שם משתמש: NivX10.
שם במשחק: קודי אוסטינס.
רקע: קודי נולד בעיר פאלט.
דודנו של פרופ' גרין אוק המפורסם, למשפחתו הייתה מחלבה גדולה. תמיד היה עם חיוך על הפנים למרות שהיה ילד דיי עצוב, הוא לא היה ילד כל-כך מוצלח ועזב את לימודיו מרצונו בגיל 12.
במשך שלושת השנים הללו לא עשה הרבה, הוא בן יחיד והיה גר יחסית רחוק משאר העיר ולכן היה ילד דיי בודד, בכל יום הוא היה מתסכל לעבר הנמצאים באזור ומצייר אותם.
תמיד פעם בוא החלום להיות פוקימון מאסטר, להראות לכולם שהוא יכול, שבזה הוא כן מוצלח. הכי מוצלח שיש!
הוא רצה להתחיל את מסעו עשרות פעמים אך חשש מתגובת ההורים. יום אחד.. מבעד לחלונו הוא ראה את התקיפה על העיר פלאט, מכוון שהבית שלו היה ממוקם בקצה העיר לא נגרם לו ולמשפחתו נזק.
אך הוא ראה את הפיצוצים, את הלהבות ואת המאבק הסוער והקשה, לפתע עברה בוא צמרמורת התלהבות ולהט חזק ולא מוסבר הציף את גופו!
הוא הרגיש שהוא חייב לעשות משהו, ולמרות כל השמירה המגוננת והפחד מתגובות הוריו הוא עזר אומץ ועשה את ההחלטה הוא החליט שהוא יוצא למסע... גם בלי אישורם.
ולפתע הוא לקח החלטה, ניגש אל חדרו, לקח כל טיפה מחסכונותיו וכל חפץ חיוני שיכל למצוא.. הוא התאגרן במשך כל היום ומכוון שהוריו היו עסוקים בעבודה לה התקשה יותר מידי בארגון.
לאחר שארגן הכל בתיק לקח נשימה עמוקה וליפני שסיים כתב פתק להוריו:
"אמא ואבא היקרים, קצת קשה לי לכתוב את זה.. אבל כבר יותר מידי זמן שרציתי לעשות זאת. להתחיל את המסע שלי. אני יודע שאני יצליח אני כבר בן 15 ויכול לדאוג לעצמי.
אני לא יכול לשבת בשקט ולראות את פלאט נהרסת חייבים לעשות משהוא.. נכון שאני קצת שטותניק ומפוזר אבל אני רוצה להראות לכם שאני כן מוצלח, שבזה אני יהיה הכי מוצלח! אני יהיה פוקימון מאסטר דגול ולא אחזור עד שאגשים את חלומי, אוהב קודי!"
הביט בפעם האחרונה על הבית, שם את הפתק על פינת השולחן המטבח ויצא במהירות אל מסעו וללא נודע..
פוקימון התחלתי: סקווירטל.
מראה:(חבר הכין לי... נכון יפה?)
בקשות: לפגוש וונונט, מאצ'ופ... ושעם אפשר שההתחלה תיהיה קצת קשורה יותר לרקע שלי.