בלייק ג'ונסון~
"יופי ונאפ" אתה אומר לו בעדישות ואז הוא מתחיל לקפץ בשמחה.
"תתקוף עם זה שוב גם את השני" אתה מוסיף וישר ונאפ משתמש בצמח משתולל שפוגע גם בציפור וגם בחרק וכך מעלף את שניהם במהירות.
דיויד אדלר~
"אני יודע..." אומר לך ברדלי שוב באכזבה ואז אתם ממשיכים בדרכם למסע להיות אלופי הליגה ולהציל את סיימון.
לאחר כמה דקות הליכה, אתם נתקלים בשני פוקימונים די מוזרים.
;
![]()
התכוונתי לחרק השני בלבד אבל לא נורא P:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"עכשיו זה הזמן" אני אומר די חלש ומכין פוקדור ביד.
"אם אתה רוצה ברדלי, תתפוס את החרק האחר" אני אומר לו.
אני זורק את הפוקדור על אחד החרקים המעולפים ומחכה לראות מה יקרה.
חמוף
אני לוקח את דף הטופס וממלא אותו בפרטים שלי:
לאחר מילוי הטופס, אני מגיש אותו בחזרה לאחות גו'י "בבקשה" אני אומר לה בחיוך "תגידי, מה דעתך שאני ואת נצא אח"כ לאיזה... קרב פוקימונים? אהה נכון חשבת שאני הולך לשאול אותך אם את רוצה לבוא לשתות?" אני אומר לה בצחוק.קוד:שם: תומאס בלאק פוקימון התחלתי: אוצי'נוס תחרויות או קרבות: קרבות שותף כן\לא: כן
דארן ווסט~
'וואו 50% מבצע?! שווה לראות מה אפשר לקנות שם...' אתה חושב לעצמך בחיוך מתלהב, ונכנס לתוך החנות, בודק את המוצרים והמחירים שלהם.
אתה רואה מלא פוכדורים על המדף ואז המוכר בא אליך ואומר לך: "כול הפוכדורים עכשיו עולים 50$ בגלל המבצע, ויש שיקויים, תרצה לראות אותם?"
(3) ;
(5) ;
(4) ;
(3) ;
(10)
בלייק ג'ונסון~
"עכשיו זה הזמן" אתה אומר די חלש בגלל שאתה לא רוצה שישמעו אותך ואז אתה מכין פוכדור ביד ימינך.
"אם אתה רוצה ברדלי, תתפוס את החרק האחר" אתה אומר לו והוא מהנהן בשמחה.
אתה זורק את הפוכדור על אחד החרקים המעולפים ומחכה לראות מה יקרה וגם כך עושה ברדלי.
שני החרקים נהיים בצבע אדום ואז נכנסים לשני הפוכדורים הריקים ואז מסתובבים ואז לאחר כמה דקות שני הפוכדורים נעצרים.
תפסת את החרק, פיירנט!
דיויד אדלר~
"מה אתה אומר, ברדלי? קרב הזוגות הראשון שלנו? קדימה" אתה אומר ובלי לחכות לתשובה אתה מוציא את הפוכדור של הפוקימון שלך וזורק אותו לאוויר "צא בקלסינג" אתה צועק.
בקלסינג יוצא מהפכודור שלו בשמחה ומסתכל ישר על שני המוגלים הקטנים, "אני מוכן גם." אומר ברדלי ואז הוא מוציא את הפוקימון שלו החוצה.
פתאום שני המוגלים שמים לב לשני הפוקימונים וישר רצים לעברם בנגיחה שפוגעת בהם.
אייס דיאמונד~
"אני ממשיך במסע שלי כאילו דה..." אומר לך ברדלי ואז הוא ממשיך ואתה אחריו.
אתה מטייל בתוך דרך 1 עם ברדלי ולאחר כמה דקות אתה רואה שלושה פוקימונים דומים דמויי ציפורים על העץ.
;
;
![]()
תומאס בלאק~
אתה ישר ממלאה את הטופס ולאחר כמה שניות אתה מגיש להאחות ג'וי, "נרשמת לליגה, כול הכבוד." אומרת האחות ג'וי בחיוך.
לאחר כמה דקות הפוקימון שלה מחזיר לך את הפוכדורים בשמחה, "תראה חדר ללון בוא היום, פשוט כי מחר יש את ההנחה בPokeMart." אומרת האחות ג'וי בשמחה.
כריסטיאן לו~
"אוקיי אוצ'יאנוס זה היה מעולה, עכשיו השתמש בגמישות גופך ושחה מסביבו ברגע שיתקרב, זה יסבך אותו וכך תתחמק! לאחר מכן תשתמש באקדח מים!" אתה קורא.
אוצ'יאנוס משתמש בגמישות גופו וכך מתחמק בקלות מהמתקפה של הפלטיפוס ואז הוא שולח אקדח מים שפוגע בפלטיפוס אך לא קורא כלום.
"קסכדקט יכול לשאוב מתקפות מים..." אומרת ורד בחיוך, "תתקוף עכשיו בניב קרח!" קוראת שוב ורד ואז הניב של קסכדקט נהפך לקרח ששוחה לעבר אוצ'יאנוס.
QUOTE=Born This Way;1128384]]
כריסטיאן לו~
"אוקיי אוצ'יאנוס זה היה מעולה, עכשיו השתמש בגמישות גופך ושחה מסביבו ברגע שיתקרב, זה יסבך אותו וכך תתחמק! לאחר מכן תשתמש באקדח מים!" אתה קורא.
אוצ'יאנוס משתמש בגמישות גופו וכך מתחמק בקלות מהמתקפה של הפלטיפוס ואז הוא שולח אקדח מים שפוגע בפלטיפוס אך לא קורא כלום.
"קסכדקט יכול לשאוב מתקפות מים..." אומרת ורד בחיוך, "תתקוף עכשיו בניב קרח!" קוראת שוב ורד ואז הניב של קסכדקט נהפך לקרח ששוחה לעבר אוצ'יאנוס.[/QUOTE]
"אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי כדי לבלום את קסכדקט ואז תשתמש באדח מים!" אני קורא בהתרגשות לאוצ'יאנוס.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
דארן ווסט~
"אני אקח 3 פוכדורים רגילים, פוכדור אש אחד ופוכדור מים אחד." אתה אומר בחיוך.
"זה יעלה 250$ להכול." אומר המוכר ואז אתה מגיש לו את הכסף לתשלום הפוכדורים שציינת.
"אפשר לראות גם את השיקויים?" אתה שואל בנימוס והוא עונה שכן ואז נכנס לתוך המחסן.
לאחר כמה דקות הוא יוצא מהמחסן ומראה לך קופסא שיש בה כול מיני מכלים בצבעים שונים.
"יש פה משקה אנרגיה, תרופת נגד רעל, תרופת נגד דרפה ותורפת נגד הקפאה." אומר לך המוכר בחיוך גדול.
(5) ;
(4) ;
(4) ;
(4)
בלייק ג'ונסון~
אתה מחזיר את ונאפ לפוכדור שלו ומעודד אותו תוך כדי, "שנמשיך?" אתה שואל שאלה רטורית את ברדלי ומתחיל ללכת באותו כיוון שוב.
ברדלי ואתה הולכים באותו כיוון ואז אתה רואה שלט שכתוב בו: 'כפר סנסט'
אתה נכנס לתוך העיר עם ברדלי ורואה בית קטן עם גג בצבע כחול שכתוב עליו PokeMart.
אתה ממשיך עוד ורואה עוד בית שיש לו גג בצבע אדום שכתוב עליו מרכז פוקימונים\Pokemon Cente.
כריסטיאן לו~
"אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי כדי לבלום את קסכדקט ואז תשתמש באדח מים!" אתה קורא בהתרגשות לאוצ'יאנוס, פוקימון הדולפין.
אוצ'יאנוס משתמש בעל קולי וכך עודף את קסכדקט אך הוא ממשיך בניב קרח עוצמתי שישר פוגע באוצ'יאנוס שמחזיר באקדח מים אשר נשאב בתוך גופו של קסכדקט.
"לא הבנת? אקדח מים בכלל לא משפיע על קסכדקט..." אומרת לך ורד בחיוך ואז מצביע על אוצ'יאנוס, "תגמור את הקרב בקרן על!" היא מוסיפה ואז הפוקימון שלה אוגר כוח לקרן על.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)