את הפוקימון השני שלך ". אתה בודק בפוקידע שלך על היכולת של נאזליף. הפוקידע אומר לך " עלה מרחף. בעזרת העלה שעל ראשו נאזליף יכול לעוף באוויר.העלה יכול לשאת את נאזליף מעליו ואת המאמן שלו.מתקפות אדמה לא יעבדו עליו."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 44 מתוך 85 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •