...
מי שרוצה לדעת הם הוא רשום שיקרא את הסופילר:
ספוילר
התחלות:
הארי הוריזון~
אחרי הפלגה של כמה ימים, אתה מגיע לעיר קטנה ושקטה. אתה מיסתכל ומגלה ששם העיר הוא פאלט.
העיר הזאת ניראת מרשימה במיוחד, יחסית לאי הקטן שגדלת בו.
המקום הזה, בשום ספק יפה, החוף הקטן, המרעה הגדול אפילו הבתים יפים.
אתה מיסתכל ורואה מרחוק שביל המוביל ליער.
לאן תלך?
דארן ווסט~
אין ספק שאחרי הפלגה של חמישה ימים, אתה שמח לראות אדמה. אתה יורד מהספינה ומגלה עיר ענקית השוכנת למרגלות הרים. העיר כל כך נקייה שזה מדהים.
השמיים ניראים כחולים יותר והדשא ירוק. אתה מיסתכל סביב ורואה עשרות בתים, שדות ומרחוק אתה מבחין ביער גדול. כל המקומות ניראים מושכים למדי. אבל לאן תלך?
תומאס בלאק~
"התחנה האחרונה העיר לייטלרוט" קוראת הדיילת במטוס המיוחד. הטיסה הזאת הייתה ארוכה, ארוכה מידי לטעמך. אחרי שהמטוס נוחט אתה יורד ויוצא משדה התעופה הקטן.
אתה מגלה שאתה נימצא בעיר ענקית שכולה בנוייה במה שניראה יער גדול. המראה מרשים... אבל לאן תלך?
אדם פרץ~
אתה יורד מהמטוס בעיר קטנה במחוז סינו. אין ספק שהשינוי הגדול בין האי הקטן שלך, לבן המחוז החדש הזה מעט מפתיע ודורש זמן להיתרגל לקיצוניות הזאת. אבל אתה מיתעשט ושם לעצמך מטרה להשיג במסע הזה.
אתה מיסתכל סביב ורואה שלט גדול ברוכים הבאים לעיר טווינליף.
כאן מתחיל המסע שלך. אבל לאיפה ללכת?
"יער..." אני ממלמל לעצמי 'את זה בקושי ראיתי באי.'
אני מתקדם במהירות לעבר היער, אבל מיד אחרי אני עוצר ונזכר לשם מה באתי לכאן, לנצח בהתערבות.
'אני לא יכול להתחיל מסע, בלי פוקימון שילווה אותי לאורכו.' אני חושב. אני מפנה את גבי ליער, מחפש אדם הנמצא בעיר פאלט כדי לשאול אות היכן אפשר לקבל פוקימון.
הארי הוריזון~
בחיפזון, אתה מתקרב על היער אבל ישר מתחרט ומסתובב לעבר המעבדה של הפרופסור של העיר.
לאחר כמה זמן של חיפושים אתה בכלל לא מוציא מעבדה וניגש אל אישה עם חזייה בצבע לבן ומכנס ג'ינס בצבע ירוק.
"את יודעת איפה המעבדה של הפרופסור?" אתה שואל אותה בדאגה והיא ישר מצביעה על הגבעה הגדולה שבצד שמאל.
"זה שם, רוצה שאני אבוא איתך?" היא שואלת ואתה מסכים וביחד אתם הולכים לעבר ההר שבו נמצאת המעבדה של הפרופסור.
תוך 5 דקות אתה רואה שאתה כבר על הגבעה והאישה ישר דופקת בדלת, "פרופסור! יש פה מאמן שצריך להתחיל את המסע!" היא קוראת.
"אוקיי רוקסן, חכי!" אתה שומע צעקה מתוך המעבדה ואז אתה שומע קליק בדלת והיא נפתחת במהירות.
"שלום לך," אתה שומע ואז אתה רואה איש עם שיער לבן, וחלוק לבן.
"אני פרופסור אוק ואני נותן את התחלתיים, כנס ילדי" אומר הפרופסור ואז אתה נכנס במהירות לתוך המעבדה.
פרופסור אוק פתאום הולך לשידה ואז מוציא מהמגירה שלושה פוכדורים בצבע אדום-לבן.
"יש לי פה שלושה התחלתיים לתת לך, צ'ראמנדר פוקימון דרקון האש, סקווירטל פוקימון צב המים ואת באלבאזור פוקימון הדינזאור המסוכן." אומר הפרופסור ומוציא אותם מהפוכדורים.
הפוכדורים פתאום נפתחים ואתה רואה פוקימון בצבע ירוק דמוי דינוזאור,, פוקימון דמוי דרקון בצבע אש,
ופוקימון דמוי צב בצבע כחול,
.
"במי אתה בוחר? ודרך אגב, איך קוראים לך ילדי?" שואל פרופסור אוק.
~~~
דארן ווסט~
בשמחה, אתה צועד אל מעבדת פרופסור אלם כדי לקבל את התחלתי שלך.
אחרי זמן קצר של הליכה, אתה מגיע לשביל קטן שמוביל לבית בצבע לבן שמעליו יש קומה של אנשים גרים.
אתה מתקרב אל המעבדה ושם לב שהמעבדה פתוחה ואתה נכנס עליו.
"הינה הפוקימון שלך סילבר," אתה שומע קול של איש מבוגר "זה אברה" מוסיף האיש.
"תודה רבה פרופסור" אתה שומע קול של ילד צעיר כמוך ואז אתה שם לב לילד עם שיער אדום יוצא מהעבדה במהירות.
אתה נכנס לתוך המעבדה ורואה איש מבוגר עם משקפיים עליו שמסדר דברים על מדף מעץ.
"ציפיתי לך דארן" הוא אומר ואז מוציא מהמגירה שלושה פוכדורים בצבע אדום-לבן.
"יש לי פה שלושה התחלתיים לתת לך, סינדקוויל פוקימון העכבר האש, טוטדייל פוקימון תנין המים ואת צ'יקוריטה פוקימון העלה" אומר הפרופסור ומוציא אותם מהפוכדורים.
הפוכדורים פתאום נפתחים ואתה רואה פוקימון בצבע ירוק,, פוקימון דמוי עכבר,
ופוקימון דמוי תנין בצבע כחול,
.
"במי אתה רוצה לבחור דארן?" שואל אותך הפרופסור בנחמדות.
"קוראים לי הארי הוריזון." אני אומר בבושת פנים, משפיל ראשי לרגליי ומשפשף את ראשי עם היד.
אני מתמהמה במחשבות על איזה פוקימון עליי לבחור, מכיוון שאיני מכיר את הפוקימונים האלו ולא נתקלתי בהם בעבר, אשפוט על פי רושם ראשוני, לאחר התלבטויות רבות אגיד בביטחון מלא "צ'ארמנדר דרקון האש."
את דור אתה לא רוצה במשחק שלך?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אז זוהי עיר הולדתי... העיר ליטלרוט...' אני חושב לעצמי ומביט בה מרחוק 'כדאי שאסתובב בה מעט, אולי אמצא את בית הוריי הישן, או משהו אחר' אני חושבת לעצמי. אני מתחיל לצעוד ולהסתובב ברחבי העיר, להכיר אותה.
הארי הוריזון~
"אז הארי... אם אתה בטוח שאתה בוחר בצ'ראמנדר?" הוא שואל ואז מגיש לך מכשיר בצבע אדום"זה הפוקדקס, הוא יכול לתת לך מידע על כול הפוקימונים" הוא מוסיף.
אתה לוקח את הפוקדקס ואז אתה מתחיל לראות שהוא מוציא אליך קרן ענקית.
"אז הארי, תרצה לבדוק את התחלתיים?" בוקע קול מתכתי של אישה די צעירה לפי קולה.
"בשמחה." אתה קורא ואז אתה מכוון את הפוקדקס לעבר באלבזור.
"באלבזור, פוקימון הדינוזאור הירוק, באלבזור הוא מסוג עשב ורעל. היכולת של באלבזור הוא לחתוך עצים בשניות בעזרת ראשו הענקי."
"צ'ראמנדר, פוקימון דרקון האש, צ'ראמנדר הוא מסוג אש. היכולת של צ'ראמנדר הוא לשרוף עצים בקלות שיפריעו שמפריעים בדרך."
"סקווירטל, פוקימון צב המים, סקווירטל הוא מסוג מים. היכולת של סקווירטל הוא לשחות בימים וגם באגמים, הוא ממש יעזור במסע."
"אז במי אתה בוחר בסוף, הארי?" שואל פרופסור אוק בחיוך גדול.
~~~
תומאס בלאק~
איזה דור? אם זה לורד וולדומורט ברור שכן אבל יש לו את הבגרויות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש את בית הוריך הישן אך אתה מוציא אותו אבל הדלת כתוב: 'משפחת סנדרסון'.
אתה נוקש בדלת בזהירות ואז אתה רואה שהדלת נפתחת על ידי אישה צעירה, "מי אתה?" היא שואלת בתהייה.
"אני תומאס בלאק, ממשפחת בלאק שגרה כאן." אתה אומר.
"משפחת בלאק... אה משפחת בלאק! היא עברה דירה מכאן לעיר רוסטרובו, עיר המכון הראשון." היא אומרת "רוצה לשתות? משהו?" היא מוסיפה בחיבה.
"אני דובק בהחלטתי, צ'ארמנדר." אני אומר בביטחון מלא, אוסף את שיערי בשני ידיי, ומנער אותו קצת.
'למה לעזאזל היא לבושה בחזייה? אני לא יכול להתרכז...' אני חושב לעצמי, משתדל שלא לבהות ברוקסן, לפחות לא לבהות בחלקה.
"כן, מאה אחוז, צ'ארמנדר." אני מתאפס על עצמי ופונה אל פרופסור אוק.
הארי הוריזון~
אתה מתאפס על עצמך ופונה אל פרופסור אוק, "כן, מאה אחוז, צ'ארמנדר".
"אוקיי אם אתה רוצה," אומר פרופסור אוק "תחזור צ'ראמנדר" מוסיף פרופסור אוק תוך כדי שהוא מחזיר את צ'ראמנדר לפוקדור שלו.
"הינה חמישה פוקדורים, ומפה" אומר פרופסור אוק ואז מגיש לך שישה פוקדורים שבאחד יש בו את צ'ראמנדר וחמישת הפוקדורים ריקה.
"בהצלחה במסע!" אומרת לך רוקסן בחיוך ואז היא פותחת את הדלת כדי שתיצא החוצה.
אני לוקח את הדברים שפרופסור אוק נתן לי, וממלא את תיקי בעזרתם, את הפוקידע אני שם בכיסי ואת הפקודור של צ'ארמנדר שם בכיסי השני.
"רוצה לקחת חלק במסע הזה?" אני שואל את רוקסן וקורץ, אבל לא באמת מחכה לתשובה.
אני יוצא מחוץ למעבדתו של פרופסור אוק ומשאיר את הדלת פתוחה.
'מי יודע, אולי היא תרצה להצטרף' אני חושב לעצמי, ופונה לעבר היער שרציתי ללכת אליו קודם לכן.
הארי הוריזון~
אתה מתקרב על העברים הקטנים אך אם לא נותנים זאת ובורחים ישירות.
לאחר מכן אתה מוציא את הפוכדור של צ'ראמנדר ולוחץ על הכפתור הלבן.
פתאום נפתח הפוכדור ובו יוצא הילה אדומה שנהפכת לצ'ראמנדר.
"היי, אני המאמן שלך, קוראים לי הארי הוריזון." אתה מתכופף אליו ומחייך.
"צ'ראמנדר! צ'ראמנדר!" קורא צ'ראמנדר ואז פתאום הפוקדקס מצלצל ובוקע ממנו קול של אישה ממתכת: "אני צ'ראמנדר, נעים להכיר אותך!".
~~~
דארן ווסט~
אני מציע לך לא לבחור את סינקוויל ולבחור פוקימון אחר אבל איך שתרצה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי פרופסור, נראה לי שאני אבחר בסינדקוויל." אתה אומר בחיוך ומלטף את ראשו של סינדקוויל החמוד.
"אם אתה רוצה, אבל כדאי שתבדוק אותם בפוקדקס החדיש שלנו..." אומר הפרופסור ואז מגיש לך מכשיר בצבע אדום.
"כך אותו." מוסיף פרופסור אלם ואז הוא מגיש לך את הפוקדקס ששולח אליך קרן בצבע תכלת.
לאחר כמה שניות הפוקדקס מספיק עם הקרן, "שלום דארן ווסט," בוקע קול של אישה מתכתית, "אתה רוצה לבדוק את התחלתיים?"
"בשמחה!" אתה קורא ואז הפוקדקס מתחיל לצפצץ:
"צ'יקוריטה, פוקימון העלה הירוק, צ'יקוריטה הוא מסוג עשב. היכולת של צ'יקוריטה הוא לחתוך עצים בקלות בעזרת העלה שעל ראשו."
"סנידקוויל, פוקימון עכבר האש, סינדקוויל הוא מסוג עשב. היכולת של סינדקוויל הוא לשרוף עצים בקלות בדרך אם הם יפריעו למסע שלו."
"טוטדייל, פוקימון תנין המים, טוטדייל הוא מסוג מים. היכולת של טוטדייל הוא לשחות בימים ובאגמים אשר יהיו בדרכים."
"אז במי אתה רוצה לבחור, דארן?" שואל אותך פרופסור אלם בשמחה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)