בלייק ג'ונסון~
"טוב.. אין טעם לאתאמץ, צא פאצ'ילוגו" אתה אומר, מוציא אותו ואז הוא יוצא במהירות מהפוכדור.
"אתה רואה את האבן הכחולה? יופי.. תחפור אותה החוצה.. ותתפתח בדרך גם" אתה אומר בקור רוח ומחכה בסבלנות.
פאצ'ילוגו נוגע בהאבן ופתאום מתחיל לזוהר ואז לאחר כמה שניות אתה רואה פוקימון דמוי סנאי מעופף ()
"אלמוגה!" קורא הפוקימון הסנאי המעופף שכדאי לבדוק לו את המתקפות ולדעת עליו פרטים.
בלייק ג'ונסון~
אתה מוציא את הפוקיג'יר שוב ובודק את אלמוגה כדי לדעת מה המתקפות שלו ופרטים עליו.
"אלמוגה, פוקימון הסנאי המעופף, אלמוגה הוא פוקימון חמוד שסוגו הוא מעופף\חשמל, הוא מאוד חברותי."
"מתקפות של אלמוגה הם: הלם רעם (Thundershock), מתקפה מהירה, הצלפת זנב, טעינה (Charge) ומתקפת ברק." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שישר נכבה.
"תפסיק לרחף כבר, שיגעת לי את השכל" אתה אומר לו והוא מפסיק אך הוא עף אליך ויושב לך על הכתף, "סיימת שם?" שואל השומר של המקום.
"אוקיי.. אחלה פוקימון בשביל קרב המכון הראשון שלי" אני ממלמל.
"אולי תשתוק כבר שומר מעצבן, לא רוצה לסיים, שילמתי לך 100 דולר אז תתחפף ממני" אני אומר לו וממשיך ללכת.
אני מחפש עוד אבנים שנראות טוב ולוקח כמה איתי, אחרי שאני מסיים לקחת אני יוצא החוצה מהגן.
"מרוצה עכשיו אידיוט?" אני שואל בחוצפה את השומר כשאני עוזב והולך לבדוק איפה ברדלי.
חמוף
בלייק ג'ונסון~
"אוקיי.. אחלה פוקימון בשביל קרב המכון הראשון שלי" אתה ממלמל ואלמוגה מתחיל לשמוח.
אתה מחפש עוד אבנים שנראות טוב אך אתה לא מוציא שום אבן מחוץ אבן אורי, ובגלל זה אתה לוקח אבן אורי אחד למטרות נחוצות.
"מרוצה עכשיו אידיוט?" אתה שואל בחוצפה את השומר בדיוק שאתה יוצא ואז הוא חוזר לבקתה שלו, לבכות כי אימא שלו לא הביאה לו מתנה ליומהולדת שלו.
לפניך שלושה אפשרויות: ללכת למכון, ללכת למרכז או ללכת לPokeMart.
במה תבחר?
בלייק ג'ונסון~
אתה הולך למרכז לבדוק אם ברדלי עדיין שם ואתה רואה שברדלי השאיר לך מכתב אצל האחות ג'וי שבו כתוב שהוא במכון.
אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי ולאחר מכן אתה הולך למכון ומגלה שזה מכון האבן.
אתה נכנס למכון, סקרן לגלות מה קורה שם ומי מנהיג המכון של המכון.
אתה רואה מלא אבנים בצדדים, דלת ענקית שלידו יש שלט שכתוב עליו: "בתוך החדר נמצא הזירה, חכו פה לשומר."
פתאום אתה רואה איש צעיר ניגש אליך בשמחה ומראה לך פוכדור רגיל, "אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל בחיבה ואתה עונה שכן.
"אוקיי, הקרב שלך מתחיל אחרי הילד שבתוך החדר, רק איזה קרב תרצה? קרב זוגות ששני הפוקימונים שלך ביחד או יחיד?" הוא שואל ואז מגחך.
דארן ווסט~
"אוקיי, תודה." אתה משיב בנימוס ומחייך.
אתה הולך ומתיישב קצת במרכז, נח ומחכה לקראת הקרב המתקרב.
פתאום אתה רואה בחוץ מלא אנשים רצים לחוף, אולי תלך לשם כדי לראות מה יש שם.
בלייק ג'ונסון~
"קודם כל, אל תתלהב עלי ותגחך" אתה אומר לו בקול עצבני מעט והוא הולך צעד אחד אחורה.
"ודבר שני, אם זה רק קרב אחד וזהו אני ארצה קרה יחיד עם פוקימון אחד בלבד.. אם לא, אני אלחם עם שני הפוקימונים שלי" אתה מוסיף.
"זה יהיה קרב אחד... אז אתה רוצה עם פוקימון?" הוא שואל ואז פתאום ברדל יוצא מהחדר, עצוב ואז הוא ניגש אליך.
"הפסדתי... תעשה קרב זוגי, זה יעזור לך מאוד אך אני לא הצלחתי ממש..." הוא אומר ואז יוצא מהמכון.
אייס דיאמונד~
''אתה רוצה לצאת להסתובב כאן בעיר או להשאר כאן?'' אתה שואל את ברדלי.
"אם אתה יודע... אני כמעט לא יכול ללכת אז אני לא אצא מהחדר..." הוא אומר לך ואתה ישר מתבאס ואז אתה מגלה שנשלח לך הודעה שבו כתובה שהקרב הראשון שלך מתחיל בעוד 10 דקות!
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)