Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 29 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    "כן עם פוקימון אחד" אתה אומר לאיש שם והוא מהנהן בשמחה.
    "אז מתי מתחילים? אני רוצה להתחיל..." אתה שואל את האיש הזה שעומד שם.
    "עכשיו..." הוא אומר לך ואז אתם נכנסים לתוך החדר.
    אתה רואה שם מישהו שיש לו פוכדור על ידו, עם חולצה אדומה ומשקפיים על ראשו, "אני פרוי ואתה בטחבלייק נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן בצורה מבולבלת.
    "אני מנהיג מכון האבן, הקרב יהיה ביחידים!" הוא אומר בשמחה, "תוציא את הפוקימון שלך ואז אני אוציא את שלי." הוא מושיב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    [B][SIZE="3"]דיויד אדלר~
    "נראה לי שאני בסדר" אתה ממלמל לכיוונו "תגיד, מה קרה לי בעצם? אני לא זוכר" אתה מוסיף ואז אתה נשכב בחזרה על המיטה ומסתכל על התקרה, מנסה להזכר עוד קצת.
    "אתה התעלפת... אמרו לי שחשבת שנתתי לך אגרוף אך זה לא קרה..." הוא אומר ואז הוא יוצא מחדר בתיסכול.
    "טוב, אתה מוכן לצאת מכאן, אתה רוצה או לחכות פה עוד שעה בערך?" שואלת אותך האחות ג'וי בנימוס.
    "אני חושב שאתחפף מפה עכשיו" אני אומר. אני קם מהמיטה, ויוצא מהחדר. אני פונה לחפש את ברדלי 'למה הוא כ"כ התעצבן? אני זוכר בערפול מישהו שדומה לו מאוד שצחק עלי ונתן לי אגרוף' אני חושב בפרצוף חמוץ 'הוא לפחות לא היה יכול להגיד לי מה באמת קרה?'

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. משתמש מנוסה
    דיויד אדלר~
    "אני חושב שאתחפף מפה עכשיו" אתה אומר, קם מהמיטה, ויוצא מהחדר הלבן.
    לאחר מכן אתה פונה לחפש את ברדלי ומוצא אותו.
    "היי דיויד! מה קורה?" הוא שואל אותך ואתה מנסה לדלות מימנו מידע מה קרה שמה עם האישה.
    "טוב... האישה הזאת בטח העילפה אותך ואני נאלצתי לקחת אותך למרכז... אתה בטח חלמת על זה שנתתי לך אגרוף..." הוא אומר לך, הוא רוצה שתאמין לו.

4. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    ''אתה רוצה לצאת להסתובב כאן בעיר או להשאר כאן?'' אתה שואל את ברדלי.
    "אם אתה יודע... אני כמעט לא יכול ללכת אז אני לא אצא מהחדר..." הוא אומר לך ואתה ישר מתבאס ואז אתה מגלה שנשלח לך הודעה שבו כתובה שהקרב הראשון שלך מתחיל בעוד 10 דקות!
    "טוב תשמע" אגיד לו "אתה תשאר כאן לנוח ולי יש קרב באיזו תחרות עוד עשר דקות אז אני הולך, סבבה?"
    אצא מהחדר ואלך לתחרות בהתרגשות.

5. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    "טוב תשמע" אתה אומר לו "אתה תשאר כאן לנוח ולי יש קרב באיזו תחרות עוד עשר דקות אז אני הולך, סבבה?"
    "אוקיי, לך אפילו לעשות סקס עם בחורה, העיקר שאני אישן כאן וארגיש מצוין בלילה." הוא אומר לך ואתה מגחך.
    לאחר מכן אתה יוצא מהחדר בהתרגשות לקראת התחרות ואז מגיע לתחרות תוך 5 דקות, "אוקיי אייס דיאמונד תעלה לבמה!" קוראים לך.
    אתה עולה לבמה ורואה ילד מולך עומד, "תוציאו את הפוקימונים שלכם!" קוראת השדרנית ואז הילד מוציא פוכדור שיוצא ממנו חרק בצבע סגול.

6. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "טוב תשמע" אתה אומר לו "אתה תשאר כאן לנוח ולי יש קרב באיזו תחרות עוד עשר דקות אז אני הולך, סבבה?"
    "אוקיי, לך אפילו לעשות סקס עם בחורה, העיקר שאני אישן כאן וארגיש מצוין בלילה." הוא אומר לך ואתה מגחך.
    לאחר מכן אתה יוצא מהחדר בהתרגשות לקראת התחרות ואז מגיע לתחרות תוך 5 דקות, "אוקיי אייס דיאמונד תעלה לבמה!" קוראים לך.
    אתה עולה לבמה ורואה ילד מולך עומד, "תוציאו את הפוקימונים שלכם!" קוראת השדרנית ואז הילד מוציא פוכדור שיוצא ממנו חרק בצבע סגול.
    "צא בקלסינג!" אורה לבלקסינג שלי לצאת מהפוקדור בעוד אסרוק במבטי את החרק "תתקוף בגחלת!"
    'בקלסינג יכול לנצח, יש לפוקימוני אש ייתרון על חרק, ולופין יהיה חלש על חרקים ועדיף לא לקחת סיכון' אחשוב לעצמי ואסרוק את החרק עם הפוקג'יר.

7. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    "צא בקלסינג!" אתה פוקד לבלקסינג שלך ואז הוא יוצא מהפוכדור שלו, "תתקוף בגחלת!" אתה פוקד בעוד אתה סורק במבטך את החרק.
    'בקלסינג יכול לנצח, יש לפוקימוני אש ייתרון על חרק, ולופין יהיה חלש על חרקים ועדיף לא לקחת סיכון' אתה חושב לעצמך ואז אתה סורק את החרק עם הפוקג'יר.
    אתה בודק את הפוקימון בעזרת הפוקג'יר שלך ומגלה שקוראים לו ספידרים, הוא מסוג חרק\על-חושי והוא יכול להיות רק נקבה.
    בקלסינג שולח את הגחלת שלו ופוגע בספידרים אך לאחר מכן ספידרים תוקף בכדור צל שפוגע ישירות בבקלסינג.

8. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "צא בקלסינג!" אתה פוקד לבלקסינג שלך ואז הוא יוצא מהפוכדור שלו, "תתקוף בגחלת!" אתה פוקד בעוד אתה סורק במבטך את החרק.
    'בקלסינג יכול לנצח, יש לפוקימוני אש ייתרון על חרק, ולופין יהיה חלש על חרקים ועדיף לא לקחת סיכון' אתה חושב לעצמך ואז אתה סורק את החרק עם הפוקג'יר.
    אתה בודק את הפוקימון בעזרת הפוקג'יר שלך ומגלה שקוראים לו ספידרים, הוא מסוג חרק\על-חושי והוא יכול להיות רק נקבה.
    בקלסינג שולח את הגחלת שלו ופוגע בספידרים אך לאחר מכן ספידרים תוקף בכדור צל שפוגע ישירות בבקלסינג.
    זה ממש לא מתוקן
    ---
    "תתרוף בשריטה את ספידרים!" אורה לבקלסינג שלי ואחשוב 'לחרק הזה יש שם מוזר'

9. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    ?
    ~~
    "תתקוף בשריטה את ספידרים!" אתה פוקד על בקלסינג שלך.
    בקלסינג רץ לעבר ספידרים אך ספידרים נעלמת בעזרת שיגור ואז היא חוזרת במהירות למאחורי בקסלינג ותוקפת אותו בכדור צל שוב.
    אתה שם לב שהמאמן שלה לא מדבר, ואז אתה מבין שהוא משגר לעבר ספידרים מחשבה והיא עושה זאת.

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "כן עם פוקימון אחד" אתה אומר לאיש שם והוא מהנהן בשמחה.
    "אז מתי מתחילים? אני רוצה להתחיל..." אתה שואל את האיש הזה שעומד שם.
    "עכשיו..." הוא אומר לך ואז אתם נכנסים לתוך החדר.
    אתה רואה שם מישהו שיש לו פוכדור על ידו, עם חולצה אדומה ומשקפיים על ראשו, "אני פרוי ואתה בטחבלייק נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן בצורה מבולבלת.
    "אני מנהיג מכון האבן, הקרב יהיה ביחידים!" הוא אומר בשמחה, "תוציא את הפוקימון שלך ואז אני אוציא את שלי." הוא מושיב.
    "טוב.. זה יהיה קל, פוקימון אבן לא ינצח את ונאפ שלי" אני אומר ומכין את הפוקדור של ונאפ ביד.
    "וגם אם הוא חלש משלך, המוח שלי גובר על הכוח שלך" אני מוסיף ומוציא החוצה את ונאפ.
    חמוף

11. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    ?
    ~~
    "תתקוף בשריטה את ספידרים!" אתה פוקד על בקלסינג שלך.
    בקלסינג רץ לעבר ספידרים אך ספידרים נעלמת בעזרת שיגור ואז היא חוזרת במהירות למאחורי בקסלינג ותוקפת אותו בכדור צל שוב.
    אתה שם לב שהמאמן שלה לא מדבר, ואז אתה מבין שהוא משגר לעבר ספידרים מחשבה והיא עושה זאת.
    אני מזכיר לך:
    Growl=צעקה
    Leer=נהמה
    לא תיקנת את זה בפוקימונים שלי..
    ---
    "בקלסינג תשתמש בגחלת על היד שלך ואז תתקוף את ספידרים בשריטה!" אורה לבקלסינג להשתמש שוב בהתקפה המשולת הזו.

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "אוקיי, תודה." אתה משיב בנימוס ומחייך.
    אתה הולך ומתיישב קצת במרכז, נח ומחכה לקראת הקרב המתקרב.
    פתאום אתה רואה בחוץ מלא אנשים רצים לחוף, אולי תלך לשם כדי לראות מה יש שם.

]
    'מעניין למה אנשים רצים לשם...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן וסקרן. אני קם ממקומי ויוצא מהמרכז.
    אני בודק מהו כיוון החוף בכך שאעקוב אחרי האנשים אשר רצים לחוף, ואלך בעקבותיהם.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    'מעניין למה אנשים רצים לשם...' אתה חושב לעצמך בחיוך קטן וסקרן. אתה קם ממקומך ויוצא מהמרכז.
    אתה רץ לעבר האנשים שרצים לשם ולאחר שני דקות אתה מגיע לשם אתה רואה רק קרב פוקימונים בין ונאפ של מאמן ואוצ'יאנוס של מאמן.

בלייק ג'ונסון~
    "טוב.. זה יהיה קל, פוקימון אבן לא ינצח את ונאפ שלי" אתה אומר ומכין את הפוכדור של ונאפ ביד.
    "וגם אם הוא חלש משלך, המוח שלי גובר על הכוח שלך" אתה מוסיף ומוציא החוצה את ונאפ.
    "יהיה לך קשה... צא אינפלר!" המאמן קורא בשמחה ואז מוציא פוכדור שיוצא ממנו פוקימון שיש עליו להבות והוא נראה כמו סלעים מחוברים.
    לאחר מכן, אתה בודק אותו בפוקג'יר ומגלה שהוא מסוג אבן\אש והוא הפוקימון היחידי במחוז שיכול להיכנס למים ולא להשתגע.
    "חשבת שיהיה לך קל?" אומר לך המאמן ואז הוא מגחך ואז ישר השופט מסמן לך לפקוד על הפוקימון שלך לתקוף.

אייס דיאמונד~
    מה? אתה מטומטם?
    Leer זה מבט וGrowl זה נהמה...

~~~~~~~~~~~~
    "בקלסינג תשתמש בגחלת על היד שלך ואז תתקוף את ספידרים בשריטה!" אתה מורה לבקלסינג להשתמש שוב בהתקפה הזאת.
    פתאום בקלסינג לא תוקף בגחלת על היד שלו, היד שלו הופכת כבר לאש והוא רץ לעבר ספידרים ופוגע בו, בקלסינג למד אגרוף אש!
    פתאום ספידרים קם מהמתקפה של בקלסינג וישר תוקף במחרזת חוטים שפוגעת בבקלסינג וגם המתקפה חונקת אותו.

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "טוב.. זה יהיה קל, פוקימון אבן לא ינצח את ונאפ שלי" אתה אומר ומכין את הפוכדור של ונאפ ביד.
    "וגם אם הוא חלש משלך, המוח שלי גובר על הכוח שלך" אתה מוסיף ומוציא החוצה את ונאפ.
    "יהיה לך קשה... צא אינפלר!" המאמן קורא בשמחה ואז מוציא פוכדור שיוצא ממנו פוקימון שיש עליו להבות והוא נראה כמו סלעים מחוברים.
    לאחר מכן, אתה בודק אותו בפוקג'יר ומגלה שהוא מסוג אבן\אש והוא הפוקימון היחידי במחוז שיכול להיכנס למים ולא להשתגע.
    "חשבת שיהיה לך קל?" אומר לך המאמן ואז הוא מגחך ואז ישר השופט מסמן לך לפקוד על הפוקימון שלך לתקוף.
    "אני עדיין חושב שיהיה לי קל, אמרתי לך, עשב גובר על אבן והמוח שלי על הכוח שלך" אני אומר לו בשחצנות ומסתכל עליו במבטח נחוש לניצחון.
    "ונאפ כוח טבע, תזכור מה אמרתי לך בקרב הקודם, אם אתה לא יכול לחמוק עם צמח משתולל תשתמש בהגנה ובלהישאר יחד" אני אומר לו ומצביא על אינפלר.
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    'מעניין למה אנשים רצים לשם...' אתה חושב לעצמך בחיוך קטן וסקרן. אתה קם ממקומך ויוצא מהמרכז.
    אתה רץ לעבר האנשים שרצים לשם ולאחר שני דקות אתה מגיע לשם אתה רואה רק קרב פוקימונים בין ונאפ של מאמן ואוצ'יאנוס של מאמן.

]
    'זהו? זה הכל? קרב קטן ומסכן?' אני חושב לעצמי באכזבה ומהנהן בראשי לשלילה, מכיוון שאיני מרוצה.
    אני חוזר חזרה למרכז, וממשיך לחכות שם עד שתתחיל התחרות, 'קדימה כבר...' אני חושב לעצמי בחיוך מתרגש ומביט בשעון.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 22 מתוך 29 ראשוןראשון ... 122021222324 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •