Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 85 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1268
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    זוראה בצורת אגרון תוקף בקרן על את אגרון בצורת זורארק.פרולסאס שולחת קרן קרח לעברו.פליגון שולח קרן על גם הוא לעבר זורארק בצורת אגרון.ראלסט משתמש בעל חושי כי לכון את כול המתקפות ישירות לאגרון.אגרון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.בעזרת העל חושי כול המתקפות פוגעות באגרון.אך בזכות הגנת ברזל הנזק ירד בשליש.אגרון תוקף בקרן את כולכם.
    "ראלטס תשתמש שוב בעל-חושי כדי לתפוס את הקרן על ואז תשלח אותו לעברו ואז זוראה ופרוסלאס תתקפו בקרן קרח את זוראזארק!" אפקוד על שלושת הפוקימונים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    קודאק
    תבין בהמשך
    ---------------------------------------------------------
    אתה די מתרגש שאימך הצליחה לשרוד כמוך ואתה פוגש אותה פה מול עינך. אמא שלך אומרת לך " סתם רציתי לראות את הבן שלי שאני הכי אוהבת בעולם הזה. לאחר שעזבת לעולם החדש הצלחתי לשרוד מהברק ולא נהרגתי.אאז נכנסתי לשער מימדי והגעתי לעולם הזה. פגשתי את קוא שאמר לי שאתה פה ואז התחלתי לעקוב אחריך עד לפה".לאחר כמה שניות אימך גם היא נעלמת בחושך המוחלט הזה .
    אצעק "חכי!" אבל אראה שזה לא עוזר.
    אוציא את אוניקס מקלף התפיסה ואתפוס בו הכי חזק שאני יכול.
    "חפירה!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קודאק
    אתה צועק לאימך לעצור אך היא כבר לא שומעת אותך והיא נלעמת באפלה המולחטת של המערה.אתה מחליט להוציא את אוניקס מתוך קלף התפיסה שלך אך אתה שם לב שקלף התפיסה לא עליך.לאחר כמה שניות האפלה נעלמת מן המערה.אתה מוצא את עצמך ליד למפרט זוראה ואלריק שלך.אתה שומע שאגה אדירה שנשמעת.מולכם מופיע זורארק שיש לו צלקת בעין ימין שלו .אלריק אומר לך " אם נרצה לעבור תמערה נצטרך להביס אותו "

ג'ון
    ראלסט משתמש בעל חושי ובעזרת העל חושי הוא שולט בקרן העל של אגרון.הוא מחזיר את קרן העל לעבר אגרון.אגרכון מצליח להתחמק מן קרן העל של עצמו.זוראה בצורת אגרון ורפולסאס תקופים את אגרון במתקפת קרן קרח.אגרון לא מהיר מספיק בשביל קרן הקרח וקרן הקרח פוגעת בו ומקפיאה אותו.זורארק משנה את צורתו בחזרה לזרארק.זורארק אינו יכול לעשות כלום כשהוא קפוא בקרח שיצרה קרן הקרח.

אייס
    אתה מחליט להמשיך להילחם עם איווי שלך.בעזרת הפוקיידע שלך אתה מרפא את איוי לקרב.איווי נחוש הפעם לנצח לג'יראצ'י ולא להפסיד לו הפעם.איווי נכנס לקרב ומחכה שתורה לו במה לתקוף.בזמן הזה סנדרשו נשאר מחוץ לזירה ומתחיל לעודד את איווי שינצח את ג'יראצ'י.איווי שמח מאוד שסנדרשו מעודד אותו.ג'יראצ'י אומר לך " מחשבה נבונה עכשיו ממשיכים בקרב " .ג'יראצ'י שולח קרן בילבול חזקה לעבר איווי.

דרוד
    קרבי זז הצידה ומתחמק מן קרן הקרח של מאוויל.לאחר מכן קרבי פותח את הצוות הימנית שלו ושלח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק מן הטווח של אקדח המים אך לא מצליחה.אקדח המים של קרבי פוגע בה חזק מאוד.לאחר זאת קרבי שוב משתמש ביכולת שלו צבת גדולה.הצבת שלו נהפכת לגדולה.הוא מנסה לתפוס את מאוויל אך היא כול הזמן קופצת ולא נותנות לו לתפוס אותה.מאוויל משתמש בנשיכה על קרבי.

סטיב
    אוניקס שולח צעקה כדי שתסיט את כיון אקדח המים אל פוליראט.אקדח המים חזק מהצועקה ולכן הוא מביס את הצעקה.אקדח המים פוגע קשה באוניקס שלך.אוניקס מיד זאת שולח זנב ברזל אל פוליראט.פוליראט קופץ לאוויר ומתחמק מזנב הברזל.לאחר זאת אתה בודק מידע ל פוליראט בפוקידע " פוליראט סוג מים ולחימה. יכולת מיוחדת-ברג שהיריב יסתכל על הסימן שעל פוליראט הוא יהפוך למבולבל". פוליראט שולח משאבת הידרו אל אוניקס.

בלייק
    ג'יודוד משתמש בחפירה ויוצא מהחפירה ואז שוב בחפירה.כ הוא עושה שוב ושוב כדי להתחמק מהבילבול שג'יראצ'י שולח לעברו.לבסוף ג'יראצ'י מפסיק לשלוח אל ג'יודוד בלבול. ג'יודוד עובר לתקוף בזריקת סלע. הוא מוציא סלע מהזירה וזורק אותו בעוצמה רבה אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהסלע.הסלע מתנפץ אליו ופוגע בו קשה.ג'יראצ'י נופל על הזירה מעולף לגמרי. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב ".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    קרבי זז הצידה ומתחמק מן קרן הקרח של מאוויל.לאחר מכן קרבי פותח את הצוות הימנית שלו ושלח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק מן הטווח של אקדח המים אך לא מצליחה.אקדח המים של קרבי פוגע בה חזק מאוד.לאחר זאת קרבי שוב משתמש ביכולת שלו צבת גדולה.הצבת שלו נהפכת לגדולה.הוא מנסה לתפוס את מאוויל אך היא כול הזמן קופצת ולא נותנות לו לתפוס אותה.מאוויל משתמש בנשיכה על קרבי.

"קרבי,תנסה להשתמש באקדח מים הכי חזק שלך! במידה וזה לא מצליח,שלח מתקפת צבת! קדימה!" אומר לו ואביט למאוויל הזאת בעיינים
    "אני ינצח אותך,ג'יראג'י..." אמלמל ואנסה להיות כמה שיותר בטוח בעצמי.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ג'ון
    ראלסט משתמש בעל חושי ובעזרת העל חושי הוא שולט בקרן העל של אגרון.הוא מחזיר את קרן העל לעבר אגרון.אגרכון מצליח להתחמק מן קרן העל של עצמו.זוראה בצורת אגרון ורפולסאס תקופים את אגרון במתקפת קרן קרח.אגרון לא מהיר מספיק בשביל קרן הקרח וקרן הקרח פוגעת בו ומקפיאה אותו.זורארק משנה את צורתו בחזרה לזרארק.זורארק אינו יכול לעשות כלום כשהוא קפוא בקרח שיצרה קרן הקרח.
    "עכשיו ראלטס אני חייב שתיתפתח..." אומר לראלטס בשקט, מקווה שהוא יתפתח
    "בנתיים זוראה תשלח להביור ואת פרוסלאס תשלחי כדור צל שכך יווצר כדור צל אש שיחסל את זורזארק!" אוסיף בתקווה שהם יצליחו לעשות את המתקפה.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אוניקס שולח צעקה כדי שתסיט את כיון אקדח המים אל פוליראט.אקדח המים חזק מהצועקה ולכן הוא מביס את הצעקה.אקדח המים פוגע קשה באוניקס שלך.אוניקס מיד זאת שולח זנב ברזל אל פוליראט.פוליראט קופץ לאוויר ומתחמק מזנב הברזל.לאחר זאת אתה בודק מידע ל פוליראט בפוקידע " פוליראט סוג מים ולחימה. יכולת מיוחדת-ברג שהיריב יסתכל על הסימן שעל פוליראט הוא יהפוך למבולבל". פוליראט שולח משאבת הידרו אל אוניקס.
    "אוניקס-תשתמש בזנב ברזל אבל תפרק תוך כדי שתי אבנים מהגוף שלך כדי שזה יצור מתקפה חדשה-פירוק ברזל!" אומר לאוניקס בתקווה שהמתקפה המשולבת תצליח.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    אתה מתרגש לקראת הקרב שלך.אתה עולה לזירה עם צ'ארמיליון שלך .אתה רואה שכבר אבי נמצא בזירה ומוכן להילחם נגדך. השופט אומר לכם " טוב הקרב היה 1 על 1. הפוקימון הראשון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב.מותר להשתמש ביכולת המיוחדת של הפוקימון שלכם.טוב בהצלחה לשניכם " .אבי מוציא את קלף התפיסה שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצא ולטרוב. אבי אומר לך " שהיה בהצלחה לך בקרב.."

]
    "תודה, גם לך." אני עונה בחיוך קטן ואז מכין את קלף התפיסה, "צא אוניקס!" אני צועק ומוציא את אוניקס לקרב מול וולטורב.
    "קדימה, תתחיל בזנב ברזל על וולטורב!" אני קורא בנחישות ומצביע לעבר וולטורב, בתקווה שאוניקס יפגע בו.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'יסון
    זוראה סצורת ג'יראצ'י מתחמק מן קרן העל חושית של ג'יראצ'י.לאחר זאת הוא שולך אל ג'יראצ'י האמיתי קרן על חושית.ג'יראצ'י גם הוא מתחמק מן קרן העל חושית.ג'יראצ'י האמיתי משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף בקרן על חזקה מאוד את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע מימנ קל בזכות הגנת הברזל שלו. ג'יראצ'י משתמש בבילבול על זוראה ג'יראצ'י שלך.
    אני אומר לזורא: "זורא, תתחמק מהר מהבילבול שלו ואז תשתמש אתה בבילבול ותבלבל אותו ואז שהוא מבולבל תשלח לו קרן על הכי חזקה שלך שננצח בקרב" ואז אני אחכה למהלך.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יסון
    זוראה זז הצידה וכך מתחמק מהבילבול של ג'יראצ'י.לאחר מכן זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף במכת בלבול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מהבילבול ששולחים אליו אך הוא לא מצליח בזה.הבילבול פוגע בו ומשפיע עליו.ג'יראצ'י מתחיל להיות מבולבל.זוראה מנצל את זה שג'יראצ'י מבולבל והוא שולח לעברו קרן על.קרן העל פוגעת בג'יראצ'י קשה מאוד.הפגיעה ורמת לג'יראצ'י לצאת מהבילבול.שינוי הצורה של זוראה מתבטל.זוראה חוזר להיות זוראה

דארן
    אתה מחליט להשתמש באוניקס מול ולטרוב .אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו הישר אל הזירה.אוניקס שומע בקולך ומיד משתמש בזנ ברזל.הוא תוקף בזנב ברזל את ולטרוב.ולטרוב לא מהיר מספיק בשביל להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ולכן הוא לא מצליח להתחמק.זנב הברזל פוגע בו די קשה.אבי אומר לוטרוב" ולטרוב תשמש בפצצת על קולי" ולטרוב משתמש בפצצת על קולי על אוניקס.

סטיב

אוניקס משתמש בזנב ברזל על פוליראט.הוא גם מפרק 2 אבנים מגופו ומשלב אותם יחד עם זנב הברזל שלו.זנב הברזל מתנגש במשאבת ההידרו של פוליראט.זנב הברזל של אוניקס חזק יותר והוא מצליח לעבור את משאבת הידרו של פוליראט.פוליראט מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס2 האבנים חוזרותו לגופו של אוניקס.פוליראט רץ אל אוניקס במתקפת אגרוף הדינאמי שלו.

ג'ון
    אתה מקווה שראלסט עומד להתפח לך עכשיו אבל הוא לא מתפתח.זוראה צורת אגרון תוקף בלהביור את זורארק שכלוא בקרח פרולסאס תוקפת בכדור צל.כדור הצל והלהביור מאחדים כוחות ומשתלבבים למתקפה אחת וחזקה.הלהביור וכדור הצל פוגעים בקרח וממיסים אותו.שניה לאחר מכן הם פוגעים בזורארק קשה מאוד.זוראה שלך חוזר למצבו הרגיל.זורארק הובס.

דרוד
    קרבי מצליח להתחמק מן מתקפת הנשיכה של מאוויל.לאחר מכן הוא שולח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק שוב מהאקדח המים של קרבי.אקדח המים פוגע בו וושה נזק קל.לאחרמכן קרבי משתמש ביכולת שלו צבת גדולה.הצבת שלו נהפכת לגדולה.הוא מנסה לתפוס את מאוויל אך היא לא נותנת לו. מאוויל מחליטה לתקוף את קרבי בקרן קרח.היא שולחת לעברו קרן קרח.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. NYO HO HO
    סטיב

אוניקס משתמש בזנב ברזל על פוליראט.הוא גם מפרק 2 אבנים מגופו ומשלב אותם יחד עם זנב הברזל שלו.זנב הברזל מתנגש במשאבת ההידרו של פוליראט.זנב הברזל של אוניקס חזק יותר והוא מצליח לעבור את משאבת הידרו של פוליראט.פוליראט מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס2 האבנים חוזרותו לגופו של אוניקס.פוליראט רץ אל אוניקס במתקפת אגרוף הדינאמי שלו.
    "תשתמש בחפירה ואז בזנב ברזל אוניקס!" אומר לאוניקס בביטחון תוך כדי שאחשוב לעצמי:"וואוו, השילוב החדש הזה של זנב ברזל ויכולת הפירוק ממש טובה כמו שציפיתי.פירוק ברזל-המתקפה האולטימטיבית החדשה של אוניקס."
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אוניקס משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אוניקס מצליח להתחמק מן אגרוף הדינאמי של פוליראט.אוניקס יוצא מהבור ומיד תוקף בזנב ברזל את פוליראט.פוליראט משתמש באגרוף דינאמי על זנב ברזל.אגרוף הדינאמי וזנב הברזל מתנגשים וויוצרים פיצוץ חזק.הפיצוץ פוגע באוניקס ובפוליראט.אבי אומר לפוליראט " תשמש ביכולת שלך ואז באגרוף דינאמי ". אוניקס מביט בסימנים של פולירט ומתחיל להיות מבולבל.פוליראט מנצל זאת ותוקף באגרוף דינאמי את אוניקס.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    סטיב
    אוניקס משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אוניקס מצליח להתחמק מן אגרוף הדינאמי של פוליראט.אוניקס יוצא מהבור ומיד תוקף בזנב ברזל את פוליראט.פוליראט משתמש באגרוף דינאמי על זנב ברזל.אגרוף הדינאמי וזנב הברזל מתנגשים וויוצרים פיצוץ חזק.הפיצוץ פוגע באוניקס ובפוליראט.אבי אומר לפוליראט " תשמש ביכולת שלך ואז באגרוף דינאמי ". אוניקס מביט בסימנים של פולירט ומתחיל להיות מבולבל.פוליראט מנצל זאת ותוקף באגרוף דינאמי את אוניקס.
    "אוי לא אוניקס!" אומר לאוניקס "תשתמש בזנב ברזל!"
    NYO HO HO BITCH

13. היכל התהילה
    אייס
    אתה מחליט להמשיך להילחם עם איווי שלך.בעזרת הפוקיידע שלך אתה מרפא את איוי לקרב.איווי נחוש הפעם לנצח לג'יראצ'י ולא להפסיד לו הפעם.איווי נכנס לקרב ומחכה שתורה לו במה לתקוף.בזמן הזה סנדרשו נשאר מחוץ לזירה ומתחיל לעודד את איווי שינצח את ג'יראצ'י.איווי שמח מאוד שסנדרשו מעודד אותו.ג'יראצ'י אומר לך " מחשבה נבונה עכשיו ממשיכים בקרב " .ג'יראצ'י שולח קרן בילבול חזקה לעבר איווי.
    "תשתמש בכדור צל כנגד קרן הבלבול!" אורה לאיווי "תתקוף את ג'יראצ'י בשילוב של נשיכה ומתקפה מהירה!"

14. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה מקווה שראלסט עומד להתפח לך עכשיו אבל הוא לא מתפתח.זוראה צורת אגרון תוקף בלהביור את זורארק שכלוא בקרח פרולסאס תוקפת בכדור צל.כדור הצל והלהביור מאחדים כוחות ומשתלבבים למתקפה אחת וחזקה.הלהביור וכדור הצל פוגעים בקרח וממיסים אותו.שניה לאחר מכן הם פוגעים בזורארק קשה מאוד.זוראה שלך חוזר למצבו הרגיל.זורארק הובס.
    אני אשלוף את הקלף ואזרוק אותו על זורזארק כדי לתפוס אותו, "כול הכבוד פוקימונים!" אומר להם ואז אחזיר לאחר התפיסה את ראלטס ואת זוראה לקלף.

15. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    ג'יודוד משתמש בחפירה ויוצא מהחפירה ואז שוב בחפירה.כ הוא עושה שוב ושוב כדי להתחמק מהבילבול שג'יראצ'י שולח לעברו.לבסוף ג'יראצ'י מפסיק לשלוח אל ג'יודוד בלבול. ג'יודוד עובר לתקוף בזריקת סלע. הוא מוציא סלע מהזירה וזורק אותו בעוצמה רבה אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהסלע.הסלע מתנפץ אליו ופוגע בו קשה.ג'יראצ'י נופל על הזירה מעולף לגמרי. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב ".
    "זהו, גמרנו אותו, עבודה טובה ג'יאודוד,ניצחת בלי שאני ארפא אותך" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור.
    'איך יוצאים?' אני שואל את עצמי ומתחיל לחפש את היציאה, כשאני מוצא אני יוצא החוצה.
    חמוף

עמוד 55 מתוך 85 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •