Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 85 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1268
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    אתה יוצא מהחנות ומתחיל ללכת לעבר קרב האגדי הראשון שלך.בדרך אתה מוציא את אוניקס החוצה כדי שיתפתח לך.אתה מראה לו שיש לך מעיל מתכת.אוניקס מאוד שמח שיש לך מעיל מתכת ועכשיו הוא יוככל להתפתח לסטיליקיס חזק מאוד.אתה שם את מעיל המתכת על אוניקס.אור לבן מקיף את אוניקס.אוניקס מתפח לסטיליקיס. סטיליקיס למד זטיליקיס למד ניב חשמל.אתה רואה שאתה עומד מול המבנה של קרב אגדי
    יש לג'יראג'י הזה סוג..?
    ~~~
    "טוב,אני מבין על מה אתה מדבר סטיליקס," אומר לו ואגש לדלת המבנה
    אני דופק על הדלת ומחכה לתשובה,בזמן הזה אני מכניס את כולם לקלפים שלהם..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    ג'יסון
    זוראה זז במהירות ומצליח להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י. זוראה משתמש בכדור צל כפול.הוא מייצר 2 כדורי צל ומעיף אותם הישר לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מצליח הפעם מן כדור הצל הכפול של זוראה.לאחר מכן זוראה רץ לעבר ג'יראצ'י במהירות עם שריטה.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק ונפגע קצת. ג'יראצ'י אומר " אגרוף חשמל , .האגרוף שלו מתחיל להעטף על ידי ברקים.הוא שולח את אגרוף הברק שלו אל זוראה.
    אני אומר במהירות לזורא: "זורא תתחמק במהירות מהאגרוף הברק שלו ואז תשתמש בשריטה הכי חזק שלך ואז שוב בכדור צל כפול הכי חזק שלך" ואז אני מחכה למהלך תוך כדי שאני חושב על היכול המיוחדת של זורא.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    סטיליקיס במהירות משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.גל הלם של מגנטון לא מספיק מהיר בשביל סטיליקיס ולא פוגע בו.סטיליקיס זז בבור שהוא חפר לעבר המיקום של מגנטון.סטיליקיס יוצא בהפתעה מן הבור שלו ומפתיע את מגנטון.הוא תוקף את מגנטון במתקפת זנב הברזל שלו.מגנטון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ש סטיליקיס ונפגע קשה מאוד.מגנטון מתאושש מהפגיעה ומיד תוקף בעוד כדור ג'ירו את סטיליקיס.
    "חפירה" אני אומר לסטיליקס חלש.
    "והפעם תתפרק בתוך האדמה ותעיף עליו את החלקים החוצה" אני מוסיף.
    חמוף

4. היכל התהילה
    אכנס לדלת בחשש אך בהתרגשות שכבר הבסתי 2 פוקימונים ברצף עם אותו הפוקימון

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    למה אתה מתכון?
    ---------------------------------
    למפרט משתמש במתקפת תופת הרסנית שלו.הוא שולח תופת לעבר כול כדורי הצל שבאים לכינו.התופת פוגעת בכדורי הצל ומשמידה אותם קליל.למפרט משתמש בעל חושי על הפיצוצים שנוצרים מהתגובה עם תופפת.בעזרת העל חושי הוא שולח לעבר בישארפ את הפיצוצים של כדורי הצל עם תופת.בישארפ לא מצליח להתחמק ונפגע מהם מאוד שה.למרות כול הפיעות שחטף בישארפ עדין עומד.בישארפ רץ לעבר למפרט בציפורן מתכת .
    הוא מחזיק יותר מדי מעמד..זה לא הגיוני
    ~
    "תשתמש בתופת שוב ותגרום למתכת שעל ידיו להינמס ותהפוך אותה לנוזלית,היא תישבק לו לידיים והוא לא יוכל לתקוף,אחרי זה תשתמש בטורנדו האש הכי חזק שלך!" אורה ללמפנט.

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה מחליט להשתמש באוניקס בקרב הזה.אוניקס יוצא מקלף התפיסה שלו. אתה בעזרת הפוקידע בודק מידע על טראפינץ'. הפוקידע אומר לך " טארפינץ' פוקימן האדמה. לטראפינץ' אין יכולת מיוחדת כשהוא יתפח תהיה לו יכולת מיוחדת ". אוניקס מתחיל בקרב ותוקף בזנב ברזל את טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מזנב הברזל ונפגע קצת .אילנה אומרת לו " תשמש בסופת חול " .טראפינץ' משתמש בסופת חול על אוניקס.
    "אוניקס-תשתמש בצעקה כדי להעביר את סופת החול אל טארפינץ' ולאחר מכן תשתמש ביכולת הפירוק שלך!" אומר לאוניקס בביטחון.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אתה צועק בקול רם לעבר טי אר שאתה לא שבוי של אף אחד. טי אר אומר לך " הרג קבעת את מותך.חבל ילד שתמות בגיל כזה אבל ברגע שהתחצפת אלי אתה תמוות. אם אתה לא יודע אני הולחם השני הכי חזק בצוות בלאק אחרי קיסר האופל שהוא הכי חזק בצוות בלאק וגם המנהיג שלנו.". טי אר שוג שאגה חזקה מאוד שהורסת חלק מהקולסאום.אנשים מתחילם לרוץ מרוב פחד לכול כיון. טי אר אומר לך " תוציא את כול הפוקימונים שלך שילחמו נגדי "

][/B]
    "אין בעיה!" אני עונה בביטחון ומוציא במהירות את אוניקס מקרב התפיסה שלי וגם מוציא את צ'ארמיליון לקרב.
    "בוא נראה מה יש לך!" אני צועק בנחישות, מקווה כי אוניקס וצ'ארמיליון מוכנים לקרב קשה, 'הוא באמת נראה חזק...' אני חושב לעצמי במעט חשש אך לא מראה זאת על פניי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דארן
    אתה מחליט להוציא את צ'ארמיליון את אוניקס שלך להילחם מול טי אר. טי אר מתחיל לצחקחק על הפוקימונים שלך ואומר לך " אתה חושב שעם שתי אלו אתה תצליח להביס אותי.צ'ארמיליון ואניקס שלך חלשים הם לא יביסו אותי בכזאת קלות.תצטרך צבא שלם של פוקימונים בשביל להביס אותי. אגרוף אש ". האגרוף השמאלי של טי אר עולה באש.הוא זז במהירות לעבר צ'ארמיליון ופוגע בו עם אגרוף האש שלו.צ'ארמיליון נפגע מאגרוף האש קצת.

סטיב
    אוניקס משתמש בצווחה על סופת החול של טראפינץ'.הצווחה של אוניקס חזקה כול כך כך שהיא מצליחה להחזיר בחזרה את סופת החול לטראפינץ'.סופת החול חוזרת לעבר טראפינץ' ופוגעת בו.סופת החול לא משפיעה כלל על טראפינץ' מכיון שהוא סוג אדמה. לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק 3 אבנים מגופו ומעיף אותם לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מאף אבן ונפגע מהם קשה.טראפינץ' רץ לעבר אוניקס במתקפת נשיכה.

קודאק
    ככה זה קרבות גמר
    ----------------------------------
    למפרט שוב משתמש בתופת על בישארפ.התופת פוגעת בשיראפ וממיסה את ציפורן הברזל שלו.ציפורן הברזל שלו הופכת לנוזלית.התופת מתחילה להשפיע על בישארפ קשה מאוד ועושה לו נזק קשה.למפרט משתמש בטורנדו האש שלו כדי לגמור את בישארפ.בישארפ לא מצליח להתחמק מן טורנדו האש של למפרט ונפגע קשה.לאחר כמה שניות בישארפ מתעלף. השופט מכריז " המנצח הוא קודאק "

אייס
    אתה נכנס שמח מאוד מכיון שסנדרשו שלך הצליח להבס שני פוקימונים ברציפות בשני קרבות.אתה נכנס דרך הדלת האדומה עם איווי שלך. אתה מגיע לחדר ענק שבו זירת הקרב מתפרסת לאורך כול החדר הזה.מולך לפתע מופיע ג'יראצ'י מולך.ג'יראצ'י אומר לך " ברוך הבא עכשיו אתה נלחם מולי.תוכל לרפא את הפוקימון שלך 3 פעמים מעבר לזה אתה מפסיד בקרב.אז תוציא את הפוקימון שאתה נלחם בו "

בלייק
    סטליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.מגנטון מפספס את סטיליקיס מלפגוע בו עם כדור הג'ירו שלו.כשסטיליקיס נמצא באדמה הוא משתמש ביכולת שלו פירוק.סטיליקיס מפרק את עצמו לחתיכות ואז שולח כול חתיכת לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מאף אבן שסטיליקיס שולח לעברו.מגנטון נפגע קשה מאוד מהאבנים שפוגעים בו.לאחר מכן מגנטון מתעלף על הזירה. מולך מפתחת דלת אדומה. קול ברמקול אומר לך " כנס לדלת שמולך"

ג'יסון
    זוראה מנסה להתחמק מן אגרוף הברק של ג'יראצ'י אך הוא לא מצליח.זוראה נפגע מן אגרוף הברק אך למזלו לא חוטף שיתוק.לאחר מכן זוראה משתמש במתקפת שריטה על ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מצליח להתחמק מהשריטה של זוראה.לאחר מכן זוראה משתמש בכדורי צל כפולים על ג'יראצ'י. שני כדורי צל עפים לעבר ג'יראצ'י.ג'ירצ'י לא מצליח להתחמק מהם ונפגע.ג'יראצ'י תוקף שוב פעם באגרוף ברק את זוראה.

דרוד
    מתכת ועל חושי
    --------------------------------
    .אתה מבין גם על מה דיבר סטיליקיס ואז אתה מכניס את כול הפוקימונים שלך לקלף התפיסה שלך ונשאר עם שינקס.אתה נכנס בדלת ומגיע לחדר שבו זירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. קול ברמקול אומר לך " ברוך הבא לקרב אגדי. עליך לעבור 2אתגרים ולאחר שתצליח לעבור את 2האתגרים האלו היה לך הזדמנות להילחם בגי'ראצ'י האגדי.אז אתה מוכן להתחיל באתגר הראשון שלנו ?.אם כן אני מיד אסביר לך על האתגר הראשון"

ג'ון
    נאזליף מחליק על הקרח ותוך כדי הוא משתמש בעלי טער ובכדורי צל.הוא שולח את העלי הטער ואת כדורי הל לעבר מילוטיק.מילוטיק מחליק על הקרח גם הוא אך הוא לא מצליח להתחמק מן כדורי הצל ועלי הטער שנאזליף מעיף לעברו.מילוטיק נפגע די קשה מהצתקפות האלו.לאחר מכן מילוטיק תוקף בזנב אקוה על הקרח.זנב האקוה עושה חור בקרח.מילוטיק נכנס לחור ונכנס לאגם.מילוטיק באגם תוקף בטויסטר.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אוניקס משתמש בצווחה על סופת החול של טראפינץ'.הצווחה של אוניקס חזקה כול כך כך שהיא מצליחה להחזיר בחזרה את סופת החול לטראפינץ'.סופת החול חוזרת לעבר טראפינץ' ופוגעת בו.סופת החול לא משפיעה כלל על טראפינץ' מכיון שהוא סוג אדמה. לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק 3 אבנים מגופו ומעיף אותם לעבר טראפינץ'.טראפינץ' לא מצליח להתחמק מאף אבן ונפגע מהם קשה.טראפינץ' רץ לעבר אוניקס במתקפת נשיכה.
    "אוניקס-השתמש בחפירה כדי להתחמק ואחר כך השתמש בזנב ברזל!" אומר לאוניקס בביטחון.
    NYO HO HO BITCH

10. היכל התהילה
    אייס
    אתה נכנס שמח מאוד מכיון שסנדרשו שלך הצליח להבס שני פוקימונים ברציפות בשני קרבות.אתה נכנס דרך הדלת האדומה עם איווי שלך. אתה מגיע לחדר ענק שבו זירת הקרב מתפרסת לאורך כול החדר הזה.מולך לפתע מופיע ג'יראצ'י מולך.ג'יראצ'י אומר לך " ברוך הבא עכשיו אתה נלחם מולי.תוכל לרפא את הפוקימון שלך 3 פעמים מעבר לזה אתה מפסיד בקרב.אז תוציא את הפוקימון שאתה נלחם בו "
    "צא איווי!" אורה לאיווי שלי לצאת לקרב "תתקוף את ג'יראצ'י בסופת חול!"
    אסרוק עם הפוקדע את ג'יראצ'י כדי ללמוד עליו ולראות אילו מתקפות הוא יודע

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    מתכת ועל חושי
    --------------------------------
    .אתה מבין גם על מה דיבר סטיליקיס ואז אתה מכניס את כול הפוקימונים שלך לקלף התפיסה שלך ונשאר עם שינקס.אתה נכנס בדלת ומגיע לחדר שבו זירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. קול ברמקול אומר לך " ברוך הבא לקרב אגדי. עליך לעבור 2אתגרים ולאחר שתצליח לעבור את 2האתגרים האלו היה לך הזדמנות להילחם בגי'ראצ'י האגדי.אז אתה מוכן להתחיל באתגר הראשון שלנו ?.אם כן אני מיד אסביר לך על האתגר הראשון"

"אוקי," אענה לקול "אני מוכן,אותו אעבור איתך שינקס." אומר לשינקס
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    נאזליף מחליק על הקרח ותוך כדי הוא משתמש בעלי טער ובכדורי צל.הוא שולח את העלי הטער ואת כדורי הל לעבר מילוטיק.מילוטיק מחליק על הקרח גם הוא אך הוא לא מצליח להתחמק מן כדורי הצל ועלי הטער שנאזליף מעיף לעברו.מילוטיק נפגע די קשה מהצתקפות האלו.לאחר מכן מילוטיק תוקף בזנב אקוה על הקרח.זנב האקוה עושה חור בקרח.מילוטיק נכנס לחור ונכנס לאגם.מילוטיק באגם תוקף בטויסטר.
    "קליע זרעים כדי לפוצץ את הטוויסטר ואז דופק אפל על החור שעשה מילוטיק נאזליף!" אפקוד על נאזליף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    סטליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.מגנטון מפספס את סטיליקיס מלפגוע בו עם כדור הג'ירו שלו.כשסטיליקיס נמצא באדמה הוא משתמש ביכולת שלו פירוק.סטיליקיס מפרק את עצמו לחתיכות ואז שולח כול חתיכת לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מאף אבן שסטיליקיס שולח לעברו.מגנטון נפגע קשה מאוד מהאבנים שפוגעים בו.לאחר מכן מגנטון מתעלף על הזירה. מולך מפתחת דלת אדומה. קול ברמקול אומר לך " כנס לדלת שמולך"
    "חזור, סטיליקס" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
    אני הולך אל כיוון הדלת ונכנס פנימה לחדר הבא.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    אתה מחליט להוציא את צ'ארמיליון את אוניקס שלך להילחם מול טי אר. טי אר מתחיל לצחקחק על הפוקימונים שלך ואומר לך " אתה חושב שעם שתי אלו אתה תצליח להביס אותי.צ'ארמיליון ואניקס שלך חלשים הם לא יביסו אותי בכזאת קלות.תצטרך צבא שלם של פוקימונים בשביל להביס אותי. אגרוף אש ". האגרוף השמאלי של טי אר עולה באש.הוא זז במהירות לעבר צ'ארמיליון ופוגע בו עם אגרוף האש שלו.צ'ארמיליון נפגע מאגרוף האש קצת.

]
    "צ'ארמיליון תן לו להביור בכל הכוח!" אני צועק בנחישות ומצביע לכיוון אגרון, 'מתקפות אש ואדמה אמורות להשפיע עליו מאוד...' אני חושב לעצמי ואז גם פונה אל אוניקס, "קדימה אוניקס, תן לו חפירה עוצמתית!" אני צועק ומקווה בליבי שיצליח במתקפותיהם.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דארן
    אתה חושב לעצמך שמתקפות אש ואדמה עשויות לפגוע בטי אר.צ'ארמיליון מקשיב לך ומיד תוקף בלהביור חזק מאוד את טי אר.אוניקס מקשיב לך ומשתמש במתקפת חפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.הוא יוצא מהבור ותוקף את טי אר.טי אר זז במהירות שאתה אפילו לא רואה שהוא בכלל התחמק.הלהביור לא פוגע בטי אר ואניקס לא פוגע בטי ארטי אר אומר לך " תצטרך להיות מהיר בשביל להרוג אותי.קרן אש ". מן האגרוף שלו הוא יורה קרן אש לעבר אוניקס.

בלייק
    אתה מחזיר את סטיליקיס לקלף התפיסה שלך.ביחד עם טוטודיל אתה נכנס דרך הדלת האדומה.אתה מגיע לעוד חדר שזירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני שלך הוא להביס גם הפעם פוקימון אבל הפעם תצטרך להביס את הפוקימון היריב בעזרת היכולת של הפוקימון שלך.אתה יכול להשתמש בפוקימון אחר ולא בסטיליקיס.מולך מופיעה מאוויל נקבה.

ג'ון
    נאזליף משתמש בקליע זרעים על הטויסטר של מילוטיק.הטויסטר והקליע הזרעים נפגשים אחד בשני ומתנגשים האחר השני.הם חזקים מאוד ומבטלים את השני.לאחר מכן נאזליף תוקף את מילוטיק בדופק אפל.הוא שולח דופק אפל לעבר החור של מילוטיק כדי לפגוע בו.באגם הדופק האפל זז במהירות לעבר מילוטיק.מילוטיק לא מצליח להתחמק מדופק אפל ונפגע די קשה אך ממשיך להילחם.מילוטיק שוחה לעבר הקרח תוך כדי שימוש בזנב אקוה.

דרוד
    אתה מודיע שאתה מוכן להתחיל את האתגרים.שינקס שמח שאתה בוחר להשתמש בו בקרב האגדי הזה .הקול ברמקול אומר לך " יופי שאתה מוכן.אז האתגר הראשון שלך הוא פשוט.עליך רק להביס פוקימון כולשהו ואתה עובר את האתגר הראשון שלך.אתה נלחם מול מגנטון.אז שהיה לך בהצלחה רבה נגד מגנטון " .מולך נפער חור וממנו יוצא שעליך להביס בקרב
    .

אייס
    אתה מחליט להשתמש באיווי בקרב שלך נגד ג'יראצ'י.איווי שמח שאתה בוחר בו להילחם מול ג'יראצ'.איווי נכנס לזירת הקרב ומיד תוקף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ומיד שולח אותה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מיד מתחמק מימנה בקלות. ג'יראצ'י אומר " אגרוף רעם " .הוא שולח אגרוף רעם לאיווי. אתה סורק את ג'יראצ'י בפוקידע כדי לדעת מה המתקפות שלו. הפוקידע אומר " ג'יראצ'י יודע : אגרוף רע, קרן על חושית,בילבול ,הגנת ברזל, ראש ברזל ואגרוף אש "

סטיב
    אוניקס מיד משתמש בחפירה כדי להתחמק מהנשיכה של טראפינץ'.הוא חופר בור ונכנס אליו.כך אוניקס מתחמק מן הנשיכה של טראפינץ'. אוניקס יוצא מהבור שלו ומיד תוקף בזנב ברזל את טראפינץ'. הזנב שלו הופך ללבן.טראפינץ' מנסה להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קצת.טראפינץ' מתאושש מהפגיעה ומיד שולח פצצת בוץ אל אוניקס.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 48 מתוך 85 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •