Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 85 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1268
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דרייק מצטער אין מקום וגם הטופס לא טוב

סטיב
    אתה מתחיל לדאוג לגבי אקסיו ומצבו מן הקרב הזה .אקסיו קופץ ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. לאחר מכן אקסיו משתמש ביכולת שלו ניב להב. הניבים שעל הפה של אקסיו מתארכות עד שהופכות לחרבות. בכול יד של אקסיו נמצאת חרב ניב.הוא קופץ לעבר אוניקס ומכה אותו פעם עם כול חרב אותו.אוניקס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע די קשה.אוניקס כמעט מתעלף. עוד 2 פעמים שימוש ביכולת .

בר
    אאתה מודה לפרופסור קוא על החפצים שהוא נתן לך ועל המידע שהוא נתן לך. לאחר מכן אתה יוצא מן המעבדה שלו עם מיס שלך. אתה מחליט לאמן קצת את מיס שלך. אתה מתחיל ללכת בסביבת המעבדה אחר חיפוש פוקימונים שמיס יוכל להילחם נגדם. באופק אתה רואה ספירו. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו "

דארן
    אתה מחליט לתת לצ'ארמנדאר שלך להילחם נגד אוניקס למרות שהוא חלש נאוניקס לפי סוגים. צ'ארמנדאר מקשיב לך ומיד תוקף בגחלת את אוניקס. גחלת יוצאת מן הפה של צ'ארמנדאר ומרחפת לעבר העניים של אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בעיינו של אוניקס. העניים שלו מתחילות לשרוף לו נורא מהגחלת . אוניקס תוקף בצוחחה את צ'ארמנדאר שלך למרות הכאב בעיינו.

קודאק
    אתה שמח מאוד שסוף סוף הגעתם לעיר הראשונה שנמצאת במחוז 6. אתה יורד מאוניקס ועוזר גם לליט לרד מאוניקס. לאחר מכן אתה מודה לאוניקס על העזרה ומחזיר אותו בחזרה לקלף התפיסה.ליט ואתה נכנסים לעבר העיר ומתחילים ללכת בה ותוך כדי הליכה אתם מתסכלים מה יש בה. אתם רואים חנות קטנה שנמצאת בעיר. אזור שבו מאמנים נלחמים אחד נגד השני. וגם בניין שבו נמצא קרב אגדי. וגם נמצא איזיק פה בעיר שקוא אמר לך להיפגש איתו.

ג'ק
    ככה עושים מחשבה עם זה '
    ------------------------
    אתה מודה לקוא על הסברים ועל החפצים שהוא נתן לך.אתה יוצא מן המעבדה שלו ואז זורק את הפוכדור שבידך החוצה.הפוכדור נפתח ונשבר לו .מן הפוכדור יוצא מגבי שלך. מגבי שמח להכיר אותך. שניכם תחילים ללכת לעבר העיר הראשונה שבמחוז 6. לאחר הליכה קצרה אתם רואים באופק ספירו שמתקרב אליכם. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה מתחיל לדאוג לגבי אקסיו ומצבו מן הקרב הזה .אקסיו קופץ ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס. לאחר מכן אקסיו משתמש ביכולת שלו ניב להב. הניבים שעל הפה של אקסיו מתארכות עד שהופכות לחרבות. בכול יד של אקסיו נמצאת חרב ניב.הוא קופץ לעבר אוניקס ומכה אותו פעם עם כול חרב אותו.אוניקס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע די קשה.אוניקס כמעט מתעלף. עוד 2 פעמים שימוש ביכולת .
    "כל הכבוד אקסיו!" אומר לאקסיו בשמחה "עכשיו תשתמש בזעם דרקון!"
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי the New World צפה בהודעה
    דרייק מצטער אין מקום וגם הטופס לא טוב

דארן
    אתה מחליט לתת לצ'ארמנדאר שלך להילחם נגד אוניקס למרות שהוא חלש נאוניקס לפי סוגים. צ'ארמנדאר מקשיב לך ומיד תוקף בגחלת את אוניקס. גחלת יוצאת מן הפה של צ'ארמנדאר ומרחפת לעבר העניים של אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר.הגחלת של צ'ארמנדאר פוגעת בעיינו של אוניקס. העניים שלו מתחילות לשרוף לו נורא מהגחלת . אוניקס תוקף בצוחחה את צ'ארמנדאר שלך למרות הכאב בעיינו.

]
    "צ'ארמנדר תכסה עם הידיים את האוזניים שלך!" אני צועק לו וגם מכסה את האוזניים שלי, "אחר כך תרוץ אליו ותתקוף אותו בנשיכה כמה שיותר חזק!" אני צועק לו בנחישות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה שמח מאוד שסוף סוף הגעתם לעיר הראשונה שנמצאת במחוז 6. אתה יורד מאוניקס ועוזר גם לליט לרד מאוניקס. לאחר מכן אתה מודה לאוניקס על העזרה ומחזיר אותו בחזרה לקלף התפיסה.ליט ואתה נכנסים לעבר העיר ומתחילים ללכת בה ותוך כדי הליכה אתם מתסכלים מה יש בה. אתם רואים חנות קטנה שנמצאת בעיר. אזור שבו מאמנים נלחמים אחד נגד השני. וגם בניין שבו נמצא קרב אגדי. וגם נמצא איזיק פה בעיר שקוא אמר לך להיפגש איתו.
    איך ההתקדמות שלי במשחק ביחס לשאר?

"אין פה מרכז פוקימונים כמו שהיה במחוז הקודם?" אשאל את עצמי ואז אזכר "אה נכון! אני צריך עם הפוקדקס!" ואז ארפא את הפוקימונים עם הפוקדקס.
    לאחר מכן אגש אל איזיק ואומר לו "אני עוד מעט אבוא אלייך..קוא אמר לי להיפגש איתך..בכל מקרה אני הולך לקרב האגדי ואז אני בא..ודרך אגב אני קודק.." אומר לו ואז אתקרב לכיוון הקרב האגדי ואנסה להסתכל מה זה.

Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קודאק
    בסדר אתה ראשון שהגעת לעיר הראשונה אבל השאר גם יגיעו בעוד כמה תגובות.
    -----------------------------
    אתה נזכר שאתה צריך לרפא את ליט ואת אוניקס שלך. אוניקס יוצא מהקלף ואז אתה מוציא את הפוקידע שלך ומתחיל לרפאות את אוניקס ואת ליט. לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא את אוניקס ואת ליט שלך. אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו ומחזיר את הפוקידע לכיס שלך. לאחר מכן אתה ניגש אל איזייק. אייזיק אומר לך" אוקי אני יחכה לך שתעשה את דבריך בעיר ואז נדבר " . אתה הולך אל בניין שכתוב עליו " קרב אגדי " . ליד דלת הבניין כתוב " קרב אגדי זה קרב שעליך לעבור מס' אתגרים ולאחר שתעבור כמה אתגרים . תוכל להילחם נגד פוקימון אגדי. בקרב נגד פוקימון אגדי היה לך אפשריות שיעזרו לך. אם תנצח את האגדי תקבל פרס כולשהוא. "

דארן
    צ'ארמנדאר מכסה את אוזניו עם ידן וגם אתה שם את ידיך על אוזנייך. הצווחה פוגעת בצ'ארמנדאר אך לא משפיעה עליו בגלל שהוא חסם את האוזניים שלו משמיעה. לאחר שאוניקס מסיים לתקוף צ'ארמנדאר רץ במהירות לעבר אוניקס. כשצ'ארמנדאר קרוב לאוניקס הוא משתמש עליו בנשיכה. הנשיכה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו. אוניקס תוקף בזנב ברזל את צ'ארמנדאר שלך.

סטיב
    אתה משבח את אקסיו על הפגיעה שהוא עשה לאוניקס עם היכולת שלו ניב להב. לאחר מכן אקסיו משתמש בזעם דרקון על אוניקס פעם נוספת כדי לגמור את הקרב. אקסיו שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר אוניקס .אוניקס כבר תשוש ולכן לא מתחמק מזעם הדרקון. זעם הדרקון פוגע באוניקס ומעלף אותו. אוניקס נופל על החול הרך מעולף.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    בסדר אתה ראשון שהגעת לעיר הראשונה אבל השאר גם יגיעו בעוד כמה תגובות.
    -----------------------------
    אתה נזכר שאתה צריך לרפא את ליט ואת אוניקס שלך. אוניקס יוצא מהקלף ואז אתה מוציא את הפוקידע שלך ומתחיל לרפאות את אוניקס ואת ליט. לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא את אוניקס ואת ליט שלך. אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו ומחזיר את הפוקידע לכיס שלך. לאחר מכן אתה ניגש אל איזייק. אייזיק אומר לך" אוקי אני יחכה לך שתעשה את דבריך בעיר ואז נדבר " . אתה הולך אל בניין שכתוב עליו " קרב אגדי " . ליד דלת הבניין כתוב " קרב אגדי זה קרב שעליך לעבור מס' אתגרים ולאחר שתעבור כמה אתגרים . תוכל להילחם נגד פוקימון אגדי. בקרב נגד פוקימון אגדי היה לך אפשריות שיעזרו לך. אם תנצח את האגדי תקבל פרס כולשהוא. "
    *יש!

"אוקיי.." אמלמל לעצמי ואז אתכס לתוך הבניין, לאחר שאכנס אפנה אל ליטוויק ואומר "אתה מוכן? צא גם אתה אוניקס!" אומר,ואוציא את אוניקס מהקלף.
    "מה שלומך אוניקס? נחת טוב? נצטרך את עזרתך...אז תהיה מוכן.." אומר לו ואחזיר אותו בחזרה,לאחר מכן אמשיך לאתגר.

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    סטיב
    אתה משבח את אקסיו על הפגיעה שהוא עשה לאוניקס עם היכולת שלו ניב להב. לאחר מכן אקסיו משתמש בזעם דרקון על אוניקס פעם נוספת כדי לגמור את הקרב. אקסיו שולח זעם דרקון חזק מאוד לעבר אוניקס .אוניקס כבר תשוש ולכן לא מתחמק מזעם הדרקון. זעם הדרקון פוגע באוניקס ומעלף אותו. אוניקס נופל על החול הרך מעולף.
    "יופי אקסיו-קרב טוב!" אומר בשמחה ואוציא את קלף התפיסה שלי ואתפוס איתו את אוניקס.לאחר שאוניקס נתפס, אוציא את הפוקידע מהתיק שלי וארפא את הפוקימונים שלי.אחרי כן אמשיך במסעי בדיונה.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    [
    דארן
    צ'ארמנדאר מכסה את אוזניו עם ידן וגם אתה שם את ידיך על אוזנייך. הצווחה פוגעת בצ'ארמנדאר אך לא משפיעה עליו בגלל שהוא חסם את האוזניים שלו משמיעה. לאחר שאוניקס מסיים לתקוף צ'ארמנדאר רץ במהירות לעבר אוניקס. כשצ'ארמנדאר קרוב לאוניקס הוא משתמש עליו בנשיכה. הנשיכה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו. אוניקס תוקף בזנב ברזל את צ'ארמנדאר שלך.

]
    'וואו האוניקס הזה חזק...' אני חושב לעצמי ומנסה לחשוב מה לעשות.
    "אוקיי צא צ'ארמנדר! תשתמש בגחלת לכל אורכו של אוניקס! ונסה לפגוע שוב בעיניים שלו!" אני צועק לצ'ארמנדר, "לאחר מכן תנסה לתקוף אותו בשריטה בכל הכוח!"
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    ג'ק
    ככה עושים מחשבה עם זה '
    ------------------------
    אתה מודה לקוא על הסברים ועל החפצים שהוא נתן לך.אתה יוצא מן המעבדה שלו ואז זורק את הפוכדור שבידך החוצה.הפוכדור נפתח ונשבר לו .מן הפוכדור יוצא מגבי שלך. מגבי שמח להכיר אותך. שניכם תחילים ללכת לעבר העיר הראשונה שבמחוז 6. לאחר הליכה קצרה אתם רואים באופק ספירו שמתקרב אליכם. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו".
    סליחה שחכתי.
    -----------------
    אשמח שיש במקום המוזר הזה פוקימונים, ואז אני אתקרב לספירו ואנסה ללטף אותו בעיטיות כדי לראות איך הוא יגיב.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ק
    אתה שמח שפגשת בכוכב החדש פוקימון וזה ספירו.אתה מתקרב בזהירות לעבר ספירו שלא יחוש שהוא מאוים על ידיך.ספירו מסתכל עליך ולא מבין מה אתה מתכנןן לעשות בו.לאחר שאתה נמצא מטר מספירו.אתה מתחיל לבעוט בו בגוף שלו.ספירו לא מצליח להתחמק מהבעיטות שלך ונפגע.הוא מתחיל להתעצבן ועף במתקפת ניקור עליך. אתה מצליח להתחמק מהניקור אך הוא חוזר פעם נוספת לתקוף אותך בניקור.

דארן
    צ'ארמנדאר שוב משתמש בגחלת על אוניקס.הפעם הוא תוקף את כול גופו של אוניקס בגחלת.הגחלת של צ'ארמנדארפוגעת בכול חלק מהגוף של אוניקס וגם בעניים שלו.העניים שלו מתחילות לכאוב נורא שוב.אוניקס שוב מתחיל להתעצבן על צ'ארמנדאר שלך.צ'ארמנדאר רץ לעבר אוניקס וכהוא קרוב אליו הוא שורט אותו.השריטה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו.אוניקס משתמש ביכולת פירוק . שתי אבנים מגופו מתפרקות מימנו ועפות לעבר צ'ארמנדאר.

סטיב
    אתה זורק מילה טובה לאקסיו שלך על קרב שהוא ערך נגד האוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על אוניקס.קלף התפיסה עף באוויר ואז נעצר מעליו.הוא כולא את אוניקס בקיר חשמלי. תוך שניות ספורות אוניקס נשאב לקלף. הקלף חוזר אליך. לכדת אוניקס.אתה מוציא את אוניקס ואת סנדרשו בשביל לרפא אותם עם הפוקידע שלך.לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא אותם.אתה מחזיר את הפוקידע לכיס , את סנדרשו ואת אוניקס מחזיר לקלף. אתה ואקסיו מתחילים ללכת בדינות המוות ולאחר 5דקות אתם כבר מגיעים לסוף הדינות ורואים את העיר מתכתי.

קודאק
    אתה נכס לקרב אגדי. שם אתה שואל את ליט ואת אוניקס אם הם מוכנים לקרב הזה. לאחר מכן אתה מחכה לדעת מה אתה צריך לעשות פה. לאחר שניות ספורות נשמע קול " שלום ילד אם אתה רוצה להלחם באגדי עליך לעבור 2 משימות. משימה ראשונה תביס את מגמנטון אם אחד מהפוקימונים שלך.אסור לך להחליף פוקימון באמצע הקרב. אל תדאג מגמנטון לא ישתמש ביכלתו בקרב ". מולך מופיע מגמנטון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    סטיב
    אתה זורק מילה טובה לאקסיו שלך על קרב שהוא ערך נגד האוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על אוניקס.קלף התפיסה עף באוויר ואז נעצר מעליו.הוא כולא את אוניקס בקיר חשמלי. תוך שניות ספורות אוניקס נשאב לקלף. הקלף חוזר אליך. לכדת אוניקס.אתה מוציא את אוניקס ואת סנדרשו בשביל לרפא אותם עם הפוקידע שלך.לאחר דקה הפוקידע מסיים לרפא אותם.אתה מחזיר את הפוקידע לכיס , את סנדרשו ואת אוניקס מחזיר לקלף. אתה ואקסיו מתחילים ללכת בדינות המוות ולאחר 5דקות אתם כבר מגיעים לסוף הדינות ורואים את העיר מתכתי.
    "סופסוף אקסיו!" אומר לאקסיו בשמחה ובטון מותש "הגענו לעיר מתכתי!" וארוץ במהירות אל המעבדה שפרופסור קוא אמר לי ללכת אליה.
    NYO HO HO BITCH

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה שמח מאוד שהגעתם לעיר מתכתי העיר הראשונה במחוז 6. אקסיו גם הוא שמח שהגעתם לעיר הראשונה במחוז 6.אתה מרים את אקסיו על הראש שלך ואז אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המעבדה של איזייק.לאחר 5 דקות של ריצה בעיר אתה מצליח למצוא את המעבדה של אייזייק.אתה דופקק בדלת המעבדה ואז מחכה שאיזיק יפתח לך.אייזיק פותח לך את הדלת. אייזיק אומר לך " שלום ילד למה הגעת לפה למעבדה שלי ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. NYO HO HO
    סטיב
    אתה שמח מאוד שהגעתם לעיר מתכתי העיר הראשונה במחוז 6. אקסיו גם הוא שמח שהגעתם לעיר הראשונה במחוז 6.אתה מרים את אקסיו על הראש שלך ואז אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המעבדה של איזייק.לאחר 5 דקות של ריצה בעיר אתה מצליח למצוא את המעבדה של אייזייק.אתה דופקק בדלת המעבדה ואז מחכה שאיזיק יפתח לך.אייזיק פותח לך את הדלת. אייזיק אומר לך " שלום ילד למה הגעת לפה למעבדה שלי ?"
    "פרופסור קוא ביקש ממני להגיע למעבדה, כדי שתיתן לי הוראות להמשך." אומר לאייזיק "אני סטיב,נעים להכיר!" ואושיט לו יד.
    NYO HO HO BITCH

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אייזיק אומר לך " נעים מאוד להכיר אותך סטיב , שמי אייזייק. בוא כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [דארן
    צ'ארמנדאר שוב משתמש בגחלת על אוניקס.הפעם הוא תוקף את כול גופו של אוניקס בגחלת.הגחלת של צ'ארמנדארפוגעת בכול חלק מהגוף של אוניקס וגם בעניים שלו.העניים שלו מתחילות לכאוב נורא שוב.אוניקס שוב מתחיל להתעצבן על צ'ארמנדאר שלך.צ'ארמנדאר רץ לעבר אוניקס וכהוא קרוב אליו הוא שורט אותו.השריטה פוגעת באוניקס אך בקושי מזיזה לו.אוניקס משתמש ביכולת פירוק . שתי אבנים מגופו מתפרקות מימנו ועפות לעבר צ'ארמנדאר.

]
    "צ'ארמנדר! תתחמק!" אני צועק בבהלה ומקווה שצ'ארמנדר יצליח להתחמק.
    'מה אני יכול לעשות...' אני חושב לעצמי בהתייאשות, 'אה אולי אני אנסה ללכוד אותו...' אני חושב ומוציא את קלף התפיסה, ואני מנסה ללכוד את אוניקס.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 7 מתוך 85 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •