Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 29 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    מחר אני אעדכן את הטפסים שלכם.

דארן ווסט~
    "אנחנו מוכנים." אתה עונה בשם שניכם והיא מחייכת בחיוך המעצבן שלה ואתם לוקחים את החפצים שלכם.
    "רגע בשביל לבדוק מתקפות הפוקימונים ומידע אליהם נמצא הכול בפוקג'יר." היא אומרת לכם ואז היא סוגרת את הדלת.
    אתם יוצאים מהמעבדה ביחד עם הפוקימונים, "אתה בסוף רוצה קרב?" אתה שואל את ברדלי והוא עונה לך שכן.
    שניכם שולפים את הפוקג'ירים ומכוונים אותם על הפוקימונים שלכם, "ונאפ, פוקימון העשב, הוא פוקימון נחמד ואוהב אנשים חברותיים." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר.
    "ונאפ זה יודע, להישאר (Bide), הגנה, צמיחה (Growth), כוח טבע (Nature Power)." אומרת הפוקג'יר ואז הוא נכבה.

]
    להישאר? זה הפירוש של המתקפה?
    ---
    "בוא נתחיל," אני קורא במעט התרגשות ואז מצביע לעבר קלסינג, "קדימה ונאפ, תתחיל צמיחה ואז תוסיף כוח טבע! קדימה!" אני צועק בנחישות.
    'אוקיי אני חייב לנצח בקרב הראשון שלי...' אני חושב לעצמי בתקווה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    מחר אני אעדכן את הטפסים שלכם.

תומאס בלאק~
    "תודה פרופסור." אתה אומר לה ואז אתה יוצא מהמעבדה, "רגע בשביל לבדוק מתקפות הפוקימונים ומידע אליהם נמצא הכול בפוקג'יר." היא אומרת לך ואז היא סוגרת את הדלת.
    אתה ממשיך לעבר ברדלי ואז לאחר כמה דקות אתה מגיע לביתו, אתה נוקש אל דלתו ונפתחת הדלת על ידי אימו.
    "שלום תומאס, ברדלי הלך לדרום העיר, בהצלחה במסע." היא אומרת בשמחה.
    אתה הולך לכיוון דרום ניו ביי ואז מוציא את ברדלי משחק בחול, "היי ברדלי!" אתה קורא לעברו והוא קם במהירות.
    "היי תומאס, קיבלת כבר את הפוקימון התחלתי שלך? אני כן." הוא אומר בחיוך גדול.

"אכן קיבלתי" אני אומר לו בחיוך רחב "את מי קיבלת אתה?" אני פונה אליו כעת "יודע מה, יש לי רעיון. בוא נערוך קרב קצר, ככה נגלה את הפוקימונים שיש לכל אחד וגם נראה מי יותר טוב בינינו כרגע" אני אומר לו "מה דעתך?" אני שואל אותו.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דארן ווסט~
    לצערך כן.
    ~~~~~~~~~~
    "אני התחיל!" אתה קורא ואז פוקד על ונאפ להשתמש בגדילה ואז בכוח טבע.
    ונאפ פתאום גודל בגודלו וכך עולה הגנתו וגם התקפה שלו, ואז הוא משתמש בכוח טבע ומהמתקפה יוצאים מלא כוכבים שפוגעים ישירות בבקלסינג.
    "אוי לא! בקלסינג תשלח גחלת במהירות!" קורא ברדלי ואז בקלסינג שלו שולח גחלת ענקית שפוגעת ישירות בואנפ, פוקימון העלה.

תומאס בלאק~
    "אני קיבלתי את בקלסינג, פוקימון האש." הוא אומר לך בחיוך גדול, "ולגבי הקרב... בסדר!" הוא קורא ואז הוא מוציא פוכדור בצבע אדום.
    לאחר מכן הוא פותח אותו ויוצא ממנו פוקימון קטן דמוי חתול, "זה בקלסינג! ומי שלך?" הוא שואל ואז אתה שולף את הפוכדור הכחול.
    "אני בחרתי באוצ'ינוס." אתה קורא ואז אתה פותח את הפוכדור ויוצא ממנו פוקימון דמוי דולפין.
    "טוב אני התחיל." אומר ברדלי, "בקלסינג תתקוף את אוצ'ינוס בדחיפה!" קורא ברדלי ואז הפוקימון שלו יוצא בדחיפה לעבר הפוקימון שלך.
    ;

דרייק פרוטצ'אן
    סליחה ואיך היה הרעיון עם המשרת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אכן כן!" אתה קורא ואז שואל אותה איך היא מרגישה ואיפה ברדלי, חברך הטוב.
    "אני מרגישה מעולה, וברדלי בא לקחת את הפוקימון התחלתי שלו, ואז הוא לדרום העיר." היא אומרת לך בשמחה.
    "טוב יש לי פה רק שני פוקימונים, את ונאפ פוקימון העשב ואת אוצ'ינוס פוקימון המים." היא אומרת ואז היא שולפת שני פוכדורים בצבע כחול וירוק .
    "עכשיו בוא תראה את הפוקימונים!" היא אומרת ואז היא פותחת את הפוכדורים שיוצאים מהם פוקימון דמוי דולפין ואחד דמוי שיח בצבע ירוק.
    "במי אז אתה בוחר? זה בחירה קשה אך שניהם יעזרו לך במסע שלך." היא שואלת בחיבה.
    ;

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    "אני קיבלתי את בקלסינג, פוקימון האש." הוא אומר לך בחיוך גדול, "ולגבי הקרב... בסדר!" הוא קורא ואז הוא מוציא פוכדור בצבע אדום.
    לאחר מכן הוא פותח אותו ויוצא ממנו פוקימון קטן דמוי חתול, "זה בקלסינג! ומי שלך?" הוא שואל ואז אתה שולף את הפוכדור הכחול.
    "אני בחרתי באוצ'ינוס." אתה קורא ואז אתה פותח את הפוכדור ויוצא ממנו פוקימון דמוי דולפין.
    "טוב אני התחיל." אומר ברדלי, "בקלסינג תתקוף את אוצ'ינוס בדחיפה!" קורא ברדלי ואז הפוקימון שלו יוצא בדחיפה לעבר הפוקימון שלך.
    ;
    "קדימה אוצ'ינוס, התחמק! תקוף ב... רגע, מה ההתקפות שלך בכלל?" אני תוהה ומוציא את הפוקדע שקיבלתי, מכוון אות אל עבר אוצינ'וס.

5. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    לצערך כן.
    ~~~~~~~~~~
    "אני התחיל!" אתה קורא ואז פוקד על ונאפ להשתמש בגדילה ואז בכוח טבע.
    ונאפ פתאום גודל בגודלו וכך עולה הגנתו וגם התקפה שלו, ואז הוא משתמש בכוח טבע ומהמתקפה יוצאים מלא כוכבים שפוגעים ישירות בבקלסינג.
    "אוי לא! בקלסינג תשלח גחלת במהירות!" קורא ברדלי ואז בקלסינג שלו שולח גחלת ענקית שפוגעת ישירות בואנפ, פוקימון העלה.

]
    אבל BIND זה יותר חניקה... תראה כאן
    ---
    "קדימה ואנפ תתאושש, אתה יכול!" אני צועק בעידוד ומקווה שונאפ יחזור לרגליו, "קדימה בוא לא נוותר, תשתמש בצמיחה ואז בלהשאיר!"
    קדימה אנחנו יכולים לנצח בקרב הזה...' אני חושב לעצמי בתקווה.
    Ido

| | Boshoku | |

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק פרוטצ'אן
    סליחה ואיך היה הרעיון עם המשרת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אכן כן!" אתה קורא ואז שואל אותה איך היא מרגישה ואיפה ברדלי, חברך הטוב.
    "אני מרגישה מעולה, וברדלי בא לקחת את הפוקימון התחלתי שלו, ואז הוא לדרום העיר." היא אומרת לך בשמחה.
    "טוב יש לי פה רק שני פוקימונים, את ונאפ פוקימון העשב ואת אוצ'ינוס פוקימון המים." היא אומרת ואז היא שולפת שני פוכדורים בצבע כחול וירוק .
    "עכשיו בוא תראה את הפוקימונים!" היא אומרת ואז היא פותחת את הפוכדורים שיוצאים מהם פוקימון דמוי דולפין ואחד דמוי שיח בצבע ירוק.
    "במי אז אתה בוחר? זה בחירה קשה אך שניהם יעזרו לך במסע שלך." היא שואלת בחיבה.
    ;
    גדול.. חשיבה לא רעה! שומע.. יש התקדמות אדירה בפייקדקס שאני מתכוון להוציא במשחק שלי.. יכול להיות שבעוד שבועיים הוא יפתח!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בשני הפוקדורים ואחשוב ברצינות ואז אומר "זהוא החלטתי, אני בוחר בפוקדור הכחול של אוצ'ינוס!"
    ואז אעמוד בשקט, אנקוש עם הרגל ברצפה במהירות מתוך התלהבות לקבל את הפוקימון הראשון שלי.
    לפתע אחשוב מעט על ברדלי ואוסיף לשאול בנימוס "אולי יש כאן טלאפון שאוכל ליצור עימו קשר?! לקבוע על מקום מפגש.."

.

7. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    רשמתי Bide ולא Bind...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מעודד את ואנפ והוא ישר מקבל את האומץ שלו ומשתמש בצמיחה שוב שמגדילה לו את הגנה ואת הכוח.
    לאחר מכן אתה פוקד עליו להשתמש בלהישאר ופתאום הוא עומד במקום ומתחיל לצאת ממנו עדים.
    "בקלסינג תתקוף בדחיפה אותו!" קורא ברדלי ואז בקלסינג יוצא בדחיפה אך לאחר כמה שניות ואנפ יוצא מהעמידה שלו, פוגע בבקלסינג וישר מעלף אותו.
    "אך זה קרה! זה לא הגיוני..." אומר ברדלי בעצב וישר מחזיר את ברדלי לפוכדור שלו, "היה קרב טוב." אומר ברדלי ואז הוא ישר מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור שלו.

תומאס בלאק~
    אתה מוציא ישר את הפוקג'יר ומכוון של אוצ'ינוס.
    "אוצ'ינוס הזה יודע: דחיפה, הגנה, אקדח מים, על קולי." בוקע מהפוקג'יר קול של אישה מתכתית ואז הוא נכבה.
    בקלסינג פוגע ישר באוצ'ינוס שמתעצבן במהירות וישר תוקף באקדח מים שפוגע בבקלסינג וישר הופך אותו לתאשוש.
    "בקלסינג תתקוף בגחלת עם דחיפה!" קורא ברדלי ואז בקלסינג שלו שולח גחלת, רץ עם הגחלת וכך נוצר סילון אש ענקי שפוגע ישירות באוצ'ינוס.

דרייק פרוטצ'אן~
    מעולה! איזה כיף
    ~~~~~~~~~~~~
    "אוצ'ינוס, פוקימון טוב לבחירה, כך את הפוכדור שלו." אומרת הפרופסור, ואז היא נותנת לך את הפכודור של אוצ'ינוס שכבר בחוץ.
    "רגע אני אביא לך חפצים." היא אומרת ואז נכנסת לתוך המחסן ולאחר כמה דקות היא מביאה קופסא.
    "פה יש 5 פוכדורים, 3 תרופות, פנס, ציוד לשינה, פוקיג'יר וחכה טובה." היא אומרת ואז היא מראה לך:
    5 פוכודורים ,3 תרופות,פנס,ציוד לשינה,1200$,פוקיגיר,חכה טובה.
    לאחר מכן אתה לוקח את החפצים ושואל אם יש דרך לתקשר פה עם ברדלי אך הפרופסור מגיבה בשלילה ואז פותחת לך את הדלת כדי שתתחיל במסע.

8. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    רשמתי Bide ולא Bind...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מעודד את ואנפ והוא ישר מקבל את האומץ שלו ומשתמש בצמיחה שוב שמגדילה לו את הגנה ואת הכוח.
    לאחר מכן אתה פוקד עליו להשתמש בלהישאר ופתאום הוא עומד במקום ומתחיל לצאת ממנו עדים.
    "בקלסינג תתקוף בדחיפה אותו!" קורא ברדלי ואז בקלסינג יוצא בדחיפה אך לאחר כמה שניות ואנפ יוצא מהעמידה שלו, פוגע בבקלסינג וישר מעלף אותו.
    "אך זה קרה! זה לא הגיוני..." אומר ברדלי בעצב וישר מחזיר את ברדלי לפוכדור שלו, "היה קרב טוב." אומר ברדלי ואז הוא ישר מחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור שלו.

]
    אהה.. אז אם לא אכפת לך אני אקרא לזה פשוט בייד...
    ---
    "כל הכבוד ואנפ!" אני קורא באושר, ניגש ומלטף את ראשו של ואנפ.
    לאחר מכן, אני פונה את אל בראדלי, "קרב מצויין, אבל עכשיו נראה לי שאני אצא לדרך," אני אומר לו בחיוך קטן ומחזיר את ואנפ לפוקדור שלו, "עבודה מצויינת," אני מוסיף תוך כדי שאני מחזיר אותו.
    לאחר מכן, אני נפרד מבראדלי ויוצא לכיוון הדרך להתחלת המסע שלי.
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "כל הכבוד ואנפ!" אתה קורא באושר, ניגש אל ואנפ ומלטף את ראשו של ואנפ.
    לאחר מכן אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וישר נפרד מברדלי אך הוא ישר עוצר אותך,
    "מה אתה לא רוצה לצאת למסע בחיפוש אחר סיימון? מה לא אכפת לך ממנו? וגם אמרנו שנעשה את זה ביחד זוכר?" הוא אומר לך בכעס בגלל שאתה יוצא בלעדיו למסע ולא בחיפוש אחר סיימון.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    מעולה! איזה כיף
    ~~~~~~~~~~~~
    "אוצ'ינוס, פוקימון טוב לבחירה, כך את הפוכדור שלו." אומרת הפרופסור, ואז היא נותנת לך את הפכודור של אוצ'ינוס שכבר בחוץ.
    "רגע אני אביא לך חפצים." היא אומרת ואז נכנסת לתוך המחסן ולאחר כמה דקות היא מביאה קופסא.
    "פה יש 5 פוכדורים, 3 תרופות, פנס, ציוד לשינה, פוקיג'יר וחכה טובה." היא אומרת ואז היא מראה לך:
    5 פוכודורים ,3 תרופות,פנס,ציוד לשינה,1200$,פוקיגיר,חכה טובה.
    לאחר מכן אתה לוקח את החפצים ושואל אם יש דרך לתקשר פה עם ברדלי אך הפרופסור מגיבה בשלילה ואז פותחת לך את הדלת כדי שתתחיל במסע.
    ראיתי שכמה אנשים השתמשו בספרייטים של החפצים שלי! ולמה הקמצנית לא נתנה לי להתקשר?!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה רבה לך פרופסור על הפוקימון, אני יטלפן ממרכז הפוקימונים הקרוב למעבדה ברגע שאוכל!" אומר לך בחיוך נעים ואקוד קידה קטנה מתוך נימוס.
    לאחר מכן שאצא מן המעבדה אמלמל במעט מרמור 'קמצנית.. למה היא לא אפשרה לי להתקשר אליו'
    לאחר מכן אפתח את הפוקגיר (שהוא משמש כמפה פלאפון ופוקדע..אמרת שתי דברים וזה לא הספיק אז בכוונה לקחתי את זה)
    אבדוק במפה לאן אני פונה כדי להגיע לדרך הקרובה, ובנתיים שאני צועד אשחק ואבעט כל הדרך באבן שמוטלת על השביל.

.

11. משתמש מנוסה
    דרייק פרוטצ'אן~
    כי היא חוסכת בשיחות בנייד שלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קד קידה לעבר הפרופסור ואז יוצא במחשבה על זה הפרופסור שהיא קמצנית, רעה ומכוערת.
    לאחר מכן אתה מוציא את הפוקג'יר החוצה ובודק את המפה ומגלה שהדרך הקרובה היא שלוש דקות צפונה מהעיר.
    אתה ממשיך בדרכך ואז אתה פוגש את ברדלי יושב ליד עץ ענקי, מלטף פוקימון דמוי חתול.
    "היי ברדלי!" אתה קורא לעברו ורץ לעברו אך הוא לא שומע אותך ואתה צועק יותר חזק ואז הוא מתחיל לשמוע אותך.
    "היי דרייק!" הוא קורא ומנופף לך, "מה קורה אחי?" הוא שואל ואתה עונה לו בחיובי.
    "אני רואה שקיבלת את הפוקימון התחלתי שלך." הוא אומר ואז אתה מראה לו את הפוכדור הכחול.
    "רוצה קרב? אני קיבלתי פוקימון אש ואתה קיבלת פוקימון מים, נכון מגניב?" הוא שואל בחיוך.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    כי היא חוסכת בשיחות בנייד שלה
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה קד קידה לעבר הפרופסור ואז יוצא במחשבה על זה הפרופסור שהיא קמצנית מאוד.
    לאחר מכן אתה מוציא את הפוקג'יר החוצה ובודק את המפה ומגלה שהדרך הקרובה היא שלוש דקות צפונה מהעיר.
    אתה ממשיך בדרכך ואז אתה פוגש את ברדלי יושב ליד עץ ענקי, מלטף פוקימון דמוי חתול.
    "היי ברדלי!" אתה קורא לעברו ורץ לעברו אך הוא לא שומע אותך ואתה צועק יותר חזק ואז הוא מתחיל לשמוע אותך.
    "היי דרייק!" הוא קורא ומנופף לך, "מה קורה אחי?" הוא שואל ואתה עונה לו בחיובי.
    "אני רואה שקיבלת את הפוקימון התחלתי שלך." הוא אומר ואז אתה מראה לו את הפוכדור הכחול.
    "רוצה קרב? אני קיבלתי פוקימון אש ואתה קיבלת פוקימון מים, נכון מגניב?" הוא שואל בחיוך.
    כן אעההה?!? טוב שהיא לא אמרה לי "סורי נגמר לי הטוק-מן" XD
    ואני לא אמרתי מכוערת.. ובנינו גם לא רעה.. אני מוריד זאת בעריכה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בהחלט מגניב, ניהיה צוות חזק וקשוח אני ואוצ'יאוס!" אומר לו בבטחון ונחישות.
    לאחר מכן אביט בפוקדור של אוצ'יאוס שוב, אמלמל "זה הזמן להיכרות.." ואוציא אותו החוצה. אביט אליו ואומר לו "היי חבר קטן, שמי דרייק ואני ואתה ניהיה שותפים, נעבור מסע ארוך ונהפוך לחזקים מכולם, מה אתה אומר?"
    לאחר ההיכרות עם אוצ'יאוס אומר לברדלי "אני רואה שכבר הספקתם להכיר, אשמח לקרב.. קדימה חבר!"

.

13. משתמש מנוסה
    דרייק פרוטצ'אן~
    חח
    ~~~
    "זה הזמן להיכרות..." אתה אומר בשמחה ואז פותח את הפוכדור שיוצא ממנו אוצ'יאוס, פוקימון הדולפין.
    "אני רואה שכבר הספקתם להכיר, אשמח לקרב.. קדימה חבר!" אתה אומר לברדלי ואז הוא ישר קם, והולך הצידה עם הפוקימון שלו.
    "טוב אני התחיל, דרך אגב תבדוק את המתקפות של הפוקימון שלך בעזרת הפוקג'יר." הוא אומר
    ואז מצביע על אוצ'יאוס, "בקלסינג, תתקוף בדחיפה עם שריטה!" הוא קורא ואז הפוקימון שלו יוצא בדחיפה עם ציפורניי שלופות וחדות.

14. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "כל הכבוד ואנפ!" אתה קורא באושר, ניגש אל ואנפ ומלטף את ראשו של ואנפ.
    לאחר מכן אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו וישר נפרד מברדלי אך הוא ישר עוצר אותך,
    "מה אתה לא רוצה לצאת למסע בחיפוש אחר סיימון? מה לא אכפת לך ממנו? וגם אמרנו שנעשה את זה ביחד זוכר?" הוא אומר לך בכעס בגלל שאתה יוצא בלעדיו למסע ולא בחיפוש אחר סיימון.
    "שחכתי מזה, מצטער." אני עונה בקול מצטער ומעט עצוב.
    "תקשיב, מה דעתך שנצא למסעות שונים ונשמור על קשר, וכל אחד במסע שלו נחפש את סיימון, ככה נצליח להתפרס על יותר אזורים וסיכויי ההצלחה שלנו למצוא אותו יעלו. מה דעתך?" אני שואל אותו ברצינות.
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "רעיון טוב," אומר לך ברדלי בשמחה, "יש לך את המספר שלי ויש לי את המספר שלך, אז בוא נצא למסע!" קורא ברדלי ואז הוא רץ לעבר דרך 1.
    'בוא נצא למסע...' אתה חושב לעצמך ואז אתה ממשיך בדרכך בדרך ונתקל בפוקימון דמוי קוף על העץ שזורק כמה מטרים מימך אצטרובלים.

עמוד 3 מתוך 29 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •