Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו ואתה ממשיך במסע. אתה צועד לך במה שנדמה כשעה ארוכה, ולבסוף אתה מגיע אל עיר גדולה מאוד, אותה אתה מזהה בתור העיר ורידיאן.
    "בוא נלך למרכז הפוקימונים." אומר ואז אחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו, ואמשיך לעבר מרכז הפוקימונים כדי לרפאות את סקווירטל ואת פ'וציאנה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מוציא שוב את באלבאזור החוצה ואתה מורה לו להשתמש בהצלפת גפן. באלבאזור שולח את גפנו קדימה במהירות אולם זיגזגון מתחמק ושולח מתקפת חול היישר אל תוך עיניו של באלבאזור, שזועק בכאב ומנסה להעיף את החול מעיניו. הוא לא רואה כלום. זיגזגון מחייך, ויוצא אל עבר באלבאזור עם נגיחת ראש.
    "באלבאזור-השתמש במהירות בעלי תער!" אומר לבאלבאזור "ולאחר מכן השתמש בהתקלה על הזיגזגון!" ואחשוב לעצמי:"אני מקווה שבפעם הבאה אתפוס אותו."
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    קודאק~
    עד 12 וחצי לפחות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את צרמנד'ר על הקרב הטוב, ואז אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר הפוקימון. הפוקימון נשאב פנימה והפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה, ולבסוף, הוא נעצר. לכדת את... רגע, את מי בעצם? אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוכדור, והפוקדע סורק אותו ומיד מתגלה לך שזהו "אודיש, פוקימון העלה. אודיש נחשב לפוקימון חברתי מאוד, ולפוקימון אמין"

דודי~
    אתה מלטף את ראשו של איווי ומודה לו על הקרב, והוא בתגובה מחייך אלייך ואז שולח עוד קצת חול אל עבר רגליך, ומצחקק לו. אתם מתחילים ללכת יחדיו מהמקום ואתם מתחילים לחפש אחר פוקימונים מעניינים בסביבה. אחרי כמה דקות, אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידכם ומתוכו מגיח החוצה פוקימון זחל צהוב עם עוקץ על ראשו

עידו~
    "באלבא!" קורה באלבאזור ושולח מטר עלי תער לעברו של נידורן. נידורן מנסה לקום להתחמק אך לא מצליח, וסופג פגיעה ישירה. נידורן נופל על הקרקע, מעולף "באלבא!" קורה באלבאזור בשמחה מהניצחון בקרב.

תומר~
    כבר החזרת אותו לפני כן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד ברחבי העיר ומחפש את מרכז הפוקימונים. כעבור מספר דקות, אתה מוצא אותו ואתה צועד לעברו בחיוך. אתה נכנס פנימה וניגש לדלפק. מאחורי הדלפק עומדת אישה עם חלוק ורוד וכובע על ראשה, ולידה עומד פוקימון ורוד גדול "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.

עמית~
    באלבאזור ממתין לרגע הנכון ואז יורה עלי תער במהירות לעברו של זיגזגון, שמנסה להתחמק אך לא מצליח וסופג מכה ישירה. זיגזגון עף אחורנית באוויר ובאלבאזור מנצל זאת, רץ קדימה ופוגע בו עם דחיפה. זיגזגון מוטח בקרקע, ומתעלף כתוצאה מעוצמת המכה.

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    [עידו~
    "באלבא!" קורה באלבאזור ושולח מטר עלי תער לעברו של נידורן. נידורן מנסה לקום להתחמק אך לא מצליח, וסופג פגיעה ישירה. נידורן נופל על הקרקע, מעולף "באלבא!" קורה באלבאזור בשמחה מהניצחון בקרב.
    .
    "כל הכבוד בלבאזור!" אני אומר לו ומעודד אותו, ומיד מתכופף ומלטף את ראשו בחיבה.
    לאחר מכן, אני מחזיר אותו לפוקדור שלו, "עבודה מצויינת." אני מוסיף בחיוך גאה, ואז ממשיך להתקדם בדרכי להמשך המסע.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    [B]

דודי~
    אתה מלטף את ראשו של איווי ומודה לו על הקרב, והוא בתגובה מחייך אלייך ואז שולח עוד קצת חול אל עבר רגליך, ומצחקק לו. אתם מתחילים ללכת יחדיו מהמקום ואתם מתחילים לחפש אחר פוקימונים מעניינים בסביבה. אחרי כמה דקות, אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידכם ומתוכו מגיח החוצה פוקימון זחל צהוב עם עוקץ על ראשו
    'אם אני לא טועה הפוקימון הזה מתפתח מהר לבידריל, הוא יעזור לי מאוד!' אומר לעצמי ואז אצעק מהר לאיווי "איווי מתקפת חול ואז מהר התקפה מהירה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה
    תומר~
    כבר החזרת אותו לפני כן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד ברחבי העיר ומחפש את מרכז הפוקימונים. כעבור מספר דקות, אתה מוצא אותו ואתה צועד לעברו בחיוך. אתה נכנס פנימה וניגש לדלפק. מאחורי הדלפק עומדת אישה עם חלוק ורוד וכובע על ראשה, ולידה עומד פוקימון ורוד גדול "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן, איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.
    "תרפאי לי את הפוקימונים." אומר בחיבה ואז אגיש לה את שני הפוכדורים של הפוקימונים שלי.

7. משתמש מנוסה
    תומר~
    "אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י בחיוך, ולוקחת ממך את הפוכדורים. היא מניחה אותם במכונה מאחוריה, ומפעילה אותה. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך בחיוך "תגיד, נרשמת כבר לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך.

דודי~
    אתה מורה לאיווי לתקוף עם מתקפת חול ומתקפה מהירה והוא קופץ קדימה ווודיל מפנה אליו את מבטו. איווי שולח מתקפת חול ופוגע בפניו של ווידל שמוטח מעט לאחור, אך במהרה נעמד על זנבו, עיוור מעט מהחול. הוא מתחיל לשלוח עוקצי רעל לכל כיוון ואיווי יורה במתקפה מהירה, מתחמק מההתקפה ופוגע בו ישירות. ווידל מתעופף באוויר אך לפתע פוצה את פיו ותופס את איווי ברגליו יחד עם מתקפת חוט. איווי מנסה להשתחרר אך ללא הועיל.

עידו~
    אתה מלטף את באלבאזור ומשבח אותו על הקרב, ולאחר מכן מחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, וכעבור כמה דקות אתה שומע רחש נוסף מתוך אחד השיחים. אתה מביט בשיח בחשש, כשלפתע יוצא מתוכו מאמן "היי ילד! רוצה קרב?" הוא שואל אותך.

8. משתמש מנוסה
    [B]
    דודי~
    אתה מורה לאיווי לתקוף עם מתקפת חול ומתקפה מהירה והוא קופץ קדימה ווודיל מפנה אליו את מבטו. איווי שולח מתקפת חול ופוגע בפניו של ווידל שמוטח מעט לאחור, אך במהרה נעמד על זנבו, עיוור מעט מהחול. הוא מתחיל לשלוח עוקצי רעל לכל כיוון ואיווי יורה במתקפה מהירה, מתחמק מההתקפה ופוגע בו ישירות. ווידל מתעופף באוויר אך לפתע פוצה את פיו ותופס את איווי ברגליו יחד עם מתקפת חוט. איווי מנסה להשתחרר אך ללא הועיל.
    "איווי עכשיו יד עוזרת ואז התקפה מהירה שוב!" אצעק לאיווי בבהלה
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    אתה מלטף את באלבאזור ומשבח אותו על הקרב, ולאחר מכן מחזיר אותו לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, וכעבור כמה דקות אתה שומע רחש נוסף מתוך אחד השיחים. אתה מביט בשיח בחשש, כשלפתע יוצא מתוכו מאמן "היי ילד! רוצה קרב?" הוא שואל אותך.
    "למה לא," אני אומר בחיוך קטן ומוכן, ואז שולף את הפוקדור של בלבאזור, "צא בלבאזור!" אני צועק וזורק את הפוקדור באוויר, מחכה שבלבאזור יצא ושהמאמן יוציא את הפוקימון שלו לקרב.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. היכל התהילה
    דניס~
    צרמנד'ר מרים את ידו הימנית ועושה למאנקי סימן עם העין, ומאנקי נרתע מזה קצת ומתחיל להתעצבן. הוא יוצא על דעת עצמו קדימה ומתכוון להשתמש בבעיטה נמוכה, אולם צרמנד'ר משתמש בגחלת ופוגע ישירות במאנקי, מעיף אותו אחורנית "תקום כבר! השתמש בחבטות זעם!" צועק הילד. מאנקי קם וקופץ אל עבר צרמנד'ר, מתכונן להכות בו עם חבטות זעם.
    גחלת? גם אמרתי שריטה וגם אין לו גחלת במתקפות
    ---
    "תשתמש בגחלת בכדי להרחיק אותו!" אורה לצ'רמנדר "תשתמש בשריטה!"

11. משתמש מנוסה
    תומר~
    "אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י בחיוך, ולוקחת ממך את הפוכדורים. היא מניחה אותם במכונה מאחוריה, ומפעילה אותה. כעבור כמה דקות היא מחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך בחיוך "תגיד, נרשמת כבר לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך.
    "תודה רבה ולא נרשמתי." אומר להאחות ג'וי, "אני יכול להירשם כאן? אם כן איפה?"

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    באלבאזור ממתין לרגע הנכון ואז יורה עלי תער במהירות לעברו של זיגזגון, שמנסה להתחמק אך לא מצליח וסופג מכה ישירה. זיגזגון עף אחורנית באוויר ובאלבאזור מנצל זאת, רץ קדימה ופוגע בו עם דחיפה. זיגזגון מוטח בקרקע, ומתעלף כתוצאה מעוצמת המכה.
    "אוקיי, עכשיו הגיע הזמן ללכוד את הזיגזגון!" אומר ואוציא פוכדור מכיסי, תוך כדי שאחשוב לעצמי:"הפעם, אני אלכוד את הזיגזגון הזה!אני בטוח!" ובתקווה אזרוק את הפוכדור שנית על הזיגזגון הפראי.
    NYO HO HO BITCH

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    עד 12 וחצי לפחות
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את צרמנד'ר על הקרב הטוב, ואז אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר הפוקימון. הפוקימון נשאב פנימה והפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה, ולבסוף, הוא נעצר. לכדת את... רגע, את מי בעצם? אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוכדור, והפוקדע סורק אותו ומיד מתגלה לך שזהו "אודיש, פוקימון העלה. אודיש נחשב לפוקימון חברתי מאוד, ולפוקימון אמין"
    אני זה שלא היה,סליחה.
    ~~~~~~
    "יפה צ'רמנדר! תפסנו לנו אודיש!!" אקרא בגאווה ואחייך לכיוונו.
    "טוב בואו נמשיך.." אקרא ואוציא את אודיש.
    "בוא אודיש" אומר וארים אותו ואמשיך עם שניהם לעבר העיר הבאה.

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    [B]
    עומר~
    אתה מורה לסקווירטל לשלוח בועות והוא שולח בועות לעבר פידג'י ומנסה לבלבל אותו, פידג'י מתחמק עם מתקפה מהירה ולא מתבלבל, אולם אז סקווירטל מתחיל להסתובב במקום ויורה אקדח מים שיוצר מין מערבולת, ופידג'י נכנס אל תוכה וסופג מכה ישירה מכל הצדדים "קדימה פידג'י, החזק מעמד!" קורא הילד, אך ללא הועיל, ופידג'י נופל על הקרקע כעבור כמה שניות, מעולף. "חזור פידג'י" אומר הילד באכזבה "להתראות" הוא אומר בשקט וצועד לדרכו.

"כל הכבוד סקווירטל" אומר לו בגאווה ואחזיר אותו לפוקדור ואמשיך בדרכי בשביל

15. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל~
    את בורחת החוצה מתוך העשן וצועקת לצרמנד'ר לא לנשום הרבה ולצאת מהעשן, מחפשת אותו פנים. כעבור כמה שניות את מבחינה בו, ומוציאה אותו המעשן. הוא עדיין נחנק אך חוזר לעצמו במהרה. הוא מסתכל עלייך, מחייך, אולם ממשיך להשתעל.
    "כל הכבוד, צ'רמנדר." אומר לו. "כנראה צריך להתאמן על זה, אני צודקת?" אשאל בחיוך. "אולי כדאי שתנוח קצת ואז נתאמן." אומר לצ'רמנדר. "חזור!" אקרא לו ואחזיר אותו לפוקדור כדי שינוח. "אולי כדאי לי להמשיך לעיר הבאה ולמצוא מרכז פוקימונים קרוב." אומר לעצמי בקול.
    Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 16 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •