תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
דארן ווסט~
"תודה." אתה משיב בנימוס ומהנהן בחיוך, "דרך צלחה." היא אומרת ואתה אומר לה שוב תודה.
לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז וממשיך לסייר בעיר, מחפש אחרי עיסוק מיוחד או את המכון הראשון.
אתה רואה פתאום את המכון הראשון, יש עליו אבן גדולה וכתוב בו: "מכון האבן, רק למאמנים חזקים!"
בלייק ג'ונסון~
"פעם הבאה שיש מתקפה שאתה לא יכול לחמוק ממנה תשתמש בהגנה" אתה אומר לונאפ בקשיחות והוא מסכים עם זה.
"תשתמש בגדילה, אחר כך תעשה שדה של צמחים משתוללים מסביבך כדי לגרום לו להתעתקב ובינתיים תחכה עם להשאר לרגע המתאים" אתה אומר לו בביטחון ומסתכל במבט רציני ליריב.
ונאפ משתמש בגדילה ואז פתאום יוצא צמחים משתוללים מהאדמה הרכה, "גרילזר אגרופי אש!" הוא אומר ואז הפוקימון שלו יוצא באגרופי אש.
בנתיים ונאפ משתמש בלהישאר ואז לאחר כמה דקות של סיבוכים, יוצא ונאפ במתקפה, פוגע בגרילזר אך הוא נפצע קלות.
"גרילזר להביור!" קורא הבחור ואז פתאום, הפוקימון שלו מתעלף ישירות, "ניצחת!" אומר לך הבחור ואז הוא בורח עם הגרילזר שלו.
דיויד אדלר~
אני לא רוצה שתצא, אבל זה פשוט מעצבן אותי...
~~~~~~~~~~~~
"מה קורה פה?" אתה מגרד מאחורי ראשך "אני לא זוכר מה קרה, ברדלי נתן לי אגרוף, או שעץ נפל עלי או שאשה מוזרה כישפה אותי" אתה אומר בבלבול ומנסה להבין היכן אתה.
"אתה במרכז הפוקימונים" אומרת לך האחות ג'וי "חברך ברדלי הביא אותך כי התעלפת, הוא לא נתן לך אגרוף." היא מוסיפה.
"דיויד!" אתה שומע מחוץ ואז אתה רואה את ברדלי נכנס, "איך אתה מרגיש דיויד?" הוא שואל בסקרנות.
אייס דיאמונד~
אם אתה לא יודע מי זה סיימון, מצבך חמור ואתה עוד מעט תסולק מהמ"ת...
היית יודע מי זה אם היית קורא את העלילה...
~~~~~~~~~~~~~
"מי זה סיימון?" אתה שואל את ברדלי לפני שהאחות תיקח אותו והוא מסתכל אליך במבט כועס, "אתה לא יודע מי זה סיימון? אתה יודע בכלל למה יצאנו למסע הזה?" הוא אומר ואז פתאום הוא מתעלף.
"טוב תחזור בערב לקחת אותו..." אומרת לך האחות ג'וי ואז היא נכנסת לתוך החדר עם ברדלי ועם הפרה שלה.
תומאס בלאק~
"בהחלט" אתה אומר לו "זאת הזדמנות להתחזק ולפגוש פוקימונים חדשים שעוד לא פגשנו, ככה נלמד עליהם יותר" אתה מוסיף.
לאחר מכן אתה הולך לדוכן ואז אתה רואה אישה צעירה מחלקת דפים למאמנים, "רוצים להירשם?" היא שואלת ואז אתם עונים שכן.
"חכו שנייה..." היא אומרת לכם ואז לאחר שנייה בדיוק היא מביאה לך דף ולברדלי דף שכתוב בהם:
שם:
קרב יחיד\זוגי:
אם קרב זוגי אז השותף:
כמה פוקימונים יש:
דארן ווסט~
אתה נכנס למכון, סקרן לגלות מה קורה שם ומי מנהיג המכון של המכון.
אתה רואה מלא אבנים בצדדים, דלת ענקית שלידו יש שלט שכתוב עליו: "בתוך החדר נמצא הזירה, חכו פה לשומר."
פתאום אתה רואה איש צעיר ניגש אליך בשמחה ומראה לך פוכדור רגיל, "אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל בחיבה ואתה עונה שכן.
"אוקיי, הקרב שלך מתחיל עכשיו, רק איזה קרב תרצה? קרב זוגות או יחיד?" הוא שואל ואז מגחך.
תומאס בלאק~
אתה מסיים לכתוב על הטופס את הפרטים ואז אתה מחזיר לאישה את הדף "תגידי, איך מתנהלת התחרות?" אתה פונה אליה בהתעניינות.
"יש שמונה משתתפים, ואז ארבעה שינצחו יעלו לחצי הגמר, ואז השניים שינצחו יעלו לגמר שאם מנצחים בו
מקבלים פוקימון מסוג החלש על הפוקימון התחלתי שלך" היא אומרת לך בהפתעה ואז היא מכניסה את הטפסים לתוך המחשב.
"הקרב שלכם למטה, בהצלחה רבה." היא אומרת ואז מגישה לך כרטיס ולברדלי כרטיס מיוחד.
כריסטיאן לו~
אתה מלטף את ראשו של סוויפר החמוד ואז אתה ממשיך איתו לעיר הקרובה.
לאחר כמה דקות אתה מגיע לעיר ואתה רואה מרכז פוקימונים, את הבנק ואת הPokeMart שיוצאים ממנו מלא אנשים.
בלייק ג'ונסון~
"יופי ונאפ, תחזור" אתה אומר בקור רוח ומחזיר אותו לפוכדור הירקרק שלו.
"בוא נמשיך עכשיו" אתה אומר לברדלי קצת בעתצבנות בגלל כל הקרבות ואז אתה מתחיל ללכת לעיר הבאה בזמן שאתה מחפש עוד פוקימונים שאפשר לתפוס.
לאחר חיפושים של פוקימונים אתה לא מוציא שום פוקימון משוטט, ואז אתה ממשיך בדרכך עם ברדלי ואתה רואה עמוד באמצע הדרך שיש עליו שני שלטים עם חצים.
העיר קרנווינג בצד ימין (עיר מכון הראשון) ועיר מיסטבל בצד שמאל (עיר האשליות).
"אז לאן נילך?" שואל ברדלי.
אייס דיאמונד~
אתה יוצא לשוטט בעיר ולראות מה אתה יכול לעשות בעיר.
אתה רואה חוף ים, ומלא מאמנים מטיילים שם, אז מה תבחר? להילחם או עוד קצת לטייל?
תומאס בלאק~
"אם ככה, אז זה אומר שאני ואתה ניפגש כנראה בגמר" אני אומר לבדרלי ואז בדיוק שאתה רוצה להוסיף הוא קוטע אותך ואומר שיכול להיות שלא.
"למה?" אתה שואל והוא ישר ממשיך לקומה התחתונה, 'בטח הוא מאחר לקרב שלו...' אתה חושב לעצמך ואז אתה יורד במדרגות לקומה התחתית, ורואה ילדה עם מוגל.
"אתה נגדי? איזה כיף לי!" היא אומרת ואז שניכם הולכים לזירה, "הילדה מתחילה, אתה תוציא את הפוקימון שלך!" השופט אומר לך.
;
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)