Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 29 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומאס בלאק~
    אתה שולף את הפוקיג'יר לעבר שני הפוקימונים הקטנים.
    "פינצ'ארמפ, פוקימון הציפור שיצא מהביצה, פינצ'ארמפ הוא מסוג נורמל\מעוף והוא ידידותי לחבריו ואפילו למאמניו. פינצ'ארמפ אוהב להיות בלהקה." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה.
    "כדאי להילחם נגדם?" אתה שואל את ברדלי ואז הוא מהנהן בראש שכן, ואז הוא מוציא את בקלסינג שלו.
    "אתה רוצה להילחם נגדם או לא?" הוא מוסיף במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    דארן ווסט~
    "קדימה, תשמתש בכוח טבעי בכל הכוח! תסיים את זה!" אתה קורא בכעס לעבר ונאפ ופתאום הוא קם ויוצא ממנו כדור סגול.
    'מה זה?' אתה חושב לעצמך ואז הוא שולח כדור סגול ענקי שישר פוגע בפוקימון הקוף וישר מעלף אותו.

ונאפ למד כדור צל!
    ]
    "כל הכבוד ונאפ!" אני קורא בהתרגשות ושמחה ומלטף את ראשו, "עבודה מצויינת!" אני מוסיף בחיוך רחב.
    לאחר מכן, אוציא חזרה את הפוקדור שלו ואחזיר אותו, "עבודה מצויינת." אוסיף תוך כדי. מיד אחר כך, אני ממשיך בדרכי לעבר העיר הבאה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה שולף את הפוקיג'יר לעבר שני הפוקימונים הקטנים.
    "פינצ'ארמפ, פוקימון הציפור שיצא מהביצה, פינצ'ארמפ הוא מסוג נורמל\מעוף והוא ידידותי לחבריו ואפילו למאמניו. פינצ'ארמפ אוהב להיות בלהקה." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה.
    "כדאי להילחם נגדם?" אתה שואל את ברדלי ואז הוא מהנהן בראש שכן, ואז הוא מוציא את בקלסינג שלו.
    "אתה רוצה להילחם נגדם או לא?" הוא מוסיף במהירות.
    "אני מניח שכן" אני אומר ומוציא את אוצינ'וס החוצה "תקוף את הימני עם אקדח מים!" אני מצווה עליו.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק פרוטצ'אן~
    אתה עוצר את ברדלי, ואז אתה שולף את הפוקיג'יר לעבר שני הפוקימונים הקטנים.
    "מוגל, פוקימון העכבר, מוגל הוא מסוג נורמל והוא ידידותי לחבריו ואפילו לאמניוץ מוגל אוהב להיות לבד או עם חבר אחד לפחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה.
    לאחר מכן אחייך אל ברדלי ואומר בבטחון, "אני חוש שיש כאן הזדמנות מצויינת לקרב זוגות! מה אתה אומר ידידי?" ואז אתה ושולף את הפוכדור של אוצי'אנוס.
    :ברור! צא בקלסינג!" קורא ברדלי ואז הוא מוציא את בקלסינג שלו ואתה את אוצי'אנוס שלך במהירות.
    פתאום שני המוגלים שמים לב אליכם ותוקפים ישר בנגיחה.
    אביט בשני המוגלים ואז בקור רוח וזריזות מחשבה אומר לברדלי "תגיד לבקלסינג להיצמד לאוצ'יאנוס מהר!"
    ולאחר מכן אקח פיקוד ואומר "מהר אוצ'יאנוס הגנה, התרכז!" לאחר שיחסום אותה אומר "אוקיי ברדלי כל אחד יתקוף אחד ואז נתחלף בניהם שוב ושוב.. עכשיו אוצ'יאנוס אקדח מים על הימני!"

.

5. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    כל הכבוד ונאפ!" אתה קורא בהתרגשות ושמחה ומלטף את ראשו, "עבודה מצויינת!" אתה מוסיף בחיוך רחב.
    לאחר מכן אתה מחזיר את ונאפ לפוכדור שלו וממשיך בדרכך אך אתה נתקל בפוקימון די מוזר.

תומאס בלאק~
    "אני מניח שכן" אתה אומר ומוציא את אוצ'יאנוס החוצה, "תקוף את הימני עם אקדח מים!" אתה מצווה עליו.
    אוצ'יאנוס ישר יוצא באקדח מים שפוגעים בפינצ'ארמפ הימיני וברדלי פוקד על הפוקימון שלו שיתקוף בגחלת שפוגעת בשני האחרים.
    "פינצ'ארמפ!" קוראים הפינצ'ארמפ ואז הם תוקפים את הפוקימונים בניקור עוצמתי.

דרייק פרוטצ'אן~
    "תגיד לבקלסינג להיצמד לאוצ'יאנוס מהר!" אתה אומר לברדלי ובמהירות ברדלי פוקד על בקלסינג להיצמד לאוצ'יאנוס שישר נמצד אל אוצ'יאנוס.
    לאחר מכן אתה לוקח פיקוד ופוקד "מהר אוצ'יאנוס הגנה, התרכז!" ואז אוצ'יאנוס ישר משתמש בהגנה שמגנה על אוצ'יאנוס ועל בקלסינג.
    שני המוגלים חוזרים אחורה, מתאושים ואתה אז אתה פונה לעבר ברדלי, "אוקיי ברדלי כל אחד יתקוף אחד ואז נתחלף בניהם שוב ושוב..."
    ואז אתה ישר פוקד על אוצ'יאנוס: "עכשיו אוצ'יאנוס אקדח מים על הימני!" ואז אוצ'יאנוס ישר יוצא לעבר אקדח מים שפוגע ישירות בימיני.
    "בקלסינג גחלת על השמאלי!" קורא ברדלי ואז הפוקימון שלו שולח גחלת שפוגעת בשמאלי אך שני המגולים קמים ותוקפים באגרוף מגה.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    "תגיד לבקלסינג להיצמד לאוצ'יאנוס מהר!" אתה אומר לברדלי ובמהירות ברדלי פוקד על בקלסינג להיצמד לאוצ'יאנוס שישר נמצד אל אוצ'יאנוס.
    לאחר מכן אתה לוקח פיקוד ופוקד "מהר אוצ'יאנוס הגנה, התרכז!" ואז אוצ'יאנוס ישר משתמש בהגנה שמגנה על אוצ'יאנוס ועל בקלסינג.
    שני המוגלים חוזרים אחורה, מתאושים ואתה אז אתה פונה לעבר ברדלי, "אוקיי ברדלי כל אחד יתקוף אחד ואז נתחלף בניהם שוב ושוב..."
    ואז אתה ישר פוקד על אוצ'יאנוס: "עכשיו אוצ'יאנוס אקדח מים על הימני!" ואז אוצ'יאנוס ישר יוצא לעבר אקדח מים שפוגע ישירות בימיני.
    "בקלסינג גחלת על השמאלי!" קורא ברדלי ואז הפוקימון שלו שולח גחלת שפוגעת בשמאלי אך שני המגולים קמים ותוקפים באגרוף מגה.
    קבל ח"ח.. מאז המשחק האחרון ששיחקתי שלך, השתפרת המון! כל הכבוד, גאה בך בתור מנהל חת"ם לשעבר XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוצ'יאנוס מהר קפוץ!" אומר לו ביהירות ובשביל שיתחמק וגם יפתיע את המוגל הזה.. "ברדלי חילופים צא!" אתריע אותו לגביי זה.
    ואז אדריך אותו בנחישות "אוקיי אוצ'יאנוס עכשיו צא אל השני עם דחיפה שתהמם אותו מעט ואז שוב אקדח מים, מהר אתה מסוגל!"

.

7. משתמש מנוסה
    דרייק פרוטצ'אן~
    באמת? חשבתי שרק נהרסתי...
    ~~~~~~~~~~~
    "אוצ'יאנוס מהר קפוץ!" אתה אומר לו במהירות אך אוצ'יאנוס לא מצליח לקפוץ וישר נפגע מהאגרוף המגה של הימיני, אתה שם לב שזה מכאיב מאוד לאוצי'אנוס.
    "בקלסינג תתחמק!" קורא ברדלי אך בקלסינג לא מצליח להתחמק וישר נפגע מהאגרוף המגה של השמאלי.
    "בוא נעשה החלפות ברדלי..." אתה לוחש לברדלי והוא ישר מהנהן ואז הוא פוקד על בקלסינג לתקוף בגחלת ואתה פוקד על אוצ'יאנוס להשתמש בדחיפה שתהמם אותו מעט ואז אקדח מים.
    הפוקימון של ברדלי ישר פוגע במוגל הימיני וישר מעלף אותו, ואז אוצי'אנוס תוקף בדחיפה, פוגע במוגל וישר שולח אקדח מים שמחסל ישירות את המוגל השמאלי.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    באמת? חשבתי שרק נהרסתי...
    ~~~~~~~~~~~
    "אוצ'יאנוס מהר קפוץ!" אתה אומר לו במהירות אך אוצ'יאנוס לא מצליח לקפוץ וישר נפגע מהאגרוף המגה של הימיני, אתה שם לב שזה מכאיב מאוד לאוצי'אנוס.
    "בקלסינג תתחמק!" קורא ברדלי אך בקלסינג לא מצליח להתחמק וישר נפגע מהאגרוף המגה של השמאלי.
    "בוא נעשה החלפות ברדלי..." אתה לוחש לברדלי והוא ישר מהנהן ואז הוא פוקד על בקלסינג לתקוף בגחלת ואתה פוקד על אוצ'יאנוס להשתמש בדחיפה שתהמם אותו מעט ואז אקדח מים.
    הפוקימון של ברדלי ישר פוגע במוגל הימיני וישר מעלף אותו, ואז אוצי'אנוס תוקף בדחיפה, פוגע במוגל וישר שולח אקדח מים שמחסל ישירות את המוגל השמאלי.
    Spoiler ספוילר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יופי מעולה! כל הכבו כולם!" אריע בקול שמח ואברך את אוצ'יאנוס ברדלי ובקלסינג על הניצחון.
    לאחר מכן אומר לו "לפי מה שאמר הפוקדע יהיה קשה להסתדר איתם.. אותי הם לא ממש הלהיבו, תרצה לתפוס אחד?" אשאל את ברדלי מתוך נימוס ואמתין כמה שניות לתשובה.
    לאחר מכן אמשיך בדרך משלב ידיים מאחורי ראשי בנוח ושורק להנהתי.

.

9. משתמש מנוסה
    דרייק פרוטצ'אן~
    אוקיי, ואני אשמח לטיפים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תראה אפשר לתפוס, ואם הוא לא יהיה טוב לך אפשר למכור או להחזיר לטבע..." אומר לך ברדלי בשמחה ואז הוא שולף פוכדור ריק.
    "אז אתה תופס אותו בסוף?" אתה שואל והוא מהנהן, ואז הוא ישר זורק על המוגל הימיני שנכנס לתוך הפוכדור בתור הילה אדומה.
    הפוכדור של ברדלי נופל על הרצפה ומתנדנד כמה פעמים, ואז הוא נעצר לגמרי.
    "יש תפסנו את הפוקימון הראשון שלנו בקלסינג!" קורא ברדלי באושר, תופס את הפוכדור ושם אותו בכיס שלו.
    "אז מה אתה אומר, אתה תופס אחד או לא?" הוא מוסיף בחיוך ענקי.

10. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    כל הכבוד ונאפ!" אתה קורא בהתרגשות ושמחה ומלטף את ראשו, "עבודה מצויינת!" אתה מוסיף בחיוך רחב.
    לאחר מכן אתה מחזיר את ונאפ לפוכדור שלו וממשיך בדרכך אך אתה נתקל בפוקימון די מוזר.

]
    אני בודק על הפוקימון בפוקידע.
    לאחר מכן, אני מוציא את ואנפ, "צא ואנפ! תשתמש בכוח טבעי ואז בבייד!" אני אצעק בנחישות בעודי אצביע לכיוון הפוקימון המוזר.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה שולף את הפוקיג'יר וישר בודק את הפוקימון המוזר בפוקיג'יר שלך.
    "מוגל, פוקימון העכבר, מוגל הוא מסוג נורמל והוא ידידותי לחבריו ואפילו לאמניוץ מוגל אוהב להיות לבד או עם חבר אחד לפחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה.
    לאחר מכן, אתה מוציא את ואנפ, "צא ואנפ! תשתמש בכוח טבעי ואז בבייד!" אתה צועק בנחישות בעודך מצביע על מוגל.
    ונאפ ישר יוצא בכוח סודי שיצא ממנו מלא כוכבים אשר פוגעים במוגל ואז הוא משתמש בלהישאר.
    "מוגל!" קורא הפוקימון ואז הוא יוצא בנגיחה לעבר ונאפ שישר נפגע מהמתקפה של מוגל.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    דרייק פרוטצ'אן~
    אוקיי, ואני אשמח לטיפים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תראה אפשר לתפוס, ואם הוא לא יהיה טוב לך אפשר למכור או להחזיר לטבע..." אומר לך ברדלי בשמחה ואז הוא שולף פוכדור ריק.
    "אז אתה תופס אותו בסוף?" אתה שואל והוא מהנהן, ואז הוא ישר זורק על המוגל הימיני שנכנס לתוך הפוכדור בתור הילה אדומה.
    הפוכדור של ברדלי נופל על הרצפה ומתנדנד כמה פעמים, ואז הוא נעצר לגמרי.
    "יש תפסנו את הפוקימון הראשון שלנו בקלסינג!" קורא ברדלי באושר, תופס את הפוכדור ושם אותו בכיס שלו.
    "אז מה אתה אומר, אתה תופס אחד או לא?" הוא מוסיף בחיוך ענקי.
    אביט שוב במוגל המעולף ואומר "לעעע.. לא נראה לי" והעלה צחוק קליל.
    לאחר מכן אביט שוב אל אוצ'יאוס ואומר "אתה ענק חבר, אני צופה לנו גדולות!" ואז אחבק אותו ואחזיר אותו...
    אתחיל להתקדם בידיים משולבות מאחורי ראשי בנוחות, שורק לי להנהתי!

.

13. משתמש מנוסה
    דרייק פרוטצ'אן~
    "לא נראה לי..." אתה אומר לברדלי ואז שניכם מגחכים בשמחה וישר ממשיכים במסע שלך אך לפני כן אתה מחבק את אוצ'יאנוס, וישר מחזיר אותו לפוכדור.
    "מעניין עוד איזה פוקימונים נפגוש..." אומר ברדלי בחיוך בדרכך ואז לאחר כמה דקות אתם רואים שלט שכתוב בו: 'כפר סנסט'
    "סוף סוף הגענו, שמעתי שיהיה פה השבוע מלא קניות מיוחדות בPokeMart שלה." אומר לך ברדלי ואז שניכם נכנסים לתוך הכפר שמתגלה שהוא ליד ים.
    "מה תרצה לעשות? ללכת למרכז או לחנות?" שואל ברדלי בחיוך.

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way
    [התחלה:
    הבוקר עולה ואתה מתעורר בהרגשה נעימה, אך אתה מרגיש די בודד לאחרונה.
    אתה קם מהמיטה ומתלבש במהירות, יורד במדרגות ונכנס לחדר האמבטיה שבו אתה שוטף את הפנים ורוחץ שיניים.
    לאחר כמה דקות של הרגל, אתה יוצא מהאמבטיה ורואה שהארוחה מוגשת שם ופתק נמצא לידו.
    אתה יושב על הכיסא, פותח את המעטפה ורואה שמי ששומר עליך כתב:
    "היי _____,
    יצאתי לסידורים, תתקשר אלי אחרי שאתה לוקח את הפוקימון התחלתי שלך, דרך אגב ברדלי מחפש אותך."
    מה תעשו?
    אני מעיין בפתק כמה רגעים "אוקיי" אני אומר לעצמי, אני לוקח את ארוחת הבוקר ומתיישב על הכורסה, מדליק את הטלוויזיה ובודק אם יש משהו מעניין לצפות בו בבוקר. 'מתי ברדלי הספיק להגיע לכאן?' אני חושב לעצמי תוך כדי אכילה. כשאני מסיים לאכול אני מכבה את הטלוויזיה, שם את הכלים בכיור ויוצא מהבית. 'שאני אלך קודם לברדלי או קודם למעבדה?' אני חושב לעצמי ומחליט ללכת למעבדה, אולי ברדלי יהיה שם.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. משתמש מנוסה
    דיויד אדלר~
    אתה לוקח את ארוחת הבוקר שקיבלת ויושב על הכורסא אשר בביתך, וישר מדליק את הטלוויזיה הLCD.
    "מבזק חדשות!" אתה שומע מבעד הטלוויזיה ואז השדרן מראה כמה תמונות של פוקימונים מוזרים על המסך.
    "היום היה פריצה במוזיאון הימי אשר במחוז, גילינו שזה צוות בוייז." הוא אומר בחיוך, אך זה נראה שהוא לא שמח מי זה בכלל.
    לאחר מכן אתה סוגר את הטלוויזיה, שם את הצלחת הריקה בתוך הכיור ואורז את החפצים של המסע שלך.
    אתה יוצא מהבית וישר הולך לכיוון המעבדה ואז לאחר כמה דקות אתה מגיע לשם במהירות.
    אתה נוקש על הדלת ואז אתה שומע דברים נופלים במעבדה.
    "רגע!" אתה שומע קול של אישה צעירה ואז לאחר כמה דקות הדלת נפתחת במהירות.
    "שלום לך דיויד! אני שמחה מאוד שבאת, כנס." היא אומרת בשמחה ואז אתה נכנס.
    "באת לקבל את הפוקימון התחלתי שלך?" היא אומרת בחיוך גדול.
    אתה מהנהנן שכן ואז היא ישר מחייכת, "נשאר לי רק פוקימון אחד את בקלסינג, פוקימון האש, תרצה לראותו?" היא שואלת בשמחה.

עמוד 5 מתוך 29 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •