כן אחי
adamtnt@gmail.com
------------------------------------
"אני החלטתי במי לבחור אבל לא יזיק לתת בהם מבט נכון?" אגיד בחיוך ואצעד קדימה לעבר דון
"היי לוקאס במי אתה היית מציע לי מבין השלושה?" אשאל בחיוך ואסתובב ללוקאס בזמן שדון מביאה את הפוקימונים
דארן ווסט~
"תתחמק סינדקוויל!" אתה קורא ואז סינדקוויל מצליח שוב להתחמק אבל בקושי מהמתקפה של הוטהוט.
לאחר מכן אתה פוקד עליו להשתמש במבט והוא משתמש במבט שמפחיד את הוטהוט וכך הוא משתתק.
"סינדקוויל!" קורא בכעס סינדקוויל ואז הוא רץ ישר בהתקלה כוחנית שפוגעת בהוטהוט ואז הוא מתעלף ישירות מהמתקפה הכוחנית.
~~~
תומאס בלאק~
אתה קורא באושר כול מיני מילות עידוד וישר מחבק את טריקו השמח, "בוא נמשיך." אתה קורא בחיוך ואז אתם ממשיכים לעיר הבאה.
"זיג?" אתה שומע מהשיחים ואז אתה רואה פוקימון דמוי דביבון יוצא משם.
~~~
אדם פרץ~
"כן מיד," דון אומרת ואז היא שולפת שלושה פוכדורים בצבע אדום.
לאחר מכן אתה שואל את לוקאס את מי כדאי לבחור ואז הוא אומר: "מה שהלב שלך אומר".
"רוצה לראותם?" היא שואלת ואתה עונה שכן ואז היא לוחצת על הכפתורים שעל הפוכדורים.
פתאום הפוכדורים נפתחים ויוצאים מהם שלושה הילות אדומות שהופכות לשלושה פוקימונים קטנים.
אחד דמוי קוף שיש לו להבה בזנב, פוקימון דמוי פינגווין בצבע כחול
, ופוקימון בצבע לבן שיש עליו עלים
.
"במי אתה רוצה?" דון ולוקאס שואלים ביחד ואז הם צוחקים באושר.
הארי הוריזון~
בסקרנות, אתה מטייל בעיר הקטנה אחר דברים מעניינים בעיר.
פיתאום אתה רואה ילד שיש לו שיער דמוי ירח בצבע צהוב עם סקווירטל קטן ואז הוא ניגש עם סקווירטל אליך בסקרנות.
"אתה! קרב אני ואתה! רוצה? אני עם הפוקימון שלי נגד הפוקימון שלך, הולך?" הוא שואל בסקרנות ובאומץ.
;
![]()
~~~~~
דארן ווסט~
אתה מעודד את סינדקוויל ואז ישר מלטף אותו בשמחה והוא מתחיל להתרגש.
לאחר מכן אתה ממשיך בדרכך ואז אתה נתקל בפוקימון דמוי דביבון מולך.
~~~~~
תומאס בלאק~
אתה שולף את הפוקדקס וישר בודק את הפוקימון הקטן:
"זיגזגון, פוקימון הדביבון המצוי, סוגו של זיגזגון הוא נורמל. זיגזגון אוהב מאוד ברים וגם אוהב לעשות פעלולים לחברים שלו."
"טריקו חבטה!" אתה קורא ואז טריקו יוצא בחבטה שפוגעת בזיגזגון שמחזיר בהתקלה.
~~~~~
אדם פרץ~
"אוקיי," דון אומרת ואז היא מגישה לך חפץ בצבע תכלת.
"זה הפוקדקס..." היא אומרת ואז אתה פותח אותו.
"שלום אדם," בוקע קול של אישה מתכתית, "תרצה לבדוק את טרטוויג?" היא שואלת ואתה עונה שכן.
"טרטוויג, פוקימון העלה הקטן, טרטוויג הוא מסוג עשב. היכולת של טרטוויג הוא למצוא דברים קטנים על האדמה וגם לשגע אנשים בקלות." היא אומרת ואז הפוקדקס נכבה.
"אז בו אתה בוחר?" שואל אותך לוקאס בסקרנות.
'אוקיי עוד אימון מצויין לסינדקוויל...' אני חושב לעצמי ומחייך חיוך קטן וזורק שוב את הפוקדור של סינדקוויל באוויר, "צא סינדקוויל!" אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור.
אני בודק על פוקימון הסנאי הקטן בפוקדע.
לאחר מכן, אני מיד מצביע לעברו, "צא סינדקוויל, תקוף בדחיפה!" אני צועק בנחישות.
מי שלא שלח לי איזה סוג שהוא רוצה שיצא מהביצה, שישלח לי ובמהירות.
הארי הוריזון~
'וואו הוא מדבר כמו מפגר' אני חושב לעצמי בגיחוך, ואז הילד מסתכל אליך, במבמט מתוסכל.
"אתה! מה אתה צוחק? רוצה אתה קרב בסוף?" הוא שואל בקול עמוק ועצבני.
"כן, אני רוצה." אתה עונה בהסכמה, ואז אתה מציג את עצמך כהנרי הוריזון, "דימה טלבן הוא שמי." הילד קורא.
לאחר מכן אתה מוציא את פידג'י מהפוכדור, ופידג'י יוצא החוצה בשמחה ויושב על כתפיך.
"מתחיל אני, מים אקדח סקווירטל!" קורא דימה ואז סקווירטל שולח ישירות לעבר פידג'י אקדח מים עוצמתי.
דארן ווסט~
אתה חושב לעצמך שהפוקימון הוא יהיה אימון טוב לסינקוויל ואז אתה מוציא את הפוכדור של סינדקוויל החוצה, "צא סינדקוויל!" אתה צועק ואז אצה מוציא אותו מהפוכדור.
פוקימון העכבר האש גונח החוצה ואז אתה ישר בודק את הפוקימון הדביבון בפוקדקס.
"סאנטרט, פוקימון הדביבון, סוגו של סאנטרט הוא נורמל. סאנטרט הוא פוקימון חלש אך התפתחות שלו חזקה והיא אפילו יכולה לנצח גרידוס ענקי!"
לאחר מכן, אתה מיד מצביע לעברו, "צא סינדקוויל, תקוף בדחיפה!" אתה צועק בנחישות ואז סינדקוויל יוצא בריצה לעבר סאנטרט.
הפוקימון העכבר מצליח בשיא המהירות לפגוע בסאנטרט אך סאנטרט ישר מתאושש ותוקף בשריטה שפוגעת בחוזקה בסינדקוויל.
תומאס בלאק~
"טריקו תתחמק ואז תתקוף במבט!" אתה קורא ואז טריקו הירוק מצליח להתחמק מהתקלה של זיגזגון ואז ישר תוקף במבט שמוריד את הביטחון של זיגזגון.
לאחר מכן טריקו מנצל את המצב ותוקף בחבטה שוב, פוגע בזיגזגון וישר מעיף אותו אל העץ הקרוב.
זיגזגון נכנס בתוך העץ ונופל איתו, אך הוא קם בקלות ותוקף בכול הזעם שלו במתקפה מהירה לעבר טריקו.
אדם פרץ~
"טרטוויג אתה מוכן לצאת איתי למסע?" אתה שואל את טרטוויג בחיוך ואז טרטוויג מהנהן עם ראשו שהוא רוצה.
"אוקיי, המתקפות של טרטוויג הם התקלה, לסוג (Withdraw) ועלי תער, בהצלחה במסע!" אומרת לך דון בחיוך, ואז היא ניגשת אל הדלת ופותחת אותו כדי שתצא למסע.
דארן ווסט~
"קדימה אל תוותר, דחיפה בכל הכוח!" אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר סאנטרט.
סינדקוויל ישר מתאושש ורץ לעבר סאנטרט בדחיפה שפוגעת בו בחוזקה, מעיפה אותו אל אחד השיחים ופתאום יוצא משם פוקימון דמוי חיפושית.
פתאום סאנרטרט יוצא מהשיחים והפוקימון דמוי החיפושית נותנת לו אגרוף בגב ואז הוא מתעלפף ישירות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)