Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 16 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
    "אני אבחר בסקווירטל, פוקימון המים." אגיד לפרופסור, ואז אחכה בקפדנות לפוכדור שלו ולחפצים של המסע.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    "בחירה מעניינת, באלבאזור נחשב לפוקימון עשב חזק" הוא אומר לך ומגיש לך את הפוכדור שלו "הנה פוקדע ופוכדורים, עם הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים תוכל ללכוד כמה לשישיה שלך" הוא אומר לך "אז, שיהיה בהצלחה!" הוא מוסיף.
    "תודה פרופסור!" אומר לו בשמחה ואקח את הפוכדורים והפוקידע.לאחר מכן אגיד לו:"יום טוב לך!" בנחמדות ואצא החוצה מהמעבדה ואחשוב לעצמי:"סופסוף אני מתחיל את המסע שלי!"
    NYO HO HO BITCH

3. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה

עומר~
    הוא בתוך הפוכדור אז אתה צריך להוציא אותו כדי ללטף את ראשו.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נפרד מהפרופסור ויוצא החוצה מהמעבדה, שם אתה זורק את הפוכדור של סקווירטל קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח באור אדום סקווירטל, והוא מביט בך בחיוך "סקוודו!" אומר סקווירטל ואתה מלטף את ראשו ,"יש לנו דרך ארוכה לנקמה ואתה עוד צריך להיתחזק!" אתה אומר לו ושניכם מתחילים לצעוד אל עבר היציאה מהעיר והכניסה לדרך 1. כעבור כרבע שעה אתם מגיעים אל היציאה ואתם נכנסים אל דרך 1. אתה רואה שדרך זו מלאה בשדות פוקימונים רבים ומיוערת (מלשון יער). אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים שלידכם. כעבור כמה שניות, מגיח מתוכו עכבר סגול, שנעצר ומביט בכם.
    [I

"טוב סקווירטל התחל באקדח מים על הפוקימון ואז עבור לדחיפה!" אקרא בביטחון.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב~
    "בסקווירטל, אה? הוא פוקימון מים מאוד חזק" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "אלה פוקדע ופוכדורים, בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ועם הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את החפצים "אז, שיהיה לך בהצלחה!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.
    אביט על השטח הפראי, אנשום נשימה עמוקה ואומר "זהו דף חדש, אני יהפוך למאסטר!"
    אלך אל הדרך החדשה, וכאתחיל לראות את הפוקימונים הפראיים וארגיש שכבר נכנסתי אל תוך הדרך אוציא החוצה את סקווירטל ואכיר אותו.
    "שלום לך חבר קטן, אני קודי, ואני ואתה הולכים להיות שותפים אנחנו נעבור מסע ביחד.. שבסופו ניהיה צוות הכי חזק שיש!" אבשר לו בהתלהבות.

.

5. משתמש מנוסה
    חברה אם אפשר - תשקיעו קצת בתגובות ^^
    דודי~
    3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
    "אלו הפוקימונים שיש?" אשאל את הפרופסור באכזבה רבה.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ]התחלה[/B][/COLOR][/U]
    אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
    כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
    בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
    עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .

Sin Cara[/COLOR][/SIZE]
    אני: "ואו, איך אני תמיד מאחר לכל דבר? טוב, אז כדי שאני ארוץ לקבל את הפוקימון הראשון שלי, אני לא רוצה להפסיד אותו..."
    אני רץ למעבדה של הפרופסור ודופק מספר נקישות חזקות בדלת שמבטאות את קוצר הרוח שלי להתחיל כבר את המסע.
    אני מחכה ומחכה (אמא שלו תמיד אמרה שצריך לתת לאנשים להגיב בלי שדופקים שוב).
    לאחר 25 שניות שבהן לא קורה כלום אני דופק שוב על הדלת... (בכול זאת, לא יפה להתעלם מאנשים שדופקים בדלת)
    נערך לאחרונה על ידי סת' קינגלר, 06-09-2011 בשעה 02:29 PM סיבה: ערכתי, אם זה שוב יותר מדי המשך מעצמי אני אערוך. זה פשוט המשחק הראשון שלי...
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. היכל התהילה
    דניס~אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה וכעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
    "צ'רמנדר" אגיד ללא היסוס, הרי מלכתחילה התכוונתי לבחור בו

8. משתמש מנוסה
    דניס~
    "בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון התחלתי מעולה" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "קבל גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע לבדוק מידע עליהם" הוא מוסיף ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.

גלעד~
    שים לב להערות שאמרתי לך בפרטי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה דופק ודופק ולבסוף הפרופסור פותח את הדלת "לא צריך לדפוק הרבה גלעד" הוא אומר לך ומכניס אותך פנימה "אז באת לקבל פוקימון התחלתי?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בחיוב. הוא לוקח לך ומראה את הפוכדורים שלהם "אתה יכול לבחור בין צרמנד'ר פוקימון האש, סקווירטל פוקימון המים או באלבאזור פוקימון העשב. במי תבחר?" הוא שואל אותך.

דודי~
    "האמת, קיבלתי לא מזמן פוקימון חדש, והוא לא ממש מקשיב... אולי אתה תצליח לגרום לו להקשיב לך" הוא אומר לך ושולף פוכדור אחר מכיסו "תכיר את איווי" הוא אומר לך בחיוך וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה שועל קטן בצבע אפור שמסתכל מסביבו, ואז מביט בך. הוא מזיז את ראשו הצידה ומתרבל לשינה על הרצפה "טוב... זה בעיקרון מה שהוא עושה כל הזמן" אומר הפרופסור במבוכה.

ניב~
    אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ואתה מוציא את סקווירטל החוצה תוך כדי ומציג את עצמך. הוא קופץ במקום משמחה ואתם נכנסים יחדיו אל תוך דרך 1. אתם מתחילים לצעוד בשביל שמסביבו ישנם שיחים גדולים ומדשאות גדולות, וכעבור כמה דקות אתה שומע לפתע קול של משהו מבין אחד השיחים. אתה מסתכל וכעבור כמה שניות מגיח משם זחל ורוד שמסתכל עליך במבט תמוהה.

עומר~
    לא לשכוח שאתה מאמן חדש אז כדאי שתבדוק גם מידע על הפוקימונים שאתה רואה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל פוצה את פיו ויורה אקדח מים לעבר העכבר הסגול והוא פוגע בו, העכבר נהדף אחורנית אך כועס על התקיפה. הוא יוצא עם מתקפת דחיפה נגדית ופוגע בסקווירטל. סקווירטל נהדף מעט אחורנית אך הדחיפה לא הזיזה לו כל כך. הוא תוקף עם דחיפה משלו ופוגע שוב בעכבר הסגול.

עמית~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושמח על קבלת הפוקימון ההתחלתי. אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ובמהרה מגיע אליה. אתה נכנס אל תוך דרך 1 ומתחיל לצעוד בשביל כאשר מסביבך ישנם שיחים ומדשאות רבות. לפתע, נשמע רחש מאחד השיחים שלידך, ולבסוף יוצא מתוכם פוקימון בצבע חום-אפרפר

תומר~
    "בסקווירטל, אה? הוא פוקימון מים מאוד חזק" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "אלה פוקדע ופוכדורים, בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ועם הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את החפצים "אז, שיהיה לך בהצלחה!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.

נל~
    מה שעשית עכשיו זה המשך עצמי, כלומר הגבת ובהמשך שלך עשית לעצמך תשובה. אני לא רוצה שדבר כזה יקרה. הפעם אני אגיב לך, אבל שימי לב לפעם הבאה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון אש חזק מאוד" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קחי גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד. את נפרדת מהפרופסור ויוצאת החוצה מהמעבדה, ושם את מוציאה את צרמנד'ר החוצה והוא מגיח באור אדום. הוא מסתכל עלייך בחיוך ואת מציגה את עצמך, ומחליטה לבחון את כוחותיו. את מבקשת ממנו לשלוח גחלת לשמיים והוא שולח 5 גחלים כלפי מעלה שבמהרה נעלמים. לבסוף את מבקשת ממנו לתקוף עם מסך עשן בסיבוב והוא מבצע זאת, אך אחרי כמה שניות את והוא נחנקים מהמסך ביחד.

עידו~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה במהירות, חושב על כך שאסור לך לאחר. כעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.

קודאק~
    אתה מוציא החוצה את צרמנד'ר ואתה מציג את עצמך בפניו והוא מחייך אלייך. אתה מצווה עליו להשתמש בגחלת לעבר הפוקימון הקטן שמולך והוא שולח כמה גחלים שפוגעים בחוזקה בפוקימון הירוק ומעיפים אותו אחורנית, והוא מתעלף תוך רגע מעוצמת המכה.

9. היכל התהילה
    דניס~
    "בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון התחלתי מעולה" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "קבל גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע לבדוק מידע עליהם" הוא מוסיף ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.
    "תודה רבה" אענה לו ואצא מן המעבדה בעודי זורק את הפוקדור.
    "צא צ'רמנדר" אגיד לפוקימון שבתוך הפוקדור "אני ניק, המאמן החדש שלך".

10. משתמש מנוסה
    דניס~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושולף את הפוכדור של צרמנד'ר. הוא מגיח החוצה באור אדום ומסתכל עליך בחיוך "צאר!" הוא קורא בשמחה. אתה מציג את עצמך והוא ממשיך לחייך אלייך.
    "או, נראה שיש לנו מאמן חדש בעיר" נשמע קול לפתע, ומשומקום צץ ילד ומסתכל עליך בלעג "רוצה קרב, לוזר?" הוא שואל אותך

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מוציא החוצה את צרמנד'ר ואתה מציג את עצמך בפניו והוא מחייך אלייך. אתה מצווה עליו להשתמש בגחלת לעבר הפוקימון הקטן שמולך והוא שולח כמה גחלים שפוגעים בחוזקה בפוקימון הירוק ומעיפים אותו אחורנית, והוא מתעלף תוך רגע מעוצמת המכה.
    "יפה מאוד!" אומר וארים את הפוקימון, "מי אתה?" אשאל ואבדוק אותו בפוקדע.
    לאחר מכן ארים את הפוקימון ואניח אותו על אחד העצים/על שביל ואמשיך בדרכי עם צ'רמנדר.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    [B]גלעד~
    שים לב להערות שאמרתי לך בפרטי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה דופק ודופק ולבסוף הפרופסור פותח את הדלת "לא צריך לדפוק הרבה גלעד" הוא אומר לך ומכניס אותך פנימה "אז באת לקבל פוקימון התחלתי?" הוא שואל אותך ואתה מהנהן בחיוב. הוא לוקח לך ומראה את הפוכדורים שלהם "אתה יכול לבחור בין צרמנד'ר פוקימון האש, סקווירטל פוקימון המים או באלבאזור פוקימון העשב. במי תבחר?" הוא שואל אותך.
    אני: "חשבתי על זה הרבה. בסוף הבנתי שהפוקימון הכי מתאים לי הוא בלבזאר. דרך אגב, איזה מהפוקדורים שכאן הם של בלבזאר?"
    אני כבר שולך את היד לאחד שנדמה לי שזה הפוקדור של בלבזאר.
    "זה הפוקדור הזה, לא?"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    דניס~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושולף את הפוכדור של צרמנד'ר. הוא מגיח החוצה באור אדום ומסתכל עליך בחיוך "צאר!" הוא קורא בשמחה. אתה מציג את עצמך והוא ממשיך לחייך אלייך.
    "או, נראה שיש לנו מאמן חדש בעיר" נשמע קול לפתע, ומשומקום צץ ילד ומסתכל עליך בלעג "רוצה קרב, לוזר?" הוא שואל אותך
    "אנחנו עוד נראה מי לוזר, וזו עיירה בכלל טמבל" אחייך בלגלוג לעברו "תוציא את הפוקימון אם אתה לא פחדן".

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה מתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה במהירות, חושב על כך שאסור לך לאחר. כעבור 5 דקות אתה מגיע אליה מתנשף. אתה מזהה את רוב הסימנים על הקירות מהקרב שהתחולל במקום. אתה מתקרב אל הדלת ודופק בה. כעבור כמה שניות הדלת נפתחת ובפתח הדלת עומד הפרופסור "ברוך הבא, בוא כנס" הוא אומר לך ואתם נכנסים פנימה. הוא מוביל אותה ומראה לך עמדה עם 3 פוכדורים "אתה יכול לבחור בין 3 פוקימונים התחלתיים - באלבאזור פוקימון העשב, צרמנד'ר פוקימון האש וסקווירטל פוקימון המים. במי אתה בוחר?" הוא שואל אותך.
    .
    "אני מעוניין בצ'ארמנדר." אני אומר בחיוך וממתין לתגובתו של הפרופסור, 'צ'ארמנדר בהחלט הפוקימון האהוב עליי מהשלושה...' אני חושב לעצמי בחיוך.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    QUOTE=Combusken;1119556]]

דודי~
    "האמת, קיבלתי לא מזמן פוקימון חדש, והוא לא ממש מקשיב... אולי אתה תצליח לגרום לו להקשיב לך" הוא אומר לך ושולף פוכדור אחר מכיסו "תכיר את איווי" הוא אומר לך בחיוך וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה שועל קטן בצבע אפור שמסתכל מסביבו, ואז מביט בך. הוא מזיז את ראשו הצידה ומתרבל לשינה על הרצפה "טוב... זה בעיקרון מה שהוא עושה כל הזמן" אומר הפרופסור במבוכה.

[/QUOTE]

"אקח אותו" אני אומר לפרופסור בזמן שאני לוקח ממנו את הפוקדור ומחזיר אליו את איווי.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 4 מתוך 16 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •