Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 164
  1. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    זה משגע...
    -------------------
    אתה תופס מקומך אל מול הנער הרזה, פאנסייג' מזנק מכתפו שרק לפני דקה טיפס עליו, וצועק את שמו בשחצנות.
    "פוקימון אש..." ממלמל הנער "פאנסייג', אתה יכול לעשות את זה." ממשיך, מעודד את פאנסייג'.
    "בוא נתחיל." הוא מכריז, ואתה מיד פוקד על טפיג לתקוף בדחיפה. טפיג רץ אל פאנסייג' במהירות, אבל פאנסייג' חמק בקלילות מהירה.
    "עכשיו, שרוט אותו!" פוקד הנער, תוך כדי ההתחמקות שלח את ידו אל טפיג ושרט אותו, טפיג נפגע אבל מיד לאחר שפאנסייג' נחת על הרצפה, דחף אותו שוב.
    "אני מבין שטפיג חלש מידי בכדי להשתמש במתקפות אש..." אומר. "פאנסייג' תפס על העץ הקרוב, ותזנק על טפיג!" פוקד הנער, פאנסייג' ממהר לתפס על העץ ומוצא את מקומו על הגזע, מכוון את קפיצתו.

דרייק הנרי
    תודה רבה ^_^
    -------------
    "אושא!" מהנהן טום, הוא מזנק במהירות אל עבר בול העץ ומחכה לפקודתך. ווניפד מאיץ עם שיניים חשופות אל טום.
    טום מחזיק בצדף בידו ומתכונן לזרוק, הצדף מפלחת את האוויר בקלות ופוגעת היישר בפניו של ווניפד, ונופלת על הקרקע לידו.
    "ווניפד! תנסה שוב!" צועקת ליה, ווניפד צורח בעוז ומאיץ במהירות אדירה אל עבר טום, ארס נוטף מפיו. טום מבועת מהארס וקופא במקום, ווניפד מטפס אחריו על בול העץ ונושך את כתפו.
    "עכשיו, תתגלגל לאחור כדי לקבל תנופה! וסיים אותו עם גלגול!" צועקת ליה, ווניפד מתרכבל ומתרחק לאחור ולאחור מכן מאיץ אל בול העץ שעליו נמצא טום, טום בעיקר מבועת, אך אינו מורעל או משותק, בנתיים.

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי IdanOrany צפה בהודעה
    דארן ווסט
    זה משגע...
    -------------------
    אתה תופס מקומך אל מול הנער הרזה, פאנסייג' מזנק מכתפו שרק לפני דקה טיפס עליו, וצועק את שמו בשחצנות.
    "פוקימון אש..." ממלמל הנער "פאנסייג', אתה יכול לעשות את זה." ממשיך, מעודד את פאנסייג'.
    "בוא נתחיל." הוא מכריז, ואתה מיד פוקד על טפיג לתקוף בדחיפה. טפיג רץ אל פאנסייג' במהירות, אבל פאנסייג' חמק בקלילות מהירה.
    "עכשיו, שרוט אותו!" פוקד הנער, תוך כדי ההתחמקות שלח את ידו אל טפיג ושרט אותו, טפיג נפגע אבל מיד לאחר שפאנסייג' נחת על הרצפה, דחף אותו שוב.
    "אני מבין שטפיג חלש מידי בכדי להשתמש במתקפות אש..." אומר. "פאנסייג' תפס על העץ הקרוב, ותזנק על טפיג!" פוקד הנער, פאנסייג' ממהר לתפס על העץ ומוצא את מקומו על הגזע, מכוון את קפיצתו.
    .
    "קדימה טפיג, נסה להשתמש במתקפה שהסברתי לך קודם," אני אומר לטפיג בנחישות, "קדימה תהיה ממוקד, ותרכז את אנרגיית האש בפיך, ואז תשלח את האנרגיה הזו ככדורי אש קטנים - קדימה טפיג אתה מסוגל!" אני צועק לו ומצביע לעבר פאנסייג'.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    אתה פוקד על טפיג להשתמש במתקפת האש בה לא שלט קודם. הוא מרים ראשו אל עבר הגזע עליו נמצא פאנסייג', עוצם את עיניו ומנפח לחיים, הוא משגר מפיו גחלים בוערים על פאנסייג', בעוד שפאנסייג' קפץ מהעץ ונחת על טפיג שעצם עיניו ולא הבחין בפאנסייג' קופץ.
    פאנסייג' מוחץ את טפיג הנמצא מתחתיו, ושניהם מתעלפים.
    "כל הכבוד." אומר לך הנער, אחרי שהחזיר את פאנסייג' לפוקדור.
    "טכנית אתה ניצחת..." ממלמל "פאנסייג' התעלף עוד באוויר." ממשיך, הוא שולף מכיסו מספר שטרות.
    "1000$, סכום מקובל בעת הפסד." מגיש לך ומשפשף את ראשו.
    -------------------------
    מתקפת הגחלת הוספה לדף הרשומים.

4. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    אתה פוקד על טפיג להשתמש במתקפת האש בה לא שלט קודם. הוא מרים ראשו אל עבר הגזע עליו נמצא פאנסייג', עוצם את עיניו ומנפח לחיים, הוא משגר מפיו גחלים בוערים על פאנסייג', בעוד שפאנסייג' קפץ מהעץ ונחת על טפיג שעצם עיניו ולא הבחין בפאנסייג' קופץ.
    פאנסייג' מוחץ את טפיג הנמצא מתחתיו, ושניהם מתעלפים.
    "כל הכבוד." אומר לך הנער, אחרי שהחזיר את פאנסייג' לפוקדור.
    "טכנית אתה ניצחת..." ממלמל "פאנסייג' התעלף עוד באוויר." ממשיך, הוא שולף מכיסו מספר שטרות.
    "1000$, סכום מקובל בעת הפסד." מגיש לך ומשפשף את ראשו.
    -------------------------
    מתקפת הגחלת הוספה לדף הרשומים.
    "תודה," אני אומר בחיוך, "קרב טוב." אני מוסיף לו ומהנהן.
    לאחר מכן, אני מתכופף אל טפיג, "עשית עבודה מצויינת, כל הכבוד." אני מעודד את טפיג, "אבל עכשיו מגיעה לך מנוחה." אני מוסיף בחיוך ומחזיר את טפיג לפוקדור שלו. לאחר מכן, אמשיך בדרכי, מקווה שלא אתקל בצרות נוספות מכיוון שטפיג מעולף וכך אני חסר אונים.
    Ido

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק הנרי
    תודה רבה ^_^
    -------------
    "אושא!" מהנהן טום, הוא מזנק במהירות אל עבר בול העץ ומחכה לפקודתך. ווניפד מאיץ עם שיניים חשופות אל טום.
    טום מחזיק בצדף בידו ומתכונן לזרוק, הצדף מפלחת את האוויר בקלות ופוגעת היישר בפניו של ווניפד, ונופלת על הקרקע לידו.
    "ווניפד! תנסה שוב!" צועקת ליה, ווניפד צורח בעוז ומאיץ במהירות אדירה אל עבר טום, ארס נוטף מפיו. טום מבועת מהארס וקופא במקום, ווניפד מטפס אחריו על בול העץ ונושך את כתפו.
    "עכשיו, תתגלגל לאחור כדי לקבל תנופה! וסיים אותו עם גלגול!" צועקת ליה, ווניפד מתרכבל ומתרחק לאחור ולאחור מכן מאיץ אל בול העץ שעליו נמצא טום, טום בעיקר מבועת, אך אינו מורעל או משותק, בנתיים.
    הוא למד חתיוך אוויר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טום תנסה להשתמש בחיתוך אוויר! תשלח את הצדף שלך בכול הכוח על ווניפד! אתה מסוגל!" אפקוד על טום "ואם לא תצליח, תנסה לרכז כוח בפיך ואז תשלח אקדח מים בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    פרוטיפ להיום - פוקימון מעולף לא כשיר לקרב פוקימונים, אבל הוא יכול להיות מחוץ לפוקדור והוא בהכרה.

דרייק הנרי
    אם הוא ילמד מתקפה מסויימת, אני אציין, אל תדאג. כרגע עם השימוש בצדף זו מתקפה טקטית בלבד (זאת אומרת מתקפה שלא קיימת, או מתקפה שתלויה במאפיינים פיזיים), שאתה יכול לתת לה שם, שהפוקימון שלך ואתה תסכימו שכשאומרים "שריטה" עושים את הפעולה לשרוט (דוגמה גסה).
    לדוגמה, במקום להגיד לפוקימון "תשתמש בהנפת זנב כדי לקבל תנופה ותקפוץ לגובה כדי להתחמק" כל פעם מחדש, תוכל להגיד לו ש"התחמקות" זה שם קוד לפעולה למעלה, וכך הוא ידע מה לעשות בעזרת מילה אחת.
    המתקפה היחידה שהיא לא טקטית שקשורה לצדף שהוא יכול ללמוד היא "חיתוך צדף", אבל יש עוד זמן.

-------------------------------
    טום קופץ מגזע העץ ברגע שווניפד מגיע אליו, ורץ אל עבר הצדף כדי לזרוק אותו חזרה על ווניפד. ווניפד מאיץ אל טום לפני שהספיק להרים את הצדף ומתנגש בו.
    "כל הכבוד ווניפד!" מעודדת אותו ליה, טום מתגלגל לאחור ומזדקף במהרה, אתה פוקד עליו לנסות להשתמש באקדח מים.
    "ווניפד! השתמש בגלגול!" אומרת ליה, ווניפד מתכרבל ומאיץ אל טום.
    טום ממלא פיו מים ויורה אותם בחוזקה על ווניפד, ווניפד נדחק לאחור מהמים ומתנגש בבול העץ. ווניפד מתעלף.
    "אה, חזור ווניפד, כל הכבוד..." ממלמלת ליה ומחזירה את ווניפד לפוקדור, ווניפד מלווה באור אדום הנשאב אל הפוקדור.
    "קח..." אומרת באכזבה, מוציאה מתיקה שטרות על סך 1000$.
    "ניצחת, כנראה שאנחנו שותפים עכשיו..." היא אומרת.
    במרחק קצר אתה רואה את שער הכניסה לעיר אקומולה.
    -------------
    הוספתי את אקדח המים למתקפות של טום, וגם על ליה.

דארן ווסט
    תקרא את ההערה הגדולה שעשיתי לתומר למעלה, זה יבהיר לך כמה דברים.
    -------------------
    "כן, זה באמת היה קרב מעולה." הנער הרזה אומר לך.
    "קוראים לי רון, היה נחמד להילחם נגדך, אני מקווה להיתקל בך שוב." ממשיך את דבריו ומגרד בשיערו.
    טפיג המעולף חוזר לפוקדור בחיוך, מותש. אתה ממשיך בדרכך אל העיר אקומולה, כעבור כמה דקות הליכה אתה רואה לפנייך את תחילתה של גבעה קטנה, ושלט ענק גבוה, שעליו רשום -
    ברוכים הבאים לעיר אקומולה.
    "היי רק רגע!" נשמעות צעקות מאחורייך, זה קולו של רון. אתה עוצר ומסתובב לאחור.
    "אתה הראשון שמביס אותי, נראה לך שאני אתן לך להתחמק בכזאת קלות?" שואל תוך כדי התנשפות, מכופף ראשו לקרקע ונשען על ברכיו.
    "אתה הולך לאקומולה, אכפת לך אם אני אצטרף אלייך?" שואל אותך רון, מתנשף ונאנח.

7. משתמש מנוסה
    פרוטיפ להיום - פוקימון מעולף לא כשיר לקרב פוקימונים, אבל הוא יכול להיות מחוץ לפוקדור והוא בהכרה.

דרייק הנרי
    אם הוא ילמד מתקפה מסויימת, אני אציין, אל תדאג. כרגע עם השימוש בצדף זו מתקפה טקטית בלבד (זאת אומרת מתקפה שלא קיימת, או מתקפה שתלויה במאפיינים פיזיים), שאתה יכול לתת לה שם, שהפוקימון שלך ואתה תסכימו שכשאומרים "שריטה" עושים את הפעולה לשרוט (דוגמה גסה).
    לדוגמה, במקום להגיד לפוקימון "תשתמש בהנפת זנב כדי לקבל תנופה ותקפוץ לגובה כדי להתחמק" כל פעם מחדש, תוכל להגיד לו ש"התחמקות" זה שם קוד לפעולה למעלה, וכך הוא ידע מה לעשות בעזרת מילה אחת.
    המתקפה היחידה שהיא לא טקטית שקשורה לצדף שהוא יכול ללמוד היא "חיתוך צדף", אבל יש עוד זמן.

-------------------------------
    טום קופץ מגזע העץ ברגע שווניפד מגיע אליו, ורץ אל עבר הצדף כדי לזרוק אותו חזרה על ווניפד. ווניפד מאיץ אל טום לפני שהספיק להרים את הצדף ומתנגש בו.
    "כל הכבוד ווניפד!" מעודדת אותו ליה, טום מתגלגל לאחור ומזדקף במהרה, אתה פוקד עליו לנסות להשתמש באקדח מים.
    "ווניפד! השתמש בגלגול!" אומרת ליה, ווניפד מתכרבל ומאיץ אל טום.
    טום ממלא פיו מים ויורה אותם בחוזקה על ווניפד, ווניפד נדחק לאחור מהמים ומתנגש בבול העץ. ווניפד מתעלף.
    "אה, חזור ווניפד, כל הכבוד..." ממלמלת ליה ומחזירה את ווניפד לפוקדור, ווניפד מלווה באור אדום הנשאב אל הפוקדור.
    "קח..." אומרת באכזבה, מוציאה מתיקה שטרות על סך 1000$.
    "ניצחת, כנראה שאנחנו שותפים עכשיו..." היא אומרת.
    במרחק קצר אתה רואה את שער הכניסה לעיר אקומולה.
    -------------
    הוספתי את אקדח המים למתקפות של טום, וגם על ליה.
    רואים שהשקעת על ההסבר ולא על התגובה חח.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה ליה" אגיד לליה ואעלה את טום על גבי, "ממשיכים?" אשאל את ליה ואז אכנס איתה בשמחה לתוך שער הכניסה לעיר אקומולה.

8. משתמש מנוסה

דארן ווסט
    תקרא את ההערה הגדולה שעשיתי לתומר למעלה, זה יבהיר לך כמה דברים.
    -------------------
    "כן, זה באמת היה קרב מעולה." הנער הרזה אומר לך.
    "קוראים לי רון, היה נחמד להילחם נגדך, אני מקווה להיתקל בך שוב." ממשיך את דבריו ומגרד בשיערו.
    טפיג המעולף חוזר לפוקדור בחיוך, מותש. אתה ממשיך בדרכך אל העיר אקומולה, כעבור כמה דקות הליכה אתה רואה לפנייך את תחילתה של גבעה קטנה, ושלט ענק גבוה, שעליו רשום -
    ברוכים הבאים לעיר אקומולה.
    "היי רק רגע!" נשמעות צעקות מאחורייך, זה קולו של רון. אתה עוצר ומסתובב לאחור.
    "אתה הראשון שמביס אותי, נראה לך שאני אתן לך להתחמק בכזאת קלות?" שואל תוך כדי התנשפות, מכופף ראשו לקרקע ונשען על ברכיו.
    "אתה הולך לאקומולה, אכפת לך אם אני אצטרף אלייך?" שואל אותך רון, מתנשף ונאנח.
    "אממ.." אני ממלמל בבישנות ומרכין מעט את ראשי, "בסדר..." אני אומר לו.
    לאחר מכן, אני ממשיך עם רון לעבר העיר אקומלה, "תעזור לי לחפש מרכז פוקימונים." אני אומר לו ומתחיל לחפש בעיר מרכז פוקימונים כדי לרפא את טפיג.
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    עובד על התיאורים שלי, אשמח לביקורת.
    ---------------------------------
    אתה ורון נכנסים אל תוך העיר אקומולה, מלווים בסיום עלי השלכת המתעופפים באוויר, ומשאירים מאחור את הבריזות של דרך 1 ונובמה. אתם עולים יחד בגבעה, ומגיעים לעיר הבנויה על גבעות. זוהי שעת הדמדומים, והצבע האדמדם בשמיים משתקף בריצוף הנוצץ של העיר, בעיר בניינים גבוהים רבים, ומאחת הגבעות שעליתם עליה ניתן להשקיף לדרך 2.
    "הייתי כאן בעבר." אומר לך רון, קוטע אותך מההתפעלות מיופיה של העיר "אני מהעיר סטריאטון." מסביר.
    "מרכז הפוקימונים אתה מחפש..." הוא אומר, מתמהמה מעט ואחרי שהתרחקתם משאר הכניסה, הוא מצביע על אחת הגבעות.
    "מאחורי הגבעה הזאת, מרכז הפוקימונים נמצא שם, נוכל ללכת לשם לרפא את הפוקימונים." מסביר רון, אתה והוא הולכים יחד אל מרכז הפוקימונים, בגובה. אחרי שהגעתם למרכז הפוקימונים, אל מחוץ הדלת, אתה מבחין משמאלך מרחוק, בבניין ענק, שצבעו ירוק מטאלי, שעל משקופו הענקי מעוטר פוקדור בגדול.
    "אה... זה..." אומר רון "מועדון הקרב, אין לנו סיכוי שם, יש שם מאמנים מעולים." אומר רון, ואתה עוד בוהה בבניין הענק.
    "נו קדימה, אתה בא?" שואל אותך רון, ואתה מגמגם לו את הסכמתך. שניכם נכנסים. רון שהיה כאן בעבר, שולף את שני פוקדורים, מסתבר שיש לו פוקימון נוסף, ומושיט אותם לאישה העומדת מאחורי דלפק. שיער האישה וורוד, ואסוף בצורת חישוקים, היא לובשת שמלה וורודה קצרה וכובע אחיות שעליו מצוייר פוקדור, וצלב אדום מעליו. היא לובשת חלוק לבן וארוך.
    "ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים, האם אתם מעוניינים שארפא לכם את הפוקימונים?" שואלת בחיוך, היא לוקחת את הפוקדורים של רון ואתה מגיש לה את שלך מיד אחריו. ולאחר דקה של המתנה מחזירה לכם את הפוקדורים.
    "חכה, אני צריך לקנות משהו." אומר רון, הוא הולך לדלפק הקרוב, ומדבר עם אחד המוכרים, המוכר נותן לו שלושה דברים הנראים כתרסיסים סגולים ושני פוקדורים, ורון משלם לו בתמורה.
    "זהו, אני מוכן, אתה צריך משהו?" שואל אותך רון.

דרייק הנרי
    חצוף! סתם, היה לי חשוב להבהיר את זה.
    ------------------
    "אין בעיה." היא אומרת בחיוך מלבב, על לחייה עולה גוון וורוד אדמדם.
    "ממשיכים?" אתה שואל אותה. "כן, קדימה!" היא אומרת בהתלהבות, שניכם צועדים יחדיו אל העיר אקומולה. לבסוף אתם מגיעים אל מול העיר, לפניכם שלט גדול שעליו רשום "ברוכים הבאים לעיר אקומולה". הבריזות והרוחות הנעימות שליוו אתכם לאורך דרך 1 פסקו בכניסתכם לעיר אקומולה, אתם עולים על הגבעה הגדולה ומשקיפים על העיר מלמטה, השמיים האדומים נוצצים באור גדול בעזרת השמש. קרני השמש מכים בריצוף העיר וגורמים לכל הרצפה לנצוץ בחן. "הנה, מרכז הפוקימונים!" היא אומרת, מצביעה על בית גדול בעל שני קומות, שגגו אדום, הוא מוסתר מאחורי גבעה קטנה.
    "קדימה, בוא נלך." היא אומרת לך, מסמלת לך עם אצבעה לעקוב אחרייה, שניכם יורדים מהגבעה הגדולה ועוברים דרך די תלולה אל עבר מרכז הפוקימון, לבסוף, הגעתם למרכז ונכנסתם, אתה וליה מגישים את הפוקדורים לאישה בעלת שיער וורוד האסוף בצורת חישוקים, שלובשת שמלה וורודה, כובע אחיות וחלוק. כעבור דקה של המתנה היא מחזירה לכם אותם ואומרת "כולם בריאים ושלמים, המשך מסע נעים!"
    "נהדר!" ליה אומרת "אני חושבת שאני אלכוד פוקימון נוסף ונלך למועדון הקרב!" ממשיכה.

10. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    חצוף! סתם, היה לי חשוב להבהיר את זה.
    ------------------
    "אין בעיה." היא אומרת בחיוך מלבב, על לחייה עולה גוון וורוד אדמדם.
    "ממשיכים?" אתה שואל אותה. "כן, קדימה!" היא אומרת בהתלהבות, שניכם צועדים יחדיו אל העיר אקומולה. לבסוף אתם מגיעים אל מול העיר, לפניכם שלט גדול שעליו רשום "ברוכים הבאים לעיר אקומולה". הבריזות והרוחות הנעימות שליוו אתכם לאורך דרך 1 פסקו בכניסתכם לעיר אקומולה, אתם עולים על הגבעה הגדולה ומשקיפים על העיר מלמטה, השמיים האדומים נוצצים באור גדול בעזרת השמש. קרני השמש מכים בריצוף העיר וגורמים לכל הרצפה לנצוץ בחן. "הנה, מרכז הפוקימונים!" היא אומרת, מצביעה על בית גדול בעל שני קומות, שגגו אדום, הוא מוסתר מאחורי גבעה קטנה.
    "קדימה, בוא נלך." היא אומרת לך, מסמלת לך עם אצבעה לעקוב אחרייה, שניכם יורדים מהגבעה הגדולה ועוברים דרך די תלולה אל עבר מרכז הפוקימון, לבסוף, הגעתם למרכז ונכנסתם, אתה וליה מגישים את הפוקדורים לאישה בעלת שיער וורוד האסוף בצורת חישוקים, שלובשת שמלה וורודה, כובע אחיות וחלוק. כעבור דקה של המתנה היא מחזירה לכם אותם ואומרת "כולם בריאים ושלמים, המשך מסע נעים!"
    "נהדר!" ליה אומרת "אני חושבת שאני אלכוד פוקימון נוסף ונלך למועדון הקרב!" ממשיכה.
    "כן גם אני צריך לתפוס פוקימון נוסף!" אגיד בשמחה, "אבל רגע! כמה פוקימונים יש לך ומי הם?" אוסיף בתהייה ואז לאחר מכן אצא איתה בחיפוש פוקימון למסע שלי.

11. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    עובד על התיאורים שלי, אשמח לביקורת.
    ---------------------------------
    אתה ורון נכנסים אל תוך העיר אקומולה, מלווים בסיום עלי השלכת המתעופפים באוויר, ומשאירים מאחור את הבריזות של דרך 1 ונובמה. אתם עולים יחד בגבעה, ומגיעים לעיר הבנויה על גבעות. זוהי שעת הדמדומים, והצבע האדמדם בשמיים משתקף בריצוף הנוצץ של העיר, בעיר בניינים גבוהים רבים, ומאחת הגבעות שעליתם עליה ניתן להשקיף לדרך 2.
    "הייתי כאן בעבר." אומר לך רון, קוטע אותך מההתפעלות מיופיה של העיר "אני מהעיר סטריאטון." מסביר.
    "מרכז הפוקימונים אתה מחפש..." הוא אומר, מתמהמה מעט ואחרי שהתרחקתם משאר הכניסה, הוא מצביע על אחת הגבעות.
    "מאחורי הגבעה הזאת, מרכז הפוקימונים נמצא שם, נוכל ללכת לשם לרפא את הפוקימונים." מסביר רון, אתה והוא הולכים יחד אל מרכז הפוקימונים, בגובה. אחרי שהגעתם למרכז הפוקימונים, אל מחוץ הדלת, אתה מבחין משמאלך מרחוק, בבניין ענק, שצבעו ירוק מטאלי, שעל משקופו הענקי מעוטר פוקדור בגדול.
    "אה... זה..." אומר רון "מועדון הקרב, אין לנו סיכוי שם, יש שם מאמנים מעולים." אומר רון, ואתה עוד בוהה בבניין הענק.
    "נו קדימה, אתה בא?" שואל אותך רון, ואתה מגמגם לו את הסכמתך. שניכם נכנסים. רון שהיה כאן בעבר, שולף את שני פוקדורים, מסתבר שיש לו פוקימון נוסף, ומושיט אותם לאישה העומדת מאחורי דלפק. שיער האישה וורוד, ואסוף בצורת חישוקים, היא לובשת שמלה וורודה קצרה וכובע אחיות שעליו מצוייר פוקדור, וצלב אדום מעליו. היא לובשת חלוק לבן וארוך.
    "ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים, האם אתם מעוניינים שארפא לכם את הפוקימונים?" שואלת בחיוך, היא לוקחת את הפוקדורים של רון ואתה מגיש לה את שלך מיד אחריו. ולאחר דקה של המתנה מחזירה לכם את הפוקדורים.
    "חכה, אני צריך לקנות משהו." אומר רון, הוא הולך לדלפק הקרוב, ומדבר עם אחד המוכרים, המוכר נותן לו שלושה דברים הנראים כתרסיסים סגולים ושני פוקדורים, ורון משלם לו בתמורה.
    "זהו, אני מוכן, אתה צריך משהו?" שואל אותך רון.
    .
    תיאורים מצויינים, באמת. אתה מפרט הרבה ויש לך תגובות מצויינות.
    ---
    "ל-לא," אני אומר בגמגום קל, ומיד לוקח את הפוקדורים שלי , "תודה רבה." אני אומר לאחות בחיוך קטן. 'מועדון הקרב הזה... נשמע מעניין...' אני חושב לעצמי בינתיים ומעלה חיוך קטן.
    "אתה יודע משהו? אולי בכל זאת אני אנסה את המזל שלי במועדון הקרב..." אני אומר לרון במעט ביטחון, ואתחיל ללכת ליציאה מהמרכז, "בהצלחה בהמשך." אני מוסיף ואומר לרון תוך כדי ההליכה. לאחר מכן, אלך לכיוון הבניין הירוק מטאלי, נרגש מעט מהמקום.
    Ido

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    "תודה, בהצלחה גם לך!" אומר לך רון לאחר ששמע על החלטתך, על פניו מבט מופתע וניתן להבין שהוא די המום.
    אתה יוצא מחוץ למרכז, ומפלס דרכך למועדון הקרב, לאחר הליכות תלולות, אתה מגיע לשביל מרוצף באבנים צהובות חומות, שעובר דרך בריכת נוי גדולה, שבתוכה פרחי מים שונים. אתה עובר בשביל ואתה עומד ממול הבניין. אתה בוחן אותו מקרוב ורואה שהוא בגובה ארבע קומות, חלונות רבים שצבע הזכוכית כחול, מסביב לפוקדור אתה מבחין בציור הנראה כזירה, המועטרת מסביבה בצבעים וורוד וכחול.
    מעל דלת הכניסה יש סכך כתום קטן.
    אתה נכנס פנימה אל תוך הבניין, לפנייך לובי צבעוני עם מראה חדשני ושלל מסכים על רוחב הקירות, על המסכים אתה רואה כמה קרבות המתנהלים ברגע זה, ומידע על המאמנים והפוקימונים שלהם.
    "שלום, ברוך הבא למועדון הקרב" אומרת לפתע אישה שעמדה מאחורייך, היא בעלת שיער חום קצר ומנופח, ועל ראשה סיכה צהובה. היא לובשת מדים בצבע ירוק בהיר, שעל חולצתה בצד שמאל יש איור של שני פוקדורים מתנגשים, ופיצוץ צהבהב מסביבם.
    "בלובי תוכל לרפא את הפוקימונים שלך, לנוח, ולסעוד, וכל זה בחינם אם אתה לוקח חלק בקרבות. בקומה מעלינו יש שלל זירות קרב בהם תוכל להילחם ולצפות בקרבות של אחרים. בקומה השלישית יש מכון כושר המותאם לפוקימונים ולבני אדם כאחד." היא אומרת בחיוך.
    "האם תרצה שאסביר לך על התנהלות הקרבות?" שואלת.
    ---------------
    תגלה מספיק מידע על מועדון הקרב, ואני אוסיף חלק בעמוד הראשי.

דרייק הנרי
    להבא, תהיה יותר ספציפי לאן אתה מתכוון ללכת.
    --------------------------
    "אנו רק ווניפד ואני." היא אומרת, מסתכלת על הפוקדור של ווניפד הקשור לחגורתה ומחייכת.
    "איפה נחפש אחר פוקימון שני?" היא שואלת את עצמה, כששניכם מטיילים בעיר. "אני יודעת! דרך 2, זה לא רחוק מכאן. נצטרך ללכת לשם!" היא אומרת, מצביעה לעבר שמאלך. משמאלך אתה רואה עצים סבוכים היוצרים חושך באיזור, וכל זה עם ירידה משמעותית בגובה.
    שניכם יורדים מהגבעה הגבוהה של העיר אקומולה, עוברים דרך העצים הסבוכים ונכנסים אל דרך 2. מולך השלט המופיע בכל כניסה לכל דרך, שעליו רשומה אזהרה מפוקימונים פראיים. בדרך 2 יש מבחר מאמנים רחב וגדול לעומת דרך 1.
    "וואו, בטח כולם כאן מחפשים פוקימון למועדון הקרב..." ליה ממלמלת לעצמה בשקט.

13. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    להבא, תהיה יותר ספציפי לאן אתה מתכוון ללכת.
    --------------------------
    "אנו רק ווניפד ואני." היא אומרת, מסתכלת על הפוקדור של ווניפד הקשור לחגורתה ומחייכת.
    "איפה נחפש אחר פוקימון שני?" היא שואלת את עצמה, כששניכם מטיילים בעיר. "אני יודעת! דרך 2, זה לא רחוק מכאן. נצטרך ללכת לשם!" היא אומרת, מצביעה לעבר שמאלך. משמאלך אתה רואה עצים סבוכים היוצרים חושך באיזור, וכל זה עם ירידה משמעותית בגובה.
    שניכם יורדים מהגבעה הגבוהה של העיר אקומולה, עוברים דרך העצים הסבוכים ונכנסים אל דרך 2. מולך השלט המופיע בכל כניסה לכל דרך, שעליו רשומה אזהרה מפוקימונים פראיים. בדרך 2 יש מבחר מאמנים רחב וגדול לעומת דרך 1.
    "וואו, בטח כולם כאן מחפשים פוקימון למועדון הקרב..." ליה ממלמלת לעצמה בשקט.
    מצטער
    ~~~~~~~~~~~~
    "אבל זה לא משנה לנו נכון?" אשאל ליה כשאלה רטורית ואז אוציא את טום כדי שיעזור לי למצוא פוקימון פראי לתפיסה בדרך 2.

14. משתמש מנוסה
    דארן ווסט
    "תודה, בהצלחה גם לך!" אומר לך רון לאחר ששמע על החלטתך, על פניו מבט מופתע וניתן להבין שהוא די המום.
    אתה יוצא מחוץ למרכז, ומפלס דרכך למועדון הקרב, לאחר הליכות תלולות, אתה מגיע לשביל מרוצף באבנים צהובות חומות, שעובר דרך בריכת נוי גדולה, שבתוכה פרחי מים שונים. אתה עובר בשביל ואתה עומד ממול הבניין. אתה בוחן אותו מקרוב ורואה שהוא בגובה ארבע קומות, חלונות רבים שצבע הזכוכית כחול, מסביב לפוקדור אתה מבחין בציור הנראה כזירה, המועטרת מסביבה בצבעים וורוד וכחול.
    מעל דלת הכניסה יש סכך כתום קטן.
    אתה נכנס פנימה אל תוך הבניין, לפנייך לובי צבעוני עם מראה חדשני ושלל מסכים על רוחב הקירות, על המסכים אתה רואה כמה קרבות המתנהלים ברגע זה, ומידע על המאמנים והפוקימונים שלהם.
    "שלום, ברוך הבא למועדון הקרב" אומרת לפתע אישה שעמדה מאחורייך, היא בעלת שיער חום קצר ומנופח, ועל ראשה סיכה צהובה. היא לובשת מדים בצבע ירוק בהיר, שעל חולצתה בצד שמאל יש איור של שני פוקדורים מתנגשים, ופיצוץ צהבהב מסביבם.
    "בלובי תוכל לרפא את הפוקימונים שלך, לנוח, ולסעוד, וכל זה בחינם אם אתה לוקח חלק בקרבות. בקומה מעלינו יש שלל זירות קרב בהם תוכל להילחם ולצפות בקרבות של אחרים. בקומה השלישית יש מכון כושר המותאם לפוקימונים ולבני אדם כאחד." היא אומרת בחיוך.
    "האם תרצה שאסביר לך על התנהלות הקרבות?" שואלת.
    ---------------
    תגלה מספיק מידע על מועדון הקרב, ואני אוסיף חלק בעמוד הראשי.
    .
    "אממ... כן..." אני ממלמל בביישנות ומהנהן קלות לדבריה.
    'מועדון הקרב הזה מעניין...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, 'אולי אני אצליח להתאמן פה ולהתחזק עם טפיג...'
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    התווסף מידע על מועדון הקרב בהודעה הראשית, בנוסף לזה התווסף פירוט על "מתקפות טקטיות".
    אחרי שNivx10 עידכן אותי על החוק שאומר שלא ניתן לנהל משחק עם פחות משלושה שחקנים, אני אשמח אם תאמרו לחבריכם על המשחק ותגרמו לאנשים להירשם, אחרת המשחק ייאלץ להיפסק.

דארן ווסט
    "אוקיי." היא אומרת ומהנהנת "תוכל להירשם למועדון הקרב כאשר אתה משאיר את פרטייך בדלפק ששם." היא אומרת ומצביעה לעבר הלובי.
    "מועדון הקרב מרכז מאמנים, תוכל לבחור מאמן להילחם נגדו, או שייבחרו בך קודם, ותוכל לבצע בחירה רנדומלית." היא אומרת.
    "בלוח שלידך אתה יכול לראות אילו מאמנים זמינים לקרב." היא אומרת ומצביעה על לוח בקיר הקרוב, עם רשימת שמות ממוספרת.
    "תוכל ללמוד מהמאסטר טכניקות לחימה חדשות ולקבל ממנו טיפים בנוסף." היא אומרת.
    "אז קדימה, תרצה להירשם?"

דרייק הנרי
    "אני לא יודעת..." היא אומרת בדאגה "מועדון הקרב הזה, זה אתגר רציני." ממשיכה.
    שניכם מטיילים, כמו אנשים רבים, בדרך 2 בחיפוש אחר פוקימונים.
    "אני מציעה שנתפצל." אומרת ליה ואתה מסכים להצעתה, היא הולכת שמאלה ואתה פונה ימינה.
    לפנייך מופיע פוקימון חתולי שצבעו סגול בחלקו, ובאיזור גבו, צווארו, בטנו ורגליו האחוריות צבעו לבן מלוכלך.
    זנבו של פוקימון החתול בצורת חרמש קטן. עיניו ירוקות ומעליהם סימנים בצבע סגול בהיר.

"פורלוין!" צווח הפוקימון החתולי את שמו. מלקק את שפתיו ומגרד עם רגלו האחורית את פניו.
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-24-2011 בשעה 11:34 PM

עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •