Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 29 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק פרוטצ'אן~
    "אני רואה שממש טוב לך כאן בפנים אה?!" אתה מביט בוא ובכמה שהוא מאושר אתה מלטף את מצחו הרטוב.
    אתה משפיט את החולצה שלך מהבטן שלך וזורק אותו לעבר התיק של החול, ונכנס לתוך המים.
    "אוצ'יאנוס, תוכל לקחת אותי לעמק הים?" אתה שואל אותו והוא מהנהן שכן ואתה תופס בגבו והוא יורד במהירות לתוך הים העמוק.
    אתה רואה פתאום ילדה צעירה עם פוקימון דמוי פלטיפוס, "קסכדקט!" הפלטיפוס קורא ואז אתה ואוצ'יאנוס עולים למעלה עם הילדה שיש לה פוקימון דמוי פלטיפוס.
    "שלום, לי קוראים ורד, רוצה קרב? קסכדקט שלי נגד אוצ'יאנוס שלך, רוצה?" היא שואלת בחיוך.
    ;

אייס דיאמונד~
    הבוקר עולה ואתה מתעורר בהרגשה נעימה, אך אתה מרגיש די בודד לאחרונה.
    אתה קם מהמיטה ומתלבש במהירות, יורד במדרגות ונכנס לחדר האמבטיה שבו אתה שוטף את הפנים ורוחץ שיניים.
    לאחר כמה דקות של הרגל, אתה יוצא מהאמבטיה ורואה שהארוחה מוגשת שם ופתק נמצא לידו.
    אתה יושב על הכיסא, פותח את המעטפה ורואה שמי ששומר עליך כתב:
    "היי _____,
    יצאתי לסידורים, תתקשר אלי אחרי שאתה לוקח את הפוקימון התחלתי שלך, דרך אגב ברדלי מחפש אותך."
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    אייס דיאמונד~
    הבוקר עולה ואתה מתעורר בהרגשה נעימה, אך אתה מרגיש די בודד לאחרונה.
    אתה קם מהמיטה ומתלבש במהירות, יורד במדרגות ונכנס לחדר האמבטיה שבו אתה שוטף את הפנים ורוחץ שיניים.
    לאחר כמה דקות של הרגל, אתה יוצא מהאמבטיה ורואה שהארוחה מוגשת שם ופתק נמצא לידו.
    אתה יושב על הכיסא, פותח את המעטפה ורואה שמי ששומר עליך כתב:

מה תעשה?
    אוכל בחיפזון את האוכל ואצא מהבית "איפה הברדלי הזה עכשיו?" אשאל את עצמי

3. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    אתה אוכל בחיפזון את האוכל שהשאירו לך ואז אתה יוצא מהבית שלך, "איפה הברדלי הזה עכשיו?" אתה שואל את עצמך.
    לאחר מכן אתה ממשיך בדרכך אל הפרופסור ואז לאחר כמה דקות אתה מגיע אל המעבדה ונוקש על הדלת שלושה נקישות ואז אתה שומע דברים נופלים במעבדה.
    "רגע!" אתה שומע קול של אישה צעירה ואז לאחר כמה דקות הדלת נפתחת במהירות.
    "שלום לך אייס! אני שמחה מאוד שבאת, כנס." היא אומרת בשמחה ואז אתה נכנס.
    "באת לקבל את הפוקימון התחלתי שלך?" היא אומרת בחיוך גדול.
    אתה מהנהנן שכן ואז היא ישר מחייכת, "נשאר לי רק פוקימון אחד את בקלסינג, פוקימון האש, תרצה לראותו?" היא שואלת בשמחה.

4. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    אתה אוכל בחיפזון את האוכל שהשאירו לך ואז אתה יוצא מהבית שלך, "איפה הברדלי הזה עכשיו?" אתה שואל את עצמך.
    לאחר מכן אתה ממשיך בדרכך אל הפרופסור ואז לאחר כמה דקות אתה מגיע אל המעבדה ונוקש על הדלת שלושה נקישות ואז אתה שומע דברים נופלים במעבדה.
    "רגע!" אתה שומע קול של אישה צעירה ואז לאחר כמה דקות הדלת נפתחת במהירות.
    "שלום לך אייס! אני שמחה מאוד שבאת, כנס." היא אומרת בשמחה ואז אתה נכנס.
    "באת לקבל את הפוקימון התחלתי שלך?" היא אומרת בחיוך גדול.
    אתה מהנהנן שכן ואז היא ישר מחייכת, "נשאר לי רק פוקימון אחד את בקלסינג, פוקימון האש, תרצה לראותו?" היא שואלת בשמחה.
    "אני אשמח לקבל אותו" אענה לה ואחשוב לעצמי 'פוקימוני אש תמיד יכולים לעזור בשישייה'

5. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    "אני אשמח לקבל אותו." אתה אומר לפרופסור בשמחה ואז אתה מתחיל לחשוב שפוקימוני אש יעזרו לך בשישיה.
    "הינה הפוכדור שאיתו הפוקימון." היא אומרת ואז היא מגישה לך פוכדור אדום , "וזה החפצים שלך." היא מוסיפה ואז מגישה לך:
    5 פוכודורים ,3 תרופות,פנס,ציוד לשינה,1200$,פוקיגיר,חכה טובה.
    "טוב בשביל לבדוק את המתקפות של הפוקימון תבדוק בעזרת הפוקיג'יר וברדלי אמר שתגיע לדרום העיר, הוא יפגוש אותך שם." היא אומרת ואז פותחת לך את הדלת במהירות כדי שתתחיל במסע.

6. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "אני אשמח לקבל אותו." אתה אומר לפרופסור בשמחה ואז אתה מתחיל לחשוב שפוקימוני אש יעזרו לך בשישיה.
    "הינה הפוכדור שאיתו הפוקימון." היא אומרת ואז היא מגישה לך פוכדור אדום , "וזה החפצים שלך." היא מוסיפה ואז מגישה לך:
    5 פוכודורים ,3 תרופות,פנס,ציוד לשינה,1200$,פוקיגיר,חכה טובה.
    "טוב בשביל לבדוק את המתקפות של הפוקימון תבדוק בעזרת הפוקיג'יר וברדלי אמר שתגיע לדרום העיר, הוא יפגוש אותך שם." היא אומרת ואז פותחת לך את הדלת במהירות כדי שתתחיל במסע.
    "תודה" אצא החוצה עם החפצים ואוציא את הפוקימון, אסרוק אותו עם הפוקג'יר ואגיד "שלום, אני אייס דיאמונד, המאמן החדש שלך".
    "בוא איתי, אנחנו נפגוש מישהו בדרום העיר" אלך עם בקלסינק לדרום העיר לפגוש את ברדלי.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק פרוטצ'אן~
    "אני רואה שממש טוב לך כאן בפנים אה?!" אתה מביט בוא ובכמה שהוא מאושר אתה מלטף את מצחו הרטוב.
    אתה משפיט את החולצה שלך מהבטן שלך וזורק אותו לעבר התיק של החול, ונכנס לתוך המים.
    "אוצ'יאנוס, תוכל לקחת אותי לעמק הים?" אתה שואל אותו והוא מהנהן שכן ואתה תופס בגבו והוא יורד במהירות לתוך הים העמוק.
    אתה רואה פתאום ילדה צעירה עם פוקימון דמוי פלטיפוס, "קסכדקט!" הפלטיפוס קורא ואז אתה ואוצ'יאנוס עולים למעלה עם הילדה שיש לה פוקימון דמוי פלטיפוס.
    "שלום, לי קוראים ורד, רוצה קרב? קסכדקט שלי נגד אוצ'יאנוס שלך, רוצה?" היא שואלת בחיוך.
    ;
    אביט בפוקימון שלה ומיד אפתח את הפוקדע, מלמל "מיזה החמוד הזה?!"
    אביט בשניהם ואהרהר לעצמי "אוקיי מים נגד מים.. נשמע מעניין, אין שוב בעיה נשחק במים!" אלך אל המים איתה עד המקום שבוא רק הראש והצוואר שלנו בחוץ, כדי שיהיה מספיק עמוק בשביל שניי הפוקימונים.
    "קדימה אוצ'יאנוס בוא ננצח!" אחייך אליו ואלהיב אותו, אחדיר בוא מוטיבציה לנצחון! ולאחר מכן מיד אפקוד עליו "אוקיי חבר, השתמש בעל קולי, במים זה יהיה עמום וישגע אותו! ואז נצל זאת ותקוף בדחיפה!"

.

8. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "כול הכבוד ונאפ!" אתה קורא ומלטף את ונאפ, "תחזור לפוכדור שלך, היית מצוין." אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אתה ממשיך בדרכך ואז לאחר כמה דקות אתה רואה שלט שכתוב בו: 'כפר סנסט'
    אתה נכנס לתוך העיר ורואה בית קטן עם גג בצבע כחול שכתוב עליו PokeMart.
    אתה ממשיך עוד ורואה עוד בית שיש לו גג בצבע אדום שכתוב עליו מרכז פוקימונים\Pokemon Cente

]
    'אממ מרכז פוקימון יכול לעזור לי עכשיו מאוד...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן וממהר להכנס לתוך המרכז.
    בפנים, אבדוק האם מישהו יוכל לעזור לי לרפא את הפוקימונים שלי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    "תסתובב במקום ותשלח תוך כדי אקדחי מים, תבלום את הניקור! לאחר מכן, דחיפה!" אתה מצווה על אוצ'יאנוס.
    אוצ'יאנוס מסתובב במקום ושולח תוך כדי אקדח מים שעודפים את הניקור של אחד מה"פינצ'ארמפים ואז ישר תוקף אותו בדחיפה שמעלף אותו.
    בנתיים בקלסינג של ברדלי תוקף בגחלת עם דחיפה שישר מעלפת את שני הפינצ'ארמפים האחרים.
    "ניצחנו תומאס!" אומר תומאס בגאווה ואז זורק פוכדור ריק שפוגע באחד הפיצ'ארמפים שמכניס אותו לפוכדור.
    לאחר כמה שניות אתה רואה שברדלי לוקח את הפוכדור, שם בכיסו, "לכדתי אותו, ואתה רוצה לתפוס אחד מהם?" הוא שואל בחיבה.

.
    "אני חושב שכן" אני אומר וזורק פוכדור ריק משלי לעבר הפיצארמפ השני המעולף 'קדימה... שילכד...' אני חושב לעצמי, מביט במתח בפוכדור המסתובב.

10. משתמש מנוסה
    דארן ווסט~
    אתה נכנס לתוך המרכז ורואה אישה עם כובע לבן ולידה פוקימון עם ביצה על בטנה, "אני האחות ג'וי." היא אומרת, "באת לרפאות את הפוקימונים שלך?"
    "כן." אתה אומר בחיוך ואז אתה מגיש את הפוכדור שלך לעברה, "נרשמת כבר למנוי מרכזי הפוקימונים ולליגה? אם לא תמלאו את פרטים אלה:" ואז מגישה לך טופס מוזר:
    שם:
    פוקימון התחלתי:
    תחרויות או קרבות:
    שותף כן\לא:
    ;

אייס דיאמונד~
    "תודה" אתה אומר ואז יוצא החוצה עם החפצים ואז מוציא את הפוקימון מהפוכדור שלו, "בקלסינג!" קורא הפוקימון שיצא מהפוכדור שלך.
    לאחר מכן אתה סורק אותו עם הפוקג'יר ואומר לו "שלום, אני אייס דיאמונד, המאמן החדש שלך".
    "בקלסינג, פוקימון החתול, בקלסינג הוא מסוג אש והוא התחלתי של מחוז קלדרה\קירנאט. בקלסינג הוא פוקימון שובב ויעיל." בוקע קול של אישה מתכתית ואז הפוקיג'יר שישר נכבה.
    "בוא איתי, אנחנו נפגוש מישהו בדרום העיר." אתה אומר לבקלסינג ואז אתה הולך עם בקלסינג לדרום העיר לפגוש את ברדלי.
    לאחר כמה דקות הליכה אתה פוגש את ברדלי שלידו יש פוקימון דמוי דולפין, "היי אייס." הוא אומר לך בחיוך, "יש לך בקלסינג, כול הכבוד. רוצה קרב?" הוא מוסיף.
    ; ;

תומאס בלאק~
    "אני חושב שכן" אתה אומר וזורק פוכדור ריק משלך לעבר הפיצארמפ השני המעולף שנכנס לתוך הפוכדור.
    פינצ'ארמפ נכנס לתוך הפוכדור כהילה אדומה ואז הפוכדור נופל על הדשא הירוק.
    הפוכדור מתנדנד לו כמה פעמים ואז נעצר, לכדת פינצ'ארמפ!
    "רוצה להמשיך, תומאס בלאק?" הוא שואל ואז מגחך ומחייך.

דרייק פרוטצ'אן~
    אתה מביט בפוקימון שלה ומיד אתה פותח את הפוקיג'יר לעבר הפלטיפוס.
    "קסכדקט, פוקימון הפלטיפוס, קסכדקט הוא מסוג מים והוא מאוד חברותי. בהתחלה חשבו שהוא אגדי אך גילו שיש לו התפתחויות." בוקע קול של אישה מתכתית ואז הפוקיג'יר ישר נכבה.
    לאחר מכן אתה מביט בשניהם ומהרהר לעצמך "אוקיי מים נגד מים... נשמע מעניין, אין שוב בעיה נשחק במים!"
    אתה הולך אל מים עמוקים עם ורד עד למקום שבוא רק הראש והצוואר שלכם בחוץ, כדי שיהיה מספיק עמוק בשביל שני הפוקימונים.
    לאחר כמה דקות אתה מגיע עם אוצ'יאנוס לשם וגם עם ורד והפוקימון שלה, "אני התחיל." אתה אומר בחיוך גדול,
    "אוקיי חבר, השתמש בעל קולי, במים זה יהיה עמום וישגע אותו! ואז נצל זאת ותקוף בדחיפה!" אתה מוסיף.
    אוצ'יאנוס משתמש בעל-קולי שמרעיד את קסכדקט, ואז אוצ'יאנוס תוקף בדחיפה את קסכדקט שנפגע קשה.
    "תתאושש!" קוראת ורד במהירות ואז הפלטיפוס מתאושש במהירות, "תקוף בנשיכה!" קוראת ורד ואז הפוקימון שלה שוחה לעבר אוצ'יאנוס בנשיכה.

11. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "תודה" אתה אומר ואז יוצא החוצה עם החפצים ואז מוציא את הפוקימון מהפוכדור שלו, "בקלסינג!" קורא הפוקימון שיצא מהפוכדור שלך.
    לאחר מכן אתה סורק אותו עם הפוקג'יר ואומר לו "שלום, אני אייס דיאמונד, המאמן החדש שלך".
    "בקלסינג, פוקימון החתול, בקלסינג הוא מסוג אש והוא התחלתי של מחוז קלדרה\קירנאט. בקלסינג הוא פוקימון שובב ויעיל." בוקע קול של אישה מתכתית ואז הפוקיג'יר שישר נכבה.
    "בוא איתי, אנחנו נפגוש מישהו בדרום העיר." אתה אומר לבקלסינג ואז אתה הולך עם בקלסינג לדרום העיר לפגוש את ברדלי.
    לאחר כמה דקות הליכה אתה פוגש את ברדלי שלידו יש פוקימון דמוי דולפין, "היי אייס." הוא אומר לך בחיוך, "יש לך בקלסינג, כול הכבוד. רוצה קרב?" הוא מוסיף.
    ; ;
    "בכיף" אענה לו ואגרד בראשי בתהייה על מה שהפוקדע אמר "תתחיל"
    ---
    למה הפוקג'יר לו אמר מתקפות?

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    אתה נכנס לתוך המרכז ורואה אישה עם כובע לבן ולידה פוקימון עם ביצה על בטנה, "אני האחות ג'וי." היא אומרת, "באת לרפאות את הפוקימונים שלך?"
    "כן." אתה אומר בחיוך ואז אתה מגיש את הפוכדור שלך לעברה, "נרשמת כבר למנוי מרכזי הפוקימונים ולליגה? אם לא תמלאו את פרטים אלה:" ואז מגישה לך טופס מוזר:

;

]
    "לא, לא נרשמתי, תודה." אני עונה בחיוך וממלא את הפרטים שלי.
    שם: דארן ווסט
    פוקימון התחלתי: ואנפ
    תחרויות או קרבות: קרבות
    שותף כן\לא: לא
    אני ממלא ומגיש לה את הטופס חזרה, "תודה." אני מוסיף ומחכה שתחזיר לי את הפוקדורים מהריפוי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק פרוטצ'אן~
    אתה מביט בפוקימון שלה ומיד אתה פותח את הפוקיג'יר לעבר הפלטיפוס.
    "קסכדקט, פוקימון הפלטיפוס, קסכדקט הוא מסוג מים והוא מאוד חברותי. בהתחלה חשבו שהוא אגדי אך גילו שיש לו התפתחויות." בוקע קול של אישה מתכתית ואז הפוקיג'יר ישר נכבה.
    לאחר מכן אתה מביט בשניהם ומהרהר לעצמך "אוקיי מים נגד מים... נשמע מעניין, אין שוב בעיה נשחק במים!"
    אתה הולך אל מים עמוקים עם ורד עד למקום שבוא רק הראש והצוואר שלכם בחוץ, כדי שיהיה מספיק עמוק בשביל שני הפוקימונים.
    לאחר כמה דקות אתה מגיע עם אוצ'יאנוס לשם וגם עם ורד והפוקימון שלה, "אני התחיל." אתה אומר בחיוך גדול,
    "אוקיי חבר, השתמש בעל קולי, במים זה יהיה עמום וישגע אותו! ואז נצל זאת ותקוף בדחיפה!" אתה מוסיף.
    אוצ'יאנוס משתמש בעל-קולי שמרעיד את קסכדקט, ואז אוצ'יאנוס תוקף בדחיפה את קסכדקט שנפגע קשה.
    "תתאושש!" קוראת ורד במהירות ואז הפלטיפוס מתאושש במהירות, "תקוף בנשיכה!" קוראת ורד ואז הפוקימון שלה שוחה לעבר אוצ'יאנוס בנשיכה.
    אביט בשמתרחש ואומר בחיוך ובקור רוח "אוקיי אוצ'יאנוס זה היה מעולה, עכשיו השתמש בגמישות גופך ושחה מסביבו ברגע שיתקרב, זה יסבך אותו וכך תתחמק! לאחר מכן תשתמש באקדח מים!"

.

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    "בקלסינג, תחמוק מיד!" אתה פוקד עליו "אחר כך רוץ אל אוצ'יאנוס ותשתמש עליו בדחיפה, תנצל את הכוח שלך. אני יודע שיש לך המון." אתה מוסיף בעידוד.
    בקלסינג שלך מקשיב לך וישר מתחמק מהמתקפה בקלות, רץ בדחיפה ופוגע באוצ'יאנוס הקטן,
    "אוצ'יאנוס תנצל שהוא פגע בך ותתקוף באקדח מים!" ברדלי קורא ואז אוצ'יאנוס שולח אקדח מים שפוגע בבקלסינג.
    בקלסינג הקטן נהיה תשוש אך יציב, וישר שולח גחלת שאוצ'יאנוס שפוגע בו אך בקושי.
    איך אוצ'יאנוס נלחם מחוץ למים?
    ~~~~
    'גחלת לא כ"כ יעזור לי פה, אבהל מתקפות פיזיות יכול להיות שכן. חוץ מזה, הוא פוקימון מים, צריך להיות קשה לו להלחם שלא בסביבה הטבעית שלו' אני חושב "בקלסינג, רוץ אליו במהירות ותקוף אותו בשריטה. תקוף ותיסוג, תקוף ותיסוג. קדימה" אני מצביע על אוצ'יאנוס.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. משתמש מנוסה

תומאס בלאק~
    "אני חושב שכן" אתה אומר וזורק פוכדור ריק משלך לעבר הפיצארמפ השני המעולף שנכנס לתוך הפוכדור.
    פינצ'ארמפ נכנס לתוך הפוכדור כהילה אדומה ואז הפוכדור נופל על הדשא הירוק.
    הפוכדור מתנדנד לו כמה פעמים ואז נעצר, לכדת פינצ'ארמפ!
    "רוצה להמשיך, תומאס בלאק?" הוא שואל ואז מגחך ומחייך.
    .
    "ברור" אני אומר ומרים את הפוכדור מהרצפה "אקרא לך איר (AIR)" אני אומר לפוכדור של פינצ'ארמפ "קדימה, בוא נמשיך!" אני קורא לעברו ומתחיל לצעוד.

עמוד 7 מתוך 29 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •