נל~
את משיבה את צרמנד'ר וממשיכה לצעוד בדרך 1. את צועדת לךב שביל, כשלפתע את שומעת רחש מאחד השיחים שלידך, ואחרי כמה שניות מגיח מתוכו פוקימון כבשה
עומר~
אתה מחזיר את סקווירטל לפוכדור אחרי שאתה משבח אותו, ואתה ממשיך בדרכך. אתה צועד לך בשביל, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים. אחרי כמה שניות, פוקימון סנונית נוחת לא רחוק ממך ומתחיל לאכול כמה זרעים מהקרקע
קודאק~
אתה משבח את צרמנד'ר על הקרב הטוב שנתן ועל התפיסה של אודיש, ואתה מוציא את אודיש החוצה. אודיש יוצא חלש מהקרב, אך מחייך אלייך בחיוך רך "ברוך הבא" אתה אומר לו ומרים אותו על כתפך, ואת צרמנד'ר אתה משיב לפוכדור שלו. לאחר מכן, אתם ממשיכים ללכת ואודיש מתחזק מעט בזכות אור השמש. לבסוף, אחרי כשעה של הליכה אתם מגיעים לעיר ורידיאן.
עמית~
אתה שולף שוב פוכדור ריק מחגורת הפוכדורים שלך, ומשליך אותו בחוזקה אל עבר זיגזגון המעולף. זיגזגון הופך לקרן אור אדומה שנשאבת אל תוך הפוכדור והפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע. הפוכדור מתחיל לנוע מצד לצד, בזמן שאתה צופה בו במתח. לבסוף, הפוכדור נעצר. זיגזגון נלכד!
תומר~
"אתה יכול להירשם לליגת הפוקימונים כאן במרכז הפוקימונים, כל מה שעליך לעשות זה לתת לי רק את הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י ואתה מוסר לה את הפוקדע שלך. אתה צופה בה מכניסה אותו לפתח מיוחד ליד המחשב שלה ועל המחשב מופיע תמונתך. אחרי כמה שניות רשום ליד "מאושר". "נרשמת בהצלחה" אומרת לך האחות גו'י ומשיבה לך את הפוקדע שלך.
דניס~
יש לו, אתה פשוט לא קראת נכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לצרמנד'ר להדוף את מאנקי עם גחלת והוא יורה גחלת די חזקה שפוגעת ישירות במאנקי מטווח קצר ומעיפה אותו אחורנית. לאחר מכן, צרמנד'ר רץ ופוגע עם שריטה במאנקי בעודו באוויר. מאנקי נופל על הקרקע, מעולף "מה?! איך זה קרה!?" קורא הילד בעצבנות ומשיב את מאנקי "אתה עוד תשמע ממני!" הוא צועק לעברך ונעלם מהמקום.
עידו~
"ואו, באלבאזור!" מתחיל הילד לומר ומכוון את המכשיר שבידו אל עבר באלבאזור "מושלם, יש לי תמונה שלו עכשיו" אומר הילד באעושר "אה כן, הפוקימון שלי הוא ספינראק!" קורא הילד ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון עכביש ירוק"השתמש בעוקץ רעל!" קורא הילד, וספינראק משחרר עוקץ רעל לעבר באלבאזור.
דודי~
איווי מנסה להשתחרר בעזרת יד עוזרת ממתקפת החוט, אך לא מצליח. וידל מנצל זאת וקופץ קדימה לעברו עם עוקץ רעל נוסף, אולם איווי מתחמק לפתע בעזרת מתקפה מהירה ומושך אחריו את ווידל. איווי מעיף אותו באוויר ופוגע בו עם מתקפה מהירה נוספת. ווידל עף אחורנית ומשחרר את מתקפת החוט מאיווי, ונופל על הקרקע מעולף.