Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 217
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~JustDor~
    "אני ואתה גאלאד, הולכים להביס את כל מי שיעמוד בדרכנו!" אתה אומר בהתלהבות וגאלאד מתחיל לחייך.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור וממשיך בדרכך לאן שהוריך שלחו אותך.
    אתה ממשיך בדרכך ואז מרגיש קיר שקוף מולך שלא נותן לך לעבור.
    פתאום אתה רואה ילד די מגניב לידך .
    הוא עושה כמה תנועות עם הידיים שלו ואז הוא אומר לך: "אתה יכול להמשיך במסע שלך, נבחר" ואז הוא נעלם משם.

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade צפה בהודעה
    Kayoger
    יש לך מסן?
    ~~~~~~~~~~~
    "נעים מאוד להכיר אותך מגניום!" אתה אומר למגניום
    "אתה מוכן לבוא איתי למסע מרתק ברחבי המחוז כדי להראות לארכאוס שהפוקימונים לא משועבדים?" אתה שואל אותו ומוסיף "האם אתה מוכן?!".
    "מגנ!" צועק מגניום בשמחה ושוב מלקק אותך בחיבה, ואז שם אותך על גבו.
    "לשם!" אתה צועק ומצביע ישר והוא מתחיל לרוץ ואתה מרגיש את האוויר הצלול על פניך.
    לאחר כמה שניות אתה עף פתאום מהגב של מגניום ואתה רואה את מגניום מנסה לעבור משהו אבל לא מצליח.
    "תירגע" אתה שומע מהצד ואז מגניום נרגע כמו ילד קטן ששותה מבקבוק ואז אתה רואה ילד די מגניב לידך .
    הוא עושה כמה תנועות עם הידיים שלו ואז הוא אומר לך: "אתה יכול להמשיך עם הפוקימון שלך" ואז הוא נעלם משם.
    כן אם אתה רוצה (Sahar2613@hotmail.com)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'מה זה היה?' אחשוב לעצמי 'טוב נו לא נורא העיקר ששום דבר רציני לא קרה' אמשיך במחשבותיי "טוב מגניום בוא עלינו להתקדם כי זמננו קצר!"אגיד למגניום.
    'מעעניין אם ארכאוס עדיין רציני בעיניין השמדת העולם' אחשוב לעצמי בזמן שאני מתקדם על מגניום
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Kayoger
    אתה הולך לעבר מגניום ועולה עליו בשמחה רבה תוך כדי שמגניום מסתכל על הדרך ורץ בה.
    "מגניום!" צועק מגניום אחרי ריצה של כמה דקות ואז אתה רואה עץ באמצע הדרך מפריע למגניום להמשיך.
    אתה מנסה לבדוק אם יש דרך עקיפה אבל אין ומגניון מתנגש בעץ הקשיח.
    פתאום העץ זז ואתה רואה פוקימון דמוי עץ הולך שם "סודוודו" הוא קורא ומשליך אבנים על מגניום שלך.

4. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ~JustDor~
    "אני ואתה גאלאד, הולכים להביס את כל מי שיעמוד בדרכנו!" אתה אומר בהתלהבות וגאלאד מתחיל לחייך.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור וממשיך בדרכך לאן שהוריך שלחו אותך.
    אתה ממשיך בדרכך ואז מרגיש קיר שקוף מולך שלא נותן לך לעבור.
    פתאום אתה רואה ילד די מגניב לידך .
    הוא עושה כמה תנועות עם הידיים שלו ואז הוא אומר לך: "אתה יכול להמשיך במסע שלך, נבחר" ואז הוא נעלם משם.
    "מי זה היה? מה הוא רוצה? טוב נו, אני לא יתן לעיניין הרטן הזה להפריע לי בדרך.." חשבתי לעצמי..
    המשכתי לצעוד ישר..

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

5. משתמש מנוסה
    ~JustDor~
    אתה ממשיך לעצוד בדרכך ואז אתה רואה מלא עננים בשמיים בצבע אפור.
    אתה מתעלם מהדברים וממשיך בדרכך ואז אתה רואה פוקימון מולך, לא קטן ולא גדול .
    הפוקימון הזה רץ לעברך ואז הוא קופץ בדיוק לידך על העץ הקרוב, מנפץ ענף ושם אותו בפה שלו.

6. משתמש מנוסה
    ~JustDor~
    אתה ממשיך לעצוד בדרכך ואז אתה רואה מלא עננים בשמיים בצבע אפור.
    אתה מתעלם מהדברים וממשיך בדרכך ואז אתה רואה פוקימון מולך, לא קטן ולא גדול .
    הפוקימון הזה רץ לעברך ואז הוא קופץ בדיוק לידך על העץ הקרוב, מנפץ ענף ושם אותו בפה שלו.
    "וואו, אדיר!" אומר בהתרגשות 'אני אשמח שפוקימון כזה יהיה לי בצוות' אחשוב לעצמי ואפעיל את הפוקידע.

דברי חוכמה מפי גיל:
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

7. משתמש מנוסה
    ~JustDor~
    "וואו, אדיר!" אתה אומר בהתרגשות 'אני אשמח שפוקימון כזה יהיה לי בצוות' אתה חושב לעצמך ומפעיל את הפוקידע.

"גרובייל, פוקימון עץ השממית, גרובייל אוהב מאוד להשים ענפים בפה שלו וללקק אותם בשמחה, לפעמים הוא משתמש בהם כדי להסיח את הדעת של היריבים שלו"

אומר הפוקידע ואז הוא נכבה בדיוק שגאלאד יוצא החוצה בלי הרשות שלך.
    גרובייל שם לב עליו ושולח מלא עלי תער לעברו.

8. משתמש מנוסה
    תגובות התחלה:

Combusken
    אתה קם בבוקר בביתך החדש אשר נמצא בעיר החדשה, וורד.
    אתה יורד במדרגות ורואה שהכול חושך ואז שאתה מדליק את האור יוצא מלא אנשים מהצדדים כולל ההורים שלך.
    "היום יש לך יומהולדת" הם אומרים בשמחה ואז מגישים לך פוקדור בצבע אדום מלמעלה ומתחת לבן .
    "הוא יעזור לך במסע להציל את העולם" הם אומרים בחיוך, ונותנים לך עוד כמה חפצים 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה.
    "יש מישהו מחכה לך בתחילת הדרך ליציאת העיר, תיגש עליו" הם אומרים לך ואז הם פותחים את הדלת, ואומרים לך בשקט: "בהצלחה".
    "ואו, תודה!" אני אומר להם בהתרגשות, ולוקח את הפוכדור וכל הציוד. לאחר מכן אני יוצא החוצה ונפרד מהם 'מעניין את מי קיבלתי' אני חושב לעצמי, ומוציא את הפוכדור "צא!" אני קורא כדי לפגוש את הפוקימון שלי. אני מציג את עצמי בפניו ולאחר מכן הולך אל האיש שהוריי אמרו שעליי לפגוש.

9. משתמש מנוסה
    Kayoger
    אתה הולך לעבר מגניום ועולה עליו בשמחה רבה תוך כדי שמגניום מסתכל על הדרך ורץ בה.
    "מגניום!" צועק מגניום אחרי ריצה של כמה דקות ואז אתה רואה עץ באמצע הדרך מפריע למגניום להמשיך.
    אתה מנסה לבדוק אם יש דרך עקיפה אבל אין ומגניון מתנגש בעץ הקשיח.
    פתאום העץ זז ואתה רואה פוקימון דמוי עץ הולך שם "סודוודו" הוא קורא ומשליך אבנים על מגניום שלך.
    "איזה פוקימון זה?!"אשאל בקול רם ואשלוף את הפוקידע לקבלת מידע נוסף.
    "מגניום תתחמק מהאבנים ותשתמש באבקת רעל!"אצעק למגניום בתקווה שהוא שומע אותי ולא עסוק יותר מידי באבנים שעפים לכיוונו
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Kayoger
    תיכנס למסן וגם למה הגבת פעמיים ברצף?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "איזה פוקימון זה?!" אתה שואל בקול רם ושולף את הפוקידע לקבלת מידע נוסף.

"סודוודו, פוקימון החיקוי, סודוודו אוהב להשתמש במתקפה חיקוי כדי לחקות פוקימונים וגם הוא אוהב להעמיד פנים שהוא עץ"

"מגניום תתחמק מהאבנים ותשתמש באבקת רעל!" אתה צועק למגניום בתקווה שהוא שומע אותי ולא עסוק יותר מידי באבנים שעפים לכיוונו.
    מגניום השמן מתחמק בקלות מהאבנים ושולח אבקת רעל שפוגעת בסודוודו שמרעילה אותו ישירות.
    סודוודו העצבני פתאום שולח עוד אבנים יותר גדולות מהפעם הקודמת.

Combusken
    אתה יוצא מפתח ביתך ומסתכל על הפוקדור שקיבלת בשמחה.
    אתה לוחץ על הכפתור שעל הפוקדור ואז הוא נפתח, ויוצא ממנו הילה אדומה שלאחר כמה שניות נעלמת.
    אתה רואה פוקימון דמוי לוחם תרנגולת אמיצה ואז אתה בודק אותו בפוקידע:

"בלייזיקן, פוקימון הלהבה, בלייזיקן הוא מסוג אש\לוחם והוא דמוי תרנגול לוחם, הוא פוקימון טוב למאמנים מתחילים ומתקדמים"

אתה מגיש לו את היד שלך והוא גם ואז אתם לוחצים את ידיכם כמו חברים טובים מאוד.

11. משתמש מנוסה
    "גרובייל, פוקימון עץ השממית, גרובייל אוהב מאוד להשים ענפים בפה שלו וללקק אותם בשמחה, לפעמים הוא משתמש בהם כדי להסיח את הדעת של היריבים שלו"
    אומר הפוקידע ואז הוא נכבה בדיוק שגאלאד יוצא החוצה בלי הרשות שלך.
    גרובייל שם לב עליו ושולח מלא עלי תער לעברו.

-------------------------------
    "הקרב מתחיל" זימזמתי לעצמי, "גלייד, תשתמש בטלפורט בשביל להתחמק!" ציוויתי.
    "ולאחר מכן תשתמש באגרוף ממוקד!" הוספתי לדברי.

דברי חוכמה מפי גיל:
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

12. משתמש מנוסה
    Combusken
    אתה יוצא מפתח ביתך ומסתכל על הפוקדור שקיבלת בשמחה.
    אתה לוחץ על הכפתור שעל הפוקדור ואז הוא נפתח, ויוצא ממנו הילה אדומה שלאחר כמה שניות נעלמת.
    אתה רואה פוקימון דמוי לוחם תרנגולת אמיצה ואז אתה בודק אותו בפוקידע:

"בלייזיקן, פוקימון הלהבה, בלייזיקן הוא מסוג אש\לוחם והוא דמוי תרנגול לוחם, הוא פוקימון טוב למאמנים מתחילים ומתקדמים"
    אתה מגיש לו את היד שלך והוא גם ואז אתם לוחצים את ידיכם כמו חברים טובים מאוד.
    'ואו!' אני חושב לעצמי בשמחה "בלייזיקן, אנחנו נהיה צוות טוב!" אני אומר לו "קדימה, בוא נלך לחפש אחר אדם שאני צריך לפגוש" אני אומר לו ומתחיל ללכת ולחפש אחר האיש שאני צריך לפגוש כשבלייזיקן לצידי.

13. משתמש מנוסה
    Kayoger
    תיכנס למסן וגם למה הגבת פעמיים ברצף?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "איזה פוקימון זה?!" אתה שואל בקול רם ושולף את הפוקידע לקבלת מידע נוסף.

"סודוודו, פוקימון החיקוי, סודוודו אוהב להשתמש במתקפה חיקוי כדי לחקות פוקימונים וגם הוא אוהב להעמיד פנים שהוא עץ"
    "מגניום תתחמק מהאבנים ותשתמש באבקת רעל!" אתה צועק למגניום בתקווה שהוא שומע אותי ולא עסוק יותר מידי באבנים שעפים לכיוונו.
    מגניום השמן מתחמק בקלות מהאבנים ושולח אבקת רעל שפוגעת בסודוודו שמרעילה אותו ישירות.
    סודוודו העצבני פתאום שולח עוד אבנים יותר גדולות מהפעם הקודמת.
    אישרתי אותך עכשיו וסליחה על הדאבל פוסט פשוט יש לי אינטרנט דפוק אז הוא נתקע לי ולא הראה לי שכבר הגבתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ואוו מה יש לו לעץ הדפוק הזה?" אשאל בקול רם.
    "מגניום בוא נראה לו איך נלחמים!"אגיד למגניום כדי להחדיר בו מוטיבציה "תתחמק ותשתמש בעלי תער!"אצעק למגניום. 'סודוודו נראה אחלה פוקימון,אולי כדאי לי לתפוס אותו?' אחשוב לעצמי תוך כדי הקרב
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    Pooh
    אתה יוצא מבית דודך ומנופף לשלום לדודך ואז מתחיל ללכת ליציאת העיר.
    לאחר כמה דקות אתה מרגיש מחסום שלא נותן לך לעבור ובודק מהצדדים אם אפשר לברוח אבל אתה לא מצליח.
    "חכה פה" אתה שומע קול של ילד ואז אתה רואה ילד שתופס פוקדור בלי לגעת בו .
    הילד עושה כול מיני תנועות ואז מתסכל עליך ואומר: "אתה יכול לעבור".

]
    'מה...' אני חושב לעצמי בבלבול, מהנהן ומחייך מחוסר ברירה, ומתחיל להתקדם לעבר הדרך.
    'מה הוא רצה...?' אני תוהה לעצמי בבלבול, תוך כדי שאני מחפש פוקימונים להתאמן או ללכוד.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The Kodak
    כן...
    ~~~~~~~~
    "תחסום את מתקפת הכנף עם ציפורן דרקון מהר! לאחר מכן תשתמש עליו בקרן יתר" אתה אומר לצ'אריזרד המגניב שלך.
    צ'אריזארד מקשיב לך ואוגר כוח בציפורן וישר תוקף את הכנף של סטרפטור שנפצע קלות אבל הוא עדיין פוגע בצ'אריזארד.
    צ'אריזארד נפצע קצת ואז אוגר קרן יתר אבל ישר רונה מנצלת את המצב ואומרת: "גם אתה סטרפטור!" ואז סטרפטור אוגר גם כוח.
    לאחר כמה שניות צ'אריזארד שולח את הקרן ואז גם סטרפטור שולח את הקרן שנפגשת עם הקרן וכך יוצר פיצוץ ענקי.
    שני הפוקימונים המעופפים עפים לצדדים אבל סטפרטור נופל על עץ וצ'אריזארד עדיין מתחיל להתעופף אבל שניהם משותקים.
    "צ'אריזרד תחכה במקום,ותחכה שסטארפטור יתקרב! כשהוא יתקרב תשתמש עליו בגחלת ומיד אחר כך ציפורן דרקון!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 15 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •