דרוד
אתה עונה ליצור "אנחנו עוברי אורח.." . היצור אומר לכם " אתם לא נראים כמו עוברי אורח.אבל בסדר אני מאמין לכם שאתם שאתם עוברי אורח.טוב אתם יכולים להמשיך לטייל בעיר רק תיזהרו מכול הסכנות ששורצות פה.יום טוב לך אנשים ". היצור ממשיך ללכת בדרכו ומשאיר אותכם ליחד המזרקה.
קודאק
זורארק בצורת למפרט שולח בלבול אל לטיאוס.לטיאוס מתחמק בקלות רבה מן הבלבול של לטיאוס.הבלבול של לטיאוס פוגע בלמפרט שלך והוא מתחיל להיות מבולבל.למפרט עף לעבר לטיאוס וסתם מתנגש לו בגלל הבלבול הוא לא עושה מה שאמרת לו לעשות. למפרט מחליט לעזוב את לטיאוס ולהתנגש בזירה.למפרט עף לעבר הזירה ומתנגש בה כמה פעמיים.למפרט יוצא מהבלבול.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את למפרט.
אייס
אתה אומר ליצור "אנחנו כמוך" אשקר לו "הגענו בדרך הרגילה, אתה יודע..". היצור אומר לך " אני יודע שאתה משקר לי בפנים.אתה לא כמוני.אתה בן אדם פשוט ואני שלד מתהלך .טוב עכשיו אני עזוב אותכם סתם רציתי לדעת מי אתם.רק תזהרו מן הסכנות שורצות בעיר והכול היה בסדר .טוב להתראות לשניכם ושהיה לכם יום טוב." השלד ממשיך ללכת בדרכו ואתם עומדים ליד המזרקה.
סטיב
פוקרסורו משתמש בזעם דרקון על נשימת הדרקון.זעם הדרקון ונשימת הדרקון מתנגשים זה בזה.זעם הדרקון גובר על נשימת הדרקון ועף לעבר לטיאוס.לטיאוס מתחמק מן זעם הדרקון.פוקרסרו משתמש בציפורן דרקון על לטיאוס.ציפורן הדרקון פוגעת בלטיאוס.הונצ'קרו חוזר להיות זוראה.זוראה משתמש בפרצוף מפחיד. ואז שולח לעבר לטיאוס כדור צל.לטיאוס סוגר את עינו אך כדור הצל פוגע בו.לטיאאוס תוקף בלהביור את זוראה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"זורואה-תהפוך לסויקון כך שמתקפת האש תשפיע בכמות מועטה ולאחר מכן תשתמש בכדור צל!" אומר לזורואה ולאחר מכן אומר לפרקסורו:"תשתמש בציפורן דרקון במהירות על הלטיאוס בזמן שהוא תוקף!"סטיב
פוקרסורו משתמש בזעם דרקון על נשימת הדרקון.זעם הדרקון ונשימת הדרקון מתנגשים זה בזה.זעם הדרקון גובר על נשימת הדרקון ועף לעבר לטיאוס.לטיאוס מתחמק מן זעם הדרקון.פוקרסרו משתמש בציפורן דרקון על לטיאוס.ציפורן הדרקון פוגעת בלטיאוס.הונצ'קרו חוזר להיות זוראה.זוראה משתמש בפרצוף מפחיד. ואז שולח לעבר לטיאוס כדור צל.לטיאוס סוגר את עינו אך כדור הצל פוגע בו.לטיאאוס תוקף בלהביור את זוראה.
NYO HO HO BITCH
1. בלבול זה לא משהו ששולחים, אף פעם לא ראית כזה? זה כמו על חושי כזה, זה דרך העיניים
2. מבלבול לא מתבלבלים, רק מקרן בלבול
3. לטיאוס לא יכול גם להתחמק וגם לתקיף, ובמיוחד לא ממתקפה שלא ניתן שלא להתחמק
אתה סתם קוטל אותי פה על שטויות..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זורוארק תגן עליו עם תופת שמעורבב עם להביור! אחרי זה תצא מזה ותשעט לכיוונו של למפנט, כשלמפנט יצא מהבלבול תחזיקו זה לזה בידיים ותסתובבו הכי מהר שאתם יכולים תוך כדי שאתם שולחים המון כדורי צל לאוויר ולהביור ותופת, ככה תמשיכו, תייצרו סופת טורנדו אפלה עם המון להבות, ותשעטו אל לטיאוס הענק, אם הוא מנסה להתחמק תרדפו אחריו, הוא לא יצליח להתחמק ממתקפה גדולה שכזו!" אומר להם.
ספוילר
"תהפכו עכשיו לסטראפטורים כדי להתחמק ואז תתקפו בציפור אמיצה את לטיאוס!" אפקוד עליהם.ג'ון
זוראה וזורארק משתמשם ביכולת המיוחדת שלהם כדי להפוך למגמורטור.שניהם נהפכים למגמרוטאר.כשהם מגמרוטאר הם שואבים לתוך גופם את הלהביור שלטיאוס שולח לעברם.לאחר מכן שניהם משתמשים בלהביור חזק מאוד על לטיאוס. לטיאוס משתמש במסך מראה כדי להגן על עצמו. הלהביורים יותר חזקים ממסך מראה הם שוברים אותו.הלהביורים פוגעים די קשה בלטיאוס.לטיאוס תוקף בדראכו מטאור את שני המגגמרוטאר.
אעצור אותו ואשאל בסקרנות " איזה סכנות לדוגמא..?"דרוד
אתה עונה ליצור "אנחנו עוברי אורח.." . היצור אומר לכם " אתם לא נראים כמו עוברי אורח.אבל בסדר אני מאמין לכם שאתם שאתם עוברי אורח.טוב אתם יכולים להמשיך לטייל בעיר רק תיזהרו מכול הסכנות ששורצות פה.יום טוב לך אנשים ". היצור ממשיך ללכת בדרכו ומשאיר אותכם ליחד המזרקה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)