Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    "בסקווירטל, אה? הוא פוקימון מים מאוד חזק" אומר לך הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלו "אלה פוקדע ופוכדורים, בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ועם הפוכדורים תוכל ללכוד פוקימונים לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את החפצים "אז, שיהיה לך בהצלחה!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.
    "בוא נראה אותך סקווירטל!" אגיד בשמחה ואז אוציא את סקווירטל החוצה, "שלום סקווירטל!" אגיד לו שאצא ואז אלך איתו לעבר דרך 1 כדי שהוא יראה לי את הכוחות שלו נגד פוקימונים פראיים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    עמית~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ושמח על קבלת הפוקימון ההתחלתי. אתה מתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר ובמהרה מגיע אליה. אתה נכנס אל תוך דרך 1 ומתחיל לצעוד בשביל כאשר מסביבך ישנם שיחים ומדשאות רבות. לפתע, נשמע רחש מאחד השיחים שלידך, ולבסוף יוצא מתוכם פוקימון בצבע חום-אפרפר
    "מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואבדוק עליו מידע בפוקידע שלי.לאחר מכן אקח את הפוכדור של בלבאזור ואוציא אותו משם.אחרי שיצא אגיד לבאלבזור:"אוקיי בלבאזור, זה הקרב הראשון שלנו יחד.קדימה תשתמש בעלי תער!"
    NYO HO HO BITCH

3. the bitch is back
    [B]
    עומר~
    לא לשכוח שאתה מאמן חדש אז כדאי שתבדוק גם מידע על הפוקימונים שאתה רואה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל פוצה את פיו ויורה אקדח מים לעבר העכבר הסגול והוא פוגע בו, העכבר נהדף אחורנית אך כועס על התקיפה. הוא יוצא עם מתקפת דחיפה נגדית ופוגע בסקווירטל. סקווירטל נהדף מעט אחורנית אך הדחיפה לא הזיזה לו כל כך. הוא תוקף עם דחיפה משלו ופוגע שוב בעכבר הסגול.

what ever...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
    "טוב סקווירטל השתמש במתקפת בועות ודרכן התחבא ובלבל את העכבר ותקוף בדחיפה!" אקרא בקול.
    'מעניין מה הפוקימון הזה' אחשוב לעצמי ואבדוק בפוקידע.

4. משתמש מנוסה
    עמית~
    אתה מכוון את הפוקדע שלך אל עבר הפוקימון ואתה בודק מידע עליו: "זיגזגון, פוקימון החפרפרת. פוקימון זה ידוע בהיותו פוקימון שמח ופעלולן. הוא נוהג לקחת דברים ולהחביא אותם בתוך מקומות מיסתור כמו גזעים רקים של עץ. בנוסף הוא ידוע בכשרונו לאתר דברים"
    אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא נראה מאוד שמח. הוא מסתכל עליך ומחייך לעברך. אתה מצווה עליו להשתמש בעלי תער והוא יורה מטר קל של עלי תער שפוגעים ישירות בזיגזגון. זיגזגון נהדף אחורנית אך הוא נעמד במהרה על רגליו. הוא מתחיל לכעוס והוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בבאלבאזור.

תומר~
    אתה מוציא החוצה את סקווירטל והוא מגיח מהפוכדור בקרן אור אדומה. הוא נעמד במקומו ומסתכל עליך בשמחה "סקוודו!" הוא קורא באושר. אתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר היציאה מהעיר וכעבור כמה דקות אתם יוצאים אל דרך 1. אתה רואה שזוהי דרך עם מדשאות רבות ושיחים מצדדי השביל. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתם שומעים רשרוש מאחד השיחים. כעבור כמה שניות מגיח מתוכו פוקימון זאב אפור

דודי~
    "בסדר גמור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו, אתה מכוון את הפוכדור לעבר איווי ומחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו "הנה גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על פוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים לתפוס כמה לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור "אז, שיהיה לך בהצלחה עם איווי במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.

עידו~
    "אין בעיה" אומר לך הפרופסור וניגש לפוכדורים "רגע אחד, יש בעיה, נשאר לי פה רק באלבאזור, אז לצערי אתה תקבל אותו" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.

דניס~
    "תיזהר ממני" אומר לך הילד "אני בוחר בך, מאנקי!" קורא הילד וזורק פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה קוף שעומד מוכן לקרב "לוזרים קודם" הוא אומר לך בלעג.

גלעד~
    "כן, זהו הפוכדור של באלבאזור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים ללכוד כמה לצוות שלך" הוא אומר לך ומוסר גם את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך.

קודאק~
    אתה מרים את הפוקימון המעולף מהקרקע ואתה שולף את הפוקדע ביד השנייה ובודק עליו מידע. מיד הפוקדע מתחיל לדבר: "קטרפי, פוקימון הזחל הירוק. קטרפי נחשבים לפוקימונים שקל מאוד לתפוס אותם, הם חיים על העצים בדרך כלל"
    אתה מסתכל מסביב ומחפש אחר עץ, אך אתה לא רואה אחד קרוב אלייך ואתה מניח אותו בזהירות על הקרקע לידך וממשיך עם צרמנד'ר בדרך. אתם ממשיכים ללכת, ואתם נתקלים לפתע בפוקימון פקעת בעל 2 עלים גדולים על ראשו

עומר~
    אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון והפוקדע מתחיל לזמר מיד "רטטה, פוקימון העכבר. רטטה חי במקומות מאוכלסים בפוקימונים וגם במקומות בהם יש בני אדם, הוא נחשב לפוקימון מתאים למאמן התחלתי" .
    סקווירטל שולח בועות אל עבר רטטה ורטטה מתחמק מהם, אך סקווירטל רץ במהירות ומשתמש בדחיפה על רטטה. רטטה סופג מכה ישירה, ועף אחורנית. הוא נוחת על הקרקע, מעולף.

5. the bitch is back
    [B]

עומר~
    אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון והפוקדע מתחיל לזמר מיד "רטטה, פוקימון העכבר. רטטה חי במקומות מאוכלסים בפוקימונים וגם במקומות בהם יש בני אדם, הוא נחשב לפוקימון מתאים למאמן התחלתי" .
    סקווירטל שולח בועות אל עבר רטטה ורטטה מתחמק מהם, אך סקווירטל רץ במהירות ומשתמש בדחיפה על רטטה. רטטה סופג מכה ישירה, ועף אחורנית. הוא נוחת על הקרקע, מעולף.

"עבודה נהדרת סקווירטל" אומר בחיוך ואלטף את ראשו ואז אזרוק פוקדור על רטטה.

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה משבח את סקווירטל על הקרב הטוב ולאחר מכן שולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר רטטה המעולף והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ונע מספר פעמים מצד לצד, ולבסוף האור האדום נכבה והפוכדור מפסיק לזוז. אתה מבין שתפסת את רטטה.

7. the bitch is back
    עומר~
    אתה משבח את סקווירטל על הקרב הטוב ולאחר מכן שולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר רטטה המעולף והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ונע מספר פעמים מצד לצד, ולבסוף האור האדום נכבה והפוכדור מפסיק לזוז. אתה מבין שתפסת את רטטה.
    "יופי הפוקימון הראשון שלכדתי" אומר לעצמי בגאווה ואז אשחרר את רטטה מהפוקדור. "שלום לך ברנש, אני רובי נחמד מאוד להכיר אותך" אומר בחיוך חם "תכיר זה סקווירטל" אוסיף בחיוך.
    אחרי ההכרות אקום על רגליי ואסתכל אל האופק "קדימה הגיע הזמן ללכת" אוסיף בחיוך לשניהם ואתחיל ללכת איתם בהמשך הדרך.

8. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה מוציא החוצה את רטטה והוא מגיח בקרן אור אדומה. הוא מביט בך עייף מהקרב, ואתה מציג את עצמך ואת סקווירטל. סקווירטל ורטטה מדברים אחד עם השני ולוחצים ידיים עם זנב (XDD). אתה רואה שרטטה עייף מאוד אז אתה משיב אותו לפוכדור שלו שינוח, בזמן שאתה מתקדם עם סקווירטל ברגל. אתם ממשיכים לצעוד, כשלפתע אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ופתאום מתוכו קופץ מאמן החוצה "היי אתה! רוצה קרב?" הוא שואל אותך, בזמן שהוא שולף פוכדור ומחזיק בידו.

9. היכל התהילה
    דניס~
    "תיזהר ממני" אומר לך הילד "אני בוחר בך, מאנקי!" קורא הילד וזורק פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה קוף שעומד מוכן לקרב "לוזרים קודם" הוא אומר לך בלעג.
    "בגלל זה אני נותן לך להתחיל" אגחך "צא צ'רמנדר!"

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה מוציא החוצה את סקווירטל והוא מגיח מהפוכדור בקרן אור אדומה. הוא נעמד במקומו ומסתכל עליך בשמחה "סקוודו!" הוא קורא באושר. אתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר היציאה מהעיר וכעבור כמה דקות אתם יוצאים אל דרך 1. אתה רואה שזוהי דרך עם מדשאות רבות ושיחים מצדדי השביל. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתם שומעים רשרוש מאחד השיחים. כעבור כמה שניות מגיח מתוכו פוקימון זאב אפור
    'זה פוקימון טוב לאימון' אחשוב לעצמי ואז אלטף את סקווירטל, "אני רוצה שתתקוף את הזאב האפור באקדח מים, מובן?" אגיד לסקווירטל ואז אבדוק את הזאב בפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. the bitch is back
    עומר~
    אתה מוציא החוצה את רטטה והוא מגיח בקרן אור אדומה. הוא מביט בך עייף מהקרב, ואתה מציג את עצמך ואת סקווירטל. סקווירטל ורטטה מדברים אחד עם השני ולוחצים ידיים עם זנב (XDD). אתה רואה שרטטה עייף מאוד אז אתה משיב אותו לפוכדור שלו שינוח, בזמן שאתה מתקדם עם סקווירטל ברגל. אתם ממשיכים לצעוד, כשלפתע אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ופתאום מתוכו קופץ מאמן החוצה "היי אתה! רוצה קרב?" הוא שואל אותך, בזמן שהוא שולף פוכדור ומחזיק בידו.
    "אחד על אחד זורם?" אשאל בחיוך ואחכה לתשובה

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד~
    "כן, זהו הפוכדור של באלבאזור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים ללכוד כמה לצוות שלך" הוא אומר לך ומוסר גם את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך.
    אני יוצא החוצה מהמעבדה.
    "צה בלבזאר" אני אומר וזורק את הפוקדור באוויר.
    "בלבזאר" בלבזאר מתגשם ואני בודק עליו בפוקדקס מידע ומה המתקפות שלו.
    אחר כך אני מציג את עצמי אליו, ואז אני הולך לדרך הראשונה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    "אין בעיה" אומר לך הפרופסור וניגש לפוכדורים "רגע אחד, יש בעיה, נשאר לי פה רק באלבאזור, אז לצערי אתה תקבל אותו" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קח גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד "אז, שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה.
    .
    'אוף חבל שלא צ'ארמנדר... טוב גם באלבזור זה טוב...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ודי מזוייף בעודי מביט בפוקדור של באלבזור.
    אני מתחיל לחפש וללכת לכיוון היציאה הטובה ביותר מהעיר פאלט, על מנת להתחיל את מסעי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מכוון את הפוקדע שלך אל עבר הפוקימון ואתה בודק מידע עליו: "זיגזגון, פוקימון החפרפרת. פוקימון זה ידוע בהיותו פוקימון שמח ופעלולן. הוא נוהג לקחת דברים ולהחביא אותם בתוך מקומות מיסתור כמו גזעים רקים של עץ. בנוסף הוא ידוע בכשרונו לאתר דברים"
    אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא נראה מאוד שמח. הוא מסתכל עליך ומחייך לעברך. אתה מצווה עליו להשתמש בעלי תער והוא יורה מטר קל של עלי תער שפוגעים ישירות בזיגזגון. זיגזגון נהדף אחורנית אך הוא נעמד במהרה על רגליו. הוא מתחיל לכעוס והוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת בבאלבאזור.
    כתבתי דחיפה במקום התקלה, אוקיי?
    -----------------------------------------------
    "עכשיו בלבאזור-השתמש בדחיפה!" אומר לבאלבזור ואחשוב לעצמי:"וואוו, הקרב הזה הולך מאוד טוב."
    NYO HO HO BITCH

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מרים את הפוקימון המעולף מהקרקע ואתה שולף את הפוקדע ביד השנייה ובודק עליו מידע. מיד הפוקדע מתחיל לדבר: "קטרפי, פוקימון הזחל הירוק. קטרפי נחשבים לפוקימונים שקל מאוד לתפוס אותם, הם חיים על העצים בדרך כלל"
    אתה מסתכל מסביב ומחפש אחר עץ, אך אתה לא רואה אחד קרוב אלייך ואתה מניח אותו בזהירות על הקרקע לידך וממשיך עם צרמנד'ר בדרך. אתם ממשיכים ללכת, ואתם נתקלים לפתע בפוקימון פקעת בעל 2 עלים גדולים על ראשו
    'מי אתה?' אשאל ואחכה לראות מה הפוקימון הקטן אומר.
    "טוב צ'רמ! נראה לי שיש לנו עוד אתגר,תשתמש במסך עשן ומיד אחר כך בגחלת" אקרא לעבר צ'רמ.

Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 16 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •