דרייק הנרי
"שותפה? מה?" היא אומרת "רק הכרנו... פעם ראשונה שאתה רואה אותי, ואתה רוצה שנהיה שותפים?" היא שואלת בכעס.
"טוב!" אומרת ומחייכת.
"אבל לפני זה, תצטרך להילחם נגדי!" היא אומרת, ושולפת פוקדור, מחכה להסכמתך.
דרייק הנרי
"קדימה, בוא נראה לו איך עושים את זה! ווניפד!" היא צועקת, זורקת את הפוקדור לאוויר, הפוקדור נוחת על הרצפה ונפתח, ממנו יוצא אור לבן בוהק, לאחר כמה שניות האור הבוהק נעלם ומולך נגלה פוקימון דמוי זחל שחלקו הקדמי בגוון סגול-אדום, ויש לו מין גבנת, על איזור כתפיו, צווארו, זנבו ומחושיו סימנים שחורים.
חלקו התחתון בצבע ירקרק, ועיניו בצבע צהבהב.
"ווניפד!" צורח בזעם "בגלל שנתת לי לתקוף קודם, אני אתחיל!" היא אומרת בהתלהבות "ווניפד! השתמש בגלגול!"
ווניפד מתכרבל לצורת כדור ומתחיל להתגלגל במהרה אל עבר טום, אבל טום חומק בקלות. ווניפד פונה חזרה אל טום ומאיץ עוד יותר אליו.
דארן ווסט
אתה ממשיך לדרך 1, מאושר ומלא גאווה מהניצחון הראשון שלך.
"אני עוד אנצח אותך!" צועק לך ארטי מרחוק, ואתה ממשיך בדרכך.
"דרך 1 - זהירות פוקימונים פראיים!" אתה קורא את השלט הקטן, המסמל את כניסתך אל דרך 1.
מיד כשנכנסת, אתה מבחין בתנועות מהירות של פוקימון, המתחמקים ממך, ורחשים בעצים, עלי הכותרת המרחפים נחתכו מהתנועות המהירות.
מלפנייך אתה רואה באופק שני נערים עורכים קרב, ולא מזהה את הפוקימונים בהם משתמשים.
הרחשים בעצים מתגברים, האם תלך לצפות בקרב, או תחקור את פשר הרחשים?
דארן ווסט
פרוטיפ - תשתמש בסביבה שלך!
-------------------
"פידב פידב!" נשמע רעש מהעצים, ורשרוש העצים מתגבר, מהעץ יוצא אל פנייך פוקימון מעופף דמוי יונה שרובו אפור.
מתוך אינסטינקט, אתה לוחץ על הפוקדור, וטפיג יוצא ממנו במהרה, מוכן לאתגר.
"טאאאאאאאאפיג!" צועק בזעם, נראה שהוא עוד בהתרגשות מהקרב הקודם.
פידב המאויים לא מחכה ולא נותן לך זמן לחשוב, ובעודו מעופף באוויר יוצר משב רוח באמצעות כנפיו, שפוגע גם בך ובטפיג.
עלי הכותרת באיזור נסחפים עם משב הרוח שאותו יצר פוקימון היונה, ומכבידים על טפיג.
נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-21-2011 בשעה 06:40 PM
"טפיג תתנער מהעלים!" אני צועק במהירות ובבהלה, "קדימה, תשתמש בדחיפה על פידוב!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר פידוב.
"אוקיי טפיג עכשיו תנסה לעשות ככה," אני אומר ברצינות ומתרכז, "תנסה לאגור את כוח האש שלך בפה ולשחרר מפיך כדורי אש קטנים - קדימה טפיג נסה להשתמש בגחלת!" אני מסביר לטפיג ואז צועק בנחישות.
למקרה שתרצו לתפוס פוקימונים מהדורות הקודמים, תוכלו אחרי העיר סטריאטון
דארן ווסט
מאיפה הפייק שיש לך בחתימה?
----------------------
טפיג מתעשט במהרה ומתנער מהעלים, הוא מנסה לירות גחלת מפיו, אך הגחלת מתפוגגת לפני שמספיקה להגיע אל פידב. פידב שוב משתמש בכנפיו כדי ליצור משב רוח חזק, הפעם משב הרוח יותר חלש, וטפיג בקושי נפגע. פידב נוחת על גזע עץ חתוך הסמוך אל טפיג בכדי לנוח.
דארן ווסט
ראיתי את הציור שלו בdA אבל לא ספרייט
אתה עשית? O:
-----------------------------
טפיג מאיץ במהירות אל עבר פידב, הוא מתנגש בו ומעיף אותו מגזע העץ, פידב מנסה להתאושש ולעוף לאוויר, אבל טפיג יורה גחלים קטנים אל עבר פידב, ופידב מתעלף.
-------
הוא עדיין לא יודע גחלת, זה כמעט מטווח אפס.
כתבתי תגובות מטורפות, ממש ארוכות ומושקעות, אבל נתקע לי האינטרנט והם נמחקו.
דארן ווסט
"טפיג!" מתענג על ליטופך, טפיג חוזר אל הפוקדור בליווי של קרן אדומה הנשאבת פנימה. אתה ממשיך בדרכך. נראה שהקרב שנערך לא רחוק ממך עוד מתקיים.
אלו שני נערים, אחד גבוה וצנום, שיערו חום בהיר, אפיו סולד, והוא לובש סוודר ירוק ומכנסיים חומים. השני נמוך ושמן, שיערו שחור קצוץ, והוא לובש חולצה אדומה ומכנס שחור קצר.
"פטרט, חזור." קורא הילד השמן, מחזיק בידו פוקדור ומכניס אותו לכיסו.
"צא אושאווט! אל תאכזב אותי!" קורא שוב הילד השמן, מהפוקדור יוצא פוקימון הדומה ללוטרה, אוזניו קטנות בצורת משולש ללא קודקודים, צבעם כחול כהה, והם נמצאות בשני צדדי ראשו. עיניו גדולות וכהות, אפיו בצבע כתום-חום ודומה לצורתה של ביצה מאונכת. פרוותו בצבע תכלת, ידיו וראשו חסרי פרווה, זנבו כחול כהה ורגליו סנפירים כהים, על בטנו צדפה בצבע קרם כהה.
"אושאווט? זה לא אתגר לפאנסייג'." אומר הנער הצנום והגבוה, על ידו עומד פוקימון בעל פרווה ירוקה המזכיר במראו קוף, אוזניו גדולות, והוא בעל זנב ירוק הנראה כשני גבעולים, על ראשו פרווה המזכירה שיח, בטנו וידיו קרחות מפרווה, וצבע גופו קרמי.
"כן? נראה אותך!" מתגרה בו הנער השמן ומיד פוקד על פוקימון הלוטרה לתקוף בדחיפה. פוקימון הלוטרה בתגובה מכה במהירות בקוף הירוק ודוחק אותו לעץ קרוב.
"פאנסייג'! תפס על העץ ותשתמש בגובה כתנופה להצלפת גפן!" צועק הצנום ומצביע על העץ אליו נדחק הקוף הירוק ששמו פאנסייג'. פאנסייג' מטפס במהרה על העץ.
"אקדח מים! תנסה להפיל אותו!" פוקד הנער השמן, פוקימון הלוטרה יורה מים מפיו על פאנסייג' אך דבר זה רק מרענן אותו.
"פאנסייג' הוא פוקימון עשב, פוקימון עשב חזק על פוקימון מים!" מסביר הרזה. פאנסייג' מזנק מגזע העץ בסיבוב, ומצליף באושאווט עם זנבו הנראה כגבעול, אושאווט נפגע וניתח לקרקע, אך גם פאנסייג' נפגע מעט מהקפיצה.
"אושאווט! נצל את הקרבה ותדחוף את פאנסייג' לעץ!" פוקד השמן, אושאווט דוחף את פאנסייג' לעץ באפיסת כוחות, ומתעלף, פאנסייג' נראה רענן למדי.
"לעזאזל..." מסנן השמן ומחזיר את אושאווט המעולף לפוקדור, הוא נותן לנער הרזה תשלום וממשיך בדרכו.
"היי אתה..." אומר לך הגבוה "רוצה לנסות גם? ראיתי שהסתכלת..." ממשיך.
דרייק הנרי
אתה פוקד על טום תוך כדי שאתה שולף את הפוקידע, כדי לבחון את ווניפד. טום מנופף בזנבו ומקפץ הצידה, הוא מתחמק מגלגולו של ווניפד, ו-ווניפד מפספס שוב את טום. "אושא!" צועק בשמחה, הוא נהנה מההתחמקויות החוזרות.
"אני מבינה שאתה לא מכיר את מתקפת הגלגול, אז תתן לי להסביר לך!" אומרת ליה "אתה מבין, בהתחלה הגלגול איטי וחלש, אבל הוא צובר תנופה, והתנופה מקנה לגלגול יותר כוח!" מסבירה לך.
"ווניפד, תאיץ אליו בכל מה שיש לך!" צועקת ליה, ווניפד צועק את שמו בזעם.
"ווניפד, פוקימון מרבה הרגליים. הנשיכה שלו מלאה ארס המסוגל לשתק ציפור גדולה, הוא ברוטאלי ואכזרי." נשמע קול האישה המתכתי מהפוקידע אחרי שכיוונת את עינית הפוקידע על ווניפד.
בגלל שהיית עסוק בלבחון את ווניפד באמצעות הפוקידע, טום נהיה שאנן. במהירות אדירה מתגלגל ווניפד אל טום ולפני ששניכם הספקתם להגיב, פוגע בטום. טום עף לאוויר וניתח על הקרקע, בעוד שווניפד פונה חזרה אל טום כדי לפגוע בו שנית.
טום מזדקף ומחכה להגעתו של ווניפד, בגלל שפקדת עליו לדחוף אותו. וכך עושה, טום מקדים את גלגולו של ווניפד ודוחף אותו, ווניפד מתגלגל הצידה אך מתייצב מיד אחר כך.
"ווניפד! עקיצת רעל!" פוקדת ליה עם אצבע מורה, ווניפד זוחל אל דרכו אל עבר טום במהירות יוצאת-דופן לחרק, חושף שיניו ומתכונן לנשוך את טום, כשהוא מגיע, טום חומק הצידה ומעיף את ווניפד אל הקרקע.
"שוב! ווניפד! השתמש בעקיצת רעל!" פוקדת ליה שוב.
מאחורי טום גזע עץ חתוך, משמאלו שיחים גבוהים ועצים.
חחחחח וואו אני מכיר את זה כל כך. אחרי שזה קורה אין לך כח לכתוב תגובות במשך שנה חחחח
----
"אממ למה לא..." אני אומר בביישנות ומרכין מעט את ראשי. אני הולך למקומי בזירה, ושולף את הפוקדור של טפיג.
"אוקיי, צא טפיג!" אני צועק ומוציא את טפיג מהפוקדור שלו, מקווה שהוא מוכן להלחם בעוד קרב, "צא טפיג, תשתמש בדחיפה על פאנסייג'!" אני צועק בחוזקה ומצביע לכיוון פאנסייג'.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)