דארן ווסט~
צ'ראמנדר? זה סינדקוויל
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדקס במהירות ואז מכוון אותה לעבר פוקימון החיפושית הקטנה.
"לדיבה, פוקימון החיפושית, לדיבים אוהבים מאוד להילחם אבל הבנות יותר חזקות אפילו מהבנים. ללדיבים קשה מאוד להילחם בחורף אך בקיץ ובאביב הכוח שלהם עולה פי 5 מהכוח הרגיל!"
לאחר מכן אתה מחזיר את הפוקדקס לכיס ופוקד על סינדקוויל לתקוף את לדיבה.
סינדקוויל, פוקימון העכבר עושה מבט שמפחיד את לדיבה ואז הוא תוקף בדחיפה אך לדיבה מתחמקת ותוקפת באגרוף מגה שכמעט מצליח לחסל את סינדקוויל.
תומאס בלאק~
בבקשה, אבל בבקשה תוכל להשקיע יותר קצת בתגובות?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"המתן לרגע המתאים, ואז קפוץ מעליו ותחבוט בראשו עם חבטה! לאחר מכן, סלטה אחורנית וחבטה נוספת!" אתה מצווה עליו אך טריקו לא מקשיב לך.
טריקו ישר תוקף בחבטה שפוגעת בזיגזגון ושניהם נפגעים ואז פתאום יוצא מלא כדורים בצבע צהוב שפוגעים בזיגזון, ואז הם חוזרים לטריקו שפתאום מזדקף.
לאחר מכן זיגזגון צועק כמה פעמים "זיג" ואז ישר מתעלף על הדשא ואז אתה מגלה שטריקו השתמש בספיגה.
אדם פרץ~
אמרתי לך שתוסיף דברים מחוץ דיבורים אך אתה לא עושה זאת,
אם תמשיך ככה אתה תמצא אותך מחוץ למשחק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את טרטוויג לתוך הפוכדור ואז ישר יוצא לעיר סנדג'ם.
לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה שלט שכתוב עליו: "אגם טווינליף." וליד השלט נמצא פוקימון דמוי ציפור קטנה.
*אני לא רושם את שמות האגמים הנכונים בכוונה בגלל שאני מעדיף שיקראו להם לפי העיר\כפר הקרוב להם.
"טריקו, זאת היתה מתקפת ספיגה? גדול!" אני קורא בשמחה ומתקרב אליו "אתה אחלה פוקימון!" אני מעודד אותו. לאחר מכן אני מביט בזיגזגון "אני מניח שזה הזמן... לא?" אני אומר לטריקו. אני שולף פוכדור ריק מכיסי ומביט בו "בוא ננסה" אני אומר ומשליך את הפוכדור לעבר זיגזגון 'נקווה שהוא ילכד' אני חושב לעצמי בזמן שאני מסתכל על הפוכדור במתח.
למה אני לא מופיע בדך הרשומים?
------------------------
'וואו מה זה הפוקימון הזה?! אני חייב לתפוס אותו' אחשוב בהתרגשות והוציא את הפוקידע כדי לבדוק עליו מידע
בזמןש הפוקידע מקבל מידע על הפוקימון אני אתקרב טיפה אליו כדי לראות אותו יותר מקרוב
'אני חייב שגם טרטוויג יראה אותו' "טרטוויג צא החוצה!" אגיד בלחש ואוציא את טרטוויג, "היי טרטוויג תראה איזה פוקימון מעולה לצוות שלנו, אני מקווה שאתה מוכן להלחם כי בקרוב אתה והוא תנהלו קרב רציני" אגיד בחיוך
'נו כמה זמן' אחשוב בלחץ ואחכה למידע של הפוקידע
נערך לאחרונה על ידי AdamPeretz, 06-06-2011 בשעה 08:36 PM
תומאס בלאק~
אתה שולף פוכדור ריק מהכיס שלך ואז פותח אותו בעזרת לחיצה על הכפתור הלבן.
הפוכדור גודל ואז אתה מכוון על זיגזגון וזורק אותו לעבר זיגזגון.
"טירק!" קורא טריקו, ואז הוא תופס את הפוכדור ופוגע עם הפוכדור בזיגזגון שהופך להיות הילה אדומה.
ההילה האדומה של זיגזגון נכנסת לתוך הפוכדור הריק ואז הפוכדור נופל על האדמה.
"אני כל-כך גאה בך טריקו." אתה אומר לטריקו ומלטף אותו ואז הפוכדור ישר עוצר במקום ונסגר. לכדת את זיגזגון!
אדם פרץ~
יש לי שלושה דברים להגיד לך:
א') אם לא תשקיע יותר אני לא אעדכן.
ב') פוקדקס זה לא סתם ליופי, אתה מאמן מתחיל ואתה לא יודע כלום על פוקימונים.
אתה צריך לבדוק בעזרת הפוקדקס אותם ובגלל זה אני מבקש מימך להגב מחדש עם השקעה.
ג') יפית![]()
אדם פרץ~
אמרתי לך להגיב מחדש, אם זה יקרה שוב תראה את עצמך מחוץ למ"ת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדקס וישר מכוון אותו לעבר הפוקימון הקטן אך לפני כן אתה מוציא טרטוויג החוצה.
"סטארלי, פוקימון הציפור, סטארלי הוא פוקימון קטן וחמוד אך התפתחויות שלו חזקות במיוחד ובמיוחד התפתחות האחרונה שלו, סטראפטור."
טרטוויג הקטן הולך לעבר פוקימון הציפור, אך סטארלי תוקף אותו בניקור שגורם לטרטוויג לבכות במהירות.
"יש! עשינו את זה טריקו!" אני קורא באושר "תפסנו את הפוקימון הראשון שלנו!" אני אומר לו בשמחה ולאחר מכן אני ניגש אל עבר הפוכדור ומרים אותו מהרצפה "ברוך הבא לצוות!" אני אומר לפוכדור בשמחה. אני מכניס את הפוכדור לחגורת הפוכדורים ומסתובב לעבר טריקו "טריקו, תחזור לנוח בינתיים" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו. לאחר מכן, אני ממשיך בדרך.
בסדר התבלבלתי חח במשחק אחר יש לי את צ'ארמנדר...
---
"סינדקוויל תתרכז!" אני צועק בנחישות ובמעט בהלה, "תנסה לרכז את כוח האש שלך בפה, ונסה להוציא אותו בכדורי אש קטנים וחזקים! קדימה סינדקוויל, גחלת!" אני צועק בתקווה שיצליח להשתמש במתקפה חדשה.
במידה והוא לא מצליח, אני מיד פוקד עליו לתקוף בדחיפה נוספת את לדיבה בכל כוחו.
דארן ווסט~
אתה מנסה לעודד את סינדקוויל להשתמש בגחלת אך הוא לא מצליח ומוציא רק כדור אפר שפוגע בלדיבה ובגלל זה הוא מסתנוור.
לאחר מכן הוא משתמש בדחיפה לפי הפקודה שלך ופוגע ישר בלדיבה, מעיף אותה אך הוא פוצע אותה קלות ואז היא קמה.
"לדיב!" צועקת לדיבה ואז היא ישר רצה לעבר סינדקוויל בהתקלה.
תומאס בלאק~
אתה ניגש אל הפוכדור, תופס אותו ושם אותו בתוך התיק שלך כדי שהוא לא יפול לך הוא משהו כזה.
לאחר מכן אתה מחזיר את טריקו לפוכדור שלו ואז אתה ישר ממשיך בדרכך, ואז אתה פוגש נערה עם בנדנה בצבע ירוק.
"שלום שמי מיי," היא אומרת בשמחה, "אני מאמנת מתחילה, רוצה קרב?" היא מוסיפה בחיוך ואז היא שולפת פוכדור שיוצא ממנו טורצ'יק קטן.
;
![]()
דארן ווסט~
"סינדקוויל תשתמש במסך עשן ותתחמק!" אתה צועק ומצביע לעבר לדיבה, וכך סינדקוויל עושה.
הוא שולח מסן עשן שמסנוור את לדיבה וכך נגרם שהיא נתקלת בתוך העץ, ואז אתה פוקד עליו להשתמש בהתקלה שוב.
פוקימון העכבר יוצא בהתקלה לעבר לדיבה ופוגע בה קשות ואז היא מתעלפת במהירות על הדשא הכמעט הרוס שנגרם מהקרב.
"בשמחה, אשמח לקרב!" אני אשיב "אז, את בחרת בטורצ'יק? הוא פוקימון קטן וחזק, אני מכיר אותו מאז שהייתי ילד" אני מוסיף לדבריי 'ואו, היא חתיכה...' אחשוב לעצמי "קרב 1-1" אני אומר לה "קדימה טריקו, צא החוצה!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "אומנם אתה סוג עשב והוא סוג אש, אך אני בטוח שתוכל לנצח אותו!" אני אומר לו בביטחון "תתחילי את" אני אומר לה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)