Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 16 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    התחלה
    אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
    כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
    בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
    עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .
    'שיט אין לי זמן!' אחשוב לעצמי, ואז ארוץ לעבר המעבדה בשיא המהירות כדי לקבל את הפוקימון שתמיד רציתי, סקווירטל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה
    אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
    בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
    למה שמת לי בלבאזור במקום צ'ארמנדר?
    ----------------------------------------------------
    "טוב, תמיד כדאי להגיע מוקדם" אחשוב לעצמי ואלך אל המעבדה של הפרופסור כדי לחכות עד השעה 10 שם.
    NYO HO HO BITCH

3. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    התחלה
    ארוץ אל המעבדה בספרינט בעודי חושב לעצמי 'חייב להגיע מהר! לא יישאר לי פוקימונים טובים עם אאחר'

4. משתמש מנוסה
    חברה אם אפשר - תשקיעו קצת בתגובות ^^

דניס~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.

עמית~
    כי יכולים להיות 3 פוקימונים מכל סוג ובחרו לפניך 3 פעמים גם בסקווירטל וגם בצרמנד'ר, אז נשאר רק באלבאזור...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.

תומר~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.

ניב~
    זאת ההתחלה המקורית של המשחק, לא נגעתי בה.
    וראיתי, יפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר שלום לגרין ולרד, ואז מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.

עומר~
    אתה מתחיל ללכת אל עבר המעבדה ואתה מגיע אליה בדיוק ב10. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.

דודי~
    3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

קודאק~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "באתי לבחור בצרמנד'ר, כמו שאתה יודע!" אתה אומר לפרופסור בחיוך "ובכן, אם אתה רוצה את צרמנד'ר, אתה תקבל אותו. בחירה טובה מאוד" הוא אומר לך ומושיט לך את הפוכדור שלו "קבל גם פוקדע ופוכדורים. עם הפוכדורים הללו תוכל ללכוד פוקימון לשישיה שלך" הוא מסביר לך ומוסר לך את החפצים "בהצלחה במסע!" הוא אומר לך, ונפרד ממך.

5. the bitch is back

עומר~
    אתה מתחיל ללכת אל עבר המעבדה ואתה מגיע אליה בדיוק ב10. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.

"אממ, אני רוצה את סקווירטל" אומר ברצינות "סקווירטל היה גם המתחיל של בלו" אמלמל לעצמי ואחכה שיביא לי את הפוקימון.

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    "סקווירטל הוא פוקימון באמת נהדר, אני זוכר את הסקווירטל שנתתי בזמנו לבלו.." ממלמל הפרופסור "הנה הפוכדור שלו, יחד עם פוקדע ופוכדורים שבהם תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך" הוא אומר לך "אז, שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    חברה אם אפשר - תשקיעו קצת בתגובות ^^

קודאק~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "באתי לבחור בצרמנד'ר, כמו שאתה יודע!" אתה אומר לפרופסור בחיוך "ובכן, אם אתה רוצה את צרמנד'ר, אתה תקבל אותו. בחירה טובה מאוד" הוא אומר לך ומושיט לך את הפוכדור שלו "קבל גם פוקדע ופוכדורים. עם הפוכדורים הללו תוכל ללכוד פוקימון לשישיה שלך" הוא מסביר לך ומוסר לך את החפצים "בהצלחה במסע!" הוא אומר לך, ונפרד ממך.
    "תודה לך" אודה לפרופ' ואצא החוצה מהמעבדה.
    'טוב.. עכשיו נצא למסע שיחזיר את ילו!' אחשוב ואתחיל לרוץ לעבר הדרך הבאה כשהפוכדר של צ'רמנדר בידי והפוקדע הידי השנייה.

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    עומר~
    "סקווירטל הוא פוקימון באמת נהדר, אני זוכר את הסקווירטל שנתתי בזמנו לבלו.." ממלמל הפרופסור "הנה הפוכדור שלו, יחד עם פוקדע ופוכדורים שבהם תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך" הוא אומר לך "אז, שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.

"תודה: אומר בקצרה ואקח את הדברים שהביא לי.
    "קדימה סקווירטל" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו,"יש לנו דרך ארוכה לנקמה ואתה עוד צריך להיתחזק!" אוסיף ואתחיל ללכת יחד איתו ליציאה מהעיר.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב~
    זאת ההתחלה המקורית של המשחק, לא נגעתי בה.
    וראיתי, יפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר שלום לגרין ולרד, ואז מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
    בקשר לבקשת ההשקעה שלך, אני לא יודע עם זה נקרא משקיע, אבל אתה יכול לראות שבעדכונים אני מוסיף ומפרט עד כמה שאני יכול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה פרופסור" אומר לו מתנשף, מכופף מחזיק את ברכיי.
    ואז אביט בפוקדורים הנוצצים והחדשים שניצבים מולי ואחשוב מעט 'בלבאזור יהיה יעיל במיוחד נגד המכון הראשון והשני.. צ'רמנדר לא יהיה יעיל נגד, אבל הוא חזק מאוד ועקשן.. אבל סקווירטל, מעניין אותי מאוד..'
    ואז אצביע על הפוקדור האחרון מימין ואומר "אותו אני רוצה, את סקווירטל!"

.

10. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    התחלה
    "ביי, אמא! ביי, אבא!" אקרא להוריי כשאצא למסעי בשמחה. "אוי לא! יש לי רק עוד עשר דקות כדי להגיע למעבדה! אסור לי לאחר!" אקרא בלחץ ואתחיל לרוץ אל עבר המעבדה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ולהתחיל במסעי. 'סוף סוף אני אקבל צ'רמנדר, הפוקימון האהוב עלי!' אחשוב לי בשמחה.
    ---
    סליחה שלא השקעתי, פשוט לא היה לי ממש מה לכתוב ^^
    Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    כי יכולים להיות 3 פוקימונים מכל סוג ובחרו לפניך 3 פעמים גם בסקווירטל וגם בצרמנד'ר, אז נשאר רק באלבאזור...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
    "מעניין במי אבחר," אחשוב לעצמי "מצד אחד, סקווירטל יהיה מאוד שימושי, כי הוא יכול לדעת הרבה התקפות שימושיות בתור פוקימון מים.אך מצד שני, צ'ארמנדר יהיה פוקימון חזק מדי.כנראה שאבחר בבאלבזור-פוקימון עשב טוב כמו של אמא.".לאחר שאחשוב לעצמי, אתעורר מהמחשבות שלי ואגיד לפרופסור בבטחון:"אני אבחר בבאלבזור!" ואצביע על הפוכדור בו נמצא בלבאזור.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    נל~
    את נפרדת מהורייך ורצה במהירות אל עבר המעבדה. את מגיעה אליה בדיוק בשעה 10. את דופקת בדלת ומחכה. כעבור כמה שניות את שומעת צעדים והדלת נפתחת, בפתחה עומד פרופסור אוק "ברוכה הבאה נל, כנסי" הוא אומר לך ואת נכנסת אחריו "כפי שאת יודעת, ניתן לבחור ב3 פוקימונים התחלתיים: צרמנד'ר פוקימון האש, באלבאזור פוקימון העשב וסקווירטל פוקימון המים, במי תבחרי?" הוא פונה אלייך ומציג את הפוכדורים שלהם.

עמית~
    "בחירה מעניינת, באלבאזור נחשב לפוקימון עשב חזק" הוא אומר לך ומגיש לך את הפוכדור שלו "הנה פוקדע ופוכדורים, עם הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים תוכל ללכוד כמה לשישיה שלך" הוא אומר לך "אז, שיהיה בהצלחה!" הוא מוסיף.

ניב~
    "בסקווירטל, אה? הוא פוקימון מים מאוד חזק" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "אלה פוקדע ופוכדורים, בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ועם הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את החפצים "אז, שיהיה לך בהצלחה!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.

עומר~
    הוא בתוך הפוכדור אז אתה צריך להוציא אותו כדי ללטף את ראשו.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נפרד מהפרופסור ויוצא החוצה מהמעבדה, שם אתה זורק את הפוכדור של סקווירטל קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח באור אדום סקווירטל, והוא מביט בך בחיוך "סקוודו!" אומר סקווירטל ואתה מלטף את ראשו ,"יש לנו דרך ארוכה לנקמה ואתה עוד צריך להיתחזק!" אתה אומר לו ושניכם מתחילים לצעוד אל עבר היציאה מהעיר והכניסה לדרך 1. כעבור כרבע שעה אתם מגיעים אל היציאה ואתם נכנסים אל דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו עכבר סגול, שנעצר ומביט בכם.

קודאק~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהעיר. כעבור מספר דקות, אתה מגיע את היציאה ונכנס אל תוך דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו זחל ירוק שמסתכל עליך במבט תמוהה.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהעיר. כעבור מספר דקות, אתה מגיע את היציאה ונכנס אל תוך דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו זחל ירוק שמסתכל עליך במבט תמוהה.
    "היי,שלום לך קטנצ'יק" אומר לו ואבדוק אוו בפוקדע שבידי.
    מיד לאחר מכן אזרוק את הפוכדור של צ'רמ בידי השנייה,בקיראת "צא צ'רמנדר!" ואחכה שהוא יצא.
    "שלום לך צ'רמנדר,אני קודק,ואני סופסוף באתי לקחת אותך מהמעבדה כדי שנצא למסע הצלה!" אומר לו בחיוך.
    "קדימה,בוא תראה לי את הכוח שלך,תשתמש בגחלת על הפוקימון הזה!" ואצביע על הפוקימון הקטן שמולי.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל~
    את נפרדת מהורייך ורצה במהירות אל עבר המעבדה. את מגיעה אליה בדיוק בשעה 10. את דופקת בדלת ומחכה. כעבור כמה שניות את שומעת צעדים והדלת נפתחת, בפתחה עומד פרופסור אוק "ברוכה הבאה נל, כנסי" הוא אומר לך ואת נכנסת אחריו "כפי שאת יודעת, ניתן לבחור ב3 פוקימונים התחלתיים: צרמנד'ר פוקימון האש, באלבאזור פוקימון העשב וסקווירטל פוקימון המים, במי תבחרי?" הוא פונה אלייך ומציג את הפוכדורים שלהם.
    "שלום, פרופסור." אומר כשאכנס. "שלושת הפוקימונים כל כך חמודים וכל כך יפים. קשה לבחור." אומר ואחשוב לי קצת. "אבל הגעתי להחלטה, עוד לפני שבאתי." אומר ואנשום נשימה עמוקה. "אני אבחר בצ'רמנדר, פוקימון האש." אומר ואביט בפוקדור שלו. "תודה לך, פרופסור." אומר ואקח את הפוקדור. אצא מן המעבדה במהירות ובהתרגשות ואוציא את צ'רמנדר. "צא, צ'רמנדר!" אקרא ואזרוק את הפוקדור. "צ'רמנדר, אני נל, ואתה הפוקימון שלי. אנחנו נהיה החברים הכי טובים!" אומר לצ'רמנדר. "צ'רמנדר, מה דעתך שנתאמן קצת?" אשאל אותו. "בוא נחפש מקום מתאים להתאמן." אומר לצ'רמנדר ואלך לחפש איזור לאימונים. כשאמצא איזור אימונים מתאים, אגיד לצ'רמנדר: "תשתתמש בגחלת לכיוון השמיים!" אקרא לו. "ואחר כך תשתמש במסך עשן ותסתובב במקום באותו זמן!" אקרא ואחכה לראות מה יקרה.
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [התחלה
    ]
    'שיט, אני מאחר...' אני חושב לעצמי במעט כעס ובלבול, 'כדאי שאני אמהר...' אני חושב ומתחיל לרוץ בכל כוחי ובמהירות לעבר המעבדה.
    'אסור לי לאחר אני חייב לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי...' אני מוסיף וחושב ברטינה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 3 מתוך 16 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •