ערכתי ואצל הרוחות כמעט הכל לא הגיוני ;)
בר לא תהיה לך אבןן אופל ישר על התחלה. טוב רשום תגיב להתלחלה שבעמ' 2
דארן
אתה מתפעל מן הצ'ארמנדאר שקיבלת מאמך.לאחר מכן תה מלטף את ראשו של צ'ארמנדאר עם ידך. צ'ארמנדאר אוהב את זה שאתה מלטף לו את ראשו. הוא אומר לך " צ'אר , צ'אר ". אתה לא מבין מה הוא אומר לך אך זה דבר טוב אתה חושב בליבך.שניכם מתחילים ללכת לעבר העיר הראשונה במחוז 6. לאחר הליכה קצרה מופיע מולכם שלט. כתוב על השלט " דינות המוות -חיים פה הרבה אוניקסים וסטיליקסים. אחרי הדינות המוות נמצאת העיר מתכתי . העיר הראשונה במחוז 6.
קודאק
ליט מקשיב לך והוא מיד תוקף בערפיח את אוניקס.ליט מצליח לכוון את הערפיח שלו לעבר עינו של אוניקס.אוניקס בגלל זה לא מצליח לראות כלום.ליט מנצל את זה שהוא לא רואה כלום ותוקף בבילבול. אוניקס לא רואה כלום מהערפיח של ליט ולכן לא שם לב לבילבול של ליט.הבילבול של ליט פוגע באוניקס ומתחיל לבלבל אותו.אוניקס מבולבול וחושב שהוא היריב שלל עצמו.הוא משתמש בזנב ברזל שפוגע בראשו ואז הוא מתעלף על החול.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'אוניקסים וסטילקסים? זה לא טוב... צ'ארמנדר הוא פוקימון אש והוא יהיה חלש נגד אוניקס...' אני חושב לעצמי במעט דיכאון, אך אני אוסף את עצמי וזוקף את גבי 'טוב זה לא משנה. אם זו הדרך אנחנו נעבור אותה.' אני חושב לעצמי בגאווה, ומתקדם יחד עם צ'ארמנדר, "צ'ארמנדר תהיה זהיר ושים לב טוב מה קורה סביבך.' אני אומר לו ומתרכז.
---
שאלה: אני יכול לתפוס פוקימון עם קלף התפיסה גם אם הוא במצב טוב? או שזה כמו פוקדור ואם אני אתפוס אותו במצב טוב הוא יצא מיד?
"שלום לך אדוני באתי לקבל מידע על כל העולם הזה פה , תוכל לעזור לי, ובכלל איך הגעת לפה אי לא מבין היה רק שער אחד לא?. אשאל את הפרופסור בנימוס.אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו . האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
"איזה מזל יש לנו! ליטוויק היית נהדר! אתה ממש ממש חזק! אין מישהו חזק ממך!עכשיו צא קלף תפיסה!" אומר ואזרוק את קלף התפיסה שלי על אוניקס.
*מצטער אם לא הבנתי ממש איך אני משתמש בקלף התפיסה..הייתי רוצה שנגיד אחד הילדים יעבור שם ויתפוס פוקימון כדי שאני אראה איך הוא תופס..אבל לאחר שאתפוס את אוניקס![]()
ספוילר
קודאק
אתה שמח שהצלחת להביס את האוניקס הפראי הזה.לאחר שליט שומע את דבריך הוא קצת מסמיק מזה. אתה מוציא מהכיס שלך את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על אוניקס.קלף התפיסה עף לעבר אוניקס ואז מרחף מעליו.הוא כולא את אוניקס בקיר חשמלי. לאחר כמה שניות אוניקס שאב לתוך קלף התפיסה שלך. הקלף חוזר אליך. לכדת אוניקס בקרוב יעודכן לך. לפתע אתה רואה נער שלידו עומדת הסנוראט שלוולידם עומד אוניקס. הילד זורק את קלף התפיסה שלו.קלף התפיסה מרחף מעל אוניקס ואז כולא אותו בקיר חשמלי.אוניקס נשאב לקלף. לאחר שאתה גומר לצפות בו הילד נעלם עם הסנוראט שלו.
קוא אומר לך" הגעת לפה דרך אחד השערים הבין מימדים שנפתחו בכדור הארץ על ידי ארכאוס. נפתחו מלא שערים אך רק כמה ילדים חשבו על הרעיון להיכנס אליהם." . ואז מוסיף קוא
" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם אתקלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים
פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
.קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.ספוילר
דארן
כן תוכל לתפוס פוקימון במצב טוב אך הוא מספיק חזק הוא יכול לשבור את התפיסה של קלף התפיסה.
------------------------------
אתה מתחיל קצת לחשוש מן האוניקס והסטיליקיס שחיים פה וצ'ארמנדאר היה חלש נגדהם הם תפגשו בהם. אתה מחליט להיכנס לדינות המוות. שניכם נכנסים אל דינות המוות ומתחילים ללכת בהם בתקוה שלא תפגשו באוניקס או בסטיליקיס שם. לאחר הליכה קצרה שאתם הולכים. נשמע רעש חזק שמתקרב אליכם.אתם מסתכלים מה זה ורואיםאוניקס שמתקרב אליכם. הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אז ככה עושים את זה.." אלחש לעצמי ואתחיל לצעוד עם ליטוויק לכיוון סוף דינות המוות.
לאחר כמה צעדים אני אשאל את ליטוויק "אולי נגמור את המסלול עם אוניקס? בסדר..צא אוניקס!" אומר ואזרוק את הקלף,לאחר שהוא יצא אני וליט נעלה על אוניקס בכדי שיגמור את דינות המוות מהר יותר בגלל החול שייתן לו מהירות.
ספוילר
קודאק
אתה וליט ממשיכים לכת בדינות המוות.לאחר הליכה קצצרה אתה חושב בלהשתמש באוניקס כדי לחצות את דינות המוות האלו. אתה מוציא את אוניקס מתוך הקלף.אוניקס יוצא שמח מהקלף.אתה וליט עולים על גבו של אוניקס. אוניקס מתחיל לזחול במהירות אדירה בחציית דינות המוות.בזמן הרכיבה אתה מרגיש את הרוח הנגעת לך בגוף.לאחר 10 דקות של נסיעה על אוניקס. הוא עוצר במקום.אתה לא מבין למה הוא עצר.לאחר הסתכלות קצרה אתה רואה שדינות המוות נגמרו ומולך נמצאת העיר הראשונה במחוז 6. העיר מתכתי.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אודה לפרופסור על החפצים וההסברים אוציא את הפוקימון החוצה, ואצה מהבית שלו ואחשוב: "יאללה נזוז לעיר הראשונה לפגוש את אייזן אולי הוא יגלה לי דברים חדשים על המקום הזה"ג'ק
קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. .אתם צריכים לגלת איך להשמיד את צוות בלאק ואיך להחזיר את כדור הארץ " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 908x569.
.קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.
נערך לאחרונה על ידי Magmortar, 04-19-2011 בשעה 01:44 PM
כינוי: Yozeffu
שם: דרייק אקסל
תיאור או תמונה: דרייק הוא נער גבוה יחסית, יש לו שיער אדום ארוך ואסוף בגומייה שחורה, העיינים שלו זהובות והוא לבוש בחולצה שחורה ולמכנס ג'ינס כחול. על היד שלו יש צמיד שקיבל ביום הולדתו האחרון ע"י אימא שלו.
גיל.: 13
רקע: דרייק מאז ומתמיד אהב פוקימונים, כשהיה קטן הוא היה נוהג לצאת ליער הסמוך לביתו ולחפש פוקימונים, כאשר דרייק היה מוצא פוקימונים פצועים הוא היה מביא אותם הביתה ומטפל בהם, וחלק מהם היו אסירי תודה והיו נשארים בביתו לגור שם ולשחק איתו. לאחר שהעולם נהרס, דרייק נשבע שיום אחד הוא ינקום בצוות בלאק על מה שעשו לו.
פוקימון התחלתי:טסטג'א (סניבי)
יכולת הפוקימון: כאשר טסטג'א נפצע קשה בקרב הוא משתמש באנרגיה של העצים והצמחים מסביב להתרפא.
מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
ציוד:לא לגעת
כסף:לא לגעת
הערות בקשות:
"אוי לא!" אומר בדאגה למצבו של אקסיו ולאחר מכן אחשוב לעצמי:'אולי זה יעבוד..' ואגיד לאקסיו:"אקסיו-השתמש ביכולת ניב הלהב שלך ותקוף את אוניקס!" בביטחון שאולי זה יהיה הפתרון.סטיב
אקסיו קופץ מעל שתי האבנים של אוניקס ומתחמק מהם בקלילות.2 האבנים של אוניקס חוזרים לאוניקס ומתחברים בחזרה לגופו .לאחר מכן אקסיו תוקף בזעם דרקון בעוצמה כמו שתקף פעם קודמת.הוא שולח זעם דרקון חזק ביותר לעבר אוניקס. אוניקס לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע די קשה.אוניקס כבר תשוש ועומד להפסיד בקרב אך הוא משתמש בזנב ברזל על אקסיו שלך.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)