Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 85 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1268
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    בלייק
    ג'יודוד משתמש בגילגול והוא מסתובב בזירה במעגלים רבים. קרן העל חושית מפספסת את ג'יודוד בגלל שהוא זז כול שניה.לאחר מכן ג'יודוד משתמש במכת בוץ על ג'יראצ'י.הוא זורק לעברו בוץ.הבוץ פוגע בג'יראצ'י ולא נותן לו לראות.ג'יודוד מנצל זאת ומיד תוקף בגלגול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מתחמק מהגילגול ונפגע די קשה. ג'יראצ'י מצליח להוציא את הבוץ מעינו ותוקף באגרוף אש את ג'יודוד.
    איך אני מלמד את הפוקימון מתקפות?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "חפירה, תעבור מאחוריו ומכת בוץ" אני אומר לג'יאודוד באדישות.
    חמוף

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בלייק
    תנסה ללמד אותו מתקפה שתתרצה
    ---------------------------------
    ג'יודוד מקשיב לך ומיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אגרוף האש של ג'יראצ'י מפספס את ג'יודוד שניה אחרי שג'יודוד נכנס כבר לבור.בבור ג'יודוד זז לעבר כיונו של ג'יראצ'י מבלי שהוא ידע.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ומפתיע את ג'יראצ'י במכת בוץ. הוא מעיף לעבר ג'יראצ'י בוץ שפוגע בו וגורם לו לעיורון. ג'יראצ'י מוציא את הבוץ בקלות. .ג'יראצ'י אומר לך" מהלכים יפים יש לג'יודוד שלך " הוא תוקף באגרוף רעם את ג'יודוד שלך.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. אבל הופיר יותר
    בלייק
    תנסה ללמד אותו מתקפה שתתרצה
    ---------------------------------
    ג'יודוד מקשיב לך ומיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אגרוף האש של ג'יראצ'י מפספס את ג'יודוד שניה אחרי שג'יודוד נכנס כבר לבור.בבור ג'יודוד זז לעבר כיונו של ג'יראצ'י מבלי שהוא ידע.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ומפתיע את ג'יראצ'י במכת בוץ. הוא מעיף לעבר ג'יראצ'י בוץ שפוגע בו וגורם לו לעיורון. ג'יראצ'י מוציא את הבוץ בקלות. .ג'יראצ'י אומר לך" מהלכים יפים יש לג'יודוד שלך " הוא תוקף באגרוף רעם את ג'יודוד שלך.
    "אתה לא מבין שהמהלכים שלך חסרי השפעה כנגד פוקימון אבן?" אני אומר לו וצוחק עליו.
    "תתחמק בגלגול ואז תנסה להשתמש בזריקת אבנים!" אני קורא.
    חמוף

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בלייק
    ג'יודוד משתמש במתקפת גלגול.הוא מתגלגל הצידה ומצליח להתחמק מן אגרוף הברק של ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אומר לך" אני יודע שמתקפת חשמל לא תשפיע על ג'יודוד שלך.רק רציתי לראות איך ג'יודוד יגיב למתקפת החשמל שלי.הוא הגיב יפה מאוד , .ג'יודוד מנסה להשתמש בזריקת אבנים.הוא מוציא מהאדמה גוש סלע ומעיף אותו אל ג'יראצ'י.ג'יודד לא כיון טוב ולא פוגע בג'יראצ'י.על ג'יודוד להתאמן עוד על זריקת אבנים כדי לשלוט בזה מצוין.ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. אבל הופיר יותר
    בלייק
    ג'יודוד משתמש במתקפת גלגול.הוא מתגלגל הצידה ומצליח להתחמק מן אגרוף הברק של ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אומר לך" אני יודע שמתקפת חשמל לא תשפיע על ג'יודוד שלך.רק רציתי לראות איך ג'יודוד יגיב למתקפת החשמל שלי.הוא הגיב יפה מאוד , .ג'יודוד מנסה להשתמש בזריקת אבנים.הוא מוציא מהאדמה גוש סלע ומעיף אותו אל ג'יראצ'י.ג'יודד לא כיון טוב ולא פוגע בג'יראצ'י.על ג'יודוד להתאמן עוד על זריקת אבנים כדי לשלוט בזה מצוין.ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית
    "פשוט תמשיך לנסות את זה" אני אומר לג'יאודוד.
    "תתגלגל כדי להתחמק ותשתמש בזריקת אבנים" אני מוסיף.
    חמוף

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בלייק
    ג'יודוד עוד פעם משתמש במתקפת גלגול כדי להתחמק מן הקרן העל חושית של ג'יראצ'י.ג'יודוד לא מוותר ומשיך לנסות להשתמש במתקפת זריקת סלעים.הוא מוציא גוש מהזירה והופך אותו לסלע ענקי.הוא מעיף אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משתמש באגרוף אש ששובר את הסלע לרסיסים. ג'יודוד למד זריקת סלעים. ג'יראצ'י אומר " אז הג'יודוד שלך לא חלש ממש.". ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש חזק ביותר את ג'יודוד.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. אבל הופיר יותר
    בלייק
    ג'יודוד עוד פעם משתמש במתקפת גלגול כדי להתחמק מן הקרן העל חושית של ג'יראצ'י.ג'יודוד לא מוותר ומשיך לנסות להשתמש במתקפת זריקת סלעים.הוא מוציא גוש מהזירה והופך אותו לסלע ענקי.הוא מעיף אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משתמש באגרוף אש ששובר את הסלע לרסיסים. ג'יודוד למד זריקת סלעים. ג'יראצ'י אומר " אז הג'יודוד שלך לא חלש ממש.". ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש חזק ביותר את ג'יודוד.
    "זה לא עוזר" אני אומר לו באדישות ומזיז את הראש כאילו שאני מתנשא עליו.
    "בוא ונגמור אותו, תשתמש בחפירה, תתחמק ואחריו ואז גלגול משולב עם היכולת המיוחדת שלך!" אני אומר לו.
    חמוף

8. היכל התהילה
    אייס
    אתה מורה לאיווי להשתמש בכדור צל כמתקפת נגד קרן העל חושית.מכיון שמתקפת חושך לא פועלת על על חושי.איווי מקשיב לך והוא מיד משתמש בכדור צל.לאחר מכן הוא מעיף את כדור הצל לעבר קרן העל חושית.כדור הצל חוסם את קרן העל חושית מלפגוע באיווי שלך.לאחר כמה שניות כדור הצל וקרן העל חושית נעלמים מהזירה.לאחר מכן ג'יראצ'י תוקף שוב פעם באגרוף אש את איווי.
    "תתחמק!" אורה לאיווי "תנסה לחפור במהירות וללמוד חפירה!"

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אתה מתעצבן וקורא לטי אר פחדן על זה שברח מימך.אתה בערזת הפוקידע שלך מרפא את צ'ארמיליון ואת אוניקס מהפציעות שיש להם.לאחר זאת אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים ללכת לכיון היציאה.אתם מגיעים ליציאה ומשיכים ללכת על שביל האבנים.לבסוף אתם מגיעים לחור.אתם מתחילים לטפס על החור ולאחר כמה דקות אתם מגיעים לכפר.אתה רואה שחושך בכפר.

]
    'אממ... עבר הרבה זמן אה...' אני חושב לעצמי ומתחיל לחפש בכפר מקום לינה בשביל הלילה.
    במידה ולא אמצא בעצמי, אפנה אל אחד האנשים ברחוב ואשאל אותו על כך.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דארן
    אתה ביחד עם צ'ארמנדאר מתהלך ברחובות הכפר אחר חיפוש מקום שבו תוכלו לישון.אתם הולכים והולכים ברחבות ומחפשים אכסניה בכפר.לאחר כמה דקות של חיפושים אתם לא מוצאים אכסניה.אתם שואלים אנשים שאומרים לכם" אין לנו אכסניה תשינו על ערסל " .אתה וצארמילין מחפשים ארסל.תוך מס' שניות אתם מוצאים ערסל שתלוי לו בין שני עצים.אתה ניגש אליו וישן עליו.צ'ארמיליון יון ליד העץ.כעבור מלא זמן אתה מתעוור וראה שכבר בוקר.

אייס
    איווי מנסה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י אך הוא לא מצליח הפעם להתחמק.אגרוף האש של ג'יראצ'י פוגע באיווי.איווי נפגע קצת ולא חוטף כוויה בגופו.איוי מנסה ללמוד חפירה.בעזרת רגליו הוא חופר משהו בזירה וזה לא בור.איווי לא מצליח ללמוד חפירה. ג'ייראצ'י אומר לך " טוב נו הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה .קרן על חושית " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית חזקה את איווי.

בלייק
    ג'יודוד משתמש בחפירה. הוא חופר בור ונכנס אליו במהירות כך הוא מתחמק מאגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור שלו.הוא מתחיל להשתמש במתקפת גלגול תוך כדי שימוש ביכולת המיוחדת שלו.קוצים יוצאים מתוך הגוף של ג'יודוד.נראה שג'יודוד הפך לקיפוד מתגלגל. ג'יודוד מתגלגל במהירות רבה שג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהמתקפה.ג'יודוד פוגע קשה מאוד בג'יראצ'י.גיראצ'י מתחיל קצת לדמם מגופו. הוא אומר לך " אתה תשלם שפצעת אותי.קרן על " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על את ג'יודוד.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. אבל הופיר יותר
    בלייק
    ג'יודוד משתמש בחפירה. הוא חופר בור ונכנס אליו במהירות כך הוא מתחמק מאגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור שלו.הוא מתחיל להשתמש במתקפת גלגול תוך כדי שימוש ביכולת המיוחדת שלו.קוצים יוצאים מתוך הגוף של ג'יודוד.נראה שג'יודוד הפך לקיפוד מתגלגל. ג'יודוד מתגלגל במהירות רבה שג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהמתקפה.ג'יודוד פוגע קשה מאוד בג'יראצ'י.גיראצ'י מתחיל קצת לדמם מגופו. הוא אומר לך " אתה תשלם שפצעת אותי.קרן על " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על את ג'יודוד.
    "תזרוק סלע לכיוון הקרן ותתגלגל עליה במכה כדי לחזק את המהירות שלה" אני אומר לו.
    "אחר כך תחפור ותחכה לסימן שלי כדי לצאת עם דחיפה עליו" אני לוחש לו מהר.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    אתה ביחד עם צ'ארמנדאר מתהלך ברחובות הכפר אחר חיפוש מקום שבו תוכלו לישון.אתם הולכים והולכים ברחבות ומחפשים אכסניה בכפר.לאחר כמה דקות של חיפושים אתם לא מוצאים אכסניה.אתם שואלים אנשים שאומרים לכם" אין לנו אכסניה תשינו על ערסל " .אתה וצארמילין מחפשים ארסל.תוך מס' שניות אתם מוצאים ערסל שתלוי לו בין שני עצים.אתה ניגש אליו וישן עליו.צ'ארמיליון יון ליד העץ.כעבור מלא זמן אתה מתעוור וראה שכבר בוקר.

]
    "בוקר טוב," אני אומר לצ'ארמיליון בחיוך קטן ומתמתח לקראת היום החדש.
    אני מארגן את חפציי ואת הכל, 'אוקיי היום זה הגמר של התחרות...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומתרגש, ולאחר שאני מסיים את ההתארגנות אני יוצא מהאכסניה ובודק מה עם התחרות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    סטיליקיס משתמש בקשיחות כדי להגן עליו מפני כדור הג'ירו של מגנטון. הקשיחות מעלה לסטיליקיס את הגנה שלו.כדור הג'ירו פוגע בסטיליקיס אך זה בקושי מזיז לו.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בזנב ברזל.הוא שולח את זנב הברזל שלו הישר לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של סטיליקיס ומפסיד בקרב. הקול ברמקול אומר לך" כנס בדלת האדומה ". מולך נפתחת לה דלת אדומה.
    "אוקיי," אענה לבקשת הקול.
    "סטיליקס,היית מעולה! עכשיו חזור!" אחזיר אותו לקלף שלו.
    "טוב,הנה זה בא,המבחן השני..." אמלמל לעצמי ואכנס דרך הדלת האדומה
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    אייס
    איווי מנסה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י אך הוא לא מצליח הפעם להתחמק.אגרוף האש של ג'יראצ'י פוגע באיווי.איווי נפגע קצת ולא חוטף כוויה בגופו.איוי מנסה ללמוד חפירה.בעזרת רגליו הוא חופר משהו בזירה וזה לא בור.איווי לא מצליח ללמוד חפירה. ג'ייראצ'י אומר לך " טוב נו הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה .קרן על חושית " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית חזקה את איווי.
    "איווי תשתמש ביכולת שלך ותלמד קרן על חושית!" אורה לו "תשתמש בכדור צל כמתקפת נגד שוב!"
    "לא אמרת שאני יכול לרפאת את הפוקימונים 3 פעמים?" אשאל את ג'יראצ'י

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    איווי מנסה ללמוד קרן על חושית בעזרת היכולת שלו אך זה לא מצליח לו.לאחר מכן איווי עובר לתקוף במתקפת כדור צל את קרן העל חושית של ג'יראצ'י. כדור הצל מתנגש בקרן העל חושית. הוא מגן על איווי מפני הקרן העל חושית של ג'יראצ'י.לאחר כמה שניות המתקפות נעלמות. ג'יראצ'י אומר לך " כן אמרתי מותר לרפא את הפוקימון 3 פעמיים בקרב " .ג'יראצ'י עובר לתקוף באגרוף רעם את איווי.

דרוד
    אתה מחזיר את סטיליקיס שלך לקלף התפיסה שלך.ביחד עם שינקס אתה נכנס דרך הדלת האדומה.אתה מגיע לחדר ענק שזירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני שלך הוא להביס פוקימון בעזרת היכולת של הפוקימון שלך.אתה רשאי להשתמש בפוקימון אחר באתגר הזה אך אם תרצה תוכל להשתמש בסטיליקיס שלך " .מולך מופיעה מאוויל נקבה.

דארן
    אתה קם מערסל שישנת עליו ומתארגן.אתה מעיר את צ'ארמיליון משנתו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים לכת לעבר התחרות.כעבור הליכה קצרה אתם מגיעים תחרות.שם אתם רואים את שאר האנשים שעלו לחצי הגמר. השופט אומר " עכשיו אתן לכול אחד מס' ואגריל מי ילחם נגד מי. דארן 1,אבי2 ,יוסי 3,אור 4. הקרב הראשון הוא בין אבי לדדארן. הקרב השני הוא יוסי נגד אור.דארן ואבי תעלו לזירה להילחם "

בלייק
    ג'יודוד משתמש בזריקת סלעים.הוא מוציא מהאדמה סלע וזורק אותו אל קרן העל.ג'יודוד משתמש בגילגול על הסלע כדי להגביר את כוחו של הסלע.הסלע מתנגש בעוצמה נגד קרן העל.קרן העל מצליחה להשמיד את הסלע אך רק כוח קטן מימנה שורד.קרן העל פוגעת בג'יודוד וג'יודוד נפגע קשה.ג'יודוד משתמש בחפיר.הוא חופר בור ונכנס אליו.בבור הוא מחכה לסימן שלך כדי לדעת מתי לצאת נהבור ולתקוף את ג'יראצי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 52 מתוך 85 ראשוןראשון ... 242505152535462 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •