Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 29 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 431
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    בלייק ג'ונסון~
    "תחזרו לפוכדורים" אתה אומר לפוקימונים שלך ואז אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.
    לאחר מכן אתה רואה שברדלי גם נלחם וניצח ואז אתה הולך עם ברדלי לרפא את הפוקימונים שלך.
    אתה נכנס לתוך המרכז ומרפא את הפוקימונים וגם ברדלי ואז אתה יוצא החוצה ושואל את ברדלי מה תעשו עכשיו.
    "רוצה קרב?" שואל ברדלי בהפתעה.
    "אתה יודע שאני אקרע לך את הצורה כמו קודם, אבל בעיה" אני אומר לו בשחצנות.
    "צאו, פייראנט וונאפ" אני אומר ומוציא אותם.
    "ונאפ חכה לרגע שהפוקימון שלו יתקוף ואז קפוץ, תפוס אותו עם צמח משתולל ותעיף על האדמה" אני אומר לו.
    "פייראנט, כל מה שבדרך שלך תשרוף ותשמיד עם כדור אש משולב עם גחלת" אני אומר לו.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    כריסטיאן לו~
    בגלל שזה דור חדש ואתה לא מכיר אותו, תבדוק את הפוקימונים החדשים בפוקג'יר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוצ'יאנוס תשתמש בעל קולי ואז דחיפה!" אתה צועק לאוצ'יאנוס בקשיחות.
    אוצ'יאנוס ישר משתמש בעל-קולי על הפוקימון החשמלי, פוגע בו ואז ישר "שוחה" לעברו בדחיפה שפוגעת בו ישירות.
    "אמפורה!" תוקף הקוף ואז הוא רץ לעבר אוצ'יאנוס במתקפה מהירה עוצמתית.
    "אוצי'אנוס תבלום אותו בעל קולי ואז תחזיר לו בדחיפה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מוציא את פיירנט ואת ונאפ החוצה וברדלי מוציא את פיירנט שלו ואת בקלסינג שלו החוצה.
    "ונאפ חכה לרגע שהפוקימון שלו יתקוף ואז קפוץ, תפוס אותו עם צמח משתולל ותעיף על האדמה ואתה פיירנט, כל מה שבדרך שלך תשרוף ותשמיד עם כדור אש משולב עם גחלת" אתה אומר להם.
    "בקלסינג תשלח גחלת ואתה פיירנט תשלח כדור אש!" קורא ברדלי ואז בקלסינג שלו תוקך בגחלת שממנו מתחמק ונאפ, ואז הוא שולח צמח משתולל שתפס את בקלסינג ומגניח אותו באדמה.
    לאחר מכן הפיירנט של ברדלי שולח כדור והפוקימון שלך שולח כדור אש משולב עם גחלת, המתקפות נפגשות ואז הם מתפוצצות במהירות.
    "פיירנט תשלח כדור אש לעבר בקלסינג ואז בקלסינג תתקוף בשריטה!" קורא שוב ברדלי
    ואז פיירנט שלו שולח כדור אש לעבר בקלסינג, ובקסלינג תוקף בשריטה שמעיפה במהירות את הכדור אש שפוגעת ישירות בונאפ.

כריסטיאן לו~
    "אוצ'יאנוס תבלום אותו בעל קולי ואז תחזיר לו בדחיפה!" אתה קורא בקשיחות לעבר אוצ'יאנוס.
    אוצ'יאנוס בולם במהירות את אמפורה בעזרת על-קולי ואז הוא מחזיר בדחיפה שפוגעת ישירות באמפורה הקטן.
    פתאום שני החברים של אמופרה באים וישר תוקפים במכת ברק אשר עפים לעבר אוצ'יאנוס במהירות שנפגע מהם אך הוא עדיין יכול להמשיך להילחם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkGreen"][B][U]

כריסטיאן לו~
    "אוצ'יאנוס תבלום אותו בעל קולי ואז תחזיר לו בדחיפה!" אתה קורא בקשיחות לעבר אוצ'יאנוס.
    אוצ'יאנוס בולם במהירות את אמפורה בעזרת על-קולי ואז הוא מחזיר בדחיפה שפוגעת ישירות באמפורה הקטן.
    פתאום שני החברים של אמופרה באים וישר תוקפים במכת ברק אשר עפים לעבר אוצ'יאנוס במהירות שנפגע מהם אך הוא עדיין יכול להמשיך להילחם.
    "אוצ'יאנוס תשלב גל על קולי עם אקדח מים ישירות אל כל אמופרות האלה!" אצעק לו בזמן שאני בודק בפוקג'יר על אמופרה.
    בברכה, דודי

5. משתמש מנוסה
    כריסטיאן לו~
    אתה מוציא את הפוקג'יר ובודק את אמפורה אך לפני כן אתה פוקד על אוצ'יאנוס לתקוף בעל קולי עם אקדח מים ישירות אל כל אמופרות האלה.
    "אמפורה, פוקימון הקוף, אמפורה הוא מסוג חשמל והוא פוקימון ידידותי לסביבה, לא כדאי להילחם נגדו עם פוקימון מים." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה לאחר כמה דקות.
    אוצ'יאנוס התשוש אוגר את כוחיו ומשתמש בעל קולי עם אקדח מים שפוגעים בכול הקופים אך המתקפה מעלפת את הקוף שנלחם נגדו אוצ'יאנוס לפני כמה דקות.

6. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מוציא את פיירנט ואת ונאפ החוצה וברדלי מוציא את פיירנט שלו ואת בקלסינג שלו החוצה.
    "ונאפ חכה לרגע שהפוקימון שלו יתקוף ואז קפוץ, תפוס אותו עם צמח משתולל ותעיף על האדמה ואתה פיירנט, כל מה שבדרך שלך תשרוף ותשמיד עם כדור אש משולב עם גחלת" אתה אומר להם.
    "בקלסינג תשלח גחלת ואתה פיירנט תשלח כדור אש!" קורא ברדלי ואז בקלסינג שלו תוקך בגחלת שממנו מתחמק ונאפ, ואז הוא שולח צמח משתולל שתפס את בקלסינג ומגניח אותו באדמה.
    לאחר מכן הפיירנט של ברדלי שולח כדור והפוקימון שלך שולח כדור אש משולב עם גחלת, המתקפות נפגשות ואז הם מתפוצצות במהירות.
    "פיירנט תשלח כדור אש לעבר בקלסינג ואז בקלסינג תתקוף בשריטה!" קורא שוב ברדלי
    ואז פיירנט שלו שולח כדור אש לעבר בקלסינג, ובקסלינג תוקף בשריטה שמעיפה במהירות את הכדור אש שפוגעת ישירות בונאפ.
    "גם אני יכול לעשות את זה" אני אומר לברדלי.
    "תעשו מה שהם עשו" אני אומר לפוקימונים.
    "אחר כך תתקפו מהר במשהו בזמן שהם מוסחים" אני לוחש.
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "תעשו מה שהם עשו" אתה אומר לפוקימונים ואז פיירנט משתמש בכדור צל שעף לעבר ונאפ המופתע אך הוא לא עושה כלום ונפגע ממנו.
    אתה ישר מתעצבן אך אתה מבין שהוא מסוג עשב והוא מפחד קצת מאש.
    "אחר כך תתקפו מהר במשהו בזמן שהם מוסחים" אתה לוחש ואז ונאפ משתמש בצמח משתולל שתופס את שני הפוקימונים ומפיל אותם על האדמה כמעט מעולפים.
    פתאום פיירנט של ברדלי ושלך הופכים ללבנים והופכים לצורת גולם ענקי ומכוער.
    פיירנט שלך ושל ברדלי התפתחו לצורת גולם ואתה יכול לגלות איזה מתקפה הוא קיבל בהתפתחות!
    ;

8. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "תעשו מה שהם עשו" אתה אומר לפוקימונים ואז פיירנט משתמש בכדור צל שעף לעבר ונאפ המופתע אך הוא לא עושה כלום ונפגע ממנו.
    אתה ישר מתעצבן אך אתה מבין שהוא מסוג עשב והוא מפחד קצת מאש.
    "אחר כך תתקפו מהר במשהו בזמן שהם מוסחים" אתה לוחש ואז ונאפ משתמש בצמח משתולל שתופס את שני הפוקימונים ומפיל אותם על האדמה כמעט מעולפים.
    פתאום פיירנט של ברדלי ושלך הופכים ללבנים והופכים לצורת גולם ענקי ומכוער.
    פיירנט שלך ושל ברדלי התפתחו לצורת גולם ואתה יכול לגלות איזה מתקפה הוא קיבל בהתפתחות!
    ;
    אני מוציא את הפוקיגיר ובודק את הפוקימון שוב.
    'אני לא יכול לתקוף בינתיים כי אני לא יודע מה הוא מסוגל' אני חושב.
    "ונאפ בזמן שמוסחים מהפוקימונים תקוף עם כוח טבע" אני אומר לו בשקט.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "כל הכבוד ואנפ!" אתה קורא באושר ובעידוד ושולף פוכדור ריק,
    'אוקיי, הפוקימון הזה נראה דווקא לא רע, אז קדימה...' אתה חושב לעצמך וזורק את הפוכדור הריק על ספידרים על מנת לתפוס אותו.
    הפוכדור פוגע בספידרים והוא נכנס לתוכו ואז הפוכדור נופל, ומתנדנד כמה פעמים.
    פתאום אתה רואה שיוצאים כמה כוכבים מהפוכדור שישר נעצר גם, אתה מגלה
    שתפסת את ספידרים!

]
    'מצויין...' אני חושב לעצמי בחיוך גאה ומרים את הפוקדור של ספידרים. "עבודה מצויינת ואנפ." אני אומר לואנפ בחיוך מעודד ומחזיר אותו לפוקדור שלו כדי שינוח.
    לאחר מכן, אני ממשיך בדרכי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה מרים את הפוקדור של ספידרים. "עבודה מצויינת ואנפ." אתה אומר לואנפ בחיוך מעודד ומחזיר אותו לפוכדור שלו כדי שינוח.
    לאחר מכן, אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עמוד באמצע הדרך שיש עליו שני שלטים עם חצים.
    העיר קרנווינג בצד ימין (עיר מכון הראשון) ועיר מיסטבל בצד שמאל (עיר האשליות).

בלייק ג'ונסון~
    אתה מוציא את הפוקיגיר ובודק את הפוקימון שוב בתקווה שהוא למד מתקפה.
    "פיירון, פוקימון הגולם, פיירון הוא התפתחות של פיירנט, פיירון יתפתח רק בעוד שלושה ימים כי הוא במצב גולם, פיירון לא יכול להילחם במצב כזה." בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
    פתאום ברדלי מחזיר את פיירון שלו לפכודור שלו ואתה אומר לונאפ לתקוף בכוח טבע שנגרם מי זה מלא כוכבים שעפים לעבר בקלסינג ומעלפים אותו.
    "ניצחת." אומר ברדלי, "החזרתי את פיירון בגלל שאסור לו להילחם והלחזיר מתקפות." מוסיף ברדלי.

11. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    תעתיק רק את התגובה שלי אליך בבקשה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ''אמממ כן'' אתה אומר כשקר ''אני בצוות הזה'' אתה מוסיף ואז אתה קורץ לברדלי כדי שישקר כמוך.
    "אוקיי." היא אומרת האישה ואז היא חונקת אותך ואת ברדלי בקשיחות, אתה בקושי מצליח לנשום ואז היא מעיפה אותך עם ברדלי לתוך העץ.
    "אתם הולכים למות!" היא צועקת האישה ופתאום אישה מצד האחר רצה לעברה, תופסת אותה ומפילה אותה.
    אתה ש/ם לב שברדלי מעולף ויורד לו דם מהאף, ואז האישה שפגעה באישה שתפסה אותך נעלמה עם האישה המכוערת.
    ארוץ ואנצל את זה שהן לא מתעסקות בי, אגרור את ברדלי למקום בטוח

12. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מוציא את הפוקיגיר ובודק את הפוקימון שוב בתקווה שהוא למד מתקפה.
    "פיירון, פוקימון הגולם, פיירון הוא התפתחות של פיירנט, פיירון יתפתח רק בעוד שלושה ימים כי הוא במצב גולם, פיירון לא יכול להילחם במצב כזה." בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
    פתאום ברדלי מחזיר את פיירון שלו לפכודור שלו ואתה אומר לונאפ לתקוף בכוח טבע שנגרם מי זה מלא כוכבים שעפים לעבר בקלסינג ומעלפים אותו.
    "ניצחת." אומר ברדלי, "החזרתי את פיירון בגלל שאסור לו להילחם והלחזיר מתקפות." מוסיף ברדלי.
    "אין בעיה, תחזרו גם אתם" אני אומר ומחזיר את הפוקימונים שלי.
    "הפיירון הזה מכוער, מעניין אם הוא יהיה שווה משהו בעתיד" אני אומר לברדלי בבלבול.
    "בוא נמשיך לעיר הבאה" אני אומר לו.
    אני הולך לרפא במרכז הפוקימונים של ונאפ ואז יוצא החוצה והולך לכיוון העיר הבאה בזמן שאני מחפש פוקימונים בדרך.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    אתה מרים את הפוקדור של ספידרים. "עבודה מצויינת ואנפ." אתה אומר לואנפ בחיוך מעודד ומחזיר אותו לפוכדור שלו כדי שינוח.
    לאחר מכן, אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עמוד באמצע הדרך שיש עליו שני שלטים עם חצים.
    העיר קרנווינג בצד ימין (עיר מכון הראשון) ועיר מיסטבל בצד שמאל (עיר האשליות).

]
    'אממ... עיר המכון הראשון או עיר האשליות...?' אני מתלבט בראשי וחושב לאן כדאי לי יותר ללכת, 'אולי קודם אני אלך לעיר ההמכון הראשון. אני קודם אאתגר את המכון ואנצח בו, ואז אמשיך לעבר מיסטבל ואבדוק מה יש שם.' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומהנהן. מיד אפנה לכיוון ימין לעיר קרוונינג.
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 06-21-2011 בשעה 02:41 PM
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    תבדוק את המתקפות שלו ואז אעדכן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "על מה את מדברת?" אתה שואל אותה, "שחררי אותנו!" אתה צועק לעברה בכעס.
    "לא מאמינה." היא אומרת ואז הפוקימון שלה הופך אותכם אבל כלום לא נופל, "טוב אתם לא מצוות בוייז..." היא אומרת ואז נעלמת עם הפוקימון שלה.
    "היי תחזרי הנה!" אני צועק "ראית מזה?" אני אורמ לבדרלי, ואז בודק שכל הפוקימונים אצלי. אני מוציא אותם שיהיו בחוץ, ואני אחליט לבדוק מידע לגבי אייר.

15. משתמש מנוסה
    כריסטיאן לו~
    אתה מוציא את הפוקג'יר ובודק את אמפורה אך לפני כן אתה פוקד על אוצ'יאנוס לתקוף בעל קולי עם אקדח מים ישירות אל כל אמופרות האלה.
    "אמפורה, פוקימון הקוף, אמפורה הוא מסוג חשמל והוא פוקימון ידידותי לסביבה, לא כדאי להילחם נגדו עם פוקימון מים." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה לאחר כמה דקות.
    אוצ'יאנוס התשוש אוגר את כוחיו ומשתמש בעל קולי עם אקדח מים שפוגעים בכול הקופים אך המתקפה מעלפת את הקוף שנלחם נגדו אוצ'יאנוס לפני כמה דקות.
    "זה הזמן!" אצעק ואז אזרוק פוקדור על האמפורה, במידה והוא נלכד אני מחזיר את אוציאנוס לפוקדור שלו ובורח משם עם הפוקדור של אמפורה.
    בברכה, דודי

עמוד 14 מתוך 29 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •