דיויד אדלר~
"בוודאי" אתה אומר לפרופסור בשמחה ומנסה להציץ מאחורי כתפיה, אך אתה לא רואה כלום שנפל.
"הינה הפוכדור שאיתו הפוקימון." היא אומרת ואז היא מגישה לך פוכדור אדום, "וזה החפצים שלך." היא מוסיפה ואז מגישה לך:
5 פוכודורים,
3 תרופות,
פנס,ציוד לשינה,
1200$,
פוקיגיר,
חכה טובה.
"טוב בשביל לבדוק את המתקפות של הפוקימון תבדוק בעזרת הפוקיג'יר וברדלי אמר שתגיע לדרך 1, הוא יפגוש אותך שם." היא אומרת ואז פותחת לך את הדלת במהירות כדי שתתחיל במסע.
אהרהר לעצמי בגירוד אופייני בסנטר ואומר " מממ..אני חושב שיש לנו זמן ונשהה בעיר הזאת לא מעט, נלך מכן לרכז הפוקימונים צריכים קצת מנוחה, ומשם? לים!!!"
'זה יהיה מצויין להפגיש את אוצ'יאנוס עם הים, הסביב הטבעית שלו.' אחשוב לעצמי והעלה חיוך על פניי.
אביט בבראדלי כדי לראות מה הוא אומר, אוסיף להגיד "איך שתרצה חבר, עם תרצה אחרת כך זה יהיה!" ואקרוץ לו.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
דארן ווסט~
"תתאושש ועכשיו תשתמש בצמיחה, ואז בייד נוסף!" אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר מוגל.
ואנפ קם במהירות ומשתמש בצמיחה אך לא קורא כלום, יכול להיות שהשתמשת בהם הרבה.
לאחר מכן הוא משתמש במתקפת 'להישאר' אבל מוגל ישר רץ לעבר ואנפ באגרוף מגה שישר פוגע בונאפ, אתה חייב ללמד את ונאפ טכניקה חדשה.
דיויד אדלר~
אתה נפרד מהפרופסור ויוצא מהמעבדה, במחשבות איזה פוקימון התחלתי לקח ברדלי.
בשמחה, אתה מוציא את הפוכדור שקיבלת באמצע הדרך ומוציא ממנו את הפוקימון, "צא עכשיו!" אתה קורא ואז אתה זורק את הפוכדור שיוצא ממנו פוקימון דמוי חתול.
"בקלסינג!" קורא הפוקימון ואז אתה מלטף אותו בשמחה, "אני המאמן שלך מהיום בקלסינג, יהיה לנו כיף ביחד!" אתה אומר בשמחה ואז ברדלי מתחיל לשמוח.
אתם ממשיכים בדרכם ואז אתם פוגשים את ברדלי, "היי ברדלי!" אתה קורא לעברו ואז הוא ישר קופץ ואתה שם לב שיש לידו פוקימון דמוי דולפין.
"היי דיויד, אני בחרתי באוצ'יאנוס, ואתה בבקלסינג, אני יותר חזק מימך טכנית עכשיו..." הוא אומר בחיוך, "רוצה קרב?" הוא מוסיף.
;
;
![]()
דרייק פרוטצ'אן~
אתה קצת מהרהר ומגרד את הסנטר וישר עונה בכנות, "מממ... אני חושב שיש לנו זמן ונשהה בעיר הזאת לא מעט, נלך מכן לרכז הפוקימונים צריכים קצת מנוחה, ומשם? לים!!!"
"רעיון מעולה, לא חשבתי על זה." אומר ברדלי בחיוך ואז אתם הולכים למרכז הפוקימונים ולאחר ככמה דקות אתם מגיעים לבניין שיש עליו גג אדום וכתוב שם: "מרכז פוקימונים\Pokemon Center"
אתה נכנס לתוך המרכז עם ברדלי ורואה אישה עם כובע לבן ולידה פוקימון עם ביצה על בטנה, "אני האחות ג'וי." היא אומרת, "באתם לרפאות את הפוקימונם שלכם?"
"כן." הוא ברדלי בחיוך ואז שניכם מגישים את הפוכדורים שלכם לעברה, "נרשמתם כבר למנוי מרכזי הפוקימונים ולליגה? אם לא תמלאו את פרטים אלה:" ואז מגישה לך טופס מוזר:
שם:
פוקימון התחלתי:
תחרויות או קרבות:
שותף כן\לא:;
![]()
לא נרשמים בליגה עצמה? קודם כל תגיע לשם עם מישהו אני ממש רוצה שתגיע ואני גם מתכוון לדרבן אותך לזה!
~~~~~~~~
"מה כבר? לליגה?!" אשאל אותה נרגש. ומיד אמלה את הטופס. לאחר שאני וברדלי נסיים אבקש מג'וי בחיוך חביב ומנומס לראפות את אוצ'יאנוס ואשאל בנתיים עם יש במקום שירותים.
עם תענה בחיוב אלך מהר ואחליף את המכנסיים החומות לבגד ים ואגיד לרבדלי בצחקוק "אני מוכן למים עכשיו תורך!"
ואז שנצא מהמרכז אשאל אותו בחיוך אך רציני ונחוש "תחרות עד לים? בכל הכוח!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אל תחלק את זה לעדכונים כי זה דיי בזבוז עדכון כזה.. אפילו שכתבתי הרבה פעולות.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 06-14-2011 בשעה 01:45 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
דארן ווסט~
"צא ונאפ! תשתמש במתקפת להישאר, ואז כשהכוח שלך מתפרץ, תשתמש בכוח טבעי ותן לו מכה בכל הכוח!" אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר מוגל.
ונאפ מקשיב לך ומשתמש בלהישאר ועומד במקום, יוצא ממנו עדים.
מוגל רץ לעבר ונאפ שוב בנגיחה אך ונאפ מפסיק עם המתקפה, שולח כוח טבעי וישר הוא מתפרץ לעבר מוגל שנפגע מהמתקפה וישר הוא מתעלף.
אתה רואה שונאפ תשוש מאוד מהקרב.
דיויד אדלר~
"בקשר לקרב, אני חושב שכן. אבל שנינו יודעים שאני קצת יותר חכם ממך כך שטקטית אני מוביל." אתה אומר וישר צוחק, וברדלי גם מתחיל לצחוק.
לאחר מכן אתה מוציא את הפוקג'יר החוצה ומכוון אותו לעבר בקלסינג.
"בקלסינג זה יודע: שריטה, דחיפה, נהמה, גחלת." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר החוצה ואז הוא נכבה.
"טוב אני התחיל, אוצ'יאנוס תשתמש באקדח מים לעבר בקלסינג!" פוקד ברדלי ואז הפוקימון שלו שולח אקדח מים לעבר בקלסינג.
תומאס בלאק~
"תסתובב במקום ותשלח תוך כדי אקדחי מים, תבלום את הניקור! לאחר מכן, דחיפה!" אתה מצווה על אוצ'יאנוס.
אוצ'יאנוס מסתובב במקום ושולח תוך כדי אקדח מים שעודפים את הניקור של אחד מה"פינצ'ארמפים ואז ישר תוקף אותו בדחיפה שמעלף אותו.
בנתיים בקלסינג של ברדלי תוקף בגחלת עם דחיפה שישר מעלפת את שני הפינצ'ארמפים האחרים.
"ניצחנו תומאס!" אומר תומאס בגאווה ואז זורק פוכדור ריק שפוגע באחד הפיצ'ארמפים שמכניס אותו לפוכדור.
לאחר כמה שניות אתה רואה שברדלי לוקח את הפוכדור, שם בכיסו, "לכדתי אותו, ואתה רוצה לתפוס אחד מהם?" הוא שואל בחיבה.
דרייק פרוטצ'אן~
בליגה זה הרשמה סופית, זה הרשמה התחלתית.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ישר ממלה את הטופס ולאחר כמה שניות אתה מגיש להאחות ג'וי, "נרשמתם לליגה, כול הכבוד." אומרת האחות ג'וי בחיוך.
"יש מקום בשירותים?" אתה שואל את האחות ג'וי בנימוס והיא מסתכלת אליך במבט מוזר, תיקחו חדר, זה בחינם." היא אומרת ואז מביאה לך מפתח.
אתה עולה ביחד עם ברדלי לחדר ולאחר כמה דקות הליכה אתם מגיעים ביחד לחדר, פותחים אותו ומגלים שיש שני מיטות, LCD חדר אמבטיה ענקי וגם מקרר קטן.
"אני ראשון!" אתה קורא ואז נכנס למקלחת, מחליף את בגדים לבגדי שחייה ולאחר כמה דקות אתה יוצא מהמקלחת.
"עכשיו תורי." אומר ברדלי, נכנס למקלחת ואז לאחר כמה דקות הוא יוצא מהמקלחת.
אתם יוצאים המחדר, ומגיעים ללובי בהתרגשות, יוצאים ממנו ואז רצים לעבר חוף הים ואתה מגיע ישר ראשון.
לאחר מכן אתה מוציא את אוצ'יאנוס החוצה, והוא יוצא החוצה לעבר הים, שמח ומאושר בגלל שהוא סוף סוף במקום הטבעי שלו.
"כל הכבוד ונאפ!" אני צועק לו בעידוד ומלטף את ראשו, אך מיד מוציא את הפוקדור שלו, "עשית עבודה מצויינת, ואני רואה שאתה כבר תשוש מכל הקרבות, מגיע לך לנוח עכשיו." אני מוסיף בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור שלו, 'הוא באמת עשה עבודה מצויינת...' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקדור בחיוך גאה.
לאחר מכן, אני ממשיך ללכת בשביל, לעבר העיר הבאה.
דארן ווסט~
"כול הכבוד ונאפ!" אתה קורא ומלטף את ונאפ, "תחזור לפוכדור שלך, היית מצוין." אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור שלו.
לאחר מכן אתה ממשיך בדרכך ואז לאחר כמה דקות אתה רואה שלט שכתוב בו: 'כפר סנסט'
אתה נכנס לתוך העיר ורואה בית קטן עם גג בצבע כחול שכתוב עליו PokeMart.
אתה ממשיך עוד ורואה עוד בית שיש לו גג בצבע אדום שכתוב עליו מרכז פוקימונים\Pokemon Cente
דיויד אדלר~
"בקלסינג, תחמוק מיד!" אתה פוקד עליו "אחר כך רוץ אל אוצ'יאנוס ותשתמש עליו בדחיפה, תנצל את הכוח שלך. אני יודע שיש לך המון." אתה מוסיף בעידוד.
בקלסינג שלך מקשיב לך וישר מתחמק מהמתקפה בקלות, רץ בדחיפה ופוגע באוצ'יאנוס הקטן,
"אוצ'יאנוס תנצל שהוא פגע בך ותתקוף באקדח מים!" ברדלי קורא ואז אוצ'יאנוס שולח אקדח מים שפוגע בבקלסינג.
בקלסינג הקטן נהיה תשוש אך יציב, וישר שולח גחלת שאוצ'יאנוס שפוגע בו אך בקושי.
"אני רואה שממש טוב לך כאן בפנים אה?!" אביט בוא ובכמה שהוא מאושר אלטף את מצחו הרטוב בעדינות ואוסיף "אני כבר נכנס חבר!"
אוריד את החולצה ואשים אותה בתיק שעל החולות, ארוץ למים אל אוצ'יאנוס בקיראת "הינה אני בא!"
אשחק איתו בהשפרצות, אבקש ממנו לעשות לי סיור במים, שיצלול ואני יחזיק אותו ואביט על האוקיינוס מבפנים.. ואז אקרא לברדלי לבוא!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)