Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 16 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    קודאק~
    אתה פונה אל הפוקימון ושואל אותו מי הוא והוא עונה לך במבט נדוש. אתה מוציא את צרמנד'ר החוצה ומצווה עליו להשתשמ במסך עשן וגחלת. צרמנד'ר נושם עמוק ומשחרר עשן סמיך מתוך פיו, שמכסה את האזור שהפוקימון נמצא בו והוא נחנק. צרמנד'ר פוצה את פיו ושולח גחלת שפוגעת ישירות בפוקימון וגורמת לו נזק גבוה. הוא חוזר לעמוד על רגליו במהרה ומתחיל לפזר אבקה סגולה שמתקרבת במהירות אל עבר צרמנד'ר.

עמית~
    "באלבא!" קורא באלבאזור ורץ קדימה, מתחמק מניסיון של זיגזגון לדחיפה נוספת ופוגע בו בחוזקה עם הדחיפה. זיגזגון נהדף אחורנית ונופל על הקרקע. הוא מתרומם לאט לאט, ומביט בך בכעס. "זיגזגון!" הוא קורא ויוצא במהירות לעבר באלבאזור, והוא מניף את ראשו. זיגזגון משתמש בחבטת ראש ומעיף את באלבאזור אחורה, ובאלבאזור נפצע בינוני. באלבאזור מתאושש לאט לאט. זיגזגון מחייך מבט נחוש.

עידו~
    רוטן מעט על זה שקיבלת באלבאזור, אתה יוצא החוצה מהמעבדה וצועד אל עבר דרך 1. כעבור כעשר דקות בערך אתה מגיע ליציאה. אתה מסתכל אחורנית ונכנס אל הדרך. אתה מזהה שהיא מלאה בשדות רבים ושיחים מצידי השביל שבו אתה צועד. אתה הולך לך בשלווה בשביל, כשלפתע שמע רחש מאחד השיחים ולפניך קופץ פוקימון סגול עם קרן קטנה על ראשו.

גלעד~
    אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא מגיח החוצה ומביט בך בחיוך. אתה מציג את עצמך ואתה ובדק עליו מידע בפוקדע שלך: "באלבאזור, פוקימון הפקעת. באלבאזור נחשב לפוקימון ידידותי וחברותי והוא שומר על פוקימונים אחרים באזור שבו הוא חי. הוא ידוע בתור הפוקימון ההתחלתי במחוז קנטו".
    אתה בודק את מתקפותיו והפוקדע עונה לך: "עלי תער, דחיפה, זרע מציצה והצלפת גפן".
    אתה מסמן לו לבוא איתך, ואתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 1 ולבסוף אתם מגיעים אליה. אתה מבחין שזוהי דרך מלאה בשדות עם עשבים גבוהים ושיחים משני צידי השביל. אתם צועדים לכם ביחד, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים, ומתוך אחד מהם מגיחים 2 סנאים חומים

עומר~
    "ברור!" אומר לך המאמן ושולף פוכדור "אני בוחר בך, פידג'י!" הוא קורא וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח קרן אור שמתגבש ויוצר פוקימון יונה בצבע אפרפר שמרחף לו באוויר.

תומר~
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון שפגשת: "פוצ'יאנה, פוקימון הזאב. פ'וציאנה חי בלהקות, והוא יחסית שכיח באזורים השונים. עדיף לא לפגוש את כל הלהקה, מכיוון שהם עלולים להיות כועסים לפעמים".
    אתה מורה לסקווירטל לירות אקדח מים וסקווירטל קופץ ויורה אקדח מים שפוגע בפ'וציאנה והודף אותו אחורנית. פ'וציאנה מתעצבן על כך שתקפת אותו והוא משתמש בנשיכה שפוגעת בזנבו של סקווירטל שזועק בכאב. פ'וציאנה לא משחרר את הנשיכה, מרים את סקווירטל זוורק אותו אחורנית. סקווירטל נופל על גבו על הקרקע, והוא בקושי מצליח להתהפך ולחזור לרגליו.

דניס~
    "גם פחדן וגם לוזר" אומר לך הילד בלעג בזמן שאתה מוציא את צרמנד'ר לשדה הקרב. צרמנד'ר מסתכל עליך ומבין שאתה המאמן שלו. הוא מחייך אלייך ומיד מחזיר את מבטו לעבר מאנקי "קדימה מאנקי, השתמש בשריטה!" קורא הילד. מאנקי קופץ קדימה ושורט את צרמנד'ר בפנים וצרמנד'ר זועק בכאב "ככה עושים את זה" אומר הילד בלגלוג.

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    דניס~
    "גם פחדן וגם לוזר" אומר לך הילד בלעג בזמן שאתה מוציא את צרמנד'ר לשדה הקרב. צרמנד'ר מסתכל עליך ומבין שאתה המאמן שלו. הוא מחייך אלייך ומיד מחזיר את מבטו לעבר מאנקי "קדימה מאנקי, השתמש בשריטה!" קורא הילד. מאנקי קופץ קדימה ושורט את צרמנד'ר בפנים וצרמנד'ר זועק בכאב "ככה עושים את זה" אומר הילד בלגלוג.
    "עוד נראה מי יצחק אחרון" אמלמל לעצמי ואורה לצ'רמנדר "תחזיר אש בפזילה ואז שריטה!"

3. the bitch is back
    [B]
    עומר~
    "ברור!" אומר לך המאמן ושולף פוכדור "אני בוחר בך, פידג'י!" הוא קורא וזורק את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח קרן אור שמתגבש ויוצר פוקימון יונה בצבע אפרפר שמרחף לו באוויר.

"קדימה סקווירטל אני בוחר בך!" אני קורא ואז משחרר אותו החוצה. "התחל במתקפת אקדח מים ואז דחיפה" אומר בביטחון ותוך כדי אבדוק מה הפוקימון המוזר הזה...

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון שפגשת: "פוצ'יאנה, פוקימון הזאב. פ'וציאנה חי בלהקות, והוא יחסית שכיח באזורים השונים. עדיף לא לפגוש את כל הלהקה, מכיוון שהם עלולים להיות כועסים לפעמים".
    אתה מורה לסקווירטל לירות אקדח מים וסקווירטל קופץ ויורה אקדח מים שפוגע בפ'וציאנה והודף אותו אחורנית. פ'וציאנה מתעצבן על כך שתקפת אותו והוא משתמש בנשיכה שפוגעת בזנבו של סקווירטל שזועק בכאב. פ'וציאנה לא משחרר את הנשיכה, מרים את סקווירטל זוורק אותו אחורנית. סקווירטל נופל על גבו על הקרקע, והוא בקושי מצליח להתהפך ולחזור לרגליו.
    "כנס לקונכיה שלך ותשתמש באקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב!" אפקוד על סקווירטל, בחשש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    דודי~
    "בסדר גמור" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו, אתה מכוון את הפוכדור לעבר איווי ומחזיר אותו לתוך הפוכדור שלו "הנה גם פוקדע ופוכדורים. בעזרת הפוקדע תוכל לבדוק מידע על פוקימונים שתפגוש ובעזרת הפוכדורים לתפוס כמה לשישיה שלך" אומר לך הפרופסור "אז, שיהיה לך בהצלחה עם איווי במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך לדרכך.
    "תודה" אומר לפרופסור ואז אוציא את איווי ואכוון אליו את הפוקידע כדי לקבל עליו מידע ויאמה ברדק!
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    "באלבא!" קורא באלבאזור ורץ קדימה, מתחמק מניסיון של זיגזגון לדחיפה נוספת ופוגע בו בחוזקה עם הדחיפה. זיגזגון נהדף אחורנית ונופל על הקרקע. הוא מתרומם לאט לאט, ומביט בך בכעס. "זיגזגון!" הוא קורא ויוצא במהירות לעבר באלבאזור, והוא מניף את ראשו. זיגזגון משתמש בחבטת ראש ומעיף את באלבאזור אחורה, ובאלבאזור נפצע בינוני. באלבאזור מתאושש לאט לאט. זיגזגון מחייך מבט נחוש.
    "אוקיי, זה הזמן ללכוד את הפוקימון הראשון שלי!" אומר ואחזיר את באלבאזור אל הפוכדור שלו.אחר כך אוציא פוכדור מהתיק שלי תוך כדי מחשבה:"אני אתפוס אותו-אני בטוח!" ואזרוק בתקווה את הפוכדור על הזיגזגון הפראי.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken;1120431[B
    גלעד~[/B]
    אתה מוציא החוצה את באלבאזור והוא מגיח החוצה ומביט בך בחיוך. אתה מציג את עצמך ואתה ובדק עליו מידע בפוקדע שלך: "באלבאזור, פוקימון הפקעת. באלבאזור נחשב לפוקימון ידידותי וחברותי והוא שומר על פוקימונים אחרים באזור שבו הוא חי. הוא ידוע בתור הפוקימון ההתחלתי במחוז קנטו".
    אתה בודק את מתקפותיו והפוקדע עונה לך: "עלי תער, דחיפה, זרע מציצה והצלפת גפן".
    אתה מסמן לו לבוא איתך, ואתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 1 ולבסוף אתם מגיעים אליה. אתה מבחין שזוהי דרך מלאה בשדות עם עשבים גבוהים ושיחים משני צידי השביל. אתם צועדים לכם ביחד, כשלפתע נשמע רשרוש מאחד השיחים, ומתוך אחד מהם מגיחים 2 סנאים חומים
    "וואו! זה סנטשמשהויים או משהו כזה נדמה לי... בכל מקרה בואו נבדוק בפוקדקס מה הם." אני בודק פוקדקס.
    אחר כך אני פונה לבלבזאר: "בלבזאר, מזל שבחרתי אותך, אתה לא רק עוצמתי, גם המתקפות שלך חזקות יחסית לשאר הפוקימונים.
    אני רוצה לראות כמה אתה טוב. בסדר? לכן אני רוצה שתשתטף בקרב אם השניים שם רק יסכימו."
    אני פונה לסנטשרטים: "רוצים להילחם איתי? אני מבטיח שזה יהיה כיף!"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    רוטן מעט על זה שקיבלת באלבאזור, אתה יוצא החוצה מהמעבדה וצועד אל עבר דרך 1. כעבור כעשר דקות בערך אתה מגיע ליציאה. אתה מסתכל אחורנית ונכנס אל הדרך. אתה מזהה שהיא מלאה בשדות רבים ושיחים מצידי השביל שבו אתה צועד. אתה הולך לך בשלווה בשביל, כשלפתע שמע רחש מאחד השיחים ולפניך קופץ פוקימון סגול עם קרן קטנה על ראשו.
    .
    'אממ יכול להיות אימון טוב...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ושולף את הפוקדור של באלבזור, "צא בלבאזור!" אני צועק וזורק את הפוקדור באוויר, מחכה שבלבאזור יצא מהפוקדור. "נעים מאוד בלבאזור, קוראים לי דארן." אני מציג את עצמי בחיוך קטן ומלטף את ראשו של בלבאזור, "אנחנו נצא למסע בקנטו, אתה מוכן?" אני אומר לו בחיוך רחב ושואל אותו.
    אני בודק את הפוקימון בפוקידע ולאחר מכן אני מצביע לעברו, "קדימה בלבאזור, נתחיל בעלי תער!"
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    עידו~
    אתה מוציא החוצה את באלבאזור ומציג את עצמך בפניו, והוא מסתכל עליך בשמחה. אתה שולף פוקדע ומכוון לעבר הפוקימון בסגול והפוקדע מיד מתחיל לדבר: "נידורן, פוקימון הרעל. נידורן נוהג להסתובב בקבוצות גדולות. בזמן קרב יש סיכוי של 30% לפוקימון היריב להיות מורעל"
    אתה מצווה על באלבאזור להשתמש בעלי תער והוא קופץ ושולח כמה עלים במהירות לעבר נידורן ופוגע בו. נידורן נהדף אחורנית אך לא מוותר, והוא יורה עוקצי רעל מפיו שפוגעים בבאלבאזור. באלבאזור נפגע אך לא נהיה מורעל. לאחר מכן, נידורן רץ לעברו ופיו זוהר באור לבן ומתארך, והוא קופץ לעבר באלבאזור ומתכונן להשתמש במתקפת ניקור.

גלעד~
    אתה מוציא את הפוקדע החוצה ואתה בודק מידע על הפוקימונים שמולך: "סנטרט, פוקימון הסנאי. סנטרט ידוע כפוקימון חברותי, אך לא יהסס להגן על עצמו כשצריך".
    אתה פונה אל עבר שני הסנטרטים ושואל אותם אם הם רוצים קרב. שניהם מסתכלים עליך, ואתה מבחין שהימני רוצה להילחם וקופץ קדימה, בעוד השני נשאר מאחור ומתחיל לעודד אותו.
    סנטרט קופץ ומשתמש בשריטה שפוגעת בבאלבאזור, אך לא גורמת לו נזק. באלבאזור מחייך.

עמית~
    אתה מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו ואתה שולף פוכדור ריק מכיסך. אתה משליך אותו אל עבר זיגזגון והפוכדור פוגע בו בראש. הוא נשאב פנימה באור אדום, והפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד מספר פעמים, כשלפתע הוא נפתח מחדש וזיגזגון מגיח ממנו החוצה, בעוד הפוכדור חוזר לידך. הוא נעמד מולך, ממתין להמשיך בקרב. אם תרצה לתפוס אותו, תצטרך להחליש אותו עוד יותר.

דודי~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומוציא את איווי מהפוכדור שלו. איווי יוצא החוצה ומביט בך, ולאחר כמה שניות רץ וקופץ אל סלע סמוך, שם מיד הוא מתכרבל לשינה. אתה מוציא את הפוקדע ובודק עליו מידע: "איווי, פוקימון האבולוציה. איווי הוא הפוקימון היחיד שיכול להתפתח ל7 פוקימונים שונים"

תומר~
    אתה מורה לסקווירטל להיכנס לשיריון שלו ולאחר מכן לירות אקדח מים. סקווירטל נכנס פנימה ויורה אקדח מים אבל בגלל המים גופו מחליק החוצה מהשיריון ואקדח המים מתבטל. פ'וציאנה לא מבזבז זמן, רץ קדימה ומשתמש בדחיפה על סקווירטל ומעיף אותו אחורנית.

עומר~
    אתה מוציא את סקווירטל החוצה ומורה לו להשתמש באקדח מים בתור התחלה. סקווירטל יורה אקדח מים אולם הפוקימון עף למעלה ומתחמק מהמתקפה. "דחיפה!" מורה המאמן ואתה מורה על דחיפה מצידך ושני הפוקימונים מתנגשים ונהדפים אחורנית. אתה מוציא בינתיים פוקדע ובודק מידע על הפוקימון:
    "פידג'י, פוקימון היונה. פידג'י נוהג להתגורר בצמרות עצים והוא נחשב לפוקימון משולם עבור מאמנים התחלתיים".

דניס~
    צרמנד'ר מרים את ידו הימנית ועושה למאנקי סימן עם העין, ומאנקי נרתע מזה קצת ומתחיל להתעצבן. הוא יוצא על דעת עצמו קדימה ומתכוון להשתמש בבעיטה נמוכה, אולם צרמנד'ר משתמש בגחלת ופוגע ישירות במאנקי, מעיף אותו אחורנית "תקום כבר! השתמש בחבטות זעם!" צועק הילד. מאנקי קם וקופץ אל עבר צרמנד'ר, מתכונן להכות בו עם חבטות זעם.

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה מורה לסקווירטל להיכנס לשיריון שלו ולאחר מכן לירות אקדח מים. סקווירטל נכנס פנימה ויורה אקדח מים אבל בגלל המים גופו מחליק החוצה מהשיריון ואקדח המים מתבטל. פ'וציאנה לא מבזבז זמן, רץ קדימה ומשתמש בדחיפה על סקווירטל ומעיף אותו אחורנית.
    "סקווירטל תתאושש ואז תיצא בדחיפה עם אקדח מים לעבר פ'וציאנה!" אומר לסקווירטל בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    .
    נערך לאחרונה על ידי סת' קינגלר, 06-11-2011 בשעה 10:10 PM

12. משתמש מנוסה
    גלעד~
    אתה מוציא את הפוקדע החוצה ואתה בודק מידע על הפוקימונים שמולך: "סנטרט, פוקימון הסנאי. סנטרט ידוע כפוקימון חברותי, אך לא יהסס להגן על עצמו כשצריך".
    אתה פונה אל עבר שני הסנטרטים ושואל אותם אם הם רוצים קרב. שניהם מסתכלים עליך, ואתה מבחין שהימני רוצה להילחם וקופץ קדימה, בעוד השני נשאר מאחור ומתחיל לעודד אותו.
    סנטרט קופץ ומשתמש בשריטה שפוגעת בבאלבאזור, אך לא גורמת לו נזק. באלבאזור מחייך.
    "טוב, אם אני זוכר נכון סנסרט הוא פוקימון מסוג רגיל וזה אומר שאין לאף אחד יתרון... אני אצטרך להחליש אותו."
    אני פונה לבלבזאר: "בלבזאר תשתמש בזרע יונק ואם הוא מתחמק מהמתקפה נסה לפגוע בו בעזרת הצלפת גפן".
    "מזל שבלבזאר שלי כבר יודע את המתקפות השימושיות האלה" אני חושב "אני בהחלט יכול להשתמש במתקפה מחלישה בתור התחלה"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    [b]
    עומר~
    אתה מוציא את סקווירטל החוצה ומורה לו להשתמש באקדח מים בתור התחלה. סקווירטל יורה אקדח מים אולם הפוקימון עף למעלה ומתחמק מהמתקפה. "דחיפה!" מורה המאמן ואתה מורה על דחיפה מצידך ושני הפוקימונים מתנגשים ונהדפים אחורנית. אתה מוציא בינתיים פוקדע ובודק מידע על הפוקימון:
    "פידג'י, פוקימון היונה. פידג'י נוהג להתגורר בצמרות עצים והוא נחשב לפוקימון משולם עבור מאמנים התחלתיים".

"טוב הוא מסוג מעופף, אז הישתמש בבועות כדי לבלבל אותו ואז תשלח אקדח מים ותסתובב במקום בשביל לכסות את כל האזור!" אקרא

14. משתמש מנוסה
    [b]
    דודי~
    אתה יוצא החוצה מהמעבדה ומוציא את איווי מהפוכדור שלו. איווי יוצא החוצה ומביט בך, ולאחר כמה שניות רץ וקופץ אל סלע סמוך, שם מיד הוא מתכרבל לשינה. אתה מוציא את הפוקדע ובודק עליו מידע: "איווי, פוקימון האבולוציה. איווי הוא הפוקימון היחיד שיכול להתפתח ל7 פוקימונים שונים"
    'לפי המידע הזה אין לי הרבה מה לעשות עם איווי' אני אומר לעצמי ומחזיר את איווי לפוקדור שלו וממשיך בדרכי.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל~
    מה שעשית עכשיו זה המשך עצמי, כלומר הגבת ובהמשך שלך עשית לעצמך תשובה. אני לא רוצה שדבר כזה יקרה. הפעם אני אגיב לך, אבל שימי לב לפעם הבאה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בחירה מעולה! צרמנד'ר נחשב לפוקימון אש חזק מאוד" אומר לך הפרופסור ומוסר לך את הפוכדור שלו "קחי גם פוכדורים ופוקדע. עם הפוכדורים תוכלי לתפוס פוקימונים לשישיה שלך ועם הפוקדע תוכלי לבדוק עליהם מידע" הוא אומר ומוסר לך את הציוד. את נפרדת מהפרופסור ויוצאת החוצה מהמעבדה, ושם את מוציאה את צרמנד'ר החוצה והוא מגיח באור אדום. הוא מסתכל עלייך בחיוך ואת מציגה את עצמך, ומחליטה לבחון את כוחותיו. את מבקשת ממנו לשלוח גחלת לשמיים והוא שולח 5 גחלים כלפי מעלה שבמהרה נעלמים. לבסוף את מבקשת ממנו לתקוף עם מסך עשן בסיבוב והוא מבצע זאת, אך אחרי כמה שניות את והוא נחנקים מהמסך ביחד.
    "אוי.. לא.." אשתעל ואסתום את האף והפה שלי. אקרא לצ'רמנדר ואתרחק מהעשן במהירות כדי לא להחנק. "צ'רמנדר!" אקרא לו ואחפש אור זוהר קטן, הלהבה שלו, כדי למצוא אותו. "צ'רמנדר, תנסה לא לנשום הרבה!" אקרא לצ'רמנדר בדאגה.
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 16 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •