Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 85 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 1268
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דארן
    צ'ארמנדאר קופץ מעל אבן אחת שעפה לעבריו ומתחמק מימנה. צ'ארמנדאר קופץ מעל האבן השנייה וגם מימנה מתחמק. שתי האבנים חוזרות לאוניקס ומתחברות לגופו. אתה כבר אבוד עצות אבל לפתע אתה חושב שכדי ללכוד את אוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ואז זורק אותו לעבר אוניקס.הקלף עף לעבר אוניקס.הקלף עוצר מעל אוניקס וכולא אותו בכלא חשמלי.אוניקס תוקף את הקלף בזנבו אך זה לא ממש מזיז לקיר החשמלי. לאחר כמה שניות אוניקס נשאב לתוך הקלף. הקלף חוזר אליך.תפסת אוניקס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי the New World צפה בהודעה
    סטיב
    אייזיק אומר לך " נעים מאוד להכיר אותך סטיב , שמי אייזייק. בוא כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "
    "שאלה אחת," אשאל את אייזיק ברצינות "איך אני מגיע לכל אחד מהמחוזות?" ואחכה לתגובה מאייזיק.
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    שאלה לא קשורה למה אתה בצבע משתמש מתקדם?
    -----------------
    אייזייק אומר לך " זה פשוט עליך להגיע לעיר מטאליקה.העיר האחרונה במחוז 6. בעיר מטאליקה נמצא הגבול שמגן על המחוז מצוות בלאק.עליך לעבור את הגבול הזה ואז תוכל לבחור לאיזה מחוז תרצה ללכת. לשאר המחוזות אין גבולות כי הם בשליטת צוות בלאק אז הם לא צריכים גבול. עוד שאלות ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן
    צ'ארמנדאר קופץ מעל אבן אחת שעפה לעבריו ומתחמק מימנה. צ'ארמנדאר קופץ מעל האבן השנייה וגם מימנה מתחמק. שתי האבנים חוזרות לאוניקס ומתחברות לגופו. אתה כבר אבוד עצות אבל לפתע אתה חושב שכדי ללכוד את אוניקס הזה. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ואז זורק אותו לעבר אוניקס.הקלף עף לעבר אוניקס.הקלף עוצר מעל אוניקס וכולא אותו בכלא חשמלי.אוניקס תוקף את הקלף בזנבו אך זה לא ממש מזיז לקיר החשמלי. לאחר כמה שניות אוניקס נשאב לתוך הקלף. הקלף חוזר אליך.תפסת אוניקס

"כל הכבוד צ'ארמנדר, עבודה טובה." אני אומר לצ'ארמנדר ומלטף את ראשו. 'וואו אוניקס זה שילוב מצויין לצוות שלי...' אני חושב לעצמי ומחייך בעודי מסתכל על קלף התפיסה.
    אני מכניס חזרה את קלף התפיסה לכיסי שיהיה בטוח, ואני אמשיך בדרך יחד עם צ'ארמנדר.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. NYO HO HO
    סטיב
    שאלה לא קשורה למה אתה בצבע משתמש מתקדם?
    -----------------
    אייזייק אומר לך " זה פשוט עליך להגיע לעיר מטאליקה.העיר האחרונה במחוז 6. בעיר מטאליקה נמצא הגבול שמגן על המחוז מצוות בלאק.עליך לעבור את הגבול הזה ואז תוכל לבחור לאיזה מחוז תרצה ללכת. לשאר המחוזות אין גבולות כי הם בשליטת צוות בלאק אז הם לא צריכים גבול. עוד שאלות ?"
    שאלתי בפורום משוב, אין לי מושג למה..
    ---------------------------
    "לא, תודה!" אומר לאייזיק "עכשיו-להתחיל את המסע שלי!" .לאחר מכן אקום מהכיסא, אצא מהמעבדה ואלך אל עבר העיר מטאליקה עם אקסיו.
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'יסון
    אתה מודה לקוא על הסבר שהוא הסביר לך. קוא אומר לך " כדור הארץ נהרס לפני שעה בידיוק. ב1 בצוהריים הוא נהרס על ידי צוות בלאק.צוות בלאק הרסו את כדור הארץ מסיבה פשוטה .כדור הארץ הוא כוכב עלוב והוא לא צריך להתקיים.אז הם הרסו אותו.רק שתדע כול אחד מצוות בלאקר שולט על אחד מ6 המחוזות.רק על מחוז 6 הם לא שולטים". קוא מגיש לך את הפוקידע ואת קלף התפיסה.אתה לוקח את שתי החפצים ושם אותם בכיס שלך. קוא אומר לך" יש לך עוד שאלות?"
    .
    אני אומר לפרופסור קוא: "לא, אין לי עוד שאלות, תודה על כל הדברים שנתת לי ואני יתחיל במסע שלי פה", אני יוצא מהמעבדה בפרצוף עצוב בגלל שכדור הארץ נהרס.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יסון
    קוא אומר לך " אם כך אז בהצלחה במסע שלך רק תזכור כשתגיע לעיר הראשונה במחוז 6 דבר עם אייזיק. ". אתה מודה לקוא על הסברים שהוא נן לך ועל החפצים שנתן לך.אתה לוקח את כול החפצים ושם אותם בכיסך.אתה יוצא מהמעבדה שלו קצת בעצב בגלל שכדור הארץ נהרס. אתה מתחיל ללכת לעבר העיר הראשונה במחוז 6. לאחר 5 דקות של הליכה מולך מופיע שלט שכתוב עליו " דינות המוות - חיים פה אוניקס וסטיליקס מסוכנים. מי שעובר פה שיזהר".

סטיב
    אייזיק אומר לך " אוקי אז ביי תשמור על קשר איתי ועם קוא במהלך המסע שלך ". אתה קם מהכיסא שלך ויוצא מן המעבדה עם אקסיו.אתה מתחיל ללכת לכיון העיר מאטליקה. לאחר הליכה של דקה אתה רואה הרבה מאוד אנשים נמצאים במקום אחד. אתה שומע שיחת ילדים " איזה כיף האלוף סרג הגיע לפה והוא מחפש יריב קשוח שילחם נגדו. הבר מזל שיביס אותו יזכה להחליף איתו פוקימון שהמנצח יבחר. איזה מגניב זה חבל שאין לי פוקימונים " . אקסיו מושך אותך לעבר האלוף סרג אתה מבין שהוא רוצה להלחם נגד האלוף סרג.

דארן
    אתה זורק מילה טובה לצ'ארמנדאר שלך על העבודה הטובה שעשה. אתה שמח מאוד שיש לך אוניקס בצוות שלך. אתה מחזיר את קלף התפיסה שלך לכיס ואז אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדינות המוות לעבר העיר מתכתי. לאחר הליכה די ארוכה אתם רואים מאמן שהולך לעברכם ואומר לכם " הי ילד תרצה נגדי קרב פוקימונים 1 על 1?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. NYO HO HO
    סטיב
    אייזיק אומר לך " אוקי אז ביי תשמור על קשר איתי ועם קוא במהלך המסע שלך ". אתה קם מהכיסא שלך ויוצא מן המעבדה עם אקסיו.אתה מתחיל ללכת לכיון העיר מאטליקה. לאחר הליכה של דקה אתה רואה הרבה מאוד אנשים נמצאים במקום אחד. אתה שומע שיחת ילדים " איזה כיף האלוף סרג הגיע לפה והוא מחפש יריב קשוח שילחם נגדו. הבר מזל שיביס אותו יזכה להחליף איתו פוקימון שהמנצח יבחר. איזה מגניב זה חבל שאין לי פוקימונים " . אקסיו מושך אותך לעבר האלוף סרג אתה מבין שהוא רוצה להלחם נגד האלוף סרג.
    "אוקיי אקסיו-" אומר לאקסיו "אנחנו נלחם נגדו!".לאחר מכן אלך עם אקסיו אל האלוף סרג' ואגיד לו:"שלום לך סרג',אני סטיב וזה השותף שלי אקסיו.באנו להלחם נגדך."
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    [דארן
    אתה זורק מילה טובה לצ'ארמנדאר שלך על העבודה הטובה שעשה. אתה שמח מאוד שיש לך אוניקס בצוות שלך. אתה מחזיר את קלף התפיסה שלך לכיס ואז אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדינות המוות לעבר העיר מתכתי. לאחר הליכה די ארוכה אתם רואים מאמן שהולך לעברכם ואומר לכם " הי ילד תרצה נגדי קרב פוקימונים 1 על 1?"
    'מאמן אה.. יכול להיות מאתגר...' אני חושב ועצמי ומחייך חיוך קטן.
    "אין בעיה, קדימה תוציא את הפוקימון שלך." אני אומר ומביט בו בנחישות וחיוך מעט ערמומי.
    ---
    אם אוניקס בתוך קלף התפיסה הוא נרפא?
    Ido

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    ג'ק
    אתה שמח שפגשת בכוכב החדש פוקימון וזה ספירו.אתה מתקרב בזהירות לעבר ספירו שלא יחוש שהוא מאוים על ידיך.ספירו מסתכל עליך ולא מבין מה אתה מתכנןן לעשות בו.לאחר שאתה נמצא מטר מספירו.אתה מתחיל לבעוט בו בגוף שלו.ספירו לא מצליח להתחמק מהבעיטות שלך ונפגע.הוא מתחיל להתעצבן ועף במתקפת ניקור עליך. אתה מצליח להתחמק מהניקור אך הוא חוזר פעם נוספת לתקוף אותך בניקור.
    אני מתחיל לרוץ כדי שספירו לא יצליח לפגוע בי עם מתקפת הניקור החזקה שלו וכאשר אי מתרחק אני מחפש את הפוקדור של מגבי אבל לא מצליח למצוא אותו בכיס,
    אז אני נזכר שהוא הושמד ומגבי תמיד לידי. "מגבי תשתמש בערפיח כדי שספירו לא יראה אותנו מהר!!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ק
    אתה מתחיל לרוץ בכול כוחתיך וגם מגבי רץ איתך.שניכם רצי במהירות ומנסים לברוח מן הספירו שרודף אחריכם.מגבי משתמש בערפיח. הוא מוציא מתוך הפה שלו ערפיח סמיך מאוד שבתוכו אי אפשר לראות כלום חוץ מערפיח. ספירו נכנס לתוך הערפיח ולא רואה כלום.הוא מצליח לצאת מהערפיח אך הוא יוצא בכיון הנגדי שלכם.ספירו ממשיך לעוף ומאבד אותם.אתם כבר לא רואים את ספירו.

דארן
    לא
    -------------------
    הממן אומר לך " אין בעיה אני אוציא את הפוקימון שלי ראשון לקקרב.צא ג'יודוד שלי לקרב הראה את עצמך ". ג'ידוד מופיע מולך. הפוקידע שלך מתחיל לדבר " ג'יודוד פוקימון סלע אדמה. יכולת שלו נקראת חוד המוות. הוא מוציא קוצים על גופו.הקוצים האלו חדים מאוד וכושהוא מתגלגל הוא ראה כמו קיפוד קטלני. המאמן אומר לך " תוציא את הפוקימון שלך"

סטיב
    אתה נכנס בין האנשים עם אקסי שלך ואז עולה על זירת הקרב.מולך מופיע האלוף סרג. סרג אומר לך" טוב אני מבין שאתה רוצה הילחם בי. טוב אין בעיה אני אלחם בך. הקרב היה 1על 1 ואסור להחליף פוקימונים. מותר להשתמש ביכולת הפוקימון שלנו. אני אלחם עם ג'יודוד." ליד סרג מופיע ג'יודוד. הפוקידע שלך אומר" יכולת שלו נקראת חוד המוות. הוא מוציא קוצים על גופו.הקוצים האלו חדים מאוד וכושהוא מתגלגל הוא ראה כמו קיפוד קטלני. ".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ג'ק
    אתה מתחיל לרוץ בכול כוחתיך וגם מגבי רץ איתך.שניכם רצי במהירות ומנסים לברוח מן הספירו שרודף אחריכם.מגבי משתמש בערפיח. הוא מוציא מתוך הפה שלו ערפיח סמיך מאוד שבתוכו אי אפשר לראות כלום חוץ מערפיח. ספירו נכנס לתוך הערפיח ולא רואה כלום.הוא מצליח לצאת מהערפיח אך הוא יוצא בכיון הנגדי שלכם.ספירו ממשיך לעוף ומאבד אותם.אתם כבר לא רואים את ספירו.
    אחרי שספירו נעלם אני ממשיך בדרך לעיר הראשונה לפגוש את אייזן בתקווה לפגוש עוד פוקימונים מעניינים ומאמנים שאוכל להלחם מולם.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה נכס לקרב אגדי. שם אתה שואל את ליט ואת אוניקס אם הם מוכנים לקרב הזה. לאחר מכן אתה מחכה לדעת מה אתה צריך לעשות פה. לאחר שניות ספורות נשמע קול " שלום ילד אם אתה רוצה להלחם באגדי עליך לעבור 2 משימות. משימה ראשונה תביס את מגמנטון אם אחד מהפוקימונים שלך.אסור לך להחליף פוקימון באמצע הקרב. אל תדאג מגמנטון לא ישתמש ביכלתו בקרב ". מולך מופיע מגמנטון
    "בסדר..אני מסכים..ליטוויק תתכונן!" אומר לו ואחכה שיעמוד מול המגנטון.
    "ליטוויק תשתמש בערפיח! לא כדאי לעשות נזק ליריב,הרי מתקפות רעל לא משפיעות על פלדה כמו מגנטון,אלה כדי שהוא לא יראה טוב! לאחר מכן תשלח עליו בלבול! וכשהוא יהיה מבולבל גחלת!" אומר לליטוויק בהתרגשות כי זה הקרב הראשון שלנו נגד מאמן.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    [QUOTE=the New World;1073684][B][דארן
    לא
    -------------------
    הממן אומר לך " אין בעיה אני אוציא את הפוקימון שלי ראשון לקקרב.צא ג'יודוד שלי לקרב הראה את עצמך ". ג'ידוד מופיע מולך. הפוקידע שלך מתחיל לדבר " ג'יודוד פוקימון סלע אדמה. יכולת שלו נקראת חוד המוות. הוא מוציא קוצים על גופו.הקוצים האלו חדים מאוד וכושהוא מתגלגל הוא ראה כמו קיפוד קטלני. המאמן אומר לך " תוציא את הפוקימון שלך"

'גם צ'ארמנדר וגם אוניקס במצב לא משהו... אבל אני אנסה לתת צ'אנס לאוניקס הפעם...' "צא אוניקס אני צועק ומוציא את אוניקס מקלף התפיסה.
    "בוא נתחיל בזנב ברזל!" אני צועק בנחישות ומצביע על ג'יודוד.
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה מוציא את ספירו מהקלף שלו ואת סנראט לקרב.ספירו עף לעבר גרוטל בניקור.סנוראט משתמשת בניב קרח על גרוטל.גרוטל לא מצליח להתחמק מן ניב הקרח של סנוראט והוא הופך לפסל קרח. ספירו משתמש בניקור על הקרח.הניקור שובר את הקרח ופוגע גם בגרוטל. קלארק אומר " זה כול מה שיש לך?. אתה חלש . גרוטל טיפוס סלים ". גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על ספירו וסנוראט שלך.
    "ספירו תתקוף בניקור את גרוטל ולאחר מכן סנוראט תשתמשי בניב קרח לעבר גרוטל! אתם מסוגלים!" אגיד לפוקימונים שלי במהירות.
    "ספירו תשתדל לא לגעת בסנוראט וסנוראט תשתדלי לגעת בגרוטל כדי שהוא יקפא!" אוסיף במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 8 מתוך 85 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •