Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 29 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 431
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    בלייק ג'ונסון~
    "הגנה!" אתה קורא במהירות אך הכדור אש פוגע ישירות בונאפ הקטן, "תתאושש ואז תשתמש בכוח טבע!" אתה ממשיך ואז ונאפ קם על רגליו הקטנות.
    "ונאפ!" צועק ונאפ אך הוא לא משתמש בכוח טבע, פתאום יוצא מלא שורשים לעבר אחד החרקים שמצליפים בו ומעלפים אותו.
    "ונאפ שלך..." אומר בשקט ברדלי, "למד צמח משתולל, כול הכבוד..." מוסיף ברדלי בחיוך.
    ונאפ למד צמח משתולל, כול הכבוד!
    "יופי ונאפ" אני אומר לו בעדישות.
    "תתקוף עם זה שוב גם את השני" אני אומר לו שוב.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    "יופי ונאפ" אתה אומר לו בעדישות ואז הוא מתחיל לקפץ בשמחה.
    "תתקוף עם זה שוב גם את השני" אתה מוסיף וישר ונאפ משתמש בצמח משתולל שפוגע גם בציפור וגם בחרק וכך מעלף את שניהם במהירות.

דיויד אדלר~
    "אני יודע..." אומר לך ברדלי שוב באכזבה ואז אתם ממשיכים בדרכם למסע להיות אלופי הליגה ולהציל את סיימון.
    לאחר כמה דקות הליכה, אתם נתקלים בשני פוקימונים די מוזרים.
    ;

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    "אני יודע..." אומר לך ברדלי שוב באכזבה ואז אתם ממשיכים בדרכם למסע להיות אלופי הליגה ולהציל את סיימון.
    לאחר כמה דקות הליכה, אתם נתקלים בשני פוקימונים די מוזרים.
    ;
    "הממ..." אני בוחן אותם במבטי "מה אתה אומר, בדרלי? קרב הזוגות הראשון שלנו? קדימה" בלי לחכות לתשובה אני מוציא את הפוקדור של הפוקימון שלי וזורק אותו לאויר "צא בקלסינג" אני צועק.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

4. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "יופי ונאפ" אתה אומר לו בעדישות ואז הוא מתחיל לקפץ בשמחה.
    "תתקוף עם זה שוב גם את השני" אתה מוסיף וישר ונאפ משתמש בצמח משתולל שפוגע גם בציפור וגם בחרק וכך מעלף את שניהם במהירות.
    התכוונתי לחרק השני בלבד אבל לא נורא P:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "עכשיו זה הזמן" אני אומר די חלש ומכין פוקדור ביד.
    "אם אתה רוצה ברדלי, תתפוס את החרק האחר" אני אומר לו.
    אני זורק את הפוקדור על אחד החרקים המעולפים ומחכה לראות מה יקרה.
    חמוף

5. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "תחמוק ותתקוף אותו בשריטה!" אתה קורא ואז בקלסינג מתחמק מהאקדח המים, תוקף את אוצ'יאנוס בשריטה, פוגע בו ומעלף אותו.
    "ניצחת?! אני לא מאמין!" צועק ברדלי בכעס וישר מחזיר את אוצ'יאנוס לפוכדור שלו, "אתה בא? אני ממשיך..." אומר ברדלי קצת באכזבה מהקרב.
    "כן" אענה לו "לאן אתה ממשיך?"

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    אתה מתמתח וישר קם מהמיטה בשמחה, לוקח את הפוכדור של ונאפ מהאיכסון של הפוכדורים ושם אותו בכיס שלך.
    לאחר מכן אתה יורד למטה עם הציוד והכל, מוכן להמשיך המסע, ואז אתה מחזיר את המפתח לאחות ג'וי.
    תה יוצא מהמרכז ומתחיל להסתובב בעיר, מחפש עיסוק מיוחד בעיר ואז אתה רואה את הPokeMart שיש עליו שלט שכתוב בו:

][/COLOR]
    'וואו 50% מבצע?! שווה לראות מה אפשר לקנות שם...' אני חושב לעצמי בחיוך מתלהב, ונכנס לתוך החנות, בודק את המוצרים והמחירים שלהם.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    אתה נכנס לתוך המרכז ורואה אישה עם כובע לבן ולידה פוקימון עם ביצה על בטנה, "אני האחות ג'וי." היא אומרת, "באת לרפאות את הפוקימונים שלך?"
    "כן." אתה אומר בחיוך ואז אתה מגיש את הפוכדור שלך לעברה, "נרשמת כבר למנוי מרכזי הפוקימונים ולליגה? אם לא תמלאו את פרטים אלה:" ואז מגישה לך טופס מוזר:

;
    אני לוקח את דף הטופס וממלא אותו בפרטים שלי:
    קוד:
    שם: תומאס בלאק
    פוקימון התחלתי: אוצי'נוס
    תחרויות או קרבות: קרבות
    שותף כן\לא: כן
    לאחר מילוי הטופס, אני מגיש אותו בחזרה לאחות גו'י "בבקשה" אני אומר לה בחיוך "תגידי, מה דעתך שאני ואת נצא אח"כ לאיזה... קרב פוקימונים? אהה נכון חשבת שאני הולך לשאול אותך אם את רוצה לבוא לשתות?" אני אומר לה בצחוק.

8. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    'וואו 50% מבצע?! שווה לראות מה אפשר לקנות שם...' אתה חושב לעצמך בחיוך מתלהב, ונכנס לתוך החנות, בודק את המוצרים והמחירים שלהם.
    אתה רואה מלא פוכדורים על המדף ואז המוכר בא אליך ואומר לך: "כול הפוכדורים עכשיו עולים 50$ בגלל המבצע, ויש שיקויים, תרצה לראות אותם?"
    (3) ; (5) ; (4) ; (3) ; (10)

בלייק ג'ונסון~
    "עכשיו זה הזמן" אתה אומר די חלש בגלל שאתה לא רוצה שישמעו אותך ואז אתה מכין פוכדור ביד ימינך.
    "אם אתה רוצה ברדלי, תתפוס את החרק האחר" אתה אומר לו והוא מהנהן בשמחה.
    אתה זורק את הפוכדור על אחד החרקים המעולפים ומחכה לראות מה יקרה וגם כך עושה ברדלי.
    שני החרקים נהיים בצבע אדום ואז נכנסים לשני הפוכדורים הריקים ואז מסתובבים ואז לאחר כמה דקות שני הפוכדורים נעצרים.
    תפסת את החרק, פיירנט!

דיויד אדלר~
    "מה אתה אומר, ברדלי? קרב הזוגות הראשון שלנו? קדימה" אתה אומר ובלי לחכות לתשובה אתה מוציא את הפוכדור של הפוקימון שלך וזורק אותו לאוויר "צא בקלסינג" אתה צועק.
    בקלסינג יוצא מהפכודור שלו בשמחה ומסתכל ישר על שני המוגלים הקטנים, "אני מוכן גם." אומר ברדלי ואז הוא מוציא את הפוקימון שלו החוצה.
    פתאום שני המוגלים שמים לב לשני הפוקימונים וישר רצים לעברם בנגיחה שפוגעת בהם.

אייס דיאמונד~
    "אני ממשיך במסע שלי כאילו דה..." אומר לך ברדלי ואז הוא ממשיך ואתה אחריו.
    אתה מטייל בתוך דרך 1 עם ברדלי ולאחר כמה דקות אתה רואה שלושה פוקימונים דומים דמויי ציפורים על העץ.
    ; ;

תומאס בלאק~
    אתה ישר ממלאה את הטופס ולאחר כמה שניות אתה מגיש להאחות ג'וי, "נרשמת לליגה, כול הכבוד." אומרת האחות ג'וי בחיוך.
    לאחר כמה דקות הפוקימון שלה מחזיר לך את הפוכדורים בשמחה, "תראה חדר ללון בוא היום, פשוט כי מחר יש את ההנחה בPokeMart." אומרת האחות ג'וי בשמחה.

כריסטיאן לו~
    "אוקיי אוצ'יאנוס זה היה מעולה, עכשיו השתמש בגמישות גופך ושחה מסביבו ברגע שיתקרב, זה יסבך אותו וכך תתחמק! לאחר מכן תשתמש באקדח מים!" אתה קורא.
    אוצ'יאנוס משתמש בגמישות גופו וכך מתחמק בקלות מהמתקפה של הפלטיפוס ואז הוא שולח אקדח מים שפוגע בפלטיפוס אך לא קורא כלום.
    "קסכדקט יכול לשאוב מתקפות מים..." אומרת ורד בחיוך, "תתקוף עכשיו בניב קרח!" קוראת שוב ורד ואז הניב של קסכדקט נהפך לקרח ששוחה לעבר אוצ'יאנוס.

9. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "עכשיו זה הזמן" אתה אומר די חלש בגלל שאתה לא רוצה שישמעו אותך ואז אתה מכין פוכדור ביד ימינך.
    "אם אתה רוצה ברדלי, תתפוס את החרק האחר" אתה אומר לו והוא מהנהן בשמחה.
    אתה זורק את הפוכדור על אחד החרקים המעולפים ומחכה לראות מה יקרה וגם כך עושה ברדלי.
    שני החרקים נהיים בצבע אדום ואז נכנסים לשני הפוכדורים הריקים ואז מסתובבים ואז לאחר כמה דקות שני הפוכדורים נעצרים.
    תפסת את החרק, פיירנט!
    "יופי ונאפ" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור שלו.
    אני מרים את הפוקדור של החרק מהרצפה ושם בתיק.
    "שנמשיך?" אני שואל שאלה רטורית את ברדלי ומתחיל ללכת באותו כיוון שוב.
    חמוף

10. משתמש מנוסה
    QUOTE=Born This Way;1128384]]

כריסטיאן לו~
    "אוקיי אוצ'יאנוס זה היה מעולה, עכשיו השתמש בגמישות גופך ושחה מסביבו ברגע שיתקרב, זה יסבך אותו וכך תתחמק! לאחר מכן תשתמש באקדח מים!" אתה קורא.
    אוצ'יאנוס משתמש בגמישות גופו וכך מתחמק בקלות מהמתקפה של הפלטיפוס ואז הוא שולח אקדח מים שפוגע בפלטיפוס אך לא קורא כלום.
    "קסכדקט יכול לשאוב מתקפות מים..." אומרת ורד בחיוך, "תתקוף עכשיו בניב קרח!" קוראת שוב ורד ואז הניב של קסכדקט נהפך לקרח ששוחה לעבר אוצ'יאנוס.
    [/QUOTE]

"אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי כדי לבלום את קסכדקט ואז תשתמש באדח מים!" אני קורא בהתרגשות לאוצ'יאנוס.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    'וואו 50% מבצע?! שווה לראות מה אפשר לקנות שם...' אתה חושב לעצמך בחיוך מתלהב, ונכנס לתוך החנות, בודק את המוצרים והמחירים שלהם.
    אתה רואה מלא פוכדורים על המדף ואז המוכר בא אליך ואומר לך: "כול הפוכדורים עכשיו עולים 50$ בגלל המבצע, ויש שיקויים, תרצה לראות אותם?"
    (3) ; (5) ; (4) ; (3) ; (10)

]
    "אני אקח 3 פוקדורים רגילים, פוקדור אש אחד ופוקדור מים אחד." אני אומר בחיוך ומגיש לו את הכסף לתשלום הפוקדורים שציינתי.
    'עוד שיקויים יכולים לעזור לי...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, "אפשר לראות גם את השיקויים?" אני שואל בנימוס.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "אני אקח 3 פוכדורים רגילים, פוכדור אש אחד ופוכדור מים אחד." אתה אומר בחיוך.
    "זה יעלה 250$ להכול." אומר המוכר ואז אתה מגיש לו את הכסף לתשלום הפוכדורים שציינת.
    "אפשר לראות גם את השיקויים?" אתה שואל בנימוס והוא עונה שכן ואז נכנס לתוך המחסן.
    לאחר כמה דקות הוא יוצא מהמחסן ומראה לך קופסא שיש בה כול מיני מכלים בצבעים שונים.
    "יש פה משקה אנרגיה, תרופת נגד רעל, תרופת נגד דרפה ותורפת נגד הקפאה." אומר לך המוכר בחיוך גדול.
    (5) ; (4) ; (4) ; (4)

בלייק ג'ונסון~
    אתה מחזיר את ונאפ לפוכדור שלו ומעודד אותו תוך כדי, "שנמשיך?" אתה שואל שאלה רטורית את ברדלי ומתחיל ללכת באותו כיוון שוב.
    ברדלי ואתה הולכים באותו כיוון ואז אתה רואה שלט שכתוב בו: 'כפר סנסט'
    אתה נכנס לתוך העיר עם ברדלי ורואה בית קטן עם גג בצבע כחול שכתוב עליו PokeMart.
    אתה ממשיך עוד ורואה עוד בית שיש לו גג בצבע אדום שכתוב עליו מרכז פוקימונים\Pokemon Cente.

כריסטיאן לו~
    "אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי כדי לבלום את קסכדקט ואז תשתמש באדח מים!" אתה קורא בהתרגשות לאוצ'יאנוס, פוקימון הדולפין.
    אוצ'יאנוס משתמש בעל קולי וכך עודף את קסכדקט אך הוא ממשיך בניב קרח עוצמתי שישר פוגע באוצ'יאנוס שמחזיר באקדח מים אשר נשאב בתוך גופו של קסכדקט.
    "לא הבנת? אקדח מים בכלל לא משפיע על קסכדקט..." אומרת לך ורד בחיוך ואז מצביע על אוצ'יאנוס, "תגמור את הקרב בקרן על!" היא מוסיפה ואז הפוקימון שלה אוגר כוח לקרן על.

13. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מחזיר את ונאפ לפוכדור שלו ומעודד אותו תוך כדי, "שנמשיך?" אתה שואל שאלה רטורית את ברדלי ומתחיל ללכת באותו כיוון שוב.
    ברדלי ואתה הולכים באותו כיוון ואז אתה רואה שלט שכתוב בו: 'כפר סנסט'
    אתה נכנס לתוך העיר עם ברדלי ורואה בית קטן עם גג בצבע כחול שכתוב עליו PokeMart.
    אתה ממשיך עוד ורואה עוד בית שיש לו גג בצבע אדום שכתוב עליו מרכז פוקימונים\Pokemon Cente.
    "בוא איתי שנייה לחנות, ואז נלך לרפא את הפוקימונים" אני אומר לברדלי והולך לחנות.
    אני נכנס לחנות ושואל את המוכר/ת מה יש להם במחיר של עד 1200$.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "בוא איתי שנייה לחנות, ואז נלך לרפא את הפוקימונים" אתה אומר לברדלי והולך לחנות.
    אתה נכנס לתוך החנות עם ברדלי ואז אתה רואה מלא פוכדורים על המדף ואז המוכר בא אליך ואומר לך: "כול הפוכדורים עכשיו עולים 50$ בגלל המבצע, ויש שיקויים, תרצה לראות אותם?"
    (3) ; (4) ; (3) ; (3) ; (7)

15. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "בוא איתי שנייה לחנות, ואז נלך לרפא את הפוקימונים" אתה אומר לברדלי והולך לחנות.
    אתה נכנס לתוך החנות עם ברדלי ואז אתה רואה מלא פוכדורים על המדף ואז המוכר בא אליך ואומר לך: "כול הפוכדורים עכשיו עולים 50$ בגלל המבצע, ויש שיקויים, תרצה לראות אותם?"
    (3) ; (4) ; (3) ; (3) ; (7)
    "אין צורך, אני אקח גרייטבול אחד ושני שיקויים רגילים" אני אומר לו באדישות.
    אחרי שהוא מביא לי את הדברים אני יוצא והולך למרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונים שלי ושוב יוצא, מחפש מה לעשות.
    חמוף

עמוד 10 מתוך 29 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •