Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    קודאק~
    אתה נכנס אל תוך הבניין ומבחין במזכיר בצד השני של הלובי הרחב, בו אתה מבחין במאמנים נוספים. אתה ניגש אליו ונרשם עם האודיש שלך. הוא מתחיל להסביר לך שזו תחרות בכמה סיבובים ובכל סיבוב 8 והמנצח בסיבוב מקבל משהו שיעזור לו בהמשך המסע. הוא אומר שהסיבוב שלך מתחיל ממש עכשיו ואתה עולה ראשון לקרב בזירה מס' 1 שנמצאת בקומה למטה.
    אחכה שהיריב שלי יבוא ואז אוציא את אודיש.
    "אתה מוכן?" אשאל אותו.

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אגב, זה האיש שמולך, אם לא הבנת:
    ~~~~~~~~~
    אתה מוציא את באלבאזור ומורה לו לשלוח עלי תער לעבר באלספראוט ובאלבאזור שולח כמה לעבר באלספראוט אך באלספראוט מתחמק מהם בקלות מדהימה "עכשיו, חנק!" קורא הבחור ובאלספראוט שולח את זרועותיו קלפי באלבאזור ותופס אותו, באלבאזור מתחיל לפחד.
    "באלבאזור-השתמש בהצלפת גפן כדי להסיט את הזרועות ולאחר מכן השתמש בספיגה!" אומר לבאלבאזור בביטחון.
    NYO HO HO BITCH

3. the bitch is back
    [B]

עומר~
    סקווירטל מהנהן ומנסה לעשות את מה שאמרת לו, ומצליח ליצור כדור ממש קטנטן אבל אחרי שנייה הוא מתפוצץ. בינתיים, מיאו רץ אליו שוב עם חבטות זעם אבל סקווירטל מפתיע אותו עם אקדח מים משלו, ומעיף אותו בחוזקה אל הקרקע, ומיאו לא מצליח לקום שוב על רגליו.

"סקווירטל רק ליתר ביטחון תשלח עוד פעם אחת בועות!" אקרא ואחר כך אזרוק על מיאו פוקדור.

תוסיף את המתקפות של רטטה.

4. משתמש מנוסה
    [B]

דודי~
    אתה מסיים למלא ומחזיר לו את הטופס "אתה רשום, שיגיע תורך אתה תשמע על כך במערכת הכריזה" הוא אומר לך ואתה יורד אל הקומה מתחת. אתה מבחין במין חדר גדול בפנים, ומתברר לך שזוהי הזירה. אתה מעביר את המפתח בדלת ונכנס פנימה, וברגע שהדלת נסגרת היא נעלמת פתאום "שלום לך, בחר זירת קרב, מצב מזג אוויר ופוקימון יריב" נשמע לפתע קול.
    "אני רוצה זירה שהיא דמוי יער, מצב מזג אוויר שיהיה נעים סביבות ה22 מעלות והפוקימון היריב יהיה חלש מול פוקימוני חרק/רעל"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    "כל מה שאתה צריך לעשות כדי להירשם הוא לתת לי את הפוקדע שלך" היא אומרת לך בנימוס ואתה מוסר לה אותו, היא מכניסה אותו לתא מחשב לידה ומוציאה אותו כעבור כמה דקות "בבקשה, נרשמת בהצלחה" היא אומרת בחיוך שגורם לך להתמוגג. השעון שמאחוריה מצלצל עכשיו 16:00.
    !
    "תסלחי לי, האם אני יכול להשכיר חדר ללילה כאן במרכז?" אני שואל את האחות ג'וי בנימוס, 'כדאי שאני כבר עכשיו אקח חדר... אני אצא להתאמן קצת ואז בלילה אחזור ואשן כאן, זה יהיה טיפשי להתחיל ללכת לכיוון העיר פיוטר...' אני חושב לעצמי, 'ואני גם אשכנע את האחות ג'וי להצטרף לחדר שלי בלילה...'
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. היכל התהילה
    דניס~
    אבל אתה רחוק מאוד מהמעבדה כבר 00
    אתה נמצא לקראת סוף דרך 1...
    אם אני לקראת הסוף...
    ---
    אמשיך לרוץ את כל דרך אחד, מתחמק מפוקימונים עד שאגיע לעיר וירדיאן.
    אכנס שם למרכז הפוקימונים וארפא את צ'ארמנדר

7. משתמש מנוסה
    דניס~
    אתה מתחיל לרוץ אל עבר העיר ורידיאן, מבחין מרחוק בכמה פוקימונים פראיים אך אתה רץ במהירות והם לא עוצרים אותך. אתה ממשיך לרוץ ומבחין בעיר, ואחרי עוד 5 דקות של ריצה נכנס אליה. אתה מתחיל לרוץ מתנשף ברחבי העיר (בכל זאת רצת עכשיו איזה 2 וחצי ק"מ) ולבסוף אתה מבחין במרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה וניגש מיד אל הדלפק של האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים שלך. אתה מוסר לה את הפוכדורים והיא מרפא לך אותם "בבקשה" היא אומרת לך בחיוך "אתה מאמן מתחיל נכון? כבר נרשמת לליגה?" היא פנוה אלייך כעת.

עידו~
    "אין בעיה, למאמנים זה עולה דולר" היא אומרת לך ומגישה לך מפתח בעוד אתה משלם לה דולר "תודה" היא אומרת לך בחיוך ואז היא מקבלת שיחת טלפון, ופניה מחמיצות "אני חייב ללכת, ביי" היא אומרת ויוצאת במהירות מהמרכז עם צאנס'י.

דודי~
    אתה אומר את הבקשות בקול רם, ולרגע נדמה ששוחב דבר לא קורה, עד שלפתע המציאות משתנה ואתה מוצא את עצמך באמצע יער גדול, ואתה מרגיש את מזג האוויר ונעים לך. אתה מוציא החוצה את ווידל שיתכונן לקרב, כשלפתע מגיח קבוצה של פוקימונים כחולים עם עלה על ראם, חלקם חולפים על פניך אך אחד נתקל בווידל ומעיף אותו אחורנית "לוטאד!" קורא הפוקימון ברוגז.

עומר~
    סקווירטל יורה בועות נוספות אל עבר מיאו ופוגע בו שוב, ומעיף אותו אחורנית ומעיף נופל על הקרקע לא יכול להילחם יותר. אתה שולף פוכדור מכיסך ומשליך אותו אל עבר מיאו. מיאו נשאב פנימה אל תוך הפוכדור שנוחת על הקרקע ומתחיל להתנועע מספר פעמים ימינה ושמאלה, ולבסוף, הפוכדור נעצר. זה אומר שלכדת את מיאו!

עמית~
    באלבאזור מתנער מהפחד שעוטף אותו, ומשתמש בהצלפת גפן ומרחיק את הזרועות מסביבו אולם באלספראוט תופס אותו בחוזקה ובאלבאזור נאבק, הוא מצליח להשתמש בספיגה אך זה שואב בקושי אנרגיה "תעיף אותו עם הצלפת גפן משלך!" קורא המאמן שלו, ובאלספראוט מעיף אותו משם בחוזקה. באלבאזור מוטח אחורנית, ומתרומם לאט מאוד, בכעס. "קדימה בוא נתפוס אותו לצוות שלנו! הוא יועיל לנו מאוד" אומר המאמן ושולף רשת, מתכונן לזרוק אותה אל עבר באלבאזור.

קודאק~
    אתה יורד אל הקומה למטה ונכנס אל הזירה, שם אתה מבחין במאמן יחסית צעיר "אני מוכן" הוא אומר לך ומוציא מתוך הפוכדור שלו פוקימון ראשן שעונה לשם פוליוואג. אתה מצחקק ומוציא החוצה את אודיש, והמאמן קצת מפחד מהעניין "קדימה סטירה כפולה!" הוא צועק לעבר פוליוואג שרץ לעבר אודיש עם סטירה כפולה.

תומר~
    סקווירטל יורה בועות שפוגעות בקרן הקרח ויוצרות פיצוץ קטן שמעיף את סקווירטל אחורנית, אך הוא מנצל אותו דווקא, מסתובב ויורה בועות שמעיפות אותו אל עבר משטח הקרח והוא מחליק עליו במהירות לעבר סקיטי "ואו!" קוראת המאמנת שנגדך בהפתעה. סקווירטל צובר תנופה ויורה אקדח מים לעבר סקיטי שמנסה לחמוק אך לא מצליחה וסופגת פגיעה ישירה, והיא עפה אחורנית ונופלת מעולפת על הקרקע "אוי לא" אומרת המאמנת בעצב, מחזירה את סקיטי ויוצאת מהזירה.

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    סקווירטל יורה בועות שפוגעות בקרן הקרח ויוצרות פיצוץ קטן שמעיף את סקווירטל אחורנית, אך הוא מנצל אותו דווקא, מסתובב ויורה בועות שמעיפות אותו אל עבר משטח הקרח והוא מחליק עליו במהירות לעבר סקיטי "ואו!" קוראת המאמנת שנגדך בהפתעה. סקווירטל צובר תנופה ויורה אקדח מים לעבר סקיטי שמנסה לחמוק אך לא מצליחה וסופגת פגיעה ישירה, והיא עפה אחורנית ונופלת מעולפת על הקרקע "אוי לא" אומרת המאמנת בעצב, מחזירה את סקיטי ויוצאת מהזירה.
    "יש ניצחנו סקווירטל!" אומר בשמחה, אחבק אותו ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו מהפצעים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    [B]

דודי~
    אתה אומר את הבקשות בקול רם, ולרגע נדמה ששוחב דבר לא קורה, עד שלפתע המציאות משתנה ואתה מוצא את עצמך באמצע יער גדול, ואתה מרגיש את מזג האוויר ונעים לך. אתה מוציא החוצה את ווידל שיתכונן לקרב, כשלפתע מגיח קבוצה של פוקימונים כחולים עם עלה על ראם, חלקם חולפים על פניך אך אחד נתקל בווידל ומעיף אותו אחורנית "לוטאד!" קורא הפוקימון ברוגז.
    "ווידל תשתמש בחץ רעיל ואז תעטוף אותו חוטי משי!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    "אין בעיה, למאמנים זה עולה דולר" היא אומרת לך ומגישה לך מפתח בעוד אתה משלם לה דולר "תודה" היא אומרת לך בחיוך ואז היא מקבלת שיחת טלפון, ופניה מחמיצות "אני חייב ללכת, ביי" היא אומרת ויוצאת במהירות מהמרכז עם צאנס'י.
    .
    'טוב לא נורא, עכשיו רק 16:00, נלך להתאמן קצת...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן.
    אני יוצא מהמרכז, ומתחיל לחפש בעיר ורידיאן שדות לאימונים בשביל בלבאזור.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

11. the bitch is back
    [QUOTE=Combusken;1132853][B]
    עומר~
    סקווירטל יורה בועות נוספות אל עבר מיאו ופוגע בו שוב, ומעיף אותו אחורנית ומעיף נופל על הקרקע לא יכול להילחם יותר. אתה שולף פוכדור מכיסך ומשליך אותו אל עבר מיאו. מיאו נשאב פנימה אל תוך הפוכדור שנוחת על הקרקע ומתחיל להתנועע מספר פעמים ימינה ושמאלה, ולבסוף, הפוכדור נעצר. זה אומר שלכדת את מיאו!
    /QUOTE]

"יש!" אקרא וארים את הפוקדור של מיאו "סקווירטל אנחנו חייבים לעבוד איתך על מתקפות חדשות" אומר לו ברצינות "אתה מסוגל לשלוט בחום המים שאתה שולח?" אשאל אותו ואחכה לתשובתו.

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    באלבאזור מתנער מהפחד שעוטף אותו, ומשתמש בהצלפת גפן ומרחיק את הזרועות מסביבו אולם באלספראוט תופס אותו בחוזקה ובאלבאזור נאבק, הוא מצליח להשתמש בספיגה אך זה שואב בקושי אנרגיה "תעיף אותו עם הצלפת גפן משלך!" קורא המאמן שלו, ובאלספראוט מעיף אותו משם בחוזקה. באלבאזור מוטח אחורנית, ומתרומם לאט מאוד, בכעס. "קדימה בוא נתפוס אותו לצוות שלנו! הוא יועיל לנו מאוד" אומר המאמן ושולף רשת, מתכונן לזרוק אותה אל עבר באלבאזור.
    "לא אתה לא!" אומר למאמן שנלחם נגדי ולאחר מכן אגיד לבאבלאזור:"באבלאזור-השתמש בעלי תער על מנת לחתוך את הרשת ולאחר מכן השתמש שוב בעלי תער על הבלספראוט היריב!"
    NYO HO HO BITCH

13. היכל התהילה
    דניס~
    אתה מתחיל לרוץ אל עבר העיר ורידיאן, מבחין מרחוק בכמה פוקימונים פראיים אך אתה רץ במהירות והם לא עוצרים אותך. אתה ממשיך לרוץ ומבחין בעיר, ואחרי עוד 5 דקות של ריצה נכנס אליה. אתה מתחיל לרוץ מתנשף ברחבי העיר (בכל זאת רצת עכשיו איזה 2 וחצי ק"מ) ולבסוף אתה מבחין במרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה וניגש מיד אל הדלפק של האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים שלך. אתה מוסר לה את הפוכדורים והיא מרפא לך אותם "בבקשה" היא אומרת לך בחיוך "אתה מאמן מתחיל נכון? כבר נרשמת לליגה?" היא פנוה אלייך כעת.
    "לא" אענה לה "על איזו ליגה את מדברת? על ה- ליגה?"

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה יורד אל הקומה למטה ונכנס אל הזירה, שם אתה מבחין במאמן יחסית צעיר "אני מוכן" הוא אומר לך ומוציא מתוך הפוכדור שלו פוקימון ראשן שעונה לשם פוליוואג. אתה מצחקק ומוציא החוצה את אודיש, והמאמן קצת מפחד מהעניין "קדימה סטירה כפולה!" הוא צועק לעבר פוליוואג שרץ לעבר אודיש עם סטירה כפולה.
    מה זאת אומרת "עם סטירה כפולה"?
    תרשום עם מה הוא אמור לסטור לאודיש,עם איזה איבר בגוף.
    כי אז אני לא ממש אדע,האם הוא סוטר עם הזנב? עם הרגליים? עם הפה?
    בקיצור,אני בטוח שזה עם הזנב,אבל תדייק כי אז אני לא יכול לעשות תגובה כלכך
    ~~
    אבדוק את הפוקימון 'פוליוואג' בפוקדע.
    אחרי זה אומר לאודיש "קדימה,אתה מסוגל לנצח אותו! תשתמש בחומצה ונסה להעיף אותו רחוק ממך! אחרי זה כשהור עוד ירתע מהריח ומהחומצה עצמה,תשתמש באבקת רעל! לבדסוף תגמור את הסיבוב עם ספיגה!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    קודאק~
    כן זה עם הזנב, אין לו עם משהו אחר בדיוק לפגוע ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    אתה מוציא את הפוקדע החוצה ומכוון אותו אל עבר פוליוואג ומיד הפוקדע מתחיל לפרט לך עליו: "פוליוואג, פוקימון הראשן. פוליוואג חי בתוך אגמים ונהרות, ולפעמים ניתן למצוא אותו גם בתוך יערות גשם. למרות גודלו הוא מסוגל להפתיע עם מתקפות טובות".
    פוליוואג קופץ לעבר אודיש עם הסטירה הכפולה ואודיש מפתיע אותו עם חומצה, פוליוואג מתחמק מהחומצה ומנסה להמשיך עם הסטירה הכפולה, אולם אודיש משחרר אבקת רעל שפוגעת בפוליוואג ומרעילה אותו, והוא נהדף אחורנית "קדימה, החזק מעמד! שלח בועות!" קורא המאמן שלו. פוליוואג נחלש מהרעל, ושולח בועות לעבר אודיש בעו אודיש משתמש בספיגה, ששואבת את הבועות ופוליוואג סופג פגיעה מהספיגה, והוא בקושי עומד "קדימה שלח היפנוזה!" נלחץ המאמן שלו, אך פוליוואג נופל על הקרקע, מעולף. המאמן מחזיר אותו ויוצא מהזירה בעצב.

דניס~
    "בדיוק על הליגה הזאת אני מדברת" היא עונה לך "תוכל להירשם כאן אצלי, וברגע שתשיג 8 תגים תוכל להיכנס לליגה ולהשתתף בה" היא עונה לך "כל מה שאתה צריך לעשות כדי להירשם הוא למסור לי את הפוקדע שלך" היא אומרת לך וממתינה שתעביר לה אותו.

עמית~
    המאמן זורק רשת אל עבר באלבאזור, שיורה עלי תער שחותכים את הרשת לגזרים, ובאלבאזור שולח עלי תער נוספים שהודפים אחורנית את באלספראוט "לא!" צועק המאמן בכעס. לפתע הוא מקבל משהו בביפר שלו, ומסתכל עליה. הוא מחייך "חזור באלספראוט!" הוא קורא ומשיב את באלספראוט לפוכדור שלו "אנחנו כבר נתראה בהמשך" הוא אומר לך בחיוך, ומשליך על הרצפה מה שנראה כמו כדור עשן, שממלא את האזור ואתה נחנק מעט, אך אתה מבחין אחרי כמה שניות שהוא נעלם.

עומר~
    "סקוודו" אומר סקווירטל ומניד בראשו לשלילה, בעודך מרים את הפוכדור של מיאו מהקרקע. "סקוודו" אומר סקווירטל ומוריד את ראשו כלפי הקרקע, כמצטער על כך שהוא לא מצליח לעשות זאת. הוא מרים את ראשו ומביט בך, ממתין לתגובתך.

תומר~
    אתה משיב בשמחה את סקווירטל לפוכדור שלו, ואתה יוצא החוצה מהבניין. אתה ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את סקווירטל. לאחר מכן אתה מקבל הודעה שהקרב הבא שלך ממש עכשיו, ומחכים לך.

עידו~
    אתה יוצא החוצה מהמרכז ומתחיל לטייל ברחבי העיר, כשלפתע אתה מבחין בבניין די גדול ועליו השלט "קרבות וירטואלים למאמני פוקימונים".

דודי~
    תנסה להוסיף עוד דברים לתגובה ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ווידל!" קורא ווידל ושולח עוקץ רעל שפוגע ישירות בלוטאד ומעיף אותו אחורנית, ולוטאד מורעל מההתקפה. הוא מתעצבן ומשתמש בכוח טבעי. המתקפה גורמת לכוכבים זהובים לעוף במהירות לעבר ווידל, והם חותכים את החוטים ופוגעים בווידל, מעיפים אותו אחורנית. ווידל מתעופף מעט באוויר אך הוא נוחת על הקרקע, עצבני.

עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •