פורסם במקור על ידי
IdanOrany
דארן ווסט
עובד על התיאורים שלי, אשמח לביקורת.
---------------------------------
אתה ורון נכנסים אל תוך העיר אקומולה, מלווים בסיום עלי השלכת המתעופפים באוויר, ומשאירים מאחור את הבריזות של דרך 1 ונובמה. אתם עולים יחד בגבעה, ומגיעים לעיר הבנויה על גבעות. זוהי שעת הדמדומים, והצבע האדמדם בשמיים משתקף בריצוף הנוצץ של העיר, בעיר בניינים גבוהים רבים, ומאחת הגבעות שעליתם עליה ניתן להשקיף לדרך 2.
"הייתי כאן בעבר." אומר לך רון, קוטע אותך מההתפעלות מיופיה של העיר "אני מהעיר סטריאטון." מסביר.
"מרכז הפוקימונים אתה מחפש..." הוא אומר, מתמהמה מעט ואחרי שהתרחקתם משאר הכניסה, הוא מצביע על אחת הגבעות.
"מאחורי הגבעה הזאת, מרכז הפוקימונים נמצא שם, נוכל ללכת לשם לרפא את הפוקימונים." מסביר רון, אתה והוא הולכים יחד אל מרכז הפוקימונים, בגובה. אחרי שהגעתם למרכז הפוקימונים, אל מחוץ הדלת, אתה מבחין משמאלך מרחוק, בבניין ענק, שצבעו ירוק מטאלי, שעל משקופו הענקי מעוטר פוקדור בגדול.
"אה... זה..." אומר רון "מועדון הקרב, אין לנו סיכוי שם, יש שם מאמנים מעולים." אומר רון, ואתה עוד בוהה בבניין הענק.
"נו קדימה, אתה בא?" שואל אותך רון, ואתה מגמגם לו את הסכמתך. שניכם נכנסים. רון שהיה כאן בעבר, שולף את שני פוקדורים, מסתבר שיש לו פוקימון נוסף, ומושיט אותם לאישה העומדת מאחורי דלפק. שיער האישה וורוד, ואסוף בצורת חישוקים, היא לובשת שמלה וורודה קצרה וכובע אחיות שעליו מצוייר פוקדור, וצלב אדום מעליו. היא לובשת חלוק לבן וארוך.
"ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים, האם אתם מעוניינים שארפא לכם את הפוקימונים?" שואלת בחיוך, היא לוקחת את הפוקדורים של רון ואתה מגיש לה את שלך מיד אחריו. ולאחר דקה של המתנה מחזירה לכם את הפוקדורים.
"חכה, אני צריך לקנות משהו." אומר רון, הוא הולך לדלפק הקרוב, ומדבר עם אחד המוכרים, המוכר נותן לו שלושה דברים הנראים כתרסיסים סגולים ושני פוקדורים, ורון משלם לו בתמורה.
"זהו, אני מוכן, אתה צריך משהו?" שואל אותך רון.
.