Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 29 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    דארן ווסט~
    "רעיון טוב," אומר לך ברדלי בשמחה, "יש לך את המספר שלי ויש לי את המספר שלך, אז בוא נצא למסע!" קורא ברדלי ואז הוא רץ לעבר דרך 1.
    'בוא נצא למסע...' אתה חושב לעצמך ואז אתה ממשיך בדרכך בדרך ונתקל בפוקימון דמוי קוף על העץ שזורק כמה מטרים מימך אצטרובלים.
    'אממ... אימון מצויין לואנפ...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומיד אני שולף את הפוקדור של ואנפ, "צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור באוויר, מחכה שואנפ יצא לקרב.
    אני בודק על הפוקימון בפוקיגיר, ואז אני מצביע לעברו, "קדימה ואנפ! צמיחה ואז כוח טבעי!" אני צועק בנחישות.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק פרוטצ'אן~
    חח
    ~~~
    "זה הזמן להיכרות..." אתה אומר בשמחה ואז פותח את הפוכדור שיוצא ממנו אוצ'יאוס, פוקימון הדולפין.
    "אני רואה שכבר הספקתם להכיר, אשמח לקרב.. קדימה חבר!" אתה אומר לברדלי ואז הוא ישר קם, והולך הצידה עם הפוקימון שלו.
    "טוב אני התחיל, דרך אגב תבדוק את המתקפות של הפוקימון שלך בעזרת הפוקג'יר." הוא אומר
    ואז מצביע על אוצ'יאוס, "בקלסינג, תתקוף בדחיפה עם שריטה!" הוא קורא ואז הפוקימון שלו יוצא בדחיפה עם ציפורניי שלופות וחדות.
    אביט מעט לחוץ וחושש ואבדוק בפוקדע במהירות מהן המתקפות של אוצ'יאוס בנתיים אומר לו "אוצ'יאוס מהר השתמש בזנבך והגן על עצמך ולדחוף את בקלסינג!"
    "מהר מהר.. תראה לי את המתקפות!!!" אמלמל בשקט לעצמי.

.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דארן ווסט~
    אתה מוציא את ונאפ במהירות שגונח החוצה בשמחה ובחיוך, ואז אתה בודק את הפוקימון הקוף בפוקיג'יר.
    "אמפורה, פוקימון הקוף, אמפורה הוא מסוג חשמל והוא פוקימון ידידותי לסביבה, לא כדאי להילחם נגדו עם פוקימון מים." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה לאחר כמה דקות.
    "קדימה ואנפ! צמיחה ואז כוח טבעי!" אתה צועק בנחישות ואז ואנפ משתמש בצמיחה שמגדילה לו את ההגנה וגם את הכוח ואז ונאפ שולח מלא כוכבים שפוגעים ישירות באמפורה.
    "אמפו!" קורא הפוקימון החשמלי ואז הוא תוקף במכת ברק על ונאפ.

דרייק פרוטצ'אן~
    אתה שולף את הפוקיג'יר וישר בודק את אוצ'יאוס שבנתיים אתה אומר לו, "אוצ'יאוס מהר השתמש בזנבך והגן על עצמך ולדחוף את בקלסינג!"
    "אוצ'ינוס הזה יודע: דחיפה, הגנה, אקדח מים, על קולי." בוקע מהפוקג'יר קול של אישה מתכתית ואז הוא נכבה.
    אוצ'יאוס ישר משתמש בזנבו ומגן מפני הדחיפה עפ השריטה ואז הוא דוחף את בקלסינג שעף אחורה.
    "בקלסינג תקוף בגחלת!" קורא ברדלי ואז הפוקימון שלו שולח גחלת לעבר אוצ'יאוס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    אתה שולף את הפוקיג'יר וישר בודק את אוצ'יאוס שבנתיים אתה אומר לו, "אוצ'יאוס מהר השתמש בזנבך והגן על עצמך ולדחוף את בקלסינג!"
    "אוצ'ינוס הזה יודע: דחיפה, הגנה, אקדח מים, על קולי." בוקע מהפוקג'יר קול של אישה מתכתית ואז הוא נכבה.
    אוצ'יאוס ישר משתמש בזנבו ומגן מפני הדחיפה עפ השריטה ואז הוא דוחף את בקלסינג שעף אחורה.
    "בקלסינג תקוף בגחלת!" קורא ברדלי ואז הפוקימון שלו שולח גחלת לעבר אוצ'יאוס.
    "אוקיי אוצ'יאוס זאת מתקפת אש.. אנו יודעים איך להתמודד עם זה, אקדח מים! חזק ככל שתוכל, התגבר על הגחלת ושטוף אותו!" אפקוד עליו בנחישות ואחייך אליו.
    לאחר מכן אנסה לחשוב ואומר "חכה שיתקוף ואז השתמש בהגנה, ולאחר מכן תפתיע אותו עפ דחיפה היישר לבטנו!"

.

5. משתמש מנוסה
    דרייק פרוטצ'אן~
    "אקדח מים! חזק ככל שתוכל, התגבר על הגחלת ושטוף אותו!" אתה קורא לעבר אוצ'יאוס ואז הוא שולח אקדח מים ששוטף את הגחלת וגם שפוגעת בבקלסינג הקטן.
    "בקסלינג תתאושש!" קורא ברדלי בחשש, "תקוף בדחיפה!" ברדלי קורא שוב ואז בבקלסינג רץ בדחיפה אך לפי הפקודה שלך אוצ'יאוס משתמש בהגנה שמגנה על אוצ'יאוס.
    לאחר מכן הוא תוקף בדחיפה את בקלסינג שנפגע ממנו קשות וישר מתעלף על המקום.
    "כול הכבוד דרייק." הוא אומר לך וישר מחזיר את בקלסינג שלו לפוכדור שלו, "אתה בא עכשיו לצאת למסע שלנו?" הוא מוסיף בחיוך.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    "אקדח מים! חזק ככל שתוכל, התגבר על הגחלת ושטוף אותו!" אתה קורא לעבר אוצ'יאוס ואז הוא שולח אקדח מים ששוטף את הגחלת וגם שפוגעת בבקלסינג הקטן.
    "בקסלינג תתאושש!" קורא ברדלי בחשש, "תקוף בדחיפה!" ברדלי קורא שוב ואז בבקלסינג רץ בדחיפה אך לפי הפקודה שלך אוצ'יאוס משתמש בהגנה שמגנה על אוצ'יאוס.
    לאחר מכן הוא תוקף בדחיפה את בקלסינג שנפגע ממנו קשות וישר מתעלף על המקום.
    "כול הכבוד דרייק." הוא אומר לך וישר מחזיר את בקלסינג שלו לפוכדור שלו, "אתה מוכן עכשיו לצאת למסע שלנו?" הוא מוסיף בחיוך.
    "וואוו אוצ'יאוס ניצחנו, ניצחנו בקרב הראשון!" אומר לו בחיוך רחב ומסופק, ואז אחזיר אותו.
    לאחר מכן אלחץ את ידו של ברדלי, אומר לו "תודה רבה על קרב נהדר חברי הטוב!" ואז אתמתח ואומר לברדלי "נולדתי מוכן!"
    ואז ליפני זה אומר לו לעמוד רגע "אני רוצה רגע להגיד בהצלחה, להתחלה חדשה, שנעלה וגדולות נהפוך למאמנים מצויינים וחשוב מכל נמצא את סיימון!"
    ואז אתחיל לתקדם איתו ולהעביר חוויות מן העבר תוך כדי..

.

7. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    אתה מוציא ישר את הפוקג'יר ומכוון של אוצ'ינוס.
    בקלסינג פוגע ישר באוצ'ינוס שמתעצבן במהירות וישר תוקף באקדח מים שפוגע בבקלסינג וישר הופך אותו לתאשוש.
    "בקלסינג תתקוף בגחלת עם דחיפה!" קורא ברדלי ואז בקלסינג שלו שולח גחלת, רץ עם הגחלת וכך נוצר סילון אש ענקי שפוגע ישירות באוצ'ינוס.
    .
    "לא רק הוא יכול לשחק במשחק הזה. השתמש בדחיפה ושלב אותה עם אקדח המים!" אני מצווה על אוצ'ינוס "קדימה!" אני מעודד אותו.

8. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה מוציא את ונאפ במהירות שגונח החוצה בשמחה ובחיוך, ואז אתה בודק את הפוקימון הקוף בפוקיג'יר.
    "אמפורה, פוקימון הקוף, אמפורה הוא מסוג חשמל והוא פוקימון ידידותי לסביבה, לא כדאי להילחם נגדו עם פוקימון מים." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה לאחר כמה דקות.
    "קדימה ואנפ! צמיחה ואז כוח טבעי!" אתה צועק בנחישות ואז ואנפ משתמש בצמיחה שמגדילה לו את ההגנה וגם את הכוח ואז ונאפ שולח מלא כוכבים שפוגעים ישירות באמפורה.
    "אמפו!" קורא הפוקימון החשמלי ואז הוא תוקף במכת ברק על ונאפ.

]
    "תתחמק ואנפ!" אני צועק במהירות ובמעט חשש מהמתקפה, "קדימה תשתמש בבייד!" אני צועק בנחישות, תוך כדי שאני מגלגל אסטרטגיות בראשי.
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "תתחמק ונאפ!" אתה קורא ואז ונאפ מתחמק במהירות מהמכת ברק, "קדימה תשתמש בלהישאר!" אתה צועק בנחישות, ואז ונאפ עומד במקום ומוציא עדים מהאוזניים שלו.
    "אמפו?" אומר הפוקימון דמוי הקוף בתהייה ואז הוא תוקף בזנב ברזל לעבר ונאפ שעדיין נשאר במצב להישאר.
    בדיוק שאמפו קרוב עליו, ונאפ ישר תוקף את אמפורה אך הוא מתחמק ופוגע בו ישר בראשו בזנב ברזל.

תומאס בלאק~
    "השתמש בדחיפה ושלב אותה עם אקדח המים!" אתה מצווה על אוצ'ינוס.
    אוצ'ינוס תוקף בדחיפה וישר שולח אקדח מים ונוצר מכך סילון אקווה שפוגע בבקלסינג הקטן וישר מעלף אותו.
    "כול הכבוד תומאס." הוא אומר לך וישר מחזיר את בקלסינג שלו לפוכדור שלו, "אתה מוכן עכשיו לצאת למסע שלנו?" הוא מוסיף בחיוך.

דרייק פרוטצ'אן~
    "וואוו אוצ'יאוס ניצחנו, ניצחנו בקרב הראשון!" אתה אומר לו בחיוך רחב ומסופק, ואז מחזיר אותו.
    לאחר מכן אתה לוחץ את ידו ואומר לו בהצלחה במסע והוא מחזיר לך שגם לך יהיה הצלחה במסע.
    "בוא נתחיל את המסע ברדלי!" אתה קורא ואז אתם ממשיכים בדרכם, ואז אתם נכנסים לתוך דרך 1 שהיא דרך עם מלא שיחים ועצים.
    לאחר כמה דקות הליכה אתם פוגשים שני פוקימונים קטנים מטיילים להם.
    ;

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    "וואוו אוצ'יאוס ניצחנו, ניצחנו בקרב הראשון!" אתה אומר לו בחיוך רחב ומסופק, ואז מחזיר אותו.
    לאחר מכן אתה לוחץ את ידו ואומר לו בהצלחה במסע והוא מחזיר לך שגם לך יהיה הצלחה במסע.
    "בוא נתחיל את המסע ברדלי!" אתה קורא ואז אתם ממשיכים בדרכם, ואז אתם נכנסים לתוך דרך 1 שהיא דרך עם מלא שיחים ועצים.
    לאחר כמה דקות הליכה אתם פוגשים שני פוקימונים קטנים מטיילים להם.
    ;
    "היי תראה!"אתריע בפניי ברדלי מתוך אינסטינקט, אביט בהם מעט ואפתח מיד את תוכנת הפוקדע במכשיר הפוקיגיר שלי.
    לאחר מכן אחייך אל ברדלי ואומר בבטחון "אני חוש שיש כאן הזדמנות מצויינת לקרב זוגות! מה אתה אומר ידידי?"
    ומיד אשלוף מוכן את הפוקדור של אוצ'יאוס.

.

11. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "תתחמק ונאפ!" אתה קורא ואז ונאפ מתחמק במהירות מהמכת ברק, "קדימה תשתמש בלהישאר!" אתה צועק בנחישות, ואז ונאפ עומד במקום ומוציא עדים מהאוזניים שלו.
    "אמפו?" אומר הפוקימון דמוי הקוף בתהייה ואז הוא תוקף בזנב ברזל לעבר ונאפ שעדיין נשאר במצב להישאר.
    בדיוק שאמפו קרוב עליו, ונאפ ישר תוקף את אמפורה אך הוא מתחמק ופוגע בו ישר בראשו בזנב ברזל.

]
    "קדימה ואנפ תנסה להתאושש!" אני צועק בנחישות ומנסה לעודד אותו ולעזור לו, 'קדימה אנחנו חייבים לנצח...' אני חושב לעצמי בתקווה, "קדימה, תשמתש בכוח טבעי בכל הכוח! תסיים את זה!"
    Ido

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    "קדימה, תשמתש בכוח טבעי בכל הכוח! תסיים את זה!" אתה קורא בכעס לעבר ונאפ ופתאום הוא קם ויוצא ממנו כדור סגול.
    'מה זה?' אתה חושב לעצמך ואז הוא שולח כדור סגול ענקי שישר פוגע בפוקימון הקוף וישר מעלף אותו.

ונאפ למד כדור צל!

דרייק פרוטצ'אן~
    אתה עוצר את ברדלי, ואז אתה שולף את הפוקיג'יר לעבר שני הפוקימונים הקטנים.
    "מוגל, פוקימון העכבר, מוגל הוא מסוג נורמל והוא ידידותי לחבריו ואפילו לאמניוץ מוגל אוהב להיות לבד או עם חבר אחד לפחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה.
    לאחר מכן אחייך אל ברדלי ואומר בבטחון, "אני חוש שיש כאן הזדמנות מצויינת לקרב זוגות! מה אתה אומר ידידי?" ואז אתה ושולף את הפוכדור של אוצי'אנוס.
    :ברור! צא בקלסינג!" קורא ברדלי ואז הוא מוציא את בקלסינג שלו ואתה את אוצי'אנוס שלך במהירות.
    פתאום שני המוגלים שמים לב אליכם ותוקפים ישר בנגיחה.

13. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "השתמש בדחיפה ושלב אותה עם אקדח המים!" אתה מצווה על אוצ'ינוס.
    אוצ'ינוס תוקף בדחיפה וישר שולח אקדח מים ונוצר מכך סילון אקווה שפוגע בבקלסינג הקטן וישר מעלף אותו.
    "כול הכבוד תומאס." הוא אומר לך וישר מחזיר את בקלסינג שלו לפוכדור שלו, "אתה מוכן עכשיו לצאת למסע שלנו?" הוא מוסיף בחיוך.
    "בהחלט, קדימה!" אני אומר לו בחיוך. אני משיב את אוצי'נוס לפוכדור שלו ומתחיל לצעוד עם ברדלי.

14. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "בהחלט, קדימה!" אתה אומר לו בחיוך, מחזיר את אוצי'אנוס לפוכדור שלו ונכנס עם ברדלי לתוך דרך 1.
    אתה מטייל בתוך דרך 1 עם ברדלי ולאחר כמה דקות אתה רואה שלושה פוקימונים דומים דמויי ציפורים על העץ.
    ; ;

15. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "בהחלט, קדימה!" אתה אומר לו בחיוך, מחזיר את אוצי'אנוס לפוכדור שלו ונכנס עם ברדלי לתוך דרך 1.
    אתה מטייל בתוך דרך 1 עם ברדלי ולאחר כמה דקות אתה רואה שלושה פוקימונים דומים דמויי ציפורים על העץ.
    ; ;
    'מעניין מי הפוקימונים הללו' אני חושב לעצמי. אני שולף את הפוקדע מכיסי ומכוון אל עבר אחד מהם, אני בודק מידע עליהם.

עמוד 4 מתוך 29 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •