Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 98 מתוך 98
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    אדם פרץ~
    אמרתי לך להגיב מחדש, אם זה יקרה שוב תראה את עצמך מחוץ למ"ת...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפוקדקס וישר מכוון אותו לעבר הפוקימון הקטן אך לפני כן אתה מוציא טרטוויג החוצה.

"סטארלי, פוקימון הציפור, סטארלי הוא פוקימון קטן וחמוד אך התפתחויות שלו חזקות במיוחד ובמיוחד התפתחות האחרונה שלו, סטראפטור."
    טרטוויג הקטן הולך לעבר פוקימון הציפור, אך סטארלי תוקף אותו בניקור שגורם לטרטוויג לבכות במהירות.
    "טרטוויג לא? קדימה תשתמש בעלי תער בכדי להעיף אותו ממך!" אצעק
    'וואו הסטרלי הזה ממש חזק אני חייב לעשות משהו' אחשוב בלחץ
    לאחר שטרטוויג העיף את סטרלי עם עלי התער אצעק:"טרטוויג קדימה!תשתמש בדחיפה צא"

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומאס בלאק~
    "בשמחה!" אתה קורא ואז ישר אתה מוציא את טריקו מהפוכדור שלו.
    "את תתחילי!" אתה קורא והיא ישר מסכימה, "טורצ'יק גחלת." היא קוראת ואז הפוקימון הקטן שלה שולח גחלת קטנה שמצליח להתחמק ממנו טריקו.
    "טורצ'יק שריטה עכשיו!" היא קוראת ואז האפרוח הקטן ישר יוצא בשריטה שפוגעת במהירות בטריקו הירוק.

אדם פרץ~
    "טרטוויג עלי תער!" אתה קורא אבל טרטוויג עדיין בוכה ואז סטארלי מספיק לנקר.
    לאחר מכן טרטוויג חוזר לעצמו ותוקף בעלי תער שמהם מתחמק סטארלי בקלות ואז סטארלי עף במהירות לעבר טרטוויג, פוגע בו במתקפת כנף ומעלף אותו ישר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם פרץ~
    "טרטוויג עלי תער!" אתה קורא אבל טרטוויג עדיין בוכה ואז סטארלי מספיק לנקר.
    לאחר מכן טרטוויג חוזר לעצמו ותוקף בעלי תער שמהם מתחמק סטארלי בקלות ואז סטארלי עף במהירות לעבר טרטוויג, פוגע בו במתקפת כנף ומעלף אותו ישר.
    "לא!" אצעק וארוץ כדי לבדוק מה מצבו של טרטוויג,"אתה צריך מנוחה ידידי!" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור
    "נלחמת יפה סטרלי כל הכבוד!" אגיד בחיוך לסטרלי וארוץ חזרה למרכז הפוקימונים
    'רגע! איפה מרכז הפוקימונים בכלל?! אני חושב שכדאי שאסתכל שוב במפה' אחשוב והוציא את המפה ואסתכל לאיזה כיוון ללכת, לאחר שמצאתי את הכיוון ארוץ לשם במהירות כדי לאפשר לטרטוויג לנוח

4. משתמש מנוסה
    אדם פרץ~
    אין לך מפה!
    אתה רשמת בטופס שלך (עמוד 1 כעמט הכי למטה) שאתה לקוח רגשות במקום מפה.
    מצטער אבל אני לא יכול לתת למישהו כמוך לשחק במ"ת שלי, מצטער
    *אם יש לך טענות תשלח לי בה"פ ולא להגיב פה...

5. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "בשמחה!" אתה קורא ואז ישר אתה מוציא את טריקו מהפוכדור שלו.
    "את תתחילי!" אתה קורא והיא ישר מסכימה, "טורצ'יק גחלת." היא קוראת ואז הפוקימון הקטן שלה שולח גחלת קטנה שמצליח להתחמק ממנו טריקו.
    "טורצ'יק שריטה עכשיו!" היא קוראת ואז האפרוח הקטן ישר יוצא בשריטה שפוגעת במהירות בטריקו הירוק.
    .
    "מרשים" אני אומר לה בנחישות, עם חיוך על פניי "אבל לא מספיק טוב. קדימה טריקו, השתמש בספיגה ולאחר מכן תקוף עם מתקפת חבטה!" אני קורא לעברו

6. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    כנס למסן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טריקו תתקוף בספיגה ולאחר מכן תקוף עם מתקפת חבטה!" אתה קורא לעבר פוקימון השממית הקטנה.
    פוקימון השממית יוצא בספיגה לעבר טורצ'יק ופוגע אך זה נראה שהוא בקושי שואב משהו.
    לאחר מכן הוא יוצא בחבטה שפוגעת בטרוצ'יק ישר אך טורצ'יק עדיין עומד על רגליו הקטנות, "טורצ'יק תשתמש בגחלת!" קוראת מיי ואז טורצ'יק שלה שולח גחלת שפוגעת ישר בטריקו.

טוני רוק~
    אתה מוציא את הפוקדקס וישר מכוון אותו לעבר הפוקימון הקטן אך לפני כן אתה מוציא טרטוויג החוצה.

"סטארלי, פוקימון הציפור, סטארלי הוא פוקימון קטן וחמוד אך התפתחויות שלו חזקות במיוחד ובמיוחד התפתחות האחרונה שלו, סטראפטור."
    טרטוויג הקטן הולך לעבר פוקימון הציפור, אך סטארלי תוקף אותו בניקור שגורם לטרטוויג לבכות במהירות.

7. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    כנס למסן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טריקו תתקוף בספיגה ולאחר מכן תקוף עם מתקפת חבטה!" אתה קורא לעבר פוקימון השממית הקטנה.
    פוקימון השממית יוצא בספיגה לעבר טורצ'יק ופוגע אך זה נראה שהוא בקושי שואב משהו.
    לאחר מכן הוא יוצא בחבטה שפוגעת בטרוצ'יק ישר אך טורצ'יק עדיין עומד על רגליו הקטנות, "טורצ'יק תשתמש בגחלת!" קוראת מיי ואז טורצ'יק שלה שולח גחלת שפוגעת ישר בטריקו..
    "אוי לא טריקו, אתה בסדר??" אני שואל אותו בדאגה "החזק מעמד, אתה מסוגל לכך! תקוף עם מתקפת חבטה נוספת, תוך כדי סיבוב!" אני קורא לעברו בעידוד.

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "סינדקוויל תשתמש במסך עשן ותתחמק!" אתה צועק ומצביע לעבר לדיבה, וכך סינדקוויל עושה.
    הוא שולח מסן עשן שמסנוור את לדיבה וכך נגרם שהיא נתקלת בתוך העץ, ואז אתה פוקד עליו להשתמש בהתקלה שוב.
    פוקימון העכבר יוצא בהתקלה לעבר לדיבה ופוגע בה קשות ואז היא מתעלפת במהירות על הדשא הכמעט הרוס שנגרם מהקרב.
    "כל הכבוד סינדקוויל!" אני צועק בחיוך רחב ומלטף את ראשו של סינדקוויל בחיבה, "עבודה מצויינת."
    'אוקיי... ללכוד או לא ללכוד...' אני תוהה לעצמי בהרמת גבה ומגרד בראשי, 'נראה לי שאני אוותר...' אני חושב ומחליט, ואז מחזיר את סינדקוויל חזרה לפוקדור שלו, וממשיך הלאה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •