Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 29 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    "אוקיי..." אומר לך המוכר ואז הוא מביא לך גרייטבול אחד ושני שיקווים בצבע סגול.
    לאחר מכן אתה רואה שברדלי קנה כמה פוכדורי אש, מים ועשב וגם שני גרייטבול.
    אתה הולך לתוך המרכז ואז אתה נכנס לתוך המרכז ורואה אישה עם כובע לבן ולידה פוקימון עם ביצה על בטנה, "אני האחות ג'וי." היא אומרת, "באת לרפאות את הפוקימונים שלך?"
    "כן." אתה אומר בחיוך ואז אתה מגיש את הפוכדור שלך לעברה, "נרשמתם כבר למנוי מרכזי הפוקימונים ולליגה? אם לא תמלאו את פרטים אלה:" ואז מגישה לך טופס מוזר:
    שם:
    פוקימון התחלתי:
    תחרויות או קרבות:
    שותף כן\לא:
    ;

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    בלייק ג'ונסון~
    "אוקיי..." אומר לך המוכר ואז הוא מביא לך גרייטבול אחד ושני שיקווים בצבע סגול.
    לאחר מכן אתה רואה שברדלי קנה כמה פוכדורי אש, מים ועשב וגם שני גרייטבול.
    אתה הולך לתוך המרכז ואז אתה נכנס לתוך המרכז ורואה אישה עם כובע לבן ולידה פוקימון עם ביצה על בטנה, "אני האחות ג'וי." היא אומרת, "באת לרפאות את הפוקימונים שלך?"
    "כן." אתה אומר בחיוך ואז אתה מגיש את הפוכדור שלך לעברה, "נרשמתם כבר למנוי מרכזי הפוקימונים ולליגה? אם לא תמלאו את פרטים אלה:" ואז מגישה לך טופס מוזר:

;
    שם: בלייק ג'ונסון
    פוקימון התחלתי: ונאפ
    תחרויות או קרבות: קרבות.
    שותף כן\לא: כן, ברדלי
    אני ממלא את הטופס ומגיש לה אותו.
    אחרי שהיא מסיימת עם הפוקימונים שלי אני יוצא ומחפש מה לעשות.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    אתה צריך לבדוק פוקימונים בעזרת הפוקג'יר אוקיי?
    כי זה דור שאתה לא מכיר...

~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממלא את הטופס ומגיש לה אותו בשמחה והיא לוקחת אותו, "נרשמת בהצלחה לליגה" היא אומרת לך בחיוך.
    "צ'נסי!" אומר הפוקימון של האחות ג'וי ואז הוא מגיש לך את הפוכדורים שלך ואתה יוצא מהמרכז עם ברדלי.
    אתה רואה ים ענקי עם מלא מאמנים שיש להם פוקימוני מים וגם את הדרך המובילה לעיר עם המכון הראשון.

4. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה צריך לבדוק פוקימונים בעזרת הפוקג'יר אוקיי?
    כי זה דור שאתה לא מכיר...

~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממלא את הטופס ומגיש לה אותו בשמחה והיא לוקחת אותו, "נרשמת בהצלחה לליגה" היא אומרת לך בחיוך.
    "צ'נסי!" אומר הפוקימון של האחות ג'וי ואז הוא מגיש לך את הפוכדורים שלך ואתה יוצא מהמרכז עם ברדלי.
    אתה רואה ים ענקי עם מלא מאמנים שיש להם פוקימוני מים וגם את הדרך המובילה לעיר עם המכון הראשון.
    "בא לך קרב עם מישהו?" אני שואל ברדלי והולך לכיוון אחד המאמנים.
    "היי, קוראים לי בלייק, אתה רוצה אולי קרב אימון?" אני שואל את המאמן שניגשתי אליו.
    חמוף

5. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "אני ממשיך במסע שלי כאילו דה..." אומר לך ברדלי ואז הוא ממשיך ואתה אחריו.
    אתה מטייל בתוך דרך 1 עם ברדלי ולאחר כמה דקות אתה רואה שלושה פוקימונים דומים דמויי ציפורים על העץ.
    ; ;
    "לאן?" אשאל אותו ואתעלם מהציפורים

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "אני אקח 3 פוכדורים רגילים, פוכדור אש אחד ופוכדור מים אחד." אתה אומר בחיוך.
    "זה יעלה 250$ להכול." אומר המוכר ואז אתה מגיש לו את הכסף לתשלום הפוכדורים שציינת.
    "אפשר לראות גם את השיקויים?" אתה שואל בנימוס והוא עונה שכן ואז נכנס לתוך המחסן.
    לאחר כמה דקות הוא יוצא מהמחסן ומראה לך קופסא שיש בה כול מיני מכלים בצבעים שונים.
    "יש פה משקה אנרגיה, תרופת נגד רעל, תרופת נגד דרפה ותורפת נגד הקפאה." אומר לך המוכר בחיוך גדול.
    (5) ; (4) ; (4) ; (4)

]
    'מה כדאי לי לקחת...' אני מתלבט בראשי אך מחליט במהרה, "אני אקח 2 משקאות אנרגיה, ותרופה אחת נגל רעל." אני עונה בחיוך קטן ומנומס, ואגיש לו את הכסף.
    לאחר שמביא לי את הציוד, אני מודה למוכר, ואני יוצא מהחנות, ממשיך במסעי לכיוון הדרך הבאה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    [COLOR="Green"][B][U]
    כריסטיאן לו~
    "אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי כדי לבלום את קסכדקט ואז תשתמש באדח מים!" אתה קורא בהתרגשות לאוצ'יאנוס, פוקימון הדולפין.
    אוצ'יאנוס משתמש בעל קולי וכך עודף את קסכדקט אך הוא ממשיך בניב קרח עוצמתי שישר פוגע באוצ'יאנוס שמחזיר באקדח מים אשר נשאב בתוך גופו של קסכדקט.
    "לא הבנת? אקדח מים בכלל לא משפיע על קסכדקט..." אומרת לך ורד בחיוך ואז מצביע על אוצ'יאנוס, "תגמור את הקרב בקרן על!" היא מוסיפה ואז הפוקימון שלה אוגר כוח לקרן על.
    "ואת באמת חושבת שאת יכולה לנצח אותי?" אומר בחיוך מסתורי "אוצ'יאנוס תשתמש עכשיו בעל קולי על קסכדקט ואז במהירת שלח אקדח מים לאדמה שיצור אגם קטן ותתחבא בפנים" אלחש לאוצי'אנוס
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה ישר ממלאה את הטופס ולאחר כמה שניות אתה מגיש להאחות ג'וי, "נרשמת לליגה, כול הכבוד." אומרת האחות ג'וי בחיוך.
    לאחר כמה דקות הפוקימון שלה מחזיר לך את הפוכדורים בשמחה, "תראה חדר ללון בוא היום, פשוט כי מחר יש את ההנחה בPokeMart." אומרת האחות ג'וי בשמחה..
    "מבצע, מה?" אני אומר לה 'זה יכול להיות שימושי' אני חושב לעצמי "אני אשכור חדר ללילה" אני אומר לה בחיוך. אני מחכה שהיא תיתן לי את המפתח לחדר, ואז אסתכל על השעון ואם הוא יחסית מוקדם, אצא להסתובב בעיר קצת, לחפש עם בדרלי פוקימונים.

9. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "אני אקח 2 משקאות אנרגיה, ותרופה אחת נגל רעל." אתה עונה בחיוך קטן ומנומס, ומגיש לו את הכסף.
    "זה לא 150$... זה 200$..." הוא אומר ואז אתה מגיש לו עוד 50$ בשמחה ואז הוא נותן לך את החפצים.
    אתה מודה למוכר, ואז אתה יוצא מהחנות, ממשיך במסעך לכיוון הדרך הבאה.
    אתה נכנס לתוך דרך 2 ואז פוגש פוקימון דמוי שועל שיש לו זנב בצורת עלה.

בלייק ג'ונסון~
    "בא לך קרב עם מישהו?" אתה שואל את ברדלי והוא מסכים ואז אתה הולך לכיוון אחד המאמנים.
    "היי, קוראים לי בלייק, אתה רוצה אולי קרב אימון?" אתה שואל את המאמן שניגשת אליו אך הוא לא עונה לך והולך.
    לאחר מכן אתה רוצה ילדה צעירה שנגישת אליך ומבקשת מימך קרב זוגות.

אייס דיאמונד~
    "לאן?" אתה שואל את ברדלי ואז מתעלם מהציפורים שנהפכים לכוסעים מי זה שהתעלמת מי הם.
    "קדימה." אומר ברדלי ואז אתם ממשיכים בדרכם ואז פוגשים שני פוקימונים בצורות שועל עם עלה בזנבו.

תומאס בלאק~
    "אני אשכור חדר ללילה" אתה עונה בחיוך ובנימוס ואז הפוקימון שלה מביא לך מפתח קטן.
    אתה עולה ביחד עם ברדלי לחדר ולאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע לחדר, פותח אותו ומגלה שיש שני מיטות, LCD חדר אמבטיה ענקי וגם מקרר קטן.
    אתה רואה גם שיש מקום איכסון של פוכדורים וגם כרזה של הPokeMart ואז אתה מגלה שהשעה היא 8:30 וכבר ברדלי נכנס למקלחת.

כריסטיאן לו~
    "אוצ'יאנוס תשתמש עכשיו בעל קולי על קסכדקט ואז במהירת שלח אקדח מים לאדמה שיצור אגם קטן ותתחבא בפנים" אתה לוחש לאוצי'אנוס.
    אתה רואה שאוצ'יאנוס שולח על קולי ופוגע בקסכדקט שמתבלבל ובטעות יורה על האדמה וכך נוצר פיצוץ שמעלף אותו ישר.
    "ניצחת." אומרת לך ורד ואז היא מחזירה את הפוקימון שלה לפכודור שלו ויוצאת ישר מהמים החמים, אוצ'יאנוס נראה מרוצה.

10. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "בא לך קרב עם מישהו?" אתה שואל את ברדלי והוא מסכים ואז אתה הולך לכיוון אחד המאמנים.
    "היי, קוראים לי בלייק, אתה רוצה אולי קרב אימון?" אתה שואל את המאמן שניגשת אליו אך הוא לא עונה לך והולך.
    לאחר מכן אתה רוצה ילדה צעירה שנגישת אליך ומבקשת מימך קרב זוגות.
    "אין בעיה, בוא ברדלי" אמי אומר לה ולו.
    "שנתחיל?" אני שואל שאלה רטורית ומוציא את ונאפ מהפוקדור.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "הכוונה אתה עם שני פוקימונים ואני עם שני פוקימונים..." היא אומרת בקול מפגר כדי שתבין שאתה יצאת מפגר
    "אני אוציא את שלי ואתה תוציא את שלך..." היא אומרת ואז מוציאה שני פוכדורים שיוצאים מהם פוקימון דמוי דולפין פוקימון דמוי שועל.
    ;

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "אני אקח 2 משקאות אנרגיה, ותרופה אחת נגל רעל." אתה עונה בחיוך קטן ומנומס, ומגיש לו את הכסף.
    "זה לא 150$... זה 200$..." הוא אומר ואז אתה מגיש לו עוד 50$ בשמחה ואז הוא נותן לך את החפצים.
    אתה מודה למוכר, ואז אתה יוצא מהחנות, ממשיך במסעך לכיוון הדרך הבאה.
    אתה נכנס לתוך דרך 2 ואז פוגש פוקימון דמוי שועל שיש לו זנב בצורת עלה.

]
    'אממ... הוא לא נראה כזה חזק, והוא גם נראה פוקימון עלה, כך שאין לי הרבה מה לעשות איתו....' אני חושב לעצמי בהתלבטות ותוהה לגבי הפוקימון הזה, 'אני אוותר עליו...' אני חושב לעצמי, וממשיך בהליכה, מחפש אחרי עוד פוקימונים, אולי מסוג שונה משל ואנפ כדי שיהיה לי גיוון בצוות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "הכוונה אתה עם שני פוקימונים ואני עם שני פוקימונים..." היא אומרת בקול מפגר כדי שתבין שאתה יצאת מפגר
    "אני אוציא את שלי ואתה תוציא את שלך..." היא אומרת ואז מוציאה שני פוכדורים שיוצאים מהם פוקימון דמוי דולפין פוקימון דמוי שועל.
    ;
    תגיד קרב כפול פעם הבאה XD
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אוקיי, צא גם אתה פייראנט" אני אומר ומוציא אותו.
    'צריך לדעת מה הוא מסוגל' אני חושב ובודק אותו בפוק'גיר.
    "קדימה, נתחיל!" אני קורא אחר כך.
    "פייראנט תשתמש באש על פוקימון העשב, ונאפ צמח משתולל על הדולפין" אני אומר להם.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה מתעלם מהפוקימון השעול שישר מתאכזב ואז אתה ממשיך בדרכך.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה פוקימון דמוי חרק בצבע סגול תלוי על העץ שמחפש ברים לאכילה.

בלייק ג'ונסון~
    אתה מוציא את ונאפ ואת פיירנט החוצה ובודק את המתקפות של פיירנט בעזרת הפוקג'יר,
    "פיירנט הזה יודע: גחלת, כדור אש, נשיכת חרק, התקשחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר שישר נכבה.
    "קדימה, נתחיל!" אני קורא אחר כך והיא ישר רומזת לך שהיא תתחיל.
    "אוצ'יאנוס ולופין תשתמשו בדחיפה עם המתקפה היחודית לכם!" היא קוראת ואז אוצי'אנוס שלה תוקף בדחיפה עם אקדח מים והלופין שלה משתמש בדחיפה על עלי תער.

15. אבל הופיר יותר
    דארן ווסט~
    אתה מתעלם מהפוקימון השעול שישר מתאכזב ואז אתה ממשיך בדרכך.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה פוקימון דמוי חרק בצבע סגול תלוי על העץ שמחפש ברים לאכילה.

בלייק ג'ונסון~
    אתה מוציא את ונאפ ואת פיירנט החוצה ובודק את המתקפות של פיירנט בעזרת הפוקג'יר,
    "פיירנט הזה יודע: גחלת, כדור אש, נשיכת חרק, התקשחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר שישר נכבה.
    "קדימה, נתחיל!" אני קורא אחר כך והיא ישר רומזת לך שהיא תתחיל.
    "אוצ'יאנוס ולופין תשתמשו בדחיפה עם המתקפה היחודית לכם!" היא קוראת ואז אוצי'אנוס שלה תוקף בדחיפה עם אקדח מים והלופין שלה משתמש בדחיפה על עלי תער.
    "פיירנט, שרוף את העלים והשועל עם כדור אש" אני אומר לו בלי חשש.
    "ונאפ תתחמק מאקח המים והדחיפה של הדולפין, תפוס אותו באוויר עם צמח משתולל וזרוק אותו בחוזקה על החול" אני אומר בקור רוח.
    חמוף

עמוד 11 מתוך 29 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •