Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 29 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 431
  1. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    [דיויד אדלר~
    "מה יש לך היום? אתה כל הזמן צוחק ומגחך, יש לי הרגשה שהחבר הכי טוב שלי מסתיר ממני משהו..." אתה קם ומסתכל עליו בפרצוף המשלב מבט מאיים וחיוך.
    "שיט גילית..." הוא אומר לך ואז נותן לך אגרוף ואתה נופל על האדמה, מדמם.
    פתאום אתה קם ורואה שאתה בסדר בעזרת המראה שיש בחדר, אתה רואה גם את ברדלי בחוץ יושב לו ואישה פתאום נכנסת.
    "קמת דיויד! אני האחות ג'וי!" היא אומרת בחיוך, מנסה לעודד אותך.
    אני אשתדל לתקן את זה. אם אני לא אצליח וזה מפריע לך, אז אצא מהמשחק.
    ~~~~~
    "מה קורה פה?" אני מגרד מאחורי ראשי "אני לא זוכר מה קרה, ברדלי נתן לי אגרוף, או שעץ נפל עלי או שאשה מוזרה כישפה אותי" אני אומר בבלבול ומנסה להבין היכן אני.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים, על מנת לרפא את ואנפ וספידרים וגם כדי להילחם במכון.
    אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ורואה האחות ג'וי מוזרה עם פוקימון דמוי פרה, "שלום לך, רוצה שאני ארפא לך את הפוקימונים?" שואלת האחות ג'וי ואתה מהנהן שכן.
    "אוקיי, ורוצה חדר?" היא שואלת ואתה מגיש לה את הפוכדורים בשמחה, חושב אל איך לענות לה ואז אחרי 5 דקות היא מחזירה לך את הפוכדורים.
    ;

]
    "תודה." אני משיב בנימוס ומהנהן בחיוך.
    לאחר מכן, אני יוצא מהמרכז וממשיך לסייר בעיר, מחפש אחרי עיסוק מיוחד או את המכון הראשון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה מחזיר את כל הפוקימונים לפוכדורים שלהם, ולאחר מכן אתה נועל הכל והולך לישון.
    "דרינג! דרינג!" מוציא השעון ואתה ישר מתעורר בשמחה ואז אתה מגלה שברדלי לא נמצא והשעה היא 10:18
    פתאום ברדלי יוצא מהקלחת שמח, "אתה בא לסיבוב?" הוא שואל ואתה מסכים.
    אתה יוצא מהחדר שקיבלת כדי להסתובב קצת בעיר ואתה רואה שבצד המרכז הפוקימונים יש הרשמה לתחרות פוקימונים, "רוצה להילחם בתחרות תומאס?" ברדלי שואל אותך.
    "בהחלט" אני אומר לו "זאת הזדמנות להתחזק ולפגוש פוקימונים חדשים שעוד לא פגשנו, ככה נלמד עליהם יותר" אני אומר לו. אני נכנס פנימה עם ברדלי ומחפש אחר האיש שרושם אותנו לתחרות.

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דארן ווסט~
    "תודה." אתה משיב בנימוס ומהנהן בחיוך, "דרך צלחה." היא אומרת ואתה אומר לה שוב תודה.
    לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז וממשיך לסייר בעיר, מחפש אחרי עיסוק מיוחד או את המכון הראשון.
    אתה רואה פתאום את המכון הראשון, יש עליו אבן גדולה וכתוב בו: "מכון האבן, רק למאמנים חזקים!"

בלייק ג'ונסון~
    "פעם הבאה שיש מתקפה שאתה לא יכול לחמוק ממנה תשתמש בהגנה" אתה אומר לונאפ בקשיחות והוא מסכים עם זה.
    "תשתמש בגדילה, אחר כך תעשה שדה של צמחים משתוללים מסביבך כדי לגרום לו להתעתקב ובינתיים תחכה עם להשאר לרגע המתאים" אתה אומר לו בביטחון ומסתכל במבט רציני ליריב.
    ונאפ משתמש בגדילה ואז פתאום יוצא צמחים משתוללים מהאדמה הרכה, "גרילזר אגרופי אש!" הוא אומר ואז הפוקימון שלו יוצא באגרופי אש.
    בנתיים ונאפ משתמש בלהישאר ואז לאחר כמה דקות של סיבוכים, יוצא ונאפ במתקפה, פוגע בגרילזר אך הוא נפצע קלות.
    "גרילזר להביור!" קורא הבחור ואז פתאום, הפוקימון שלו מתעלף ישירות, "ניצחת!" אומר לך הבחור ואז הוא בורח עם הגרילזר שלו.

דיויד אדלר~
    אני לא רוצה שתצא, אבל זה פשוט מעצבן אותי...
    ~~~~~~~~~~~~
    "מה קורה פה?" אתה מגרד מאחורי ראשך "אני לא זוכר מה קרה, ברדלי נתן לי אגרוף, או שעץ נפל עלי או שאשה מוזרה כישפה אותי" אתה אומר בבלבול ומנסה להבין היכן אתה.
    "אתה במרכז הפוקימונים" אומרת לך האחות ג'וי "חברך ברדלי הביא אותך כי התעלפת, הוא לא נתן לך אגרוף." היא מוסיפה.
    "דיויד!" אתה שומע מחוץ ואז אתה רואה את ברדלי נכנס, "איך אתה מרגיש דיויד?" הוא שואל בסקרנות.

אייס דיאמונד~
    אם אתה לא יודע מי זה סיימון, מצבך חמור ואתה עוד מעט תסולק מהמ"ת...
    היית יודע מי זה אם היית קורא את העלילה...

~~~~~~~~~~~~~
    "מי זה סיימון?" אתה שואל את ברדלי לפני שהאחות תיקח אותו והוא מסתכל אליך במבט כועס, "אתה לא יודע מי זה סיימון? אתה יודע בכלל למה יצאנו למסע הזה?" הוא אומר ואז פתאום הוא מתעלף.
    "טוב תחזור בערב לקחת אותו..." אומרת לך האחות ג'וי ואז היא נכנסת לתוך החדר עם ברדלי ועם הפרה שלה.

תומאס בלאק~
    "בהחלט" אתה אומר לו "זאת הזדמנות להתחזק ולפגוש פוקימונים חדשים שעוד לא פגשנו, ככה נלמד עליהם יותר" אתה מוסיף.
    לאחר מכן אתה הולך לדוכן ואז אתה רואה אישה צעירה מחלקת דפים למאמנים, "רוצים להירשם?" היא שואלת ואז אתם עונים שכן.
    "חכו שנייה..." היא אומרת לכם ואז לאחר שנייה בדיוק היא מביאה לך דף ולברדלי דף שכתוב בהם:
    שם:
    קרב יחיד\זוגי:
    אם קרב זוגי אז השותף:
    כמה פוקימונים יש:

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "בהחלט" אתה אומר לו "זאת הזדמנות להתחזק ולפגוש פוקימונים חדשים שעוד לא פגשנו, ככה נלמד עליהם יותר" אתה מוסיף.
    לאחר מכן אתה הולך לדוכן ואז אתה רואה אישה צעירה מחלקת דפים למאמנים, "רוצים להירשם?" היא שואלת ואז אתם עונים שכן.
    "חכו שנייה..." היא אומרת לכם ואז לאחר שנייה בדיוק היא מביאה לך דף ולברדלי דף שכתוב בהם:
    אני לוקח את הטופס ומתחיל למלא אותו לפי הפרטים הבאים:

שם: תומאס בלאק
    קרב יחיד\זוגי: יחיד
    אם קרב זוגי אז השותף:
    כמה פוקימונים יש: שניים

אני מסיים ומחזיר לאישה את הדף "תגידי, איך מתנהלת התחרות?" אני פונה אליה בהתעניינות.

6. משתמש מנוסה
    [COLOR="Green"][B][U]
    כריסטיאן לו~
    "וואו!" אתה אומר בהתרגשות ואז אתה זורק את הפוכדור שקיבלת לאוויר לראות איזה פוקימון יש בו.
    אתה רואה שיוצא פוקימון דמוי נחש, ואתה יודע שזה סוויפר בגלל שגרת בבית שלימד אותך על הפוקימונים מהדורות האחרים.
    "סוויפר!" הנחש קורא בהתרגשות בגלל שאתה המאמן שלו.
    אלטף את ראשו ואמשיך איתו לעיר.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "תודה." אתה משיב בנימוס ומהנהן בחיוך, "דרך צלחה." היא אומרת ואתה אומר לה שוב תודה.
    לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז וממשיך לסייר בעיר, מחפש אחרי עיסוק מיוחד או את המכון הראשון.
    אתה רואה פתאום את המכון הראשון, יש עליו אבן גדולה וכתוב בו: "מכון האבן, רק למאמנים חזקים!"

]
    'אממ... מאמנים חזקים...' אני חושב לעצמי ומגחך, 'אני מאמין שאני עומד בציפיות...' אני מראה חיוך קטן ומתרגש, ונכנס למכון, סקרן לגלות מה קורה שם ומי מנהיג המכון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה נכנס למכון, סקרן לגלות מה קורה שם ומי מנהיג המכון של המכון.
    אתה רואה מלא אבנים בצדדים, דלת ענקית שלידו יש שלט שכתוב עליו: "בתוך החדר נמצא הזירה, חכו פה לשומר."
    פתאום אתה רואה איש צעיר ניגש אליך בשמחה ומראה לך פוכדור רגיל, "אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל בחיבה ואתה עונה שכן.
    "אוקיי, הקרב שלך מתחיל עכשיו, רק איזה קרב תרצה? קרב זוגות או יחיד?" הוא שואל ואז מגחך.

תומאס בלאק~
    אתה מסיים לכתוב על הטופס את הפרטים ואז אתה מחזיר לאישה את הדף "תגידי, איך מתנהלת התחרות?" אתה פונה אליה בהתעניינות.
    "יש שמונה משתתפים, ואז ארבעה שינצחו יעלו לחצי הגמר, ואז השניים שינצחו יעלו לגמר שאם מנצחים בו
    מקבלים פוקימון מסוג החלש על הפוקימון התחלתי שלך" היא אומרת לך בהפתעה ואז היא מכניסה את הטפסים לתוך המחשב.
    "הקרב שלכם למטה, בהצלחה רבה." היא אומרת ואז מגישה לך כרטיס ולברדלי כרטיס מיוחד.

כריסטיאן לו~
    אתה מלטף את ראשו של סוויפר החמוד ואז אתה ממשיך איתו לעיר הקרובה.
    לאחר כמה דקות אתה מגיע לעיר ואתה רואה מרכז פוקימונים, את הבנק ואת הPokeMart שיוצאים ממנו מלא אנשים.

9. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה מסיים לכתוב על הטופס את הפרטים ואז אתה מחזיר לאישה את הדף "תגידי, איך מתנהלת התחרות?" אתה פונה אליה בהתעניינות.
    "יש שמונה משתתפים, ואז ארבעה שינצחו יעלו לחצי הגמר, ואז השניים שינצחו יעלו לגמר שאם מנצחים בו
    מקבלים פוקימון מסוג החלש על הפוקימון התחלתי שלך" היא אומרת לך בהפתעה ואז היא מכניסה את הטפסים לתוך המחשב.
    "הקרב שלכם למטה, בהצלחה רבה." היא אומרת ואז מגישה לך כרטיס ולברדלי כרטיס מיוחד.
    .
    "אם ככה, אז זה אומר שאני ואתה ניפגש כנראה בגמר" אני אומר לבדרלי "ואז נראה מי באמת ישתפר בקרבות הללו" אני מוסיף "אז, נתראה" אני אומר לו ויורד למטה, אל עבר הקרב שלי.

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "פעם הבאה שיש מתקפה שאתה לא יכול לחמוק ממנה תשתמש בהגנה" אתה אומר לונאפ בקשיחות והוא מסכים עם זה.
    "תשתמש בגדילה, אחר כך תעשה שדה של צמחים משתוללים מסביבך כדי לגרום לו להתעתקב ובינתיים תחכה עם להשאר לרגע המתאים" אתה אומר לו בביטחון ומסתכל במבט רציני ליריב.
    ונאפ משתמש בגדילה ואז פתאום יוצא צמחים משתוללים מהאדמה הרכה, "גרילזר אגרופי אש!" הוא אומר ואז הפוקימון שלו יוצא באגרופי אש.
    בנתיים ונאפ משתמש בלהישאר ואז לאחר כמה דקות של סיבוכים, יוצא ונאפ במתקפה, פוגע בגרילזר אך הוא נפצע קלות.
    "גרילזר להביור!" קורא הבחור ואז פתאום, הפוקימון שלו מתעלף ישירות, "ניצחת!" אומר לך הבחור ואז הוא בורח עם הגרילזר שלו.
    "יופי ונאפ, תחזור" אני אומר בקור רוח ומחזיר אותו לפוקדור.
    "בוא נמשיך עכשיו" אני אומר לברדלי קצת מעוצבן בגלל כל הקרבות ומתחיל ללכת לעיר הבאה בזמן שאני מחפש עוד פוקימונים שאפשר לתפוס.
    חמוף

11. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    אם אתה לא יודע מי זה סיימון, מצבך חמור ואתה עוד מעט תסולק מהמ"ת...
    היית יודע מי זה אם היית קורא את העלילה...
    ~~~~~~~~~~~~~
    "מי זה סיימון?" אתה שואל את ברדלי לפני שהאחות תיקח אותו והוא מסתכל אליך במבט כועס, "אתה לא יודע מי זה סיימון? אתה יודע בכלל למה יצאנו למסע הזה?" הוא אומר ואז פתאום הוא מתעלף.
    "טוב תחזור בערב לקחת אותו..." אומרת לך האחות ג'וי ואז היא נכנסת לתוך החדר עם ברדלי ועם הפרה שלה.
    קראתי, אני משחק בהרבה מ"תים וזה מתערבב לי..
    בכל מקרה אני אקרא שוב..
    ---
    'שכחון זמני' אחשוב לעצמי 'אני דפוק'.
    אצא לשוטט בעיר ולראות מה אני יכול לעשות בעיר.

12. משתמש מנוסה
    Vs Vs Vs
    זה מתקרב...

הקרב בין צוות אוריון לבין צוות בוייז, גובר ואתם חייבים לנסות לגמור את הקרב אך... בשביל זה אתם תצטרכו להצטרף אל אחד הצוותים!
    לאחר המכון הראשון, הכול יתחיל אז צריך לזרז עניינים, תגיבו לעניין ומהר, לא לישון בתגובות!

*התגובות בתגובה הבאה

13. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "יופי ונאפ, תחזור" אתה אומר בקור רוח ומחזיר אותו לפוכדור הירקרק שלו.
    "בוא נמשיך עכשיו" אתה אומר לברדלי קצת בעתצבנות בגלל כל הקרבות ואז אתה מתחיל ללכת לעיר הבאה בזמן שאתה מחפש עוד פוקימונים שאפשר לתפוס.
    לאחר חיפושים של פוקימונים אתה לא מוציא שום פוקימון משוטט, ואז אתה ממשיך בדרכך עם ברדלי ואתה רואה עמוד באמצע הדרך שיש עליו שני שלטים עם חצים.
    העיר קרנווינג בצד ימין (עיר מכון הראשון) ועיר מיסטבל בצד שמאל (עיר האשליות).
    "אז לאן נילך?" שואל ברדלי.

אייס דיאמונד~
    אתה יוצא לשוטט בעיר ולראות מה אתה יכול לעשות בעיר.
    אתה רואה חוף ים, ומלא מאמנים מטיילים שם, אז מה תבחר? להילחם או עוד קצת לטייל?

תומאס בלאק~
    "אם ככה, אז זה אומר שאני ואתה ניפגש כנראה בגמר" אני אומר לבדרלי ואז בדיוק שאתה רוצה להוסיף הוא קוטע אותך ואומר שיכול להיות שלא.
    "למה?" אתה שואל והוא ישר ממשיך לקומה התחתונה, 'בטח הוא מאחר לקרב שלו...' אתה חושב לעצמך ואז אתה יורד במדרגות לקומה התחתית, ורואה ילדה עם מוגל.
    "אתה נגדי? איזה כיף לי!" היא אומרת ואז שניכם הולכים לזירה, "הילדה מתחילה, אתה תוציא את הפוקימון שלך!" השופט אומר לך.
    ;

14. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    אתה יוצא לשוטט בעיר ולראות מה אתה יכול לעשות בעיר.
    אתה רואה חוף ים, ומלא מאמנים מטיילים שם, אז מה תבחר? להילחם או עוד קצת לטייל?
    'אני מעדיף להמשיך לטייל' אחשוב לעצמי 'אולי אפילו אפגוש פוקימון'

15. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "יופי ונאפ, תחזור" אתה אומר בקור רוח ומחזיר אותו לפוכדור הירקרק שלו.
    "בוא נמשיך עכשיו" אתה אומר לברדלי קצת בעתצבנות בגלל כל הקרבות ואז אתה מתחיל ללכת לעיר הבאה בזמן שאתה מחפש עוד פוקימונים שאפשר לתפוס.
    לאחר חיפושים של פוקימונים אתה לא מוציא שום פוקימון משוטט, ואז אתה ממשיך בדרכך עם ברדלי ואתה רואה עמוד באמצע הדרך שיש עליו שני שלטים עם חצים.
    העיר קרנווינג בצד ימין (עיר מכון הראשון) ועיר מיסטבל בצד שמאל (עיר האשליות).
    "אז לאן נילך?" שואל ברדלי.
    "נלך למכון.." אני אומר לו ומתחיל ללכת בשביל הימני.
    "האשליות האלה לא מעניינות אותי.. סתם בזבוז זמן" אני מסביר לו וממשיך.
    חמוף

עמוד 16 מתוך 29 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •