Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 98
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    הארי הוריזון~
    אז תביא לי שלא קשור אל התיאור...
    וזה פוקדקס בגלל שאתה בקנטו, לא סינו.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף את הפוקדקס האדום מכיסך ומכוון על צ'ראמנדר.
    "שלום," בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס, "תרצה לדעת מה המתקפות של צ'ראמנדר?" היא מוסיפה ואתה לוחץ על הפוקדקס שכן.
    "צ'ראמנדר יודע: שריטה, נהימה וחלקית גחלת" בוקע בהפתעה קול של אישה מהפוקדקס ואז הוא נכבה.
    "צ'ראמנדר! הסתובב עם זנבך והכה בעזרתו את פוקימון היונה, לאחר מכן השתמש בפיך כדי לנשוך אותו!
    השתדל לנשוך את צווארו!" אתה קורא ואז צ'ראמנדר מכה בעזרת זנבו בציפור ואז הוא משתמש בפיו כדי לנשוך אותו אבל הפוקימון מתרחק ממנו.
    "פידג'י!" קורא שוב פידג'י ואז הוא ישר מנעופף בכנפיו ושולח רוח קרה על צ'ראמנדר במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade צפה בהודעה
    בשביל שאני אעדכן לכם את הטופס, צריכים לבדוק את המתקפות של הפוקימון התחלתי.

תומאס בלאק~
    "טריקו צא לזירת הקרב!" אתה קורא אל טריקו ואז טריקו ישר קופץ מהעץ על הזירה.
    "זה הפוקימון שלך? שלי ינצח אותו בקלות, צא טיילו!" קורא הילד הרשע ואז הוא זורק את הפוקדור ויוצא ממנו ציפור בצבע שחור שעליו צבע אדום.
    "אני יתחיל, טיילו מתקפת כנף!" קורא הילד ואז הפוקימון שלו יוצא במתקפת כנף שפוגעת בחוזקה בטריקו השממית.
    "טריקו, אל תוותר לו! השב באמצעות... רגע, מה המתקפות שלך בכלל?" אני תוהה ובודק בפוקדע מיד את המתקפות שלו "תקוף בינתיים במתקפה על דעת עצמך!" אני מצווה עליו בזמן שאני בודק את התקפותיו. בנוסף, אני בודק מיהו פוקימון הסנונית.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם פרץ~
    אתה יורד מהמטוס בעיר קטנה במחוז סינו. אין ספק שהשינוי הגדול בין האי הקטן שלך, לבן המחוז החדש הזה מעט מפתיע ודורש זמן להיתרגל לקיצוניות הזאת. אבל אתה מיתעשט ושם לעצמך מטרה להשיג במסע הזה.
    אתה מיסתכל סביב ורואה שלט גדול ברוכים הבאים לעיר טווינליף.
    כאן מתחיל המסע שלך. אבל לאיפה ללכת?
    "אני חושב שכדאי לי ללכת למעבדה של הפרופסור" אלחש לעצמי בלב
    'אני לא מאמין שאני באמת עושה את זה' אחשוב בהתרגשות בזמן שאצעד למעבדה של הפרופסור

4. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    אז תביא לי שלא קשור אל התיאור...
    וזה פוקדקס בגלל שאתה בקנטו, לא סינו.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף את הפוקדקס האדום מכיסך ומכוון על צ'ראמנדר.
    "שלום," בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס, "תרצה לדעת מה המתקפות של צ'ראמנדר?" היא מוסיפה ואתה לוחץ על הפוקדקס שכן.
    "צ'ראמנדר יודע: שריטה, נהימה וחלקית גחלת" בוקע בהפתעה קול של אישה מהפוקדקס ואז הוא נכבה.
    "צ'ראמנדר! הסתובב עם זנבך והכה בעזרתו את פוקימון היונה, לאחר מכן השתמש בפיך כדי לנשוך אותו!
    השתדל לנשוך את צווארו!" אתה קורא ואז צ'ראמנדר מכה בעזרת זנבו בציפור ואז הוא משתמש בפיו כדי לנשוך אותו אבל הפוקימון מתרחק ממנו.
    "פידג'י!" קורא שוב פידג'י ואז הוא ישר מנעופף בכנפיו ושולח רוח קרה על צ'ראמנדר במהירות.
    פוקידע זה תרגום עברי. XD

------------------------------------------------
    אני מחליק את הפוקידע חזרה אל כיסי, מסוקרן מהמתקפה בשם גחלת.
    "צ'ארמנדר! התרחק לאחור ותתחיל לרוץ, ככה תשיג תנופה כדי לקפוץ גבוה יותר! תקפוץ לאוויר וכשאתה ופידג'י תהיו קרובים תשתמש עליו בגחלת!" אני פוקד, מקווה לראות את מתקפת הגחלת בפעולה.
    "מממ... הפידג'י הזה, הוא פוקימון מעניין..." אני ממלמל בשקט.
    "האם הוא מעניין מספיק כדי לעזור לי לנצח בהתערבות?" אני שואל את עצמי, בדילמה עצמית על החלטה גורלית.

5. משתמש מנוסה
    שתדעו, פוקדקס זה לא סתם, זה בשביל לבדוק פוקימונים!

הארי הוריזון~
    באמת?
    לא ידעתי

~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחליק את הפוקדקס לתוך הכיס וישר קורא: "צ'ארמנדר! התרחק לאחור ותתחיל לרוץ, ככה תשיג תנופה כדי לקפוץ גבוה יותר! תקפוץ לאוויר וכשאתה ופידג'י תהיו קרובים תשתמש עליו בגחלת!"
    צ'ראמנדר מקשיב לך וישר מתרחק מהסופה הקטנה של פידג'י אך נפגע אבל ישר עולה על העץ ומשיג תנופה שמעיפה אותו גבוה יותר.
    "צ'ראמנדר!" קורא בחוזקה ואז הוא שולח גיצים קטנים שפוגעים בפידג'י מטווח אפס וכך צ'ראמנדר מצליח להעלף את פידג'י בסגנון חדש.
    Spoiler ספוילר

~~~

תומאס בלאק~
    אתה שולף את הפוקדקס של מחוז הואן ומכוון על טריקו אבל לפני כן אתה פוקד עליו להשתמש בכול מתקפה שהוא יודע.
    "טריקו יודע," בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס, "חבטה, מבט וחלקית ספיגה" בוקע שוב קולה של האישה ואז הוא ננעל.
    טריקו, פוקימון השממית ישר תוקף בחבטה לפי מה שהוא יודע ופוגע ישר בטיילו.
    "טיילו חבטה!" קורא הילד עם השיער האדום ואז הפוקימון שלו עף ישר לעבר טריקו בחבטה.

~~~

אדם פרץ~
    אתה צועד בהתרגשות לעבר מעבדת הפרופסור אבל אתה לא מוציא אותו בעיר טווינליף.
    "שלום לך," אתה שומע קול של ילד צעיר מאחוריך, "תצטרך עזרה למצוא את פרופסור רואן?" הוא מוסיף ואז אתה מסתובב ואתה רואה שזה לוקאס הגיבור!
    אתה אומר לו שכן ואז הוא מוציא את הפוקדקס ולוחץ על מספר טלפון, "דון?" הוא קורא לאחר כמה שניות "את יודעת איפה פרופסור רואן?" הוא מוסיף בשמחה.
    לאחר כמה שניות הוא מנתק והוא מסתכל אליך במבט שמח,
    "איזה סוג אתה מעדיף בכללי? פוקימון האש או פוקימון המים או בכלל פוקימון העשב?" הוא אומר בחיוך.

6. משתמש מנוסה

הארי הוריזון~
    באמת?
    לא ידעתי

~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחליק את הפוקדקס לתוך הכיס וישר קורא: "צ'ארמנדר! התרחק לאחור ותתחיל לרוץ, ככה תשיג תנופה כדי לקפוץ גבוה יותר! תקפוץ לאוויר וכשאתה ופידג'י תהיו קרובים תשתמש עליו בגחלת!"
    צ'ראמנדר מקשיב לך וישר מתרחק מהסופה הקטנה של פידג'י אך נפגע אבל ישר עולה על העץ ומשיג תנופה שמעיפה אותו גבוה יותר.
    "צ'ראמנדר!" קורא בחוזקה ואז הוא שולח גיצים קטנים שפוגעים בפידג'י מטווח אפס וכך צ'ראמנדר מצליח להעלף את פידג'י בסגנון חדש.
    Spoiler ספוילר

שנה לי ת'צבע אני מרגיש מעורער.
    ------------
    'וואו, הצ'ארמנדר הזה כשרוני...' אני חושב, מופתע מכישוריו של צ'ארמנדר. אני שולף אחד מהפוקדורים הריקים ששמתי בתיקי, וזורק אל עבר הפידג'י המעולף על מנת לתפוס אותו.
    "כל הכבוד צ'ארמנדר, עבודה מעולה, חזור." אני אומר לו, פורע ראשו עם ידי ומחזיר אותו לפוקדור.

7. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    לא יכול, הוא מדהים אותי
    ~~~~~~~~~~~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ואז שולח אותו על פידג'י המעולף על מנת לתפוס את הפוקימון הציפור.
    הפוכדור פוגע בפידג'י והוא נפתח, אך פידג'י פתאום הופך להילה אדומה והוא נכנס לתוכו.
    לאחר מכן הפוכדור נופל על הרצפה במהירות, אותה מלטף את צ'ראמנדר ומעודד אותו כי הוא כישורני והוא הצליח לנצח את הפוקימון הראשון שנלחם נגדו.
    "קליק!" נקרא מהפוכדור ואתה מבין שפידג'י נלכד ואז אתה לוקח את הפוכדור שלו, שם אותו בכיס ומחזיר את צ'ראמנדר לתוך הפוכדור שלו במהרה.

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם פרץ~
    אתה צועד בהתרגשות לעבר מעבדת הפרופסור אבל אתה לא מוציא אותו בעיר טווינליף.
    "שלום לך," אתה שומע קול של ילד צעיר מאחוריך, "תצטרך עזרה למצוא את פרופסור רואן?" הוא מוסיף ואז אתה מסתובב ואתה רואה שזה לוקאס הגיבור!
    אתה אומר לו שכן ואז הוא מוציא את הפוקדקס ולוחץ על מספר טלפון, "דון?" הוא קורא לאחר כמה שניות "את יודעת איפה פרופסור רואן?" הוא מוסיף בשמחה.
    לאחר כמה שניות הוא מנתק והוא מסתכל אליך במבט שמח,
    "איזה סוג אתה מעדיף בכללי? פוקימון האש או פוקימון המים או בכלל פוקימון העשב?" הוא אומר בחיוך.
    "פוקימון האש אתה מתכוון לצ'ימצ'ר, המים- פיפלאפ והעשב טרטוויג נכון?! מבנהם אני הכי אוהב את טרטוויג הפוקימון עשב ואני חושב לבחור אותו בתור פוקימון התחלתי" אגיד בחיוך
    "תגיד אפשר לראות את הפוקימונים שלך אולי?" אשאל בטיפה מבוכה

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    בשביל שאני אעדכן לכם את הטופס, צריכים לבדוק את המתקפות של הפוקימון התחלתי.

דארן ווסט~
    אתה יוצא מהמעבדה בשמחה עם סינדקוויל, פוקימון העכבר האש ואז אתה שם לב לדרך עם הרבה עצים סבוכים.
    אתה נכנס לתוך הדרך עם העצים ומחפש פוקימונים שאפשר להילחם נגדם או לאכול כמו ברים.
    "הוט-הוט!" אתה שומע על העץ ורואה ינשוף קטנצ'יק עליו. "הוט-הוט!" אתה שומע שוב על עץ שומע הדומה על הינשוף השני.
    סינדקוויל מתחיל להתעצבן מהינשופים וישר תוקף בדחיפה שמפעילה אחד ואז הפוקימון מחזיר במתקפת ניקור.
    ;

]
    'אוקיי קרב ראשון... וואו הסינדקוויל הזה קצת עצבני...' אני חושב לעצמי בחיוך ומצחקק, "אוקיי סינדקוויל, תתחמק מהניקור שלו!" אני צועק בחוזקה ובמעט בהלה ומקווה שיצליח לא להפגע.
    לאחר מכן, אני שולף את הפוקדע, ומברר מידע על פוקימון הינשוף, ולאחר מכן אני בודק גם את המתקפות של סינדקוויל.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    לא יכול, הוא מדהים אותי
    ~~~~~~~~~~~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ואז שולח אותו על פידג'י המעולף על מנת לתפוס את הפוקימון הציפור.
    הפוכדור פוגע בפידג'י והוא נפתח, אך פידג'י פתאום הופך להילה אדומה והוא נכנס לתוכו.
    לאחר מכן הפוכדור נופל על הרצפה במהירות, אותה מלטף את צ'ראמנדר ומעודד אותו כי הוא כישורני והוא הצליח לנצח את הפוקימון הראשון שנלחם נגדו.
    "קליק!" נקרא מהפוכדור ואתה מבין שפידג'י נלכד ואז אתה לוקח את הפוכדור שלו, שם אותו בכיס ומחזיר את צ'ראמנדר לתוך הפוכדור שלו במהרה.
    "יש לי פוקימון מעולף כרגע, איפה אוכל לרפא אותו?!" אני שואל את עצמי בקול, משוטט בדרך, מחפש את דרכי למקום בו אוכל לרפא את צ'ארמנדר ופידג'י, כדי שאוכל להמשיך הלאה במסעי.

11. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    השאלה האהובה אלי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלחץ, אתה משוטט בדרך 1 בגלל שהפוקימון שלך מעולף ואתה מחפש מרכז פוקימונים קטן בסביבה.
    לאחר כמה דקות חיפושים אתה לא מוציא מרכז פוקימונים ואז אתה ממשיך בדרכך.
    "העיר ורידיאן" אתה רואה על שלט מעץ לאחר כמה דקות הליכה ואז אתה שם לב שמתחיל להחשיך.
    אתה נכנס לתוך העיר ורואה בניין שיש עליו פוכדור אדום, דרך נוספת מצד שמאל ובניין ענקי שעליו יש פוקימון בצבע סגול.
    אתה נכנס לבניין שיש עליו פוכדור אדום ומגלה שזה המרכז הפוקימונים בגלל האחות ג'וי והצ'נסי שלה .
    "שלום לך ילדי, תרצה ריפוי לפוקימונים שלך?" שואלת אותך האחות ג'וי בגיחוך ואתה אומר שכן ומגיש לה את הפוכדורים.
    "צ'נסי תרפאי את הפוקימונים שכאן," היא אומרת והפוקימון שלה מרפא בעזרת כוחה את הפוקימונים שלך.
    "כך." היא מוסיפה ואז הצ'נסי שלה מגישה לך את הפוכדורים שלך, "תרצה חדר ללון פה? מתחיל להחשיך..." היא מוסיפה.

~~~

דארן ווסט~
    "אוקיי סינדקוויל, תתחמק מהניקור שלו!" אתה צועק בחוזקה וסינדקוויל הקטן מקשיב לך בקלות ומתחמק בקושי מהניקור של הפוקימון הינשוף.
    אתה ישר שולף את הפוקדקס ובדוק אודות את הפוקימון הינשוף:

"הוטהוט, פוקימון הינשוף הקטן, הוטהוט הוא מסוג נורמל\מעופף. הוטהוט אוהב מאוד להילחם והם תופסים אותו הוא יהיה נאמן למאמן כול המסע."

לאחר מכן אתה לוחץ על בדיקת מתקפות על סינדקוויל, "סינדקוויל יודע דחיפה, מבט, ומסך עשן." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס.
    פתאום הפוקימון הינשוף יוצא בניקור שוב לעבר סינדקוויל, פוקימון העכבר האש.

~~~

אדם פרץ~
    יש לך מסן?
    ~~~~~~~~~~~
    "כן זה שלושתם," הוא אומר בגאווה "הם לא אצלי, הם אצל חברה שלי, דון תרצה לבוא?".
    אתה עונה לו שכן ואז הוא מסמן לך ללכת אחריו ואתה הולך אחריו.
    לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע עם לוקאס לבית ענקי ונכנס אליו אבל לוקאס נכנס קודם, בגלל שהוא מכיר את דון ואתה לא.
    "דון?!" הוא קורא, "אני באה!" אתה שומע צעקה מלמעלה ואז ילדה יפהפה יורדת במדרגות "בטח אתה אדם" היא אומרת בחיוך.
    "תרצה לפגוש את הפוקימונים או שהחלטת כבר במי לבחור?" היא שואלת בחיוך.

12. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    אתה שולף את הפוקדקס של מחוז הואן ומכוון על טריקו אבל לפני כן אתה פוקד עליו להשתמש בכול מתקפה שהוא יודע.
    "טריקו יודע," בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס, "חבטה, מבט וחלקית ספיגה" בוקע שוב קולה של האישה ואז הוא ננעל.
    טריקו, פוקימון השממית ישר תוקף בחבטה לפי מה שהוא יודע ופוגע ישר בטיילו.
    "טיילו חבטה!" קורא הילד עם השיער האדום ואז הפוקימון שלו עף ישר לעבר טריקו בחבטה.
    מה עם מידע על טיילו? אמרתי שאני גם בודק מידע עליו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
    "קדימה טריקו, השתמש במהירות שלך ותתחמק מהחבטה שלו! לאחר מכן, מבט ואז חבטה נוספת!" אני מצווה עליו.

13. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    השאלה האהובה אלי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלחץ, אתה משוטט בדרך 1 בגלל שהפוקימון שלך מעולף ואתה מחפש מרכז פוקימונים קטן בסביבה.
    לאחר כמה דקות חיפושים אתה לא מוציא מרכז פוקימונים ואז אתה ממשיך בדרכך.
    "העיר ורידיאן" אתה רואה על שלט מעץ לאחר כמה דקות הליכה ואז אתה שם לב שמתחיל להחשיך.
    אתה נכנס לתוך העיר ורואה בניין שיש עליו פוכדור אדום, דרך נוספת מצד שמאל ובניין ענקי שעליו יש פוקימון בצבע סגול.
    אתה נכנס לבניין שיש עליו פוכדור אדום ומגלה שזה המרכז הפוקימונים בגלל האחות ג'וי והצ'נסי שלה .
    "שלום לך ילדי, תרצה ריפוי לפוקימונים שלך?" שואלת אותך האחות ג'וי בגיחוך ואתה אומר שכן ומגיש לה את הפוכדורים.
    "צ'נסי תרפאי את הפוקימונים שכאן," היא אומרת והפוקימון שלה מרפא בעזרת כוחה את הפוקימונים שלך.
    "כך." היא מוסיפה ואז הצ'נסי שלה מגישה לך את הפוכדורים שלך, "תרצה חדר ללון פה? מתחיל להחשיך..." היא מוסיפה.

"בשעה יותר מאוחרת אחזור לכאן, לבנתיים אני יכול לשכור חדר?" אני שואל אותה שאלה רטורית, נותן לה את הפרטים שלי, לוקח את המפתח ויוצא החוצה, אל עבר הבניין הגדול עם הפוקימון הסגול, מסוקרן.
    לפני שאני נכנס אל הבניין, אני מוציא את פידג'י מהפוקדור, עורך איתו היכרות ובודק מידע עליו בעזרת הפוקידע.

14. משתמש מנוסה
    הארי הוריזון~
    "כן אתה יכול, אם יש לך פוקדקס זה בחינם..." היא אומרת ואז אתה מגיש לה את הפוקדקס
    כדי שהיא תיתן לך חדר חינם, "הינה המפתח לחדר נפטון, החדר הכי טוב שיש." היא מוסיפה ואז מגישה לך את המפתח.
    אתה לוקח את המפתח ואז יוצא מהבניין, ואז אתה מוציא את פידג'י החוצה.
    פידג'י יוצא החוצה בשמחה ואז אתה בודק עליו מידע:

"פידג'י, פוקימון היונה, פידג'י הוא מסוג מעופף\נורמל. פידג'י הוא פוקימון מיוחד ובגלל זה עושים עליו פסטיבלים בכול מיני ערים בקנטו."

"המתקפות של פידג'י הם: התקלה, מתקפת חול, רוח, מתקפה מהירה." בוקע שוב קולה של האישה המתכתית.
    פידג'י פתאום עולה על כתפיך ואתה רואה שהבניין שיש עליו פוקימון בצבע סגול סגור וכתוב על הדלת: "מי שיש לו שבעה תגים של קנטו שידפוק על הדלת."

~~~

תומאס בלאק~
    כנס למסן...
    ~~~~~~~~~~~
    "תתחמק מהחבטה שלו!" אתה קורא וטריקו ישר מתחמק בקלות מהחבטה של הפוקימון הציפור.
    לאחר מכן טריקו תוקף במבט שפוגע ישירות בטיילו שמפחידות אותו ואז תוקף בחבטה שפוגעת בטיילו ומעלפת אותו.
    "איך לוזר ניצח אותי?!" קורא הילד בכעס ואז הוא מחזיר את טיילו שלו לפוכדור שלו ואז הוא ברוח בקלות.

15. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    כנס למסן...
    ~~~~~~~~~~~
    "תתחמק מהחבטה שלו!" אתה קורא וטריקו ישר מתחמק בקלות מהחבטה של הפוקימון הציפור.
    לאחר מכן טריקו תוקף במבט שפוגע ישירות בטיילו שמפחידות אותו ואז תוקף בחבטה שפוגעת בטיילו ומעלפת אותו.
    "איך לוזר ניצח אותי?!" קורא הילד בכעס ואז הוא מחזיר את טיילו שלו לפוכדור שלו ואז הוא ברוח בקלות.
    עוד מעט אחי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד טריקו, ניצחנו בקרב הראשון שלנו!" אני קורא באושר ומחבק אותו "קדימה, בוא נמשיך בדרך" אני אומר לו בחיוך ומתחיל לצעוד לעבר העיר אולדייל.

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •