Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומכניס אותו לחגורה שלך, לאחר מכן אתה משיב את באלבאזור וממשיך בדרך. אחרי הליכה של כשעה בערך, אתה מבחין לפתע מרחוק בקצה של בניין. אתה מתחיל לרוץ קדימה ואחרי כמה מטרים אתה רואה לפתע עיר גדולה לפניך. אתה מזהה בהתרגשות שזוהי העיר ורידיאן!
    "יופי!הגעתי לעיר ורידיאן!" אומרבהתרגשות ואלך אל מרכז הפוקימונים שבעיר כדי לרפות את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    [B]

דודי~
    אתה מרים בשמחה את הפוכדור מהרצפה ומכניס אותו לתיק שלך, ומסמן לאיווי להתחיל ללכת. אתם צועדים לכם במשך כשעה ואתה מרגיש עייף מאוד מההליכה הארוכה, כשלפתע אתה מבחין בקצה של בניין מאחורי עיקול שלפניך. אתה מתחיל לרוץ לשם במהירות יחד עם איווי ואחרי שאתם עוברים את העיקול אתה מבחין סוף סוף בעיר ורידיאן.
    "יאמה ברדק!" אצעק ואז אני רץ למרכז הפוקימונים בעיר כדי לרפא את איווי ווידל
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום, מחר אני חוזר לבסיס ולא אוכל להגיב אבל ביום שני בערב / יום שלישי אתם תראו המשכים.

דודי~
    אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר בחיפוש מרכז הפוקימונים, ובמהרה אתה מוצא אותו. אתה נכנס לתוכו וניגש אל עבר הדלפק שנמצא בקצה הלובי. אתה רואה שם פוקימון ורוד עם כובע על ראשו ולידו את האחות גו'י "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיבה ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את איווי ואת ווידל. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא משיבה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך בריאים" היא אומרת בחיוך.

עמית~
    אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר בחיפוש מרכז הפוקימונים, ובמהרה אתה מוצא אותו. אתה נכנס לתוכו וניגש אל עבר הדלפק שנמצא בקצה הלובי. אתה רואה שם פוקימון ורוד עם כובע על ראשו ולידו את האחות גו'י "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיבה ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימנים שלך. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא משיבה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך בריאים" היא אומרת בחיוך.

4. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום, מחר אני חוזר לבסיס ולא אוכל להגיב אבל ביום שני בערב / יום שלישי אתם תראו המשכים.

דודי~
    אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר בחיפוש מרכז הפוקימונים, ובמהרה אתה מוצא אותו. אתה נכנס לתוכו וניגש אל עבר הדלפק שנמצא בקצה הלובי. אתה רואה שם פוקימון ורוד עם כובע על ראשו ולידו את האחות גו'י "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיבה ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את איווי ואת ווידל. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא משיבה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך בריאים" היא אומרת בחיוך.
    רק אל תקבל שבת <3
    -----------------------------------
    "תודה" אומר לה ואז אחפש מאמן או פוקימון לאמן את ווידל כדי לפתח אותו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה לוקח את הפוקדע מהאחות גו'י ויוצא החוצה מין מרכז הפוקימונים. אתה מתחיל להסתובב קצת בעיר, כשלפתע אתה מבחין בבניין גדול ועליו רשום תחרות הפוקימונים המקומית. זה מאוד מסקרן אותך.
    "וואו, מעניין מה זה..." אמלמל לעצמי ואז אכנס לתחרות הפוקימונים המקומית.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה צועק לבאלבאזור את הוראותיך והוא יוצא במהירות לעבר ספירנאק, ששולח מתקפת חוט אולם באלבאזור מתחמק ושולח מטר עלי תער. ספינראק יוצר רשת קטנה לפניו אולם ללא הועיל שכן עלי התער חותכים את הרשת ופוגעים בספינראק. באלבאזור עוקף את הרשת הקרועה ומוסיף דחיפה שמעיפה את ספינראק אחורנית והוא נופל פצוע על הקרקע "קדימה, אתה יכול לעשות זאת! עוקץ רעל נוסף!" צועק המאמן שלו. ספינראק מתרומם לאט ויורה לפתע כמה עוקצי רעל ביחד שמתקרבים במהירות לעבר באלבאזור.
    .
    "בלבאזור תתחמק שוב!" אני צועק בבהלה בגלל המתקפה המאיימת, "עכשיו בוא נסיים את זה! תן לו הצלפת גפן חזקה, ואז תוסיף דחיפה בכל הכוח!" אני מוסיף בנחישות.
    'קדימה בלבאזור, אתה יכול לנצח....' אני חושב לעצמי בתקוהה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. היכל התהילה
    דניס~
    ומה עם צרמנד'ר, תשאיר אותו שם? :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסמן לצרמנד'ר לבוא איתך ואתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 1. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ונכנסים פנימה. אתה מתחיל לטייל בשדות הרבים ששם, ולפתע אתה שומע רחש לא רחוק ממך. אתה ממתין וכעבור כמה שניות אתה מבחין לך בפוקימון קטן וכחול עם חלק אחורי צהוב "שינקס?" הוא שואל בתהייה ומסתכל עליך.
    אסתכל לראות אם אין פוקימונים אחרים בסביבה ואשאל את צ'רמנדר "רוצה להלחם מולו?"

8. the bitch is back
    [B]
    עומר~
    אתה מתעלם מטיילו וממשיך בדרכך. אחרי הליכה של כחצי שעה, אתה סוף סוף מבחין מרחוק בעיר גדולה לא רחוק ממך. זוהי העיר ורידיאן.!

'וואו זה יותר קרוב ממה שחשבתי' אחשוב לעצמי ואמשיך בכיוון לעבר העיר בתקווה עוד למצוא פוקימונים מעניינים.

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד~
    "באלבא!" קורא באלבאזור ויוצא בריצה מהירה לעברו של סנטרט שמנסה לתקוף עם שריטה אך נכשל, ובאלבאזור דוחף אותו בחוזקה ושולח מטר עלי תער שפוגע ישירות בסנטרט. סנטרט מועף אחורנית ונוחת מעולף ליד הסנטרט שלא נלחם נגדך. סנטרט בודק מה מצבו של חברו ומיד מסתובב אלייך, מביט בך.
    "אוי ויי! נראה לי הגזמתי טיפה! בלבזאר, אתה יותר חזק משחשבתי!"
    אני מביט בסנסרט, "אני חייב להביא אותו מהר למרכז פוקימונים." אני אומר "אני לא באמת רציתי ללכוד סנסרט."
    אני מביט בסנסרט השני ואומר לו "אני לוקח עכשיו את החבר שלך למרכז פוקימונים, שירגיש טוב יותר, רוצה להצטרף אלי?"
    אני אחזיר את בלבזאר לכדור שלו ואקח את הסנסרט השני על הגב ואני מתחיל ללכת בשיא המהירות למרכז הקרוב. "אם הדרך תהיה רחוקה מדי ליום אחד או אם אני אתעייף אני אעצור ואשגיח על סנסרט עד שהוא יחלים" אני חושב לעצמי ושוכח שאם אני מתכנן לעצור במקום אולי כדאי בכלל לא לזוז עם סנסרט אלא מההתחלה להשגיח עליו במקום. (אני משתדל להצמד לדמות, אני מקווה שהיא לפחות מעניינת ולא סתם מוזרה.)
    נערך לאחרונה על ידי סת' קינגלר, 06-14-2011 בשעה 03:15 PM
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. NYO HO HO
    עמית~
    אתה מתחיל לטייל ברחבי העיר בחיפוש מרכז הפוקימונים, ובמהרה אתה מוצא אותו. אתה נכנס לתוכו וניגש אל עבר הדלפק שנמצא בקצה הלובי. אתה רואה שם פוקימון ורוד עם כובע על ראשו ולידו את האחות גו'י "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיבה ואתה מבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימנים שלך. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה מאחוריה ומפעילה אותה. כעבור מספר דקות היא משיבה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך בריאים" היא אומרת בחיוך.
    "תודה רבה האחות ג'וי!" אומר לאחות ג'וי ואצא ממרכז הפוקימונים.לאחר שאצא אמשיך בדרכי כדי לחפש עוד פוקימונים ללכידה.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    עמית~
    בדרכך אל עבר היציאה עוצרת אותך לפתע האחות גו'י "תגיד, נרשמת כבר לליגת הפוקימונים? כי אם לא, תוכל להירשם אצלי" היא אומרת לך ואתה משיב בשלילה "תן לי את הפוקדע שלך וארשום אותך" היא אומרת ואתה מגיש לה את הפוקדע. היא מכניסה אותו לפתח ליד המחשב ומתחילה להקיש דברים במקלדת ואחרי כמה שניות תמונתך מופיעה על המסך, ולצידה הפוקימונים שלך. אחרי כמה שניות, מופיע מתחת לתמונה המילה "מאושר" "בבקשה" היא אומרת לך ומחזירה לך את הפוקדע. אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכ\. אתה מתחיל להסתובב בעיר ואתה מחפש מקום לאתר בו פוקימונים מעניינים, כשלפתע אתה מבחין בבניין יחסית גדול ובפתחו שלט "תחרות מאמנים בעיר ורידיאן - ההרשמה פתוחה".

גלעד~
    אני מבקש לא להטריד אותי בפרטי יותר מדי, רוב השבוע אני לא בבית פשוט ושאני מתחבר לפורום אני מנסה להגיב במשחק כמה שיותר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה ניגש אל עבר סנטרט ומרים אותו מהרצפה כשבאלבאזור הולך לצידך. אתה שואל את הסנטרט השני אם הוא רוצה לבוא איתך והוא מהנהן בראשו, ואתה מתחיל ללכת במהירות כשסנטרט בידיך. אתם מתחילים ללכת במהרה ובינתיים הסנטרט המעולף פוקח את עיניו, חלש מאוד. הוא מסתכל עליך ומנסה להניד את הראש כלפי מעלה "סנטרט סנט!" קורא לפתע הסנטרט הבריא ומצביע אל עבר עץ קרוב. אתה מסתכל לשם ומבחין בפירות שעל העץ. סנטרט רוצה שתוריד כמה מהפירות שם.

עומר~
    אתה ממשיך לצעוד אל עבר העיר ורידיאן, כשלפתע אתה שומע רחש לא רחוק ממך. אתה מסתכל לשם ואתה מבחין בחתול קטן שיושב שם בצד ומלקק את עצמו

דניס~
    "צאר!" קורא צרמנד'ר ומהנהן בראשו. הוא קופץ קדימה ונעמד מול שינקס שמבחין בו, וחושף שיניים. שינקס משתמש בטעינה ושולח ניצוץ אל עבר צרמנד'ר אך צרמנד'ר קופץ ומתחמק מההתקפה, ושינקס יוצא לעברו כעת עם דחיפה.

עידו~
    באלבאזור מתחיל לחמוק מעוקצי הרעל ומתחמק כמעט מכולם, אולם האחרון פוגע בו ובאלבאזור נהדף מעט אחורנית אך הוא לא מוותר, ושולח הצלפת גפן ומעיף את ספינראק באוויר, ואז פוגע בו עם דחיפה ומסיים את הקרב הזה,צ אחרי שספינראק נופל מעולף על הקרקע "אוי לא" אומר המאמן בעצב, משיב את ספינראק והולך מהמקום.

תומר~
    אתה נכנס פנימה ורואה לובי גדול ומלא מאמנים בתוכו. אתה רואה בקצה איש גדול שמבצע רשימה של אנשים. אתה מצטרף לתור ובמהרה מגיע תורך "שלום, באת להירשם לתחרות?" הוא שואל אותך ואתה שואל אותו מזו התחרות הזאת "זאת תחרות קטנה של קרבות, כל מאמן משתמש בפוקימון אחד שלו. יש מקום בתחרות ל8 מאמנים וכל הזמן היא מתקיימת בסיבובים ככה שכולם יכולים להירשם. כל מנצח בטורניר מקבל פרס קטן. בדרך כלל אתה תראה פה מאמנים מתחילים. מה אתה אומר?" הוא שואל אותך.

דודי~
    בדרכך אל עבר היציאה עוצרת אותך לפתע האחות גו'י "תגיד, נרשמת כבר לליגת הפוקימונים? כי אם לא, תוכל להירשם אצלי" היא אומרת לך ואתה משיב בשלילה "תן לי את הפוקדע שלך וארשום אותך" היא אומרת ואתה מגיש לה את הפוקדע. היא מכניסה אותו לפתח ליד המחשב ומתחילה להקיש דברים במקלדת ואחרי כמה שניות תמונתך מופיעה על המסך, ולצידה הפוקימונים שלך. אחרי כמה שניות, מופיע מתחת לתמונה המילה "מאושר" "בבקשה" היא אומרת לך ומחזירה לך את הפוקדע. אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכ\. אתה מתחיל להסתובב בעיר ואתה מחפש מקום לאתר בו פוקימונים מעניינים, כשלפתע אתה מבחין בבניין יחסית גדול ובפתחו שלט "תחרות מאמנים בעיר ורידיאן - ההרשמה פתוחה".

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה נכנס פנימה ורואה לובי גדול ומלא מאמנים בתוכו. אתה רואה בקצה איש גדול שמבצע רשימה של אנשים. אתה מצטרף לתור ובמהרה מגיע תורך "שלום, באת להירשם לתחרות?" הוא שואל אותך ואתה שואל אותו מזו התחרות הזאת "זאת תחרות קטנה של קרבות, כל מאמן משתמש בפוקימון אחד שלו. יש מקום בתחרות ל8 מאמנים וכל הזמן היא מתקיימת בסיבובים ככה שכולם יכולים להירשם. כל מנצח בטורניר מקבל פרס קטן. בדרך כלל אתה תראה פה מאמנים מתחילים. מה אתה אומר?" הוא שואל אותך.
    "אני ארשם." אומר ואז ארשם בשמחה גדולה, "אז מתי יקראו לי?" אשאל את האיש לאחר ההרשמה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. NYO HO HO
    עמית~
    "הממ..תחרות מאמנים" אומר ואסתכל בשלט "כדאי שאני לא ארשם אליה עכשיו, אני עוד לא מוכן." ואלך להמשך דרכי.
    NYO HO HO BITCH

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון הורדוד: "צאנס'י, פוקימון הריפוי. צאנס'י נחשבים לפוקימונים חברותיים בעלות יכולות ריפוי, ניתן לראות כאלה בעיקר במרכזי הפוקימונים השונים כעוזרים של האחות גו'י".
    אתה נפרד מהאחות גו'י ויוצא החוצה מהמרכז, וחוזר אל הכניסה לעיר שממנה נכנסת, היישר לדרך 1. אתה בוחר עץ אקראי ומוציא את אודיש החוצה, והוא מגיח בקרן אור אדומה "קדימה, בוא נבדוק את יכולותיך" אתה אומר לו ומצווה עליו לשלוח את כל התקפותיו על העץ. אודיש מתרכז ומשחרר אבקה סגולה שמקיפה את העץ אבל לא גורמת כלום. אודיש יורה עכשיו מין חומצה מראשו שפוגעת בגזע העץ וממיסה אותו מעט. אודיש יוצר מין אור ירוק כזה שמקיף את העץ שאותו אתה מזהה כמתקפת ספיגה, אך לא קורא כלום. לבסוף, אודיש משחרר מין גל ורוד כזה שנישא באוויר ומקיף את העץ. לפתע, אתה מבחין בפוקימונים שמתקרבים אל עבר העץ מכל עבר: ציפורים, עכברים וכד'.
    אני לא מאמין איך שכחתי להגיב ):
    ~~~~~
    "טוב,צ'רמנדר צא!" אקרא ואוציא אותו.
    אבדוק את פוקימון הבונה (בידוף) ופוקימון העשב (באדו) בפוקדע שלי.
    לאחר מכן אומר "אוקי! צ'רמנדר תשלח מסך עשן לכיוון באדו! אחר כך גחלת,אודיש תשתמש בריח מתוק על בידוף ואז שאיבה!".

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד~
    אני מבקש לא להטריד אותי בפרטי יותר מדי, רוב השבוע אני לא בבית פשוט ושאני מתחבר לפורום אני מנסה להגיב במשחק כמה שיותר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    אתה ניגש אל עבר סנטרט ומרים אותו מהרצפה כשבאלבאזור הולך לצידך. אתה שואל את הסנטרט השני אם הוא רוצה לבוא איתך והוא מהנהן בראשו, ואתה מתחיל ללכת במהירות כשסנטרט בידיך. אתם מתחילים ללכת במהרה ובינתיים הסנטרט המעולף פוקח את עיניו, חלש מאוד. הוא מסתכל עליך ומנסה להניד את הראש כלפי מעלה "סנטרט סנט!" קורא לפתע הסנטרט הבריא ומצביע אל עבר עץ קרוב. אתה מסתכל לשם ומבחין בפירות שעל העץ. סנטרט רוצה שתוריד כמה מהפירות שם.
    [/I]
    ברוך שובך...(מקווה שלא הייתי עד כדי כך נורא). דרך אגב, לא הכנסתי את בלבזאר לפוקדור? לא נורא, אני יכול להשתמש בו עכשיו (אולי בגלל זה השארת אותו בחוץ).
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    אני אבקש מבלבזאר לקטוף מהפירות בעזרת הצלפת גפן.
    אני מניח בזהירות את הסנסרט על הרצפה בזהירות ומגיש לו פרי אחד מתוך הפירות שבלבזאר קטף.
    "הינה פרי שהיה על העץ." אני אומר לסנסרט "תאכל אותו, אולי תרגיש טוב יותר אחר כך".
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •