Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 85 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 1268
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ק רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2
    טוב אין עוד מקום רק למי שיש לו מקום שמור

קודאק
    התחלתי נשאר בחוץ ולא בקלף תפיסה
    ----------------------
    אתה חושב שג'יסון וסטיב פחדנים מכיון שהם לא רוצים ללכת איתך למחוז 5. לאחר מכן אתה נזכר שיש לך בידך פוקימון התחלתי אשר קיבלת מאמך. אתה מוציא את הפוכדור שלך ופותח אותו.הפוכדור נשבר לרסיסים ומן הפוכדור יוצא ליטויק שלך.הפוקידע שלך מתחיל לדבר" ליטויק פוקימון נר רוח האש.ללוטיק יש יכולת שהוא יכול לעבור דרך דברים מוצקים ומתקפות " . אתה זורק את קלף התפיסה על ליטוויק אך קלף התפיסה מיד חוזר אליך.

סטיב
    אקסיו מוכן להיכנס איתך לדינוות המוות . לאחר שניכם מסכימים להיכנס לדיונות. אתם נכנסים לדינות המוות.לאחר הליכה קצרה בדינות המוות מופיע חול טובעני.החול הטובעני שואב אותכם אך תה מצליח עם כוחתיך להציל אותך ואת אקסיו מהחול טובעני. לאחר כמה שניות מולך מופיע אוניקס. הפוקידע אומר לך " אוניקס פוקימון אדמה ואבן ..היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם. "

ג'ון
    אתה מוציא את הפוקידע שלך מהכיס שלך ואז מרפא את הסנוראט שלך.לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא את סנוראט.אתה מכניס את הפוקידע שלך לכיס וממשיך ללכת עם סנוראט שלך בדינות המוות.אתם הולכים בדינות המוות ולא רואים כלום חוץ מחול אין סופי.אתם ממשיכים ללכת ומולכם מופיע איש בגלימה שחור ירוק.האיש אומר לך" ילד מה אתה עושה פעם הסנוראט שלך בדינות המוות. תסתלק מפה זה לא מקום בשבילך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the New World צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה מוציא את הפוקידע שלך מהכיס שלך ואז מרפא את הסנוראט שלך.לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא את סנוראט.אתה מכניס את הפוקידע שלך לכיס וממשיך ללכת עם סנוראט שלך בדינות המוות.אתם הולכים בדינות המוות ולא רואים כלום חוץ מחול אין סופי.אתם ממשיכים ללכת ומולכם מופיע איש בגלימה שחור ירוק.האיש אומר לך" ילד מה אתה עושה פעם הסנוראט שלך בדינות המוות. תסתלק מפה זה לא מקום בשבילך"
    "אבל אני צריך ללכת לעיר הקרובה לכאן, יש עודדרך כדי להגיע לשם?" אשאל את האיש עם הגלימה הירוקה
    ואם הוא לא יענה לי או שהוא כן אלך מדרך אחרת לעיר הקרובה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אקסיו מוכן להיכנס איתך לדינוות המוות . לאחר שניכם מסכימים להיכנס לדיונות. אתם נכנסים לדינות המוות.לאחר הליכה קצרה בדינות המוות מופיע חול טובעני.החול הטובעני שואב אותכם אך תה מצליח עם כוחתיך להציל אותך ואת אקסיו מהחול טובעני. לאחר כמה שניות מולך מופיע אוניקס. הפוקידע אומר לך " אוניקס פוקימון אדמה ואבן ..היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם. "
    "אוקיי אקסיו-קדימה לקרב!" אומר לאקסיו "קדימה-תשתמש בפרצוף מפחיד ואז בזעם דרקון!"
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    קודאק
    קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.
    [/COLOR][/B]
    אני מודה לפרופסור על הציוד ועל ההסברים, לוקח את הציוד ושם אותו בכיסים שלי.
    לאחר מכן, אני יוצא מהמעבדה ומוציא את הפוקימון שלי מהפוקדור, ובודק אחרי בעזרת אנשים או שלטים מהי הדרך למחוז 1.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    התחלתי נשאר בחוץ ולא בקלף תפיסה
    ----------------------
    אתה חושב שג'יסון וסטיב פחדנים מכיון שהם לא רוצים ללכת איתך למחוז 5. לאחר מכן אתה נזכר שיש לך בידך פוקימון התחלתי אשר קיבלת מאמך. אתה מוציא את הפוכדור שלך ופותח אותו.הפוכדור נשבר לרסיסים ומן הפוכדור יוצא ליטויק שלך.הפוקידע שלך מתחיל לדבר" ליטויק פוקימון נר רוח האש.ללוטיק יש יכולת שהוא יכול לעבור דרך דברים מוצקים ומתקפות " . אתה זורק את קלף התפיסה על ליטוויק אך קלף התפיסה מיד חוזר אליך.
    הבנתי
    -----------
    "למה הוא לא נתפס?" אמלמל לעצמי ואז אזכר שהוא הפוקימון הראשון שלי ולכן הוא לא נתפס,"שלום ליטוויק,תגיד תוכל להראות לי את המתקפות שלך?אתה נראה ממש חזק!" ולאחר שהוא יראה אומר "וואו! אתה ממש חזק!"
    לאחר שאומר לו את כל זה אקרא לו ואלך לכיוון מחוז 5.

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    הבהרה כדי להגיע לאחד המחוזות עליכם להגיע לסוף מחוז 6 וזה יקח זמן
    קודאק
    אתה מבין שבגלל שליטויק הוא התחלתי שלך אז הוא לא יכול להיכנס לקלף התפיסה אלה רק להיות בחוץ.אתה מורה לליטויק להראות לך את המתקפות שהוא יודע להשתמש בהם.ליטויק יורה גוש אש די קטן לכיון האוויר.אתה מבין מזה שליטויק יודע גחלת.ליטויק פותח את הפה שלו.מתוך הפה שלו יוצא ערפיח סמיך.אתה מבין שהוא יודע ערפיח.ליטויק מוציא כדור זוהר כזה שפוגע אדמה.אתה מבין שליטויק יודע בילבול.ליטויק שמח שאתה חושב שהוא חזק.שניכם מתחילים ללכת לכיון מחוז 5.לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע שלט כתוב עליו" דינות המוות- נמצאים פה אוניקס וסטיליקיס אז תזהרו"

דארן
    אתה מודה לקוא על החפצים שקיבלת מימנו.אתה לוקח את החפצים שלך שם אותם בכיס שלך.אתה יוצא מן המעבדה של קוא ואז פותח את הפוכדור שלך כדי לראות איזה התחלתי קיבלת. מן הפוכדור יוצא צ'ארמנדאר. הפוקידע אומר לך " צ'ארמנאר פוקימון האש. היכולת שלו נקראת להבה גדולה ~ כשצ'רמנדר פצוע קשה, הלהבה שעל זנבו גדלה ומתקפות האש שלו מתחזקות מאוד." .הפוקידע אומר לך " כדי להגיע למחוז אחד עליך ללכת רק ישר עד שתגיע לעיר האחרונה במחוז 6 . העיר מאטליקה .אחרי העיר תוכל לעבור תגבול ולהגיע למחוז 1"

סטיב
    אקסיו עושה פרצוף מפחיד על אוניקס.אוניקס סוגר את עינו ולא מסתכל על אקסיו.לאחר כמה שניות אקסיו מפסיק לעשות פנים מפחידות. אוניקס פותח את עינו ומוכן לתקוף את אקסיו.אקסיו מקדים אותו הוא תוקף את אוניקס בזעם דרקון החזק שלו.אוניקס לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע ממש קשה. אוניקס משתמש ביכולת שלו והוא מפרק שני אבנים מגופו.הוא מעיף את 2 האבנים שפירק לעבר אקסיו שלך.

ג'ון
    האיש אומר לך" שמי קלארק ואכן יש דרך עיקוף שעוקפת את דינות המוות ומובילה ישר לעיר מתכני. העיר הרשאונה במחוז 6 . אם תרצה להגיע לדרך עיקוף הזאת תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים.אני מאמין שאתה די חלש והיה לך קשה לנצח אותי. אז אני אתן לך להילחם עם 2 פוקימונים שלך נגד פוקימון 1 שלי .צא גרוטל לקרב ". גרוטל מופיע ליד קלארק.נראה שהפוקידע שלך לא אומר לך מידע על גרוטל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    האיש אומר לך" שמי קלארק ואכן יש דרך עיקוף שעוקפת את דינות המוות ומובילה ישר לעיר מתכני. העיר הרשאונה במחוז 6 . אם תרצה להגיע לדרך עיקוף הזאת תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים.אני מאמין שאתה די חלש והיה לך קשה לנצח אותי. אז אני אתן לך להילחם עם 2 פוקימונים שלך נגד פוקימון 1 שלי .צא גרוטל לקרב ". גרוטל מופיע ליד קלארק.נראה שהפוקידע שלך לא אומר לך מידע על גרוטל
    "אוקיי תודה." אומר לקלארק ואז אוציא את ספירו מהקלף שקיבלתי מפרופסור חוא.
    "ספירו תשתמש בניקור וסנוראט תשתמשי בניב קרח במהירות לפני שספירו פוגע בגרוטל!" אגיד לשני הפוקימונים שלי בזריזות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אקסיו עושה פרצוף מפחיד על אוניקס.אוניקס סוגר את עינו ולא מסתכל על אקסיו.לאחר כמה שניות אקסיו מפסיק לעשות פנים מפחידות. אוניקס פותח את עינו ומוכן לתקוף את אקסיו.אקסיו מקדים אותו הוא תוקף את אוניקס בזעם דרקון החזק שלו.אוניקס לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע ממש קשה. אוניקס משתמש ביכולת שלו והוא מפרק שני אבנים מגופו.הוא מעיף את 2 האבנים שפירק לעבר אקסיו שלך.
    "אקסיו-תתחמק מההתקפה של אוניקס" אומר לאקסיו "ולאחר מכן תשתמש בזעם דרקון שוב באותה העוצמה שהשתמשת קודם!"
    NYO HO HO BITCH

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה מבין שבגלל שליטויק הוא התחלתי שלך אז הוא לא יכול להיכנס לקלף התפיסה אלה רק להיות בחוץ.אתה מורה לליטויק להראות לך את המתקפות שהוא יודע להשתמש בהם.ליטויק יורה גוש אש די קטן לכיון האוויר.אתה מבין מזה שליטויק יודע גחלת.ליטויק פותח את הפה שלו.מתוך הפה שלו יוצא ערפיח סמיך.אתה מבין שהוא יודע ערפיח.ליטויק מוציא כדור זוהר כזה שפוגע אדמה.אתה מבין שליטויק יודע בילבול.ליטויק שמח שאתה חושב שהוא חזק.שניכם מתחילים ללכת לכיון מחוז 5.לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע שלט כתוב עליו" דינות המוות- נמצאים פה אוניקס וסטיליקיס אז תזהרו"
    'לא טוב..שני הפוקימונים האלו חזקים על ליטוויק שלי לכן נצטרף להיזהר..' אחשוב לעצמי ואומר לליטוויק בשמחה "בוא נתחיל ללכת..אם אתה רואה מישהו תשתמש עליו בבלבול ונתחיל לרוץ! בסדר?"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו . האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
    אומר לפרופסור: "שלום שמי הוא ג'ק, באתי לכאן מכדור הארץ אמא שלי שלחה אותי הנה לפני היא מתה ממכת ברק ומה זה המקום הזה בידיוק? ומה אני צריך לעשות כאן?"

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    וג'יסון
    קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.
    אני יגיד לפרופסור קוא: "תודה רבה על ההסבר שלך פרופסור, אני ניצול של כדור הארץ, תגיד לי בבקשה מתי הוא נהרס ולמה?".
    אני יחכה לתשובתו ואז אני יחכה שהוא יביא לי את הקלף וגם את הפוקידע המיוחד שיש בעולם הזה כדי להתחיל במסע שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יסון
    אתה מודה לקוא על הסבר שהוא הסביר לך. קוא אומר לך " כדור הארץ נהרס לפני שעה בידיוק. ב1 בצוהריים הוא נהרס על ידי צוות בלאק.צוות בלאק הרסו את כדור הארץ מסיבה פשוטה .כדור הארץ הוא כוכב עלוב והוא לא צריך להתקיים.אז הם הרסו אותו.רק שתדע כול אחד מצוות בלאקר שולט על אחד מ6 המחוזות.רק על מחוז 6 הם לא שולטים". קוא מגיש לך את הפוקידע ואת קלף התפיסה.אתה לוקח את שתי החפצים ושם אותם בכיס שלך. קוא אומר לך" יש לך עוד שאלות?"

ג'ק

קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. .אתם צריכים לגלת איך להשמיד את צוות בלאק ואיך להחזיר את כדור הארץ " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.
    [/COLOR][/B]

קודאק
    אתה מבין שאתם תהיו בסכנה בדינות המוות בגלל שליטויק חלש מול אוניקס וסטיליקיס.אבל בכול זאת אתם נכנסים לדינות המוות.אתה מתחיל ללכת בדינות המוות וליטויק מרחף באוויר מעל דינות המוות.לאחר הליכה קצרה אתה מרגיש שאתה שוקע.אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה בחול טובעני.ליטויק מנסה למשוך אותך מהחול הטובעני אך הוא לא מצליח.ליטויק משתמש בילבול על החול טובעני.הבילבול הורס את החול הטובעני.באופק אתה רואה אוניקס עצבני זוחל לעברכם.ליטוק תוקף אותו בבילבול אך הוא מתחמק מזה.

סטיב
    אקסיו קופץ מעל שתי האבנים של אוניקס ומתחמק מהם בקלילות.2 האבנים של אוניקס חוזרים לאוניקס ומתחברים בחזרה לגופו .לאחר מכן אקסיו תוקף בזעם דרקון בעוצמה כמו שתקף פעם קודמת.הוא שולח זעם דרקון חזק ביותר לעבר אוניקס. אוניקס לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע די קשה.אוניקס כבר תשוש ועומד להפסיד בקרב אך הוא משתמש בזנב ברזל על אקסיו שלך.

ג'ון
    אתה מוציא את ספירו מהקלף שלו ואת סנראט לקרב.ספירו עף לעבר גרוטל בניקור.סנוראט משתמשת בניב קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מן ניב הקרח של סנוראט והוא הופך לפסל קרח. ספירו משתמש בניקור על הקרח.הניקור שובר את הקרח ופוגע גם בגרוטל. קלארק אומר " זה כול מה שיש לך?. אתה חלש . גרוטל טיפוס סלים ". גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על ספירו וסנוראט שלך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    כינוי: ~BarMaster~
    שם: בר
    תמונה:
    גיל 13
    רקע: בר נולד בעיר הארטום שבמחוז סינו לאבא מקס ולאמא בלה. לאבא של בר מקס יש מיסדריבוס קטן , שבר אוהב לשחק איתו ולטפל בו כשאבא נוסע לעבודה שלו.
    הסיפור של מיסדריבוס מתחיל כשבר נולד המיס (קיצור של מיסדריבוס) הופיע למול העניים של בר ובר התחיל לבכות כי המיס הבהיל אותו, מיס נעלב והלך ליער הקרוב לעיר ונשאר שם הרבה מאוד זמן מקס היה מאוד מודאג כי הוא ידע שמיס לא רצה להבהיל את בר והוא נעלב, לאחר כמה שנים כשבר גדל כבר מקס לקח את בר לעבודה שלו ובדרך פתאום בר ראה מהחלון של המכונית מיס שמוכר לו ואמר לאבא הם עצרו וראו שזהו המיס של מקס הם שמחו מאוד ובר אמר לו שהוא היה קטן והא מאוד נבהל אבל הוא לא כועס עליו ואפשר להתחיל דרך חדשה. מיס ישר ניהיה שמח וע לה לאותו ומאותו יום הוא עם המשפחה.
    יום אחד בר יצא איתו לטייל ונפל ארצה מאבן משונה, אבן סגולה שלא ידע מהיא מיס שידע מהיא (אבן אופל) ישר קפץ עליה ונהפך לזוהר, בר מאוד נבהל אבל לאחר כמה שניות האור נעלם וראה פוקימון אחר הוא הבין שמיס התפתח אבל לא ידע למה, הם חזרו הביתה ואבא הסביר לו, ועכשיו יש להם מיסמגיוס.
    מכיוון שבר גדל עם מיס הוא מאוד אוהב פוקימוני רוח ור וצה שיתחיל את המסע מיס כמו שגדל איתו. אבל רק אז הודיעו את ההודעה האיומה שהעולם עומד לההרס לחלוטין, כשבר ואמא הלכו לכיוון השער בר לקח איתו את מיס ברגע שעברו את השער בר ראה בחזרה את מיסדריבוס ואבן האופל עפה באוויר, בר תפס אותה ושמר אותה בתיק שלו, והבין שהוא עומד לצאת למסע שלו.
    פוקימון התחלתי: מיסדריבוס שברקע
    יכולת הפוקימון: צל ממושמע - כאשר למיסדריבוס,למסמגיוס נשארו מעט כוח הצל שלהם תוקף עם אותם מתקפות שהם תוקפים התקפה כפולה.
    מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
    ציוד:לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    הערות בקשות: שאבן האופל מהרקע תיהיה לי בתיק ישר בהתחלה
    נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 04-19-2011 בשעה 12:26 PM

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בר הרקע קצת לא הגינוי שמיסמגיוס תחזור למיסידריבוס אבל מקבל את הרקע הזה. רק תחליף יכולת כי יש כבר כזאת יכולת לאחד השחקנים במשחק. כשתחליף ליכולת טובה אתה רשום

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    אתה מודה לקוא על החפצים שקיבלת מימנו.אתה לוקח את החפצים שלך שם אותם בכיס שלך.אתה יוצא מן המעבדה של קוא ואז פותח את הפוכדור שלך כדי לראות איזה התחלתי קיבלת. מן הפוכדור יוצא צ'ארמנדאר. הפוקידע אומר לך " צ'ארמנאר פוקימון האש. היכולת שלו נקראת להבה גדולה ~ כשצ'רמנדר פצוע קשה, הלהבה שעל זנבו גדלה ומתקפות האש שלו מתחזקות מאוד." .הפוקידע אומר לך " כדי להגיע למחוז אחד עליך ללכת רק ישר עד שתגיע לעיר האחרונה במחוז 6 . העיר מאטליקה .אחרי העיר תוכל לעבור תגבול ולהגיע למחוז 1"

[/COLOR][/B]
    'וואו איזה פוקימון התחלתי...' אני חושב לעצמי בשמחה והתפעלות, "אוקיי צ'ארמנדר, בוא נצא למסע." אני אומר לצ'ארמנדר ומלטף את ראשו.
    אני מתחיל לחפש את הדרך לכיוון העיר הראשונה על מנת להתחיל את המסע.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 5 מתוך 85 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •