Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 85 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1268
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה מחליט לבחור בזורארק שילחם נגד סידרה.זורארק יוצא מהקלף התפיסה שלו וקופץ אל אחת הטריבונות.הוא משתמש ביכולת שלו אשליה כדי להפוך לפוקימון חשמל.זורארק הופך לפיקאצ'ו זוהר.זורארק בתור פיקאצ'ו והר תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה נכנס במהירות תוך המים.הברק פוגע במים ומחשמל את כול המים. סידרה לא מצליח להתחמק מזה ונפגע די קשה.סידרה יוצא מהמים ומיד תוקף בזעם דרקון את זורארק שלך.
    "זורזארק תתחמק ואז תשלח שוב מתקפת ברק ואז מתקפת זנב ברזל בכול הכוח!" אפקוד על זורזארק.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    בלייק
    הקול ברמקול אומר לך " טוב ג'יודוד שלך ילמד רעידת אדמה כמו שביקשת. ג'יודוד שלך למד רעידת אדמה. אני לא ביקשתי שתיתן לנו חוות דעת על הסמל שזכית בו.לא אכפת לי הוא לא מכוער.עכשיו לך מפה.אתהה מחזיר את ג'יודוד לקלף שלך.אתה ביחד עם טוטודיל יוצאיםמן במבנה.כשאתם יוצאים אתם רואים כבר חשוך קצת בעיר.אתה מטייל קצת בעיר ורואה את המעבדה של פרופסור אייזי.אתה נזכר שקוא ביקש מימך להיפגש עם אייזיק.
    "תקבלו אותה בכל זאת ותעצבו סמלים יפים יותר מהאגדי המכוער הזה" אני אומר לפני שאני יוצא.
    'טוב, לא מאוחר מדי כדי להכנס' אני חושב, דופק על דלת המעבדה ומחכה שיפתחו.
    חמוף

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    פרקסורו מקשיב לך ומיד משתמש בזעם דרקון.הוא תוקף בבזעם דרקון חזק מאוד את וליראט.פוליראט מנסה להתחמק נן זעם הדרקון ך זה לא מצליח לו.זעם הדרקון פוגע בפוליראט די קשה.פוליראט למרות פצעיו עדיין עומד על הזירה.קלי אומר לו " פוליראט הגיע הזמן שתשתמש בקרן קרח . תקפיא את פרקסורו לגוש קרח וזה יגמור אותו ". פוליראט משתמש בקרן קרח.הוא שולח קרן קרח לעבר פרקסורו שלך.
    "תשתמש בזעם דרקון שיגבור על כך!" אומר לפרקסורו בתקווה שזה יעבוד.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיב
    פרקסורו מיד משתמש בזעם דרקון כמתקפת נגד קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון וקרן הקרח מתנגשים בעוצמה רבה.זעם הדרקון של פרקסורו גובר על קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון ממשיך לטוס לעבר פוליראט.פוליראט לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של פרקסורו ונפגע מימנו די קשה.קליי אומר לו " פוליראט תשמש במשאבת הידרו על פרקסורו ". פוליראט משתמש במשאבת הידרו על פרקסורו שלך.

בלייק
    אתה דופק בדלת המעבדה של אייזיק.לאחר כמה שניות של התמנה הדלת נפתח ומולך מופיע פרופסור אייזיק.אייזיק אומר לך "בלייק כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "

ג'ון
    זורארק בצורת פיקאצ'ו מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה.לאחר מכן פיקאצ' תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה קופץ מעל המים וכך הוא מתחמק מן מכת הברק ולא נפגע מימנה.פיקאצ'ו קופץ אל סידרה ותוקף אותו בזנב ברזל.סידרה קופץ במהירות אל המים ומתחמק מן זנב הברזל של פיקאצ'ו. לאחר מכן סידרה צולל לעומק הבריכה. כעבור מס' שניות הוא יוצא מהמים בקפיצה ותוקף בפעימת דרקון את פיקאצ'ו.

אייס
    אתה ניגש אל ג'יראצ'י ועוצר לו לקום. ג'יראצ'י אומר לך " כול כבוד אתה ואיוי נתנתם קרב פשוט נפלא.תודה שעזרת לי לקום.טוב עכשיו אתה תקבל פרסים.אני הולך להתראות אולי עוד ניפגש פעם " .ג'יראצ'י נעלם ואתה לא רואה אותו כבר .הקול ברמקול אומר לך " עכשיו ניגש לפרסים. בחר מתקפה שתרצה שאיוי שלך ילמד. אתה מקבל 200$ שנכנסו לכסף שלך ואתה מקבל את הסמל ש קר אגדי ". מולך מתעופף הסמל של קרב אגדי. הסמל נוחת בידיך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ג'ון
    זורארק בצורת פיקאצ'ו מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה.לאחר מכן פיקאצ' תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה קופץ מעל המים וכך הוא מתחמק מן מכת הברק ולא נפגע מימנה.פיקאצ'ו קופץ אל סידרה ותוקף אותו בזנב ברזל.סידרה קופץ במהירות אל המים ומתחמק מן זנב הברזל של פיקאצ'ו. לאחר מכן סידרה צולל לעומק הבריכה. כעבור מס' שניות הוא יוצא מהמים בקפיצה ותוקף בפעימת דרקון את פיקאצ'ו.
    "תחשמל את הזעם דרקון במכת ברק, תשלח לבריכה גם מכת ברק ואז שסידרה תיצא תשתמש בזנב ברזך זוראזרק!" אפקוד על זוראזרק.

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    אתה דופק בדלת המעבדה של אייזיק.לאחר כמה שניות של התמנה הדלת נפתח ומולך מופיע פרופסור אייזיק.אייזיק אומר לך "בלייק כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "
    "כן יש לי שאלה.. יש פה אחד כזה גם כאן שאני יכול להרוג כבר?" אני שואל בקור רוח.
    "ועוד משהו.. הייתי קרב בקרב אגדי פה וניצחתי בלי לרפא בכלל.." אני מתקן אותו.
    חמוף

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה בודק אם קלף התפיסה עליך והוא עליך. זוראה מיד משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו לזורארק זוהר.זוראה משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.אתה רואה 7 זורארק זוהרים .לאחר מכן כולם משתמשים בדמעות מזויפות כדי לגרום לזורארק לרחם עליהם.הדמעות המזויפות משפיעות על זורארק והוא לא מסוגל לתקוף את זוראה שלך.
    "זורואה,אני רוצה שתלך אל זורוארק ותאמר לו שאנו לא רוצים לפגוע בו,רק רוצים שהוא יצטרף אלינו" אומר לו.
    אלך אל זורוארק "אנחנו צריכים שתצטרף אליינו,ותעזור לנו לטפל בזורואה הקטן,מה דעתך? נעזור לך וניתן לך אוכל" אומר.

Spoiler ספוילר

8. היכל התהילה
    אייס
    אתה ניגש אל ג'יראצ'י ועוצר לו לקום. ג'יראצ'י אומר לך " כול כבוד אתה ואיוי נתנתם קרב פשוט נפלא.תודה שעזרת לי לקום.טוב עכשיו אתה תקבל פרסים.אני הולך להתראות אולי עוד ניפגש פעם " .ג'יראצ'י נעלם ואתה לא רואה אותו כבר .הקול ברמקול אומר לך " עכשיו ניגש לפרסים. בחר מתקפה שתרצה שאיוי שלך ילמד. אתה מקבל 200$ שנכנסו לכסף שלך ואתה מקבל את הסמל ש קר אגדי ". מולך מתעופף הסמל של קרב אגדי. הסמל נוחת בידיך
    "כל מתקפה?" אשאל את הקול ואגיד "ג'יראצ'י, אם אתה עדיין שומע אותי, היית מעולה".
    אקח את הסמל ואשים בכיסי.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    פרקסורו מיד משתמש בזעם דרקון כמתקפת נגד קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון וקרן הקרח מתנגשים בעוצמה רבה.זעם הדרקון של פרקסורו גובר על קרן הקרח של פוליראט.זעם הדרקון ממשיך לטוס לעבר פוליראט.פוליראט לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של פרקסורו ונפגע מימנו די קשה.קליי אומר לו " פוליראט תשמש במשאבת הידרו על פרקסורו ". פוליראט משתמש במשאבת הידרו על פרקסורו שלך.
    "תשתמש בפרצוף מפחיד כדי לעצור זאת ואז תשתמש ביכולת ניב הלהב שלך פרקסורו!" אומר לפרקסורו.
    NYO HO HO BITCH

10. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    אתה מחליט להשתמש בשינקס מכיון שבו עוד לא השתמשת בקרבות בקרב אגדי.שינקס נכנס לזירת הקרב ומוכן לתקוף.שינקס רץ מיד במהירות אל ג'יראצ'י במתקפת נשיכה.ג'יראצ'י זז במקומו ומצליח להתחמק מן הנשכה של של שינקס.לאחר מכן שינקס משנה את סוגו לאש.כול הגוף שלו הופך לאדום.שינקס תוקף בגחלת את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ג'יראצ'י משתמש בבילבול על שינקס.

באסה פיפסתי עוד מרתון..
    ~~~
    "שינקס,תרגע, פשוט תנסה להקשיב לחושים שלך! וכשאתה שם לב אליו תשתמש עליו בדחיפה ואז בשינוי סוג לאש,אז.. תתקיף אותו בגחלת!" אומר לו ואקווה שאצליח.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [דארן
    אוניקס משתמש בצעקה.הוא צועק בחוזקה רבה כך שהוא מצליח לעור את ולטרוב מלתקוף בכדור ג'ירו.ולטרוב נפגע מעט מהצעקה של אוניקס.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל מהיר את ולטרוב.וטלרוב לא מספיק להתחמק מןן זנב הברזל של אוניקס.זנב הברזל פוגע בו די קשה.אבי אומר לוטלרוב" תשמש במכת ברק על אוניקס " ולטרוב שומע לקול מאמנו והוא מיד תוקף במכת ברק את אוניקס שלך.

]
    אני לא מגיב למכת הברק של וולטורב, 'אוניקס הוא פוקימון אדמה, מתקפות ברק לא יפעלו עליו...' אני חושב בחיוך ערמומי ומחכה שוולטורב יסיים לתקוף.
    לאחר מכן, אני מצביע לעבר וולטורב, "קדימה אוניקס בוא נגמור את זה! תשתמש בהתקשחות, ואז תתקוף בעזרת יכולת הפירוק שלך! גמור אותו!" אני צועק בנחישות ומחכה לראות מה יקרה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דארן
    אוניקס לא זז במקומו וסופג את מכת הברק של וטלרוב.הברק לא משפיע על אוניקס מכיון שהוא סוג אדמה וחשמל לא משפיע על אדמה.אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לו את הגנה של עצמו.לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו לאבנים.הוא מעיף את כול האבניםם שפירק מגופו לעבר ולטרוב.ולטרב אינו מצליח להתחמק ונפגע קשה ואף מתעלף. השופ אומר " דארן המנצח עולה לגמר ". אתה יורד מהזירה. לצפות בקרב השני. כעבור כמה דקות השופט אומר " אור המנצח ועולה לגמר.דארן תעלה לבמה להילחם ".

דרוד
    לא היה
    ----------------------------------
    שינקס נרגע ומשתמש בחושים שלו. בעזרת החושים שלו הוא מצליח להתחמק מהבילבול של ג'יראצ'י.שינקס רץ לעבר ג'יראצ'י במתקפת דחיפה הכי חזקה שלו. ג'יראצ'י אינו מצליח להתחמק מהדחיפה של שינקס ונפגע מימה קצצת.שינקס משתמש ביכולת שלו שינוי סוג ומשנה את סוגו לסוג אש.עכשיו שהוא בסוג אש הוא יורה גחלת חזקה לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מצליח להתחמק מהגחלת של שינקס.ג'יראצ'י תוקף באגרוף רעם את שינקס האש שלך.

סטיב
    פרקסורו משתמש בפרצוף מפחיד על פוליראט.פוליראט במהירות עוצם את עינו וכך לא רואה לאן הוא מכון את משאבת הידרו שלו.בגלל שפוליראט לא רואה לאן הוא מכוון משאבת הידרו מפספסת את פרקסורו ופוגעת בזירת הקרב.פרקסורו משתמש ביכולת שלו ניב להב.ניבים שעל הפה שלו גדלים כמו חרבות.פרקסורו מחזיק אותם בשתי ידו רץ אל פוליראט.הוא פוגע בפוליראט עם ניבו ואף פוצע אותו בביטנו. פוליראט מתעצבן וירה קרן קרח לעבר פרקסורו.

אייס
    אתה לוקח את הסמל ושם אותו בכיסך. לאחר מכן הקול אומר לך " תוכל לבחור כול מתקפה שאיווי יכול ללמוד ואנחנו נלמד אותו את המתקפה תוך שניה.אז בחר מתקפה ואיוי ילמד אותה " .איוי בפרצוף שמח מחכה לתשובה שלך כי בא לו לדעת איזה מתקפה הוא ילמד.

קודאק
    זוראה ניגש אל ורארק ואומר לו משהו בהשפת הזוראה שאתה לא מבין.אתה ניגש אל זורארק ושואל אותו אם הוא מעונין להצטרף לצוות שלכם. זורארק אומר לך " זור,זור,זור, זור". אתה לא מבין מה הוא אומר לך. אלריק אומר לך " קודאק תרגם את מה שאמר זורארק עם הפוקידע שלך ". אתה מוציא את הפוקידע ובעזרתו מתרגם את מה שאמר זורארק. " אני לא אצטרף אליכם יש לי שבט שלם לטפל ולדאוג בו. אם תרצו תכלו לעבור את המערה מבלי להילחם נגדי "

בלייק
    אתה אומר לאייזיק שניצחת בקרב אגדי אפילו מבלי לרפא את הפוקימון שלך פעם אחת. אייזיק מתפעל ממך ואומר לך " כול הכבוד לך זה אומר שהפוקימונים שלך חזקים מאוד ואימנת אותם היטב.בקשר לפוקימונים שנשלטים על ידי צוות בלאק.אני לא ממש יודע אם יש אחד כזה בעיר.אבל אם תפגוש פוקימון ומסביבו הילה אפלה זה אומר שהוא נשלט על ידי צוות בלאק.פשוט תחפש בעיר פוקימונים כאלו.יש סיכוי שתמצא"

ג'ון
    זורארק בצורת פיקאצ'ו משתמש במכת ברק על פעימת הדרקון של סידרה.מכת הברק גוברת על פעימת הדרקון ומחסלת אותו.פיקאצ'ו-זורארק תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה יוצא מהבריכה במהירות ומתחמק מהברק של פיקאצ'ו.לאחר זאת תוקף בזנב ברזל את סידרה.סידרה מצליח במהירות להתחמק גם מזה.סידרה נופל לבריכה.סידרה תוקף בקרן בועות. מלא בועות יוצאת מהבריכה לכיון פיקאצ'ו זורארק.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ג'ון
    זורארק בצורת פיקאצ'ו משתמש במכת ברק על פעימת הדרקון של סידרה.מכת הברק גוברת על פעימת הדרקון ומחסלת אותו.פיקאצ'ו-זורארק תוקף במכת ברק את סידרה.סידרה יוצא מהבריכה במהירות ומתחמק מהברק של פיקאצ'ו.לאחר זאת תוקף בזנב ברזל את סידרה.סידרה מצליח במהירות להתחמק גם מזה.סידרה נופל לבריכה.סידרה תוקף בקרן בועות. מלא בועות יוצאת מהבריכה לכיון פיקאצ'ו זורארק.
    "זורזארק פריקה!" אפקוד על זורזארק, "לאחר מכן תשנה לפוקימון עשב שהוא מהיר!" אוסיף.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    זורארק בצורת פיקאצ'ו תוקף בפריקה את קרן הבועות.הפריקה מפרקת ומפוצצת את הבועות של סידרה.זורארק משנה את צרותו לפוקימון עשב מהיר.זורארק שינה את צורתו לסרפיור זוהר.סידרה רואה זאת ושוחה במהירות לעבר הטריבונה שעליו עומד סרפיור.הוא מרים את הטריבונה ומעיף אותה לאוויר.סרפיור נופל לתוך הבריכה ומתחיל לשקוע.סידרה תוקף בסעם דרקון את סרפיור שמשיך לשקוע ועד מעט יטבע.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. היכל התהילה
    אייס
    אתה לוקח את הסמל ושם אותו בכיסך. לאחר מכן הקול אומר לך " תוכל לבחור כול מתקפה שאיווי יכול ללמוד ואנחנו נלמד אותו את המתקפה תוך שניה.אז בחר מתקפה ואיוי ילמד אותה " .איוי בפרצוף שמח מחכה לתשובה שלך כי בא לו לדעת איזה מתקפה הוא ילמד.
    "גם מתקפות שבאופן כללי הוא לא אמור להיות מסוגל ללמוד אותן?" אבדוק ואחשוב לעצמי 'הלוואי... הלוואי... הלוואי...'

עמוד 58 מתוך 85 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •