Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 98
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade צפה בהודעה
    [דארן ווסט~
    אני מציע לך לא לבחור את סינקוויל ולבחור פוקימון אחר אבל איך שתרצה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי פרופסור, נראה לי שאני אבחר בסינדקוויל." אתה אומר בחיוך ומלטף את ראשו של סינדקוויל החמוד.
    "אם אתה רוצה, אבל כדאי שתבדוק אותם בפוקדקס החדיש שלנו..." אומר הפרופסור ואז מגיש לך מכשיר בצבע אדום .
    "כך אותו." מוסיף פרופסור אלם ואז הוא מגיש לך את הפוקדקס ששולח אליך קרן בצבע תכלת.
    לאחר כמה שניות הפוקדקס מספיק עם הקרן, "שלום דארן ווסט," בוקע קול של אישה מתכתית, "אתה רוצה לבדוק את התחלתיים?"
    "בשמחה!" אתה קורא ואז הפוקדקס מתחיל לצפצץ:

"צ'יקוריטה, פוקימון העלה הירוק, צ'יקוריטה הוא מסוג עשב. היכולת של צ'יקוריטה הוא לחתוך עצים בקלות בעזרת העלה שעל ראשו."

"סנידקוויל, פוקימון עכבר האש, סינדקוויל הוא מסוג עשב. היכולת של סינדקוויל הוא לשרוף עצים בקלות בדרך אם הם יפריעו למסע שלו."

"טוטדייל, פוקימון תנין המים, טוטדייל הוא מסוג מים. היכולת של טוטדייל הוא לשחות בימים ובאגמים אשר יהיו בדרכים."

"אז במי אתה רוצה לבחור, דארן?" שואל אותך פרופסור אלם בשמחה.
    למה לא? הוא הפוקימון המועדף עליי מהשלושה
    וכתבת שהוא סוג עשב
    ---
    'סינדקוויל... צ'יקוריטה.... טוטודייל....' אני מתלבט בראשי ותוהה איזה פוקימון כדאי לי יותר.
    "אני אקח בכל זאת את סינדקוויל." אני אומר לפרופסור ומהנהן, ומלטף שוב את ראשו של סינדקוויל.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דארן ווסט~
    כי כולם בוחרים בהתחלתי אש...
    ובטעות כתבתי...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני אקח בכל זאת את סינדקוויל." אתה אומר לפרופסור ומהנהן, ומלטף שוב את ראשו של סינדקוויל.
    "אוקיי, תחזור סינדקוויל." קורא פרופסור אוק ואז מחזיר את סינדקוויל אל תוך הפוכדור שלו.
    "כך גם חמישה פוכדורים לתפיסת פוקימונים," מוסיף פרופסור אלם ואז הוא מגיש לך את הפוכדור של סינדקוויל וגם חמישה פוכדורים ריקים.
    "בהצלחה במסע!" קורא הפרופסור ואז הוא פותח לך את הדלת בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    אתה מתקרב על העברים הקטנים אך אם לא נותנים זאת ובורחים ישירות.
    לאחר מכן אתה מוציא את הפוכדור של צ'ראמנדר ולוחץ על הכפתור הלבן.
    פתאום נפתח הפוכדור ובו יוצא הילה אדומה שנהפכת לצ'ראמנדר.
    "היי, אני המאמן שלך, קוראים לי הארי הוריזון." אתה מתכופף אליו ומחייך.
    "צ'ראמנדר! צ'ראמנדר!" קורא צ'ראמנדר ואז פתאום הפוקדקס מצלצל ובוקע ממנו קול של אישה ממתכת: "אני צ'ראמנדר, נעים להכיר אותך!".

אין לי בעיה להחליף את צ'ארמנדר בבלבאזור בגלל שכולם בוחרים באש.
    ודרך אגב, אתה הזוי, פוקידע מדבר? XD

----------------------------
    "נעים להכיר גם אותך. קדימה, צריך להיות רציניים מעכשיו." אני אומר, ממשיך לטייל עם צ'ארמנדר שהוא מחוץ לפוקדור ומחפש אתגר הוגן לתחילת המסע.
    --------------------------

4. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    אתה ממש בטוח בהחלטה שלך?
    ויש כאלה

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך עם צ'ראמנדר במסע שלך לאחר חיפוש פוקימון פראי טוב לתפיסה.
    "פידג'! פידג'!" אתה שומע מהעצים ואתה רואה ציפור קטנה מצייצת לה .
    פתאום גם אתה שם לב לכמה פוקימונים שדומים לציפור שמצייצת לה עפים.
    ; ;

5. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    איזה דור? אם זה לורד וולדומורט ברור שכן אבל יש לו את הבגרויות...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחפש את בית הוריך הישן אך אתה מוציא אותו אבל הדלת כתוב: 'משפחת סנדרסון'.
    אתה נוקש בדלת בזהירות ואז אתה רואה שהדלת נפתחת על ידי אישה צעירה, "מי אתה?" היא שואלת בתהייה.
    "אני תומאס בלאק, ממשפחת בלאק שגרה כאן." אתה אומר.
    "משפחת בלאק... אה משפחת בלאק! היא עברה דירה מכאן לעיר רוסטרובו, עיר המכון הראשון." היא אומרת "רוצה לשתות? משהו?" היא מוסיפה בחיבה.
    "תודה, זה בסדר" אני אומר לה ומסמן בידי שלא צריך "רציתי רק לדעת, אולי את יודעת איפה מקבלים כאן פוקימונים התחלתיים?" אני שואל אותה.

6. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אני מבקש ממך לחשוב טוב על בחירת הפוקימונים, אתה חייב גם לנסות פוקימונים אחרים לפעמים...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "את יודעת איפה המעבדה של הפרופסור?" אתה שואל את האישה הצעירה בדאגה והיא ישר יוצאת מהבית ומצביעה דרום העיר.
    "זה שם, בהצלחה במסע!" היא קוראת ואז היא נכנסת לתוך הבית שלה בחזרה.
    אתה הולך אל המעבדה וישר דופק בדלת, "אוקיי רגע!" אתה שומע צעקה מתוך המעבדה ואז אתה שומע קליק בדלת והיא נפתחת במהירות.
    "שלום לך," אתה שומע ואז אתה רואה איש עם שיער חום, וחלוק לבן.
    "אני פרופסור ג'ון ואני נותן את התחלתיים, כנס ילדי" אומר הפרופסור ואז אתה נכנס במהירות לתוך המעבדה.
    פרופסור ג'ון פתאום הולך לשידה ואז מוציא מהמגירה שלושה פוכדורים בצבע אדום-לבן.
    "יש לי פה שלושה התחלתיים לתת לך, טורצ'יק פוקימון אפרוח האש, מדקיפ פוקימון דג הבוץ שסוגו מים ואת טריקו פוקימון הרפתקאות המסוכן שסוגו עשב." אומר הפרופסור ומוציא אותם מהפוכדורים.
    הפוכדורים פתאום נפתחים ואתה רואה פוקימון בצבע ירוק דמוי שממית , פוקימון דמוי אפרוח בצבע אדום ופוקימון בצבע כחול דמוי דג בוץ .
    "במי אתה בוחר? ודרך אגב, איך קוראים לך ילדי?" שואל פרופסור ג'ון.

7. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אני מבקש ממך לחשוב טוב על בחירת הפוקימונים, אתה חייב גם לנסות פוקימונים אחרים לפעמים...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "את יודעת איפה המעבדה של הפרופסור?" אתה שואל את האישה הצעירה בדאגה והיא ישר יוצאת מהבית ומצביעה דרום העיר.
    "זה שם, בהצלחה במסע!" היא קוראת ואז היא נכנסת לתוך הבית שלה בחזרה.
    אתה הולך אל המעבדה וישר דופק בדלת, "אוקיי רגע!" אתה שומע צעקה מתוך המעבדה ואז אתה שומע קליק בדלת והיא נפתחת במהירות.
    "שלום לך," אתה שומע ואז אתה רואה איש עם שיער חום, וחלוק לבן.
    "אני פרופסור ג'ון ואני נותן את התחלתיים, כנס ילדי" אומר הפרופסור ואז אתה נכנס במהירות לתוך המעבדה.
    פרופסור ג'ון פתאום הולך לשידה ואז מוציא מהמגירה שלושה פוכדורים בצבע אדום-לבן.
    "יש לי פה שלושה התחלתיים לתת לך, טורצ'יק פוקימון אפרוח האש, מדקיפ פוקימון דג הבוץ שסוגו מים ואת טריקו פוקימון הרפתקאות המסוכן שסוגו עשב." אומר הפרופסור ומוציא אותם מהפוכדורים.
    הפוכדורים פתאום נפתחים ואתה רואה פוקימון בצבע ירוק דמוי שממית , פוקימון דמוי אפרוח בצבע אדום ופוקימון בצבע כחול דמוי דג בוץ .
    "במי אתה בוחר? ודרך אגב, איך קוראים לך ילדי?" שואל פרופסור ג'ון.
    "טריקו, מדקיפ וטורצ'יק" אני ממלמל, בעודי מביט בהם 'אני זוכר את הבלייזיקן של אבא, ולחשוב שאחד כזה מגיע מיצור כזה קטן' אני חושב לעצמי 'אני חושב שכדאי לי לנסות דווקא פוקימון אחר, ואם אפגוש אחד כזה אתפוס אותו' .
    "טוב, לאחר הרהור קל, אני בוחר לקחת את טריקו!" אני קורא ומצביע לעברו של טריקו "אבי התחיל עם טורצ'יק, אבל למרות שאני אוהב את הפוקימון הזה אני חושב להתחיל עם אחד אחר, כדי להכיר גם אותו" אני מסביר לפרופסור "אגב, שמי תומאס" אני אומר ומתקרב לפוקימון השממית "טריקו, אנחנו נהיה צוות נהדר!" אני אומר לו ומלטף את ראשו.

8. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "אני רואה שאתה כבר מכיר את טורצ'יק אז אתה בטח לא תצטרך לקבל אליו מידע, אבל הינה כך את הפוקדקס של הואן." אומר הפרופסור ואז הוא מגיש לך חפץ בצבע תכלת .
    "זה הפוקדקס, הוא יתן לך מידע על כול הפוקימונים שבמחוז," מסביר לך ג'ון, "והינה חמישה פוכדורים ריקים." מוסיף הפרופסור ואז הוא מגיש לך חמישה פוכדורים ריקים.
    טריקו, פוקימון השממית מתחיל לשמוח בגלל שבחרת בו ואז הוא עולה אליך בשמחה, "שיהיה לך מסע מדהים!" אומר הפרופסור ואז הוא פותח לך את הדלת במהירות רבה.

9. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "אני רואה שאתה כבר מכיר את טורצ'יק אז אתה בטח לא תצטרך לקבל אליו מידע, אבל הינה כך את הפוקדקס של הואן." אומר הפרופסור ואז הוא מגיש לך חפץ בצבע תכלת .
    "זה הפוקדקס, הוא יתן לך מידע על כול הפוקימונים שבמחוז," מסביר לך ג'ון, "והינה חמישה פוכדורים ריקים." מוסיף הפרופסור ואז הוא מגיש לך חמישה פוכדורים ריקים.
    טריקו, פוקימון השממית מתחיל לשמוח בגלל שבחרת בו ואז הוא עולה אליך בשמחה, "שיהיה לך מסע מדהים!" אומר הפרופסור ואז הוא פותח לך את הדלת במהירות רבה.
    "תודה פרופסור, להתראות!" אני קורא "קדימה טריקו, בוא נזוז" אני אומר לו בחיוך ויוצא החוצה כשטריקו הולך לידי "בוא נצא לדרך" אני אומר לו ומתחיל לצעוד לעבר היציאה מהעיר. בדרך אני מחפש אתגר כדי לבחון את יכולתיו של טריקו.

10. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה יוצא ממעבדת הפרופסור עם טריקו, הפוקימון החדש שלך כדי להתחיל את המסע.
    אתה ממשיך צפונה ולאחר כמה דקות אתה מגיע לדרך, ונכנס אליה בציפייה להתחיל את המסע.
    "טריקו..." ממלמל טריקו ואז הוא קופץ מכתפיך ומחפש דברים על האדמה.
    "מה אתה עושה טריקו?" אתה שואל אותו אך הוא לא עונה לך וישר עולה על העץ הקרוב.
    אתה פתאום מרגיש יד מאחוריך ורואה איש עם כובע שחור ועם חולצה אדומה , "לוזר, רוצה קרב?" הוא שואל אותך.

11. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה יוצא ממעבדת הפרופסור עם טריקו, הפוקימון החדש שלך כדי להתחיל את המסע.
    אתה ממשיך צפונה ולאחר כמה דקות אתה מגיע לדרך, ונכנס אליה בציפייה להתחיל את המסע.
    "טריקו..." ממלמל טריקו ואז הוא קופץ מכתפיך ומחפש דברים על האדמה.
    "מה אתה עושה טריקו?" אתה שואל אותו אך הוא לא עונה לך וישר עולה על העץ הקרוב.
    אתה פתאום מרגיש יד מאחוריך ורואה איש עם כובע שחור ועם חולצה אדומה , "לוזר, רוצה קרב?" הוא שואל אותך.
    "למי קראת לוזר?!" אני קורא ברוגז ומעיף את ידו ממני, קופץ אחורנית ומקמץ את כפות ידיי לאגרופים "חושב שאתה קשוח, מה?" אני קורא לעברו "טריקו, מצאנו את הקרב הראשון שלנו" אני אומר לו, מסמן לו לקפוץ לשדה הקרב.

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    כי כולם בוחרים בהתחלתי אש...
    ובטעות כתבתי...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני אקח בכל זאת את סינדקוויל." אתה אומר לפרופסור ומהנהן, ומלטף שוב את ראשו של סינדקוויל.
    "אוקיי, תחזור סינדקוויל." קורא פרופסור אוק ואז מחזיר את סינדקוויל אל תוך הפוכדור שלו.
    "כך גם חמישה פוכדורים לתפיסת פוקימונים," מוסיף פרופסור אלם ואז הוא מגיש לך את הפוכדור של סינדקוויל וגם חמישה פוכדורים ריקים.
    "בהצלחה במסע!" קורא הפרופסור ואז הוא פותח לך את הדלת בשמחה.
    לא אכפת לי אני לא אוהב את טוטודייל וצ'יקוריטה.
    ---
    "תודה רבה." אני אומר לפרופסור בחיוך, לוקח את הפוקדור של סינקוויל ומצמיד אותו לחגורה שלי, ולוקח גם את שאר החפצים שנתן בעודי מהנהן.
    לאחר מכן, אצא מהמעבדה, "להתראות פרופסור." אני אומר תוך כדי ההליכה, ויוצא מהמעבדה, ומחפש את הדרך הטובה ביותר להתחיל את המסע.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    אתה ממש בטוח בהחלטה שלך?
    ויש כאלה

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך עם צ'ראמנדר במסע שלך לאחר חיפוש פוקימון פראי טוב לתפיסה.
    "פידג'! פידג'!" אתה שומע מהעצים ואתה רואה ציפור קטנה מצייצת לה .
    פתאום גם אתה שם לב לכמה פוקימונים שדומים לציפור שמצייצת לה עפים.
    ; ;
    לא, למען האמת לא..
    ואיזה מתקפות יש לצ'ארמנדר?

-----------------
    "וואו." אני אומר "הפוקימון הזה נראה מעניין." ממשיך את דבריי, בעודי בוהה בפוקימון הציפור הקטנה שמצייצת.
    "קדימה צ'ארמנדר! היא לא הבחינה בנו! ננצל את ההזדמנות! הסתער על הפוקימון ושרוט אותו!" אני צועק בהתלהבות. ומחכה שצ'ארמנדר שעל ידי יעשה את אשר פקדתי עליו.

14. משתמש מנוסה
    בשביל שאני אעדכן לכם את הטופס, צריכים לבדוק את המתקפות של הפוקימון התחלתי.

הארי הוריזון~
    תבדוק בפוקדקס ותגלה, אצלי צריכים לבדוק את המתקפות ואז אני מעדכן את הטופס. גם לא אמרת איזה פוקימון אתה רוצה שהוא יתקוף אז ניחשתי שזה פידג'י...
    ויש מצב שאתה מביא לי ספרייט של בנאדם לטופס? אני צריך ספרייט.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'ראמנדר תסתער על הפוקימון הקטן ושרוט אותו!" אתה פוקד על צ'ראמנדר והוא ישר קופץ קדימה.
    "צ'ראמנדר!" קורא צ'ראמנדר ואז הוא שולף ציפורניים ענקיות ואז רץ לעבר הפוקימון שמצייצת ואז פוגע בו.
    "פידג'י!" קורא הפוקימון שנפגע ואז הוא קם וישר תוקף בדחיפה שפוגעת בחוזקה בצ'ראמנדר.

~~~

דארן ווסט~
    אתה יוצא מהמעבדה בשמחה עם סינדקוויל, פוקימון העכבר האש ואז אתה שם לב לדרך עם הרבה עצים סבוכים.
    אתה נכנס לתוך הדרך עם העצים ומחפש פוקימונים שאפשר להילחם נגדם או לאכול כמו ברים.
    "הוט-הוט!" אתה שומע על העץ ורואה ינשוף קטנצ'יק עליו. "הוט-הוט!" אתה שומע שוב על עץ שומע הדומה על הינשוף השני.
    סינדקוויל מתחיל להתעצבן מהינשופים וישר תוקף בדחיפה שמפעילה אחד ואז הפוקימון מחזיר במתקפת ניקור.
    ;

~~~

תומאס בלאק~
    "טריקו צא לזירת הקרב!" אתה קורא אל טריקו ואז טריקו ישר קופץ מהעץ על הזירה.
    "זה הפוקימון שלך? שלי ינצח אותו בקלות, צא טיילו!" קורא הילד הרשע ואז הוא זורק את הפוקדור ויוצא ממנו ציפור בצבע שחור שעליו צבע אדום.
    "אני יתחיל, טיילו מתקפת כנף!" קורא הילד ואז הפוקימון שלו יוצא במתקפת כנף שפוגעת בחוזקה בטריקו השממית.

15. משתמש מנוסה
    בשביל שאני אעדכן לכם את הטופס, צריכים לבדוק את המתקפות של הפוקימון התחלתי.

הארי הוריזון~
    תבדוק בפוקדקס ותגלה, אצלי צריכים לבדוק את המתקפות ואז אני מעדכן את הטופס. גם לא אמרת איזה פוקימון אתה רוצה שהוא יתקוף אז ניחשתי שזה פידג'י...
    ויש מצב שאתה מביא לי ספרייט של בנאדם לטופס? אני צריך ספרייט.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'ראמנדר תסתער על הפוקימון הקטן ושרוט אותו!" אתה פוקד על צ'ראמנדר והוא ישר קופץ קדימה.
    "צ'ראמנדר!" קורא צ'ראמנדר ואז הוא שולף ציפורניים ענקיות ואז רץ לעבר הפוקימון שמצייצת ואז פוגע בו.
    "פידג'י!" קורא הפוקימון שנפגע ואז הוא קם וישר תוקף בדחיפה שפוגעת בחוזקה בצ'ראמנדר.
    ציינת שהשלושה האחרים עפים...
    ואין לי ספרייט כי אין מישהו המתאים לתיאור.

-----------------
    "צ'ארמנדר התאושש!" אני פוקד על צ'ארמנדר, שולף את הפוקידע ששמתי בכיסי מקודם לכן, ובוחן את צ'ארמנדר באמצעותו. "מעניין למה אתה מסוגל." אני ממלמל.
    "צ'ארמנדר! הסתובב עם זנבך והכה בעזרתו את פוקימון היונה, לאחר מכן השתמש בפיך כדי לנשוך אותו! השתדל לנשוך את צווארו!" אני פוקד על צ'ארמנדר, לאחר סיום עיסוקיי עם הפוקידע.

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •