Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 29 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דיויד אדלר~
    "תוכיחו שאתם לא..." היא אומרת ואז עוזבת אותכם ופתאום העץ הקרוב אליכם זז מהמקום ונופל על הברכיים שלכם כדי שלא תזוזו.
    "אל תדאגו, אני יכולה גם לרפאות פצעים..." היא אומרת ומגחכת, ואז היא מוציאה פוכדור לאות שלא כדאי שיתעסקו איתה.

אייס דיאמונד~
    "זה הזמן לתפוס אותו!" אתה צועק ואז אתה שולף פוכדור ריק וזורק עליו פוקדור "מעולה בלקסינג, קרב טוב" אתה אומר לבקלסינג בעידוד.
    הפוכדור פוגע בלופין הקטן וישר מכניס אותו לתוכו, ואז הוא מתנדנד כמה פעמים על האדמה עם הדשא הירוק והרטוב.
    בהפתעה, אתה שם לב שהפוכדור נעצר ויוצא ממנו כוכבים קטנים.
    זה אומר שתפסת את לופין!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    אייס דיאמונד~
    "זה הזמן לתפוס אותו!" אתה צועק ואז אתה שולף פוכדור ריק וזורק עליו פוקדור "מעולה בלקסינג, קרב טוב" אתה אומר לבקלסינג בעידוד.
    הפוכדור פוגע בלופין הקטן וישר מכניס אותו לתוכו, ואז הוא מתנדנד כמה פעמים על האדמה עם הדשא הירוק והרטוב.
    בהפתעה, אתה שם לב שהפוכדור נעצר ויוצא ממנו כוכבים קטנים.
    זה אומר שתפסת את לופין!
    "מעולה" אשמח לעצמי "יש לי לופין עכשיו"
    אסתכל סביב אם יש מאמן שאוכל להלחם מולו

3. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    "תוכיחו שאתם לא..." היא אומרת ואז עוזבת אותכם ופתאום העץ הקרוב אליכם זז מהמקום ונופל על הברכיים שלכם כדי שלא תזוזו.
    "אל תדאגו, אני יכולה גם לרפאות פצעים..." היא אומרת ומגחכת, ואז היא מוציאה פוכדור לאות שלא כדאי שיתעסקו איתה.
    יש סיכוי שאתה מעלה רק מישראפ תמונות?
    ~~~
    אני פונה אל ברדלי "אתה יודע מה לעשות במצבים האלה" אני לוחש אליו "איך נוכיח שאנחנו לא מצוות בוויז אם אנחנו בכלל לא יודעים מי אלה" אני רוטן. אני נוגע ברגליים שלי ובודק שהן לא נפגעו יותר מדי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "פיירנט, עזוב את השועל שנייה, תבלבל את הדולפין עם גחלת כדי שונאפ ימשיך" אתה אומר לו בשקט והוא שולח גחלת שמפריע קצת לדולפין וכך הוא מתבלבל.
    "מהר ונאפ, תשתחרר מזה ותשתמש בכוח טבע על כדור האנרגיה של השועל" אתה אומר לו ואז הוא משתחרר מהבילבול, תוקף בכוח טבע וישר הוא שולח מלא כוכבים שמפוצצים את הכדור האנרגיה.
    "שיט!" קוראת הילדה בתוקפנות, "לופין ואוצ'יאנוס תשתמשו בכדור אנרגית מים!" היא מוסיפה ואז הלופין שלה אוגר אנרגיה לכדור אנרגיה.
    פתאום אוצ'יאנוס גם אוגר כוח לאקדח מים ואז לופין משחרר את המתקפה וגם אוצי'אנוס וכך המתקפה הופכת לכדור אנרגית מים שפוגעת בשני הפוקימונים שלך קשות.
    "קומו" אני אומר להם ומתרגז קצת על היריבה.
    "פייראנט, גמור את השועל עם גחלת וכדור אש" אני אומר לו.
    "ונאפ גמור את הדולפין עם צמח משתולל וכוח טבע" אני אומר לו.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה מדליק את הטלוויזיה ומחפש אחר משהו מעניין עד שהוא יגמור את המקלחת שלו אך אתה לא מוציא והוא יוצא מהקלחת.
    לאחר מכן אתה נכנס אחריו למקלחת, מתפשט ונכנס להתקלח בשלווה ואז אתה שומע רעשים במחוץ.
    אתה יוצא לאחר כמה דקות ורואה אישה מוזרה עם פוקימון מוזר לידה וברדלי בדיוק מוציא את בקלסינג שלו, "מי את?!" הוא קורא בכעס והיא לא משיבה לו.
    "תביא את הפוקימונים שלך, עכשיו!" היא קוראת אך הוא לא מסכים, והיא ישר מתעצבנת, פוקדת על הפוקימון שלה לתקוף וזה מה שהוא עושה, תוקף את בקלסינג במתקפת כנף וישר מעלף אותו.
    ;
    "היי!" אני קורא במחאה "מהר אוצ'ינוס, אקדח מים!" אני צועק ומשחרר אותו החוצה מהפוכדור שלו.

6. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "פייראנט, גמור את השועל עם גחלת וכדור אש וונאפ גמור את הדולפין עם צמח משתולל וכוח טבע" אתה אומר להם.
    פייראנט משתמש בכדור אש ואז בגחלת שמעיצה את המהירות של הכדור האש ואזזה פוגע בשועל וגומר אותו לגמרי.
    לאחר מכן ונאפ משתמש בצמח משתולל עם כוח טבע שלזה גורם מלא כוכבים ואז הצמחים מעיפים אותם בחוזקה ומעליפ את הפוקימון הדולפין.
    "היה קרב טוב..." היא אומרת לך ואז מחזירה את הפוקימונים שלה ובורחת משם בבכי בגלל ההפסד.

דיויד אדלר~
    למה? מה הבעיה?
    ~~~~~~~~~~~~
    "איך נוכיח שאנחנו לא מצוות בוויז אם אנחנו בכלל לא יודעים מי אלה" אתה רוטן ואז אתה נוגע ברגליים שלך ובודק שהן לא נפגעו יותר מדי ואתה מגלה שהם נפגעו ממש.
    "איך להוכיח, אני אראה לכם." האישה אומרת ואז מרימה אותך ואת ברדלי, הופכת אותם ונופלים רק הפוכדורים שלכם, "טובים אתם לא מצוות בוייז..." היא אומרת, מורידה אותכם ואז מרפאת אותם עם הכוח שלכם.
    "סליחה שהתרעדתי אותכם, קחו פיצוי!" היא אומרת ואז נעלמת ומשאירה לכול אחד מכם 500$.

אייס דיאמונד~
    "מעולה" אתה אומר ואז אתה מתחיל לשמוח לעצמך "יש לי לופין עכשיו" אתה מוסיף.
    אתה מסתכל סביב אם יש מאמן שתוכל להילחם מולו ואז אתה פוגש אישה מכוערת אשר יושבת על סלע ושורקת.
    אתה ניגש לידה והיא תופסת את החולצה שלך, ומסתכלת אליך בכעס, "אתה בצוות בוייז? או לא?" היא אומרת בכעס ואז פתאום היא מושכת את ברדלי אליה והיא שואלת אותו גם.

תומאס בלאק~
    "היי!" אתה קורא במחאה "מהר אוצ'יאנוס, אקדח מים!" אתה צועק ומשחרר אותו החוצה מהפוכדור שלו.
    אוצ'יאנוס יוצא החוצה ושולח אקדח מים אך הפוקימון של האישה עף לעבר המים, ועוצר אותם בעזרת הכוח על-חושי שלו.
    "עכשיו תחזיר את זה." היא אומרת ואז הפוקימון שלה מחזיר את המתקפה לעבר אוצ'יאנוס, פוגע בו ובך בקלות.
    "תפוס אותם ביחד!" היא מוסיפה ואז אתה, ברדלי בקלסינג ואוצ'יאנוס פתאום נצמדים והיא מתקרבת אליכם, "אתה בצוות בוייז? או לא?" היא אומרת בכעס.

7. היכל התהילה
    בלייק ג'ונסון~
    "פייראנט, גמור את השועל עם גחלת וכדור אש וונאפ גמור את הדולפין עם צמח משתולל וכוח טבע" אתה אומר להם.
    פייראנט משתמש בכדור אש ואז בגחלת שמעיצה את המהירות של הכדור האש ואזזה פוגע בשועל וגומר אותו לגמרי.
    לאחר מכן ונאפ משתמש בצמח משתולל עם כוח טבע שלזה גורם מלא כוכבים ואז הצמחים מעיפים אותם בחוזקה ומעליפ את הפוקימון הדולפין.
    "היה קרב טוב..." היא אומרת לך ואז מחזירה את הפוקימונים שלה ובורחת משם בבכי בגלל ההפסד.

דיויד אדלר~
    למה? מה הבעיה?
    ~~~~~~~~~~~~
    "איך נוכיח שאנחנו לא מצוות בוויז אם אנחנו בכלל לא יודעים מי אלה" אתה רוטן ואז אתה נוגע ברגליים שלך ובודק שהן לא נפגעו יותר מדי ואתה מגלה שהם נפגעו ממש.
    "איך להוכיח, אני אראה לכם." האישה אומרת ואז מרימה אותך ואת ברדלי, הופכת אותם ונופלים רק הפוכדורים שלכם, "טובים אתם לא מצוות בוייז..." היא אומרת, מורידה אותכם ואז מרפאת אותם עם הכוח שלכם.
    "סליחה שהתרעדתי אותכם, קחו פיצוי!" היא אומרת ואז נעלמת ומשאירה לכול אחד מכם 500$.

אייס דיאמונד~
    "מעולה" אתה אומר ואז אתה מתחיל לשמוח לעצמך "יש לי לופין עכשיו" אתה מוסיף.
    אתה מסתכל סביב אם יש מאמן שתוכל להילחם מולו ואז אתה פוגש אישה מכוערת אשר יושבת על סלע ושורקת.
    אתה ניגש לידה והיא תופסת את החולצה שלך, ומסתכלת אליך בכעס, "אתה בצוות בוייז? או לא?" היא אומרת בכעס ואז פתאום היא מושכת את ברדלי אליה והיא שואלת אותו גם.

תומאס בלאק~
    "היי!" אתה קורא במחאה "מהר אוצ'יאנוס, אקדח מים!" אתה צועק ומשחרר אותו החוצה מהפוכדור שלו.
    אוצ'יאנוס יוצא החוצה ושולח אקדח מים אך הפוקימון של האישה עף לעבר המים, ועוצר אותם בעזרת הכוח על-חושי שלו.
    "עכשיו תחזיר את זה." היא אומרת ואז הפוקימון שלה מחזיר את המתקפה לעבר אוצ'יאנוס, פוגע בו ובך בקלות.
    "תפוס אותם ביחד!" היא מוסיפה ואז אתה, ברדלי בקלסינג ואוצ'יאנוס פתאום נצמדים והיא מתקרבת אליכם, "אתה בצוות בוייז? או לא?" היא אומרת בכעס.
    ''אמממ כן'' אשקר ''אני בצוות הזה'' אקרוץ לברדלי כדי שישקר כמוני

8. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "על מה את מדברת?" אני שואלת אותה, "לא מבין" על מה היא מדברת "שחררי אותנו!" אני צועק לעברה בכעס.

~~~~~~~~~~~~~~~
    לא עדכנת לי את הפוקימון ציפור שתפסתי

9. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "תחזרו לפוקדורים" אני אומר להם ומחזיר אותם.
    'איזו בכיינית' אני חושב והולך משם חזרה לעיר.
    אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי ואז יוצא ושואל את ברדלי: "מה עכשיו נעשה? הקרב היה קל..".
    חמוף

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    למה? מה הבעיה?
    ~~~~~~~~~~~~
    הבעייה שסיפרתי לך עליה פעם...
    ~~~~
    "זה פיצוי?" אני נאנח ומשפשף את רגלי "אני חושב שהיינו צריכים להחזיר לה מכות, לאשה המוזרה הזאת". אני מסתכל סביב ואז פונה אל ברדלי במבט של 'וואלה, קלטתי משהו' ואומר לו "באמת, איך יש לה כוחות כסם? הרי אין דברים כאלה באמת, נכון?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

11. משתמש מנוסה
    [COLOR="Green"][B][U]

כריסטיאן לו~
    "אוצ'יאנוס תשתמש עכשיו בעל קולי על קסכדקט ואז במהירת שלח אקדח מים לאדמה שיצור אגם קטן ותתחבא בפנים" אתה לוחש לאוצי'אנוס.
    אתה רואה שאוצ'יאנוס שולח על קולי ופוגע בקסכדקט שמתבלבל ובטעות יורה על האדמה וכך נוצר פיצוץ שמעלף אותו ישר.
    "ניצחת." אומרת לך ורד ואז היא מחזירה את הפוקימון שלה לפכודור שלו ויוצאת ישר מהמים החמים, אוצ'יאנוס נראה מרוצה.
    "כל הכבוד אוצי'אנוס! קדימה בוא נמשיך בדרכנו" אומר לו והתחיל להתקדם.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    למי שלא ראה, עודכנו הפרסים.

דארן ווסט~
    "תתחמק ואנפ!" אתנ צועק במהירות ובחשש ואז אתה מצביע לעבר ספידרים המתקרב, "לאחר מכן, תשתמש בצמיחה, ואז תקוף אותו בלהישאר בכל הכוח!"
    ונאפ מנסה להתחמק אך נפגע מהמתקפה של ספידרים ואז ישר הוא משתמש בצמיחה שמגדילה לו את המהירות ואת התתקפה.
    "עכשיו להישאר!" אתה קורא והוא פתאום עומד על שלו, מוציא קולות ואז יוצא לעבר ספידרים, פוגע בו בעזרת המתקפה וישר מעלף אותו.

]
    "כל הכבוד ואנפ!" אני קורא באושר ובעידוד ושולף פוקדור ריק, 'אוקיי, הפוקימון הזה נראה דווקא לא רע, אז קדימה...' אני חושב לעצמי וזורק את הפוקדור הריק על ספידרים על מנת לתפוס אותו.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "כל הכבוד ואנפ!" אתה קורא באושר ובעידוד ושולף פוכדור ריק,
    'אוקיי, הפוקימון הזה נראה דווקא לא רע, אז קדימה...' אתה חושב לעצמך וזורק את הפוכדור הריק על ספידרים על מנת לתפוס אותו.
    הפוכדור פוגע בספידרים והוא נכנס לתוכו ואז הפוכדור נופל, ומתנדנד כמה פעמים.
    פתאום אתה רואה שיוצאים כמה כוכבים מהפוכדור שישר נעצר גם, אתה מגלה
    שתפסת את ספידרים!

בלייק ג'ונסון~
    "תחזרו לפוכדורים" אתה אומר לפוקימונים שלך ואז אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.
    לאחר מכן אתה רואה שברדלי גם נלחם וניצח ואז אתה הולך עם ברדלי לרפא את הפוקימונים שלך.
    אתה נכנס לתוך המרכז ומרפא את הפוקימונים וגם ברדלי ואז אתה יוצא החוצה ושואל את ברדלי מה תעשו עכשיו.
    "רוצה קרב?" שואל ברדלי בהפתעה.

דיויד אדלר~
    "זה פיצוי?" אתה נאנח ומשפשף את רגלך. "כנראה" אומר לך ברדלי בחיוך וגם בגיחוך.
    "באמת, איך יש לה כוחות קסם? הרי אין דברים כאלה באמת, נכון?" אתה שואל את ברדלי ואז הוא נאנח.
    "אני חושב שיש לה, בצוות אוריון לומדים כוחות על והיא בטח משם..." ברדלי אומר בחיוך "אתה רוצה להמשיך?" מוסיף ברדלי.

אייס דיאמונד~
    תעתיק רק את התגובה שלי אליך בבקשה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ''אמממ כן'' אתה אומר כשקר ''אני בצוות הזה'' אתה מוסיף ואז אתה קורץ לברדלי כדי שישקר כמוך.
    "אוקיי." היא אומרת האישה ואז היא חונקת אותך ואת ברדלי בקשיחות, אתה בקושי מצליח לנשום ואז היא מעיפה אותך עם ברדלי לתוך העץ.
    "אתם הולכים למות!" היא צועקת האישה ופתאום אישה מצד האחר רצה לעברה, תופסת אותה ומפילה אותה.
    אתה ש/ם לב שברדלי מעולף ויורד לו דם מהאף, ואז האישה שפגעה באישה שתפסה אותך נעלמה עם האישה המכוערת.

תומאס בלאק~
    תבדוק את המתקפות שלו ואז אעדכן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "על מה את מדברת?" אתה שואל אותה, "שחררי אותנו!" אתה צועק לעברה בכעס.
    "לא מאמינה." היא אומרת ואז הפוקימון שלה הופך אותכם אבל כלום לא נופל, "טוב אתם לא מצוות בוייז..." היא אומרת ואז נעלמת עם הפוקימון שלה.

כריסטיאן לו~
    "כל הכבוד אוצי'אנוס! קדימה בוא נמשיך בדרכנו" אתה אומר לו ומתחיל להתקדם איתו.
    אתה יוצא מהכפר הקטנה ואז רואה פוקימון דמוי קוף קופץ לו בין העצים ועוד שני קופים הדומים לו קופצים אחריו.
    פתאום אחד מהקופים נופל על האדמה ואז הוא שולח מכת ברק שממוטת עץ שכמעט נופל אליך.

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="Green"][B][U]

כריסטיאן לו~
    "כל הכבוד אוצי'אנוס! קדימה בוא נמשיך בדרכנו" אתה אומר לו ומתחיל להתקדם איתו.
    אתה יוצא מהכפר הקטנה ואז רואה פוקימון דמוי קוף קופץ לו בין העצים ועוד שני קופים הדומים לו קופצים אחריו.
    פתאום אחד מהקופים נופל על האדמה ואז הוא שולח מכת ברק שממוטת עץ שכמעט נופל אליך.
    'זה פוקימון חשמל ואוצ'יאנוס מים, מתקפות מים לא יעזרו לי נגדו!' אומר לעצמי ואז אצעק לאוצי'אנוס "אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי ואז דחיפה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    כריסטיאן לו~
    בגלל שזה דור חדש ואתה לא מכיר אותו, תבדוק את הפוקימונים החדשים בפוקג'יר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי ואז דחיפה!" אתה צועק לאוצ'יאנוס בקשיחות.
    אוצ'יאנוס ישר משתמש בעל-קולי על הפוקימון החשמלי, פוגע בו ואז ישר "שוחה" לעברו בדחיפה שפוגעת בו ישירות.
    "אמפורה!" תוקף הקוף ואז הוא רץ לעבר אוצ'יאנוס במתקפה מהירה עוצמתית.

עמוד 13 מתוך 29 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •