Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 29 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 431
  1. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    "אני חושב שאתחפף מפה עכשיו" אתה אומר, קם מהמיטה, ויוצא מהחדר הלבן.
    לאחר מכן אתה פונה לחפש את ברדלי ומוצא אותו.
    "היי דיויד! מה קורה?" הוא שואל אותך ואתה מנסה לדלות מימנו מידע מה קרה שמה עם האישה.
    "טוב... האישה הזאת בטח העילפה אותך ואני נאלצתי לקחת אותך למרכז... אתה בטח חלמת על זה שנתתי לך אגרוף..." הוא אומר לך, הוא רוצה שתאמין לו.
    לא הצלחתי לצטט, אז העתקתי.
    ~~~~~~
    "טוב, זה נשמע הגיוני. כי אפילו עם היו לך שרירים" אני סונט בו "עדיין לא יכולת לעלף אותי במכה". אני מוציא את הפוקדור של בקלסינג, "תגיד, מה קרה אם שני הארנבים המוזרים ההם בסוף?" אני שואל אותו בעודי בוחן את הפוקדור.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    במקום ששניים יצאו מהמ"ת, רק אחד יצא בגלל שדודי פרש בגלל חוסר זמן להגיב.

תומאס בלאק~
    יש לך רק 1200$
    ~~~~~~~~~~~
    "ממ בסדר, אני קונה" אתה אומר וסופר את הכסף, מגיש לו את הכסף ואז לוקח את הקניות שלך.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה וממשיך להסתובב בעיר ואז אתה רואה שקיבלת הודעה שבעוד 5 דקות הקרב שהוא חצי הגמר מתחיל!
    אני מתחיל לרוץ לשם במהירות כדי לא לפספס את הקרב.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דארן ווסט~
    'זהו? זה הכל? קרב קטן ומסכן?' אתה חושב לעצמך באכזבה ומהנהן בראשי לשלילה, מכיוון שאינך מרוצה.
    אתה חוזר חזרה למרכז, וממשיך לחכות שם עד שתתחיל התחרות, 'קדימה כבר...' אתה חושב לעצמך בחיוך מתרגש ואז פתאום קוראים לך.
    "דארן ווסט, תירד למטה כדי להילחם, הקרב הראשון הוא הקרב עם התחלתי שלך." האחות ג'וי אומרת לך.
    אתה יורד לקומה התחתית ואז אתה רואה ילד נחמד שיש לו אוצ'יאנוס, "שלום אני אכסח לך את הצורה!" הוא קורא ואז אתה מבין שאתה יכול לנצח כבר עם ונאפ.

בלייק ג'ונסון~
    "אני עדיין חושב שיהיה לי קל, אמרתי לך, עשב גובר על אבן והמוח שלי על הכוח שלך" אתה אומר לו בשחצנות ואז אתה מסתכל עליו במבטח נחוש לניצחון.
    "ונאפ כוח טבע, תזכור מה אמרתי לך בקרב הקודם, אם אתה לא יכול לחמוק עם צמח משתולל תשתמש בהגנה ובלהישאר יחד" אתה אומר לו ואז אתה מצביע על אינפלר.
    ונאפ משתמש בכוח טבע על אינפלר ומלא כוכבים עפים לעברו אך אינפלר משמיד אותם בעזרת גחלת קטנטנה, "אינפלר אבן אש!" קורא המאמן שלו.
    "אינפלר!" קורא הפוקימון הקטן ואז הוא שולח אבן אש שאפילו צמח משתולל לא מצליח לעצור, זה אומר שונאפ נפגע מאוד קשות מהמתקפה.

תומאס בלאק~
    אתה מתחיל לרוץ לאיפה שהקרב במהירות כדי שלא תפספס את הקרב.
    לאחר 4 דקות אתה מגיע למקום ואז אתה רואה שברדלי מולך ועוד שני אנשים מולך.
    "אוקיי חצי הגמר מתחיל, אתם ניצחתם ועברתם את כול הקרבות, כול הכבוד!" אומרת האחות ג'וי בשמחה, "ההגרלה עכשיו הולכת להיות..." היא אומרת.
    פתאום אתה רואה שאתה נגד הילדה ששמה לי וברדלי נלחם נגד הילד שקוראים לו רון.
    "הקרב בין לתומאס ולי מתחיל עכשיו!" קורא השופט ואז לי מוציאה פוקימון דמוי דוב קטן החוצה.
    ; ;

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    'זהו? זה הכל? קרב קטן ומסכן?' אתה חושב לעצמך באכזבה ומהנהן בראשי לשלילה, מכיוון שאינך מרוצה.
    אתה חוזר חזרה למרכז, וממשיך לחכות שם עד שתתחיל התחרות, 'קדימה כבר...' אתה חושב לעצמך בחיוך מתרגש ואז פתאום קוראים לך.
    "דארן ווסט, תירד למטה כדי להילחם, הקרב הראשון הוא הקרב עם התחלתי שלך." האחות ג'וי אומרת לך.
    אתה יורד לקומה התחתית ואז אתה רואה ילד נחמד שיש לו אוצ'יאנוס, "שלום אני אכסח לך את הצורה!" הוא קורא ואז אתה מבין שאתה יכול לנצח כבר עם ונאפ.

]
    'אוקיי... ואנפ חזק על אוצ'אינוס... יש לי סיכוי...' אני אומר ומנסה לעודד את עצמי ולחזק לעצמי את הבטחון העצמי.
    "קדימה ואנפ, תתחיל בצמיחה, ואז תשלח כדור צל חזק!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר אוצ'יאנוס, מקווה שואנפ יצליח לתקוף.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "אני עדיין חושב שיהיה לי קל, אמרתי לך, עשב גובר על אבן והמוח שלי על הכוח שלך" אתה אומר לו בשחצנות ואז אתה מסתכל עליו במבטח נחוש לניצחון.
    "ונאפ כוח טבע, תזכור מה אמרתי לך בקרב הקודם, אם אתה לא יכול לחמוק עם צמח משתולל תשתמש בהגנה ובלהישאר יחד" אתה אומר לו ואז אתה מצביע על אינפלר.
    ונאפ משתמש בכוח טבע על אינפלר ומלא כוכבים עפים לעברו אך אינפלר משמיד אותם בעזרת גחלת קטנטנה, "אינפלר אבן אש!" קורא המאמן שלו.
    "אינפלר!" קורא הפוקימון הקטן ואז הוא שולח אבן אש שאפילו צמח משתולל לא מצליח לעצור, זה אומר שונאפ נפגע מאוד קשות מהמתקפה.
    אתה יודע שלא כל הזמן אמורים לצאת כוכבים, נכון?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "קום ונאפ! למה לא עשית מה שאמרתי?!" אני צועק בכעס.
    "עכשיו, אסרטגיית ההטחה ברצפה" אני אומר לו רגוע יותר, מקווה שהוא יזכור על מה אני מדבר.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה מתחיל לרוץ לאיפה שהקרב במהירות כדי שלא תפספס את הקרב.
    לאחר 4 דקות אתה מגיע למקום ואז אתה רואה שברדלי מולך ועוד שני אנשים מולך.
    "אוקיי חצי הגמר מתחיל, אתם ניצחתם ועברתם את כול הקרבות, כול הכבוד!" אומרת האחות ג'וי בשמחה, "ההגרלה עכשיו הולכת להיות..." היא אומרת.
    פתאום אתה רואה שאתה נגד הילדה ששמה לי וברדלי נלחם נגד הילד שקוראים לו רון.
    "הקרב בין לתומאס ולי מתחיל עכשיו!" קורא השופט ואז לי מוציאה פוקימון דמוי דוב קטן החוצה.
    ; ;
    'מעניין מי זה' אני חושב לעצמי ובודק עליו מידע "קדימה אייר צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "התחל עם סופה!" אני פוקד עליו.

7. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    'אוקיי... ואנפ חזק על אוצ'אינוס... יש לי סיכוי...' אתה אומר ואז אתה מנסה לעודד את עצמך ולחזק לעצמך את הבטחון העצמי.
    "קדימה ואנפ, תתחיל בצמיחה, ואז תשלח כדור צל חזק!" אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר אוצ'יאנוס, מקווה שואנפ יצליח לתקוף.
    ונאפ פתאום גודל ואז הוא שולח כדור צל שעף במהירות לעבר אוצ'יאנוס שפוגע בו אך המאמן שלו פוקד עליו להחזיר במתקפת אקדח מים שפוגעת בונאפ.

בלייק ג'ונסון~
    יפ.
    ~~~
    "קום ונאפ! למה לא עשית מה שאמרתי?!" אתה צועק בכעס ואז ונאפ מוריד את ראשו, אתה העלבת אותו יא ילד חרא.
    "עכשיו, אסרטגיית ההטחה ברצפה" אתה אומר לו ברוגע, בתקווה שהוא יזכור על מה אתה מדבר.
    פתאום ונאפ מוציא מלא צמחים שתופסים את אינפלר אך בגלל האש שעל גופו נשרפים כול הצמחים וכך הוא ניצל מהמתקפה.
    "אבנים חדות אינפלר!" קורא פרוי ואז אינפלר שלו שולח מלא אבנים חדות לעבר ונאפ.

תומאס בלאק~
    'מעניין מי זה' אתה חושב לעצמך ובודק עליו מידע "קדימה אייר צא!" אתה קורא ומשחרר אותו החוצה "התחל עם סופה!" אתה פוקד עליו.
    "אמביר, פוקימון הדוב הקטן, חניכים רבים מנסים להתקרב לאמבירים בגלל המראה שלה חמוד. זו טעות יקרה, כאם גריזלר המגן של אמביר לעולם אינו רחוק ממנו" בוקע מהפוקיג'יר קול אישה מתכתית שישר נכבה.
    אייר יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בסופה אך הפוקימון הדוב הקטן תוקף עם ידיו ואז הסופה חוזרת לעבר אייר שהיא סופת אש קטלנית!

8. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    יפ.
    ~~~
    "קום ונאפ! למה לא עשית מה שאמרתי?!" אתה צועק בכעס ואז ונאפ מוריד את ראשו, אתה העלבת אותו יא ילד חרא.
    "עכשיו, אסרטגיית ההטחה ברצפה" אתה אומר לו ברוגע, בתקווה שהוא יזכור על מה אתה מדבר.
    פתאום ונאפ מוציא מלא צמחים שתופסים את אינפלר אך בגלל האש שעל גופו נשרפים כול הצמחים וכך הוא ניצל מהמתקפה.
    "אבנים חדות אינפלר!" קורא פרוי ואז אינפלר שלו שולח מלא אבנים חדות לעבר ונאפ.
    "תתמרן ביניהן, את אלה שאתה לא יכול לחמוק מהן פשוט תעיף חזרנ אל אינפלר עם צמח משתולל" אני אומר לונאפ.
    "עכשיו, כוח טבע ולהשאר, נראה מה זה יהיה הפעם" אני אומר לו שוב ומחכה.
    חמוף

9. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    מה? אתה מטומטם?
    Leer זה מבט וGrowl זה נהמה...
    ~~~~~~~~~~~~
    "בקלסינג תשתמש בגחלת על היד שלך ואז תתקוף את ספידרים בשריטה!" אתה מורה לבקלסינג להשתמש שוב בהתקפה הזאת.
    פתאום בקלסינג לא תוקף בגחלת על היד שלו, היד שלו הופכת כבר לאש והוא רץ לעבר ספידרים ופוגע בו, בקלסינג למד אגרוף אש!
    פתאום ספידרים קם מהמתקפה של בקלסינג וישר תוקף במחרזת חוטים שפוגעת בבקלסינג וגם המתקפה חונקת אותו.
    אעלק מטומטם, תבדוק אפילו במורפיקס XD
    גרוול זה מאה אחוז צעקה או צווחה, וליר אני דיי בטוח שזה נהמה
    ---
    "תשתמש באגרוף אש כדי לשרוף את החוטים!" אורה לבקלסינג "תשתמש שוב באגרוף אש!"

10. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "תתמרן ביניהן, את אלה שאתה לא יכול לחמוק מהן פשוט תעיף חזרה אל אינפלר עם צמח משתולל" אתה אומר לונאפ.
    ונאפ מצליח לעבור אך פתאום אבן גדולה מולו אך הוא מפוצץ אותה בעזרת צמח משתולל.
    "עכשיו, כוח טבע ולהשאר, נראה מה זה יהיה הפעם" אתה מוסיף וישר מחכה.
    פתאום ונאפ שולח גל ענקי בצבע סגול והוא עומד על רגליו הקטנות, ואז הוא יוצא עם המתקפה שפוגע באיגזלר אך הוא לא מתעלף במהירות.
    "חסל אותו בלהביור!" קורא פרוי ואז הפוקימון שלו שולח להביור שאפילו ההגנה של ונאפ לא מצליחה לנצח ואז הוא ישר מתעלף, הפסדת.

אייס דיאמונד~
    תקשיב, תאמין לי שLeer זה מבט וGrowl זה נהמה...
    ותקשיב המתקפות בדף הראשי משתנות, תבדוק עכשיו את המתקפות המקוריות של בקלסינג...
    אך האגרוף אש ישאר...

~~~~~~~~~~~~~~~
    "תשתמש באגרוף אש כדי לשרוף את החוטים!" אתה פוקד על בקלסינג והוא משתמש באגרוף אש ששורף את החוטים
    "תשתמש שוב באגרוף אש!" אתה מוסיף ואז בקלסינג רץ לעבר ספידרים, פוגע בו באגרוף אש ומעלף אותו, ניצחת!
    "המנצח הוא אייס, הקרב שלך יתחיל בעוד חצי שעה." קורא הכרזן.

11. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Edge Of Glory צפה בהודעה
    בלייק ג'ונסון~
    "תתמרן ביניהן, את אלה שאתה לא יכול לחמוק מהן פשוט תעיף חזרה אל אינפלר עם צמח משתולל" אתה אומר לונאפ.
    ונאפ מצליח לעבור אך פתאום אבן גדולה מולו אך הוא מפוצץ אותה בעזרת צמח משתולל.
    "עכשיו, כוח טבע ולהשאר, נראה מה זה יהיה הפעם" אתה מוסיף וישר מחכה.
    פתאום ונאפ שולח גל ענקי בצבע סגול והוא עומד על רגליו הקטנות, ואז הוא יוצא עם המתקפה שפוגע באיגזלר אך הוא לא מתעלף במהירות.
    "חסל אותו בלהביור!" קורא פרוי ואז הפוקימון שלו שולח להביור שאפילו ההגנה של ונאפ לא מצליחה לנצח ואז הוא ישר מתעלף, הפסדת.
    "לא הגיוני אבל שיהיה, תחזור ונאפ" אני אומר בקור רוח ומחזיר אותו לפוקדור.
    "לא מפריע לי, אני אלך להתאמן עכשיו, בקרב החוזר אתה תפסיד" אני אומר למנהיג המכון בקור רוח גם כן ויוצא החוצה.
    'חייב להתאמן טיפה, עם הגולם הזה שלי..' אני חושב ומחפש מישהו להלחם כנגדו או פוקימון פראי להביס.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "לא הגיוני אבל שיהיה, תחזור ונאפ" אתה אומר בקור רוח לפרוי ואז מחזיר את ונאפ לפוכדור שלו.
    'חייב להתאמן טיפה, עם הגולם הזה שלי...' אתה חושב, יוצא מהמכון ומחפש מישהו להלחם כנגדו או פוקימון פראי להביס.
    אתה רואה פתאום שלושה פוקימונים דמוי שועל הולכים להם, מאמן עם משקפיים קופץ לו, פוקימון חרק בצבע סגול לאימון או עוד מאמן עם גלימה.
    (3) ; ; ;

13. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "לא הגיוני אבל שיהיה, תחזור ונאפ" אתה אומר בקור רוח לפרוי ואז מחזיר את ונאפ לפוכדור שלו.
    'חייב להתאמן טיפה, עם הגולם הזה שלי...' אתה חושב, יוצא מהמכון ומחפש מישהו להלחם כנגדו או פוקימון פראי להביס.
    אתה רואה פתאום שלושה פוקימונים דמוי שועל הולכים להם, מאמן עם משקפיים קופץ לו, פוקימון חרק בצבע סגול לאימון או עוד מאמן עם גלימה.
    (3) ; ; ;
    'אני אלך אל השועל עשב המגעיל הזה' אני חושב והולך קצת קרוב יותר אליהם.
    "צא פיירון" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו כדי שייצא החוצה לקרב.
    "תשתמש בגחלת ואז בקשיחות כדי שהוא לא יוכל לתקוף" אני אומר לו ומצביע על אחד השועלים.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "צא פיירון" אתה אומר וישר זורק את הפוכדור של פיירון כדי שייצא החוצה לקרב.
    "תשתמש בגחלת ואז בקשיחות כדי שהוא לא יוכל לתקוף" אתה אומר לו ומצביע על אחד השועלים.
    פיירון יוצא ושולח גחלת שפוגעת בשועל אך כמעט זה לא משפיע על השועל ואז הוא יוצא בהצלפת גפן שההגנה של פיירון מצליחה לעצור.
    פתאום פיירון מתחיל לזהור ומתחיל לגדול ואז אתה רואה פוקימון ענקי שרץ לעבר השועלים, נושך אותם וישר הם מתעלפים.
    פיירון שלך התפתח ולמד נשיכת חרק!

15. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "צא פיירון" אתה אומר וישר זורק את הפוכדור של פיירון כדי שייצא החוצה לקרב.
    "תשתמש בגחלת ואז בקשיחות כדי שהוא לא יוכל לתקוף" אתה אומר לו ומצביע על אחד השועלים.
    פיירון יוצא ושולח גחלת שפוגעת בשועל אך כמעט זה לא משפיע על השועל ואז הוא יוצא בהצלפת גפן שההגנה של פיירון מצליחה לעצור.
    פתאום פיירון מתחיל לזהור ומתחיל לגדול ואז אתה רואה פוקימון ענקי שרץ לעבר השועלים, נושך אותם וישר הם מתעלפים.
    פיירון שלך התפתח ולמד נשיכת חרק!
    "יופי, זה היה קל, כל הכבוד לך" אני אומר לו.
    אני הולך לרפא את את הפוקימונים במרכז ואז הולך לבדוק מתי אני יכול לעשות קרב חוזר עם המנהיג.
    חמוף

עמוד 23 מתוך 29 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •