Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 29 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דארן ווסט~
    אתה אוכל את האוכל בידיעה שברדלי מחפש אותך, ואז לאחר כמה דקות אתה מסיים ויוצא מהבית.
    אתה מחפש את ביתו של ברדלי ומוציא אותו בקלות, אך ברדלי לא שם.
    אתה דופק אל הדלת ואימו של ברדלי פותחת את הדלת, "שלום דארן, ברדלי הלך לדרום העיר, בהצלחה במסע." היא אומרת בשמחה.
    אתה הולך לכיוון דרום ניו ביי ואז מוציא את ברדלי משחק בחול, "היי ברדלי!" אתה קורא לעברו והוא פתאום קופץ.
    "אתה הפחדת אותי מאוד!, דרך אגב אתה בא לקחת את הפוקימונים התחלתיים שלנו?" הוא שואל בהפתעה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    Pooh ; Combusken ו- Master Minato רשומים.

התחלה:
    הבוקר עולה ואתה מתעורר בהרגשה נעימה, אך אתה מרגיש די בודד לאחרונה.
    אתה קם מהמיטה ומתלבש במהירות, יורד במדרגות ונכנס לחדר האמבטיה שבו אתה שוטף את הפנים ורוחץ שיניים.
    לאחר כמה דקות של הרגל, אתה יוצא מהאמבטיה ורואה שהארוחה מוגשת שם ופתק נמצא לידו.
    אתה יושב על הכיסא, פותח את המעטפה ורואה שמי ששומר עליך כתב:

מה תעשו?
    'ברדלי חיפש אותי..' אני מהרהר לעצמי בזמן שאני אוכל את הארוחה. כשאני מסיים אני יוצא החוצה וצועד במהירות אל עבר המעבדה של הפרופסור 'אלך לברדלי אחרי שאקח את הפוקימון שלי' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה.

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    אתה אוכל את האוכל בידיעה שברדלי מחפש אותך, ואז לאחר כמה דקות אתה מסיים ויוצא מהבית.
    אתה מחפש את ביתו של ברדלי ומוציא אותו בקלות, אך ברדלי לא שם.
    אתה דופק אל הדלת ואימו של ברדלי פותחת את הדלת, "שלום דארן, ברדלי הלך לדרום העיר, בהצלחה במסע." היא אומרת בשמחה.
    אתה הולך לכיוון דרום ניו ביי ואז מוציא את ברדלי משחק בחול, "היי ברדלי!" אתה קורא לעברו והוא פתאום קופץ.
    "אתה הפחדת אותי מאוד!, דרך אגב אתה בא לקחת את הפוקימונים התחלתיים שלנו?" הוא שואל בהפתעה.
    "פוקימון התחלתי אה?" אני שואל רטורית, "כן, בטח." אני מוסיף בהתרגשות ומחייך.
    "יש לך מושג איפה נמצאת המעבדה של פרופסור ווילו?" אני שואל את ברדלי ומרגד בראשי, תוך כדי שאני מביט סביב.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "ברור שאני יודע..." אומר ברדלי, "הוא בצפון העיר." הוא מוסיף ואז אתם הולכים לכיוון העיר.
    לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם בביטחון עם ברדלי ואז אתה נוקש על הדלת.
    "רגע!" אתה שומע קול של אישה צעירה ואז לאחר כמה דקות הדלת נפתחת במהירות.
    "שלום לכם! דארן וברדלי אני שמחה מאוד שבאתם, כנסו." היא אומרת בשמחה ואז אתם נכנסים.
    "באתם לקבל את הפוקימון התחלתי שלכם?" היא אומרת בחיוך גדול.

תומאס בלאק~
    אתה אוכל בהנעה את האוכל שהשאירו לך ואז לאחר כמה דקות אתה מסיים לאכול אותו.
    אתה יוצא מהבית שלך והולך לכיוון למעבדת הפרופסור, ואז לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם בביטחון.
    אתה נוקש על דלת המעבדה ואז אתה שומע רעש ענקי מתוך המעבדה, "רגע!" אתה שומע קול של אישה צעירה ואז לאחר כמה דקות הדלת נפתחת במהירות.
    "היי תומאס." אתה שומע ואז אתה רואה שזאת פרופסור ווילו, "באת לקחת את הפוקימון התחלתי שלך? אימא שלך באה אלי ואמרה לי." היא מוסיפה.

5. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "ברור שאני יודע..." אומר ברדלי, "הוא בצפון העיר." הוא מוסיף ואז אתם הולכים לכיוון העיר.
    לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם בביטחון עם ברדלי ואז אתה נוקש על הדלת.
    "רגע!" אתה שומע קול של אישה צעירה ואז לאחר כמה דקות הדלת נפתחת במהירות.
    "שלום לכם! דארן וברדלי אני שמחה מאוד שבאתם, כנסו." היא אומרת בשמחה ואז אתם נכנסים.
    "באתם לקבל את הפוקימון התחלתי שלכם?" היא אומרת בחיוך גדול.

]
    "כן," אני אומר בחיוך ומהנהן לחיוב.
    'מעניין איזה פוקימון התחלתי אני אקבל...' אני חושב בחיוך תוך כדי שאני מביט בברדלי, תוהה האם גם לו עוברת אותה מחשבה.
    Ido

| | Boshoku | |

6. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה אוכל בהנעה את האוכל שהשאירו לך ואז לאחר כמה דקות אתה מסיים לאכול אותו.
    אתה יוצא מהבית שלך והולך לכיוון למעבדת הפרופסור, ואז לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם בביטחון.
    אתה נוקש על דלת המעבדה ואז אתה שומע רעש ענקי מתוך המעבדה, "רגע!" אתה שומע קול של אישה צעירה ואז לאחר כמה דקות הדלת נפתחת במהירות.
    "היי תומאס." אתה שומע ואז אתה רואה שזאת פרופסור ווילו, "באת לקחת את הפוקימון התחלתי שלך? אימא שלך באה אלי ואמרה לי." היא מוסיפה.
    "כן פרופסור" אני אומר וצועד פנימה אל תוך הבית "במי אני יכול לבחור?" אני שואל אותה שוב, מתרגש מעט.

7. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "טוב הינה הפוכדורים שלכם." היא אומרת ואז מגישה לך פוכדור בצבע ירוק, ולברדלי פוכדור בצבע אדום, .
    "זה פוכדורים שהכנו במיוחד לפוקימונים התחלתיים." היא אומרת בחיבה, "רוצים לראות את הפוקימונים שלכם?" היא מוסיפה.

תומאס בלאק~
    "במי אתה יכול לבחור? שאלה מצוינת!" היא קוראת בחיוך ואז שולפת שלושה פוכדורים בצבע ירוק, , בצבע אדום, ובצבע כחול, .
    "אתה יכול לבחור בונאפ- הפוקימון התחלתי מסוג העשב, בקלסינג- הפוקימון התחלתי מסוג האש או באוצ'יאוס- הפוקימון התחלתי מסוג המים." היא אומרת בשמחה.

8. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "במי אתה יכול לבחור? שאלה מצוינת!" היא קוראת בחיוך ואז שולפת שלושה פוכדורים בצבע ירוק, , בצבע אדום, ובצבע כחול, .
    "אתה יכול לבחור בונאפ- הפוקימון התחלתי מסוג העשב, בקלסינג- הפוקימון התחלתי מסוג האש או באוצ'יאוס- הפוקימון התחלתי מסוג המים." היא אומרת בשמחה.
    "פוקימון עשב נשמע נחמד, אולם לא באלי אחד כזה... פוקימון האש נשמע פוקימון מאוד חזק, הרי אש נחשב למקור חיים... מצד שני, אנחנו חיים בעיקר באזור ימי, כך שצריך פוקימון מים שיעזור לי לנוע ממקום למקום" אני מהרהר מעט בקול רם "החלטתי, אני אבחר באוצ'ינוס!" אני אומר ומצביע על הפוכדור הכחול.

9. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "טוב הינה הפוכדורים שלכם." היא אומרת ואז מגישה לך פוכדור בצבע ירוק, ולברדלי פוכדור בצבע אדום, .
    "זה פוכדורים שהכנו במיוחד לפוקימונים התחלתיים." היא אומרת בחיבה, "רוצים לראות את הפוקימונים שלכם?" היא מוסיפה.

]
    "תודה," אני אומר בנימוס ואז מביט בפוקדור שקיבלתי בחיוך, "כן אני אשמח." אני אומר וזורק את הפוקדור באוויר.
    'מעניין מהו הפוקדור שאמא השאירה לי...' אני חושב לעצמי בחיוך מתרגש.
    Ido

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "צא פוקימון מסתורי!" קורא ברדלי ואז הוא זורק את הפוכדור שלו באוויר, 'כדאי שגם אני יעשה זאת...' אתה חושב לעצמך ואתה עושה את הפעולה שעושה בדרלי.
    שני פוקימונים יוצאים מהפוכדורים, אחד בצבע ירוק ואחד בצבע צהוב שיש לו להבה על זנבו, "ונאפ!" קורא הפוקימון הירוק, "בקלסינג!" קורא הפוקימון דמוי הנמר.
    "נכון חמודים הפוקימונים?" שואלת הפרופסור בחיוך, "רוצים לעשות קרב? רגע אני אתן לכם את החפצים שלכם!" מוסיפה הפרוספורית ואז היא נכנסת למחסן.
    "הינה זה!" אומרת הפרופסור ואז היא יוצאת מהמחסן עם קופסא קטנה, "פה יש 5 פוכדורים, 3 תרופות, פנס, ציוד לשינה, פוקיג'יר וחכה טובה." היא אומרת ואז מראה לכם:
    5 פוכודורים ,3 תרופות,פנס,ציוד לשינה,1200$,פוקיגיר,חכה טובה.
    "אתם מכונים לצאת למסע של החיים שלכם?" היא שואלת בהפתעה.
    ;

תומאס בלאק~
    "החלטתי, אני אבחר באוצ'ינוס!" אתה קורא בהתרגשות ואז מבציע על הפוכדור הכחול, "אוקיי קח אותו." היא אומרת ומביאה לך את הפוכדור.
    "רגע אני אתן לכם את החפצים שלך!" מוסיפה הפרוספורית ואז היא נכנסת למחסן.
    "הינה זה!" אומרת הפרופסור ואז היא יוצאת מהמחסן עם קופסא קטנה, "פה יש 5 פוכדורים, 3 תרופות, פנס, ציוד לשינה, פוקיג'יר וחכה טובה." היא אומרת ואז היא מראה לך:
    "טוב, אתה מוכן לצאת למסע שלך, בהצלחה!" היא קוראת ואז פותחת לך את הדלת בשמחה.

התחלה בשביל דרייק פרוטצ'אן:
    הבוקר עולה ואתה שומע ציוצים של פוקימונים מוזרים ממה שאתה מכיר, אתה קם מהמיטה ובדיוק קם המשרת שלך, אלפרד.
    "בקור טוב." הוא קורא, "קיבלתי מכתב בשבילך כך אותו." הוא אומר ואז מגיש לך את המכתב ויוצא מהחדר שלך.
    אתה פותח את המכתב וקורא:
    שלום דרייק,
    בוא תפגוש אותי במעבדת הפרופסור, שמה נקבל את הפוקימון הראשון שלנו.
    ממני, ברדלי
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "צא פוקימון מסתורי!" קורא ברדלי ואז הוא זורק את הפוכדור שלו באוויר, 'כדאי שגם אני יעשה זאת...' אתה חושב לעצמך ואתה עושה את הפעולה שעושה בדרלי.
    שני פוקימונים יוצאים מהפוכדורים, אחד בצבע ירוק ואחד בצבע צהוב שיש לו להבה על זנבו, "ונאפ!" קורא הפוקימון הירוק, "בקלסינג!" קורא הפוקימון דמוי הנמר.
    "נכון חמודים הפוקימונים?" שואלת הפרופסור בחיוך, "רוצים לעשות קרב? רגע אני אתן לכם את החפצים שלכם!" מוסיפה הפרוספורית ואז היא נכנסת למחסן.
    "הינה זה!" אומרת הפרופסור ואז היא יוצאת מהמחסן עם קופסא קטנה, "פה יש 5 פוכדורים, 3 תרופות, פנס, ציוד לשינה, פוקיג'יר וחכה טובה." היא אומרת ואז מראה לכם:
    "אתם מכונים לצאת למסע של החיים שלכם?" היא שואלת בהפתעה.
    ;

]
    "כן אנחנו מוכנים," אני עונה בשם שנינו בחיוך קטן ומהנהן. לאחר מכן, אני פונה אל בראדלי, "כן, קרב ראשון בינינו יהיה נחמד." אני אומר לו בחיוך קטן, ומתקדם ליציאה, על מנת לערוך שם את הקרב, "תודה פרופסור!" אני קורא תוך כדי הליכה לפרופסור, וממתין בחוץ לבראדלי.
    Ido

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    "החלטתי, אני אבחר באוצ'ינוס!" אתה קורא בהתרגשות ואז מבציע על הפוכדור הכחול, "אוקיי קח אותו." היא אומרת ומביאה לך את הפוכדור.
    "רגע אני אתן לכם את החפצים שלך!" מוסיפה הפרוספורית ואז היא נכנסת למחסן.
    "הינה זה!" אומרת הפרופסור ואז היא יוצאת מהמחסן עם קופסא קטנה, "פה יש 5 פוכדורים, 3 תרופות, פנס, ציוד לשינה, פוקיג'יר וחכה טובה." היא אומרת ואז היא מראה לך:
    "טוב, אתה מוכן לצאת למסע שלך, בהצלחה!" היא קוראת ואז פותחת לך את הדלת בשמחה.
    "תודה פרופסור" אני אומר לה בחיוך ויוצא החוצה 'הפוקימון הראשון שלי... וכולו שלי!' אני חושב בהתרגשות ומביט בפוכדור של אוצ'ינוס 'כדאי שאלך אל עבר ברדלי' אני חושב ומתחיל ללכת אל עבר הבית שלו.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    התחלה (בשביל דרייק פרוטצ'אן):
    הבוקר עולה ואתה שומע ציוצים של פוקימונים מוזרים ממה שאתה מכיר, אתה קם מהמיטה ובדיוק קם המשרת שלך, אלפרד.
    "בוקר טוב." הוא קורא, "קיבלתי מכתב בשבילך כך אותו." הוא אומר ואז מגיש לך את המכתב ויוצא מהחדר שלך.
    אתה פותח את המכתב וקורא:
    שלום דרייק,
    בוא תפגוש אותי במעבדת הפרופסור, שמה נקבל את הפוקימון הראשון שלנו.
    שלך, ברדל.י

מה תעשה?
    אסגור את המכתב ואתפוס אותו חזק ביד. אביט אל אלפרד בחיוך ואומר לו "תודה אלפרד, אתה משרת נאמן ויותר מזה חבר טוב! אני אתגעגע.." ואלחץ את ידו.
    לאחר שאלפרד יצא מחדרי אשלח אנחה גדולה ורווחת לאוויר ואדבר לעצמי "ההה.. טוב הבוקר בא ואיתו המסע, קדימה להתאגרן" אתלבש, אשטוף פנים אצחצח שיניים אלבש את בגדי, וארפרף ביהירות שכל הציוד נמצא בתיק.
    לבסוף אצא מהבית במבט אחרון אליו. ואתקדם בריצה קלה לעבר המעבדה.

.

14. משתמש מנוסה
    מחר אני אעדכן את הטפסים שלכם.

דארן ווסט~
    "אנחנו מוכנים." אתה עונה בשם שניכם והיא מחייכת בחיוך המעצבן שלה ואתם לוקחים את החפצים שלכם.
    "רגע בשביל לבדוק מתקפות הפוקימונים ומידע אליהם נמצא הכול בפוקג'יר." היא אומרת לכם ואז היא סוגרת את הדלת.
    אתם יוצאים מהמעבדה ביחד עם הפוקימונים, "אתה בסוף רוצה קרב?" אתה שואל את ברדלי והוא עונה לך שכן.
    שניכם שולפים את הפוקג'ירים ומכוונים אותם על הפוקימונים שלכם, "ונאפ, פוקימון העשב, הוא פוקימון נחמד ואוהב אנשים חברותיים." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר.
    "ונאפ זה יודע, להישאר (Bide), הגנה, צמיחה (Growth), כוח טבע (Nature Power)." אומרת הפוקג'יר ואז הוא נכבה.

תומאס בלאק~
    "תודה פרופסור." אתה אומר לה ואז אתה יוצא מהמעבדה, "רגע בשביל לבדוק מתקפות הפוקימונים ומידע אליהם נמצא הכול בפוקג'יר." היא אומרת לך ואז היא סוגרת את הדלת.
    אתה ממשיך לעבר ברדלי ואז לאחר כמה דקות אתה מגיע לביתו, אתה נוקש אל דלתו ונפתחת הדלת על ידי אימו.
    "שלום תומאס, ברדלי הלך לדרום העיר, בהצלחה במסע." היא אומרת בשמחה.
    אתה הולך לכיוון דרום ניו ביי ואז מוציא את ברדלי משחק בחול, "היי ברדלי!" אתה קורא לעברו והוא קם במהירות.
    "היי תומאס, קיבלת כבר את הפוקימון התחלתי שלך? אני כן." הוא אומר בחיוך גדול.

דרייק פרוטצ'אן
    אתה מתלבש, שוטף את הפנים, מצחצח את השיניים ואז אתה לובש את בגדיך, ואז אתה שם ציוד כמו בגדים להחלפה בתוך התיק שלך.
    "שלום לך, באת לקבל את הפוקימון התחלתי שלך דרייק?" אתה שומע ואז אתה רואה את פרופסור ווילו.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק פרוטצ'אן
    אתה מתלבש, שוטף את הפנים, מצחצח את השיניים ואז אתה לובש את בגדיך, ואז אתה שם ציוד כמו בגדים להחלפה בתוך התיק שלך.
    "שלום לך, באת לקבל את הפוקימון התחלתי שלך דרייק?" אתה שומע ואז אתה רואה את פרופסור ווילו.
    היי! לא הוספת את הקטע עם המשרת, הוא היה יפה ומרגש!
    ~~~~~~~~~~~~
    "חחח אכן כן!" אומר אחייך אליה חיוך רחב. תוך כדי שהיא מלווה אותי אל הפוקדורים אשאל אותה "נו אז מה שלומך ווילו? ואיפה לעזזל ברדלי?"

.

עמוד 2 מתוך 29 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •