Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 16 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    אני, LordAbizi מנהל חת"ם מתיר בזאת ל Combusken לאמץ את משחק התפקידים "Pokemon Kanto" מידיו של Sin Cara.

עלילה
    עשרים שנה עברו מאז שארבעה בני נוער הביסו לחלוטין את צוות רוקט. הלא הם רד,גרין,בלו וילו מחזקי הפוקידע הראשונה של פרופסור אוק המפורסם.
    עשרים השנים היו השקטות ביותר שכל המחוז הזה שמע אבל משהו הרס אותם. אנשים התחילו להיצטרף לצוות מיסתורי והחלו להרוס ולהזיק למבנים ציבוריים, לגנוב והישתמשו בפוקימונים כדי לבצע את מטרתם.
    הצוות ניקרא ... והוא משך אליו המון אנשים. בכוח או מרצון חופשי וכיום הם שולטים בטרור
    ברוב המחוז.
    הצוות הרשע התחיל לתקוף את הערים השונות בקנטו ואף הצליח להשמיד כמה ערים ובנה אותם בצלמו.
    יום אחד, הוא החליט לתקוף את העיר פאלט, בגלל שפע הפוקימונים והמעבדה של פרופסור גרין אוק, נכדו של פרופסור אוק שניפטר לפני כמה שנים, אשר נהפך לפרופסור מצליח מאוד בזכות פיתוח חדש של פוקידע היכולה לנתח מצבי קרב.
    כאשר הגיעו לעיר, שלא הייתה מוכנה, הם נידהמו מאופייה והחליטו לכבוש את העיר במהירות
    מה שהם לא ידעו הוא שבעיר גרים עוד שלושה מאמנים חזקים במיוחד
    והם הופתעו מחוזקם ואחרי מאבק קשה, ארבעת המאמנים נפלו וניכשלו בקרב.
    הצוות לא חס עליהם וחטף את אחת מהמאמנות בעודה מעולפת
    וכאן הם ניכנסים
    אתם, בני נוער החיים בעיר פאלט וחזיתם בכל הארוע, דרך חלון קטן בחדרכם והחלטת שאתם תצילו את המצב.
    תחזירו את ילו השבוייה, תביסו את הצוות שהרס את עירכם ותתחזקו בעזרת המכונים בשביל להביס אותם

ידוע שצוות חדש נוצר .
    לא ממש יודע עליו הרבה אבל חלק קטן מהמטרות שלו הם :
    להשתלט על אזורים שונים וגדולים כדי להפוך אותם ליערות, לתפוס את הפוקימון האגדי סלבי ולחסל כל מי שיעמוד בדרכם .
    מה שיודע שהם השתלטו על 2 יערות וכנראה ששם הם בנו את 2 הבסיסים הגדולים שלהם .
    הצוות גם הורס ערים שונים .
    אבל משהו לא פחות מפחיד הצוות גם מגדל צמח טורף ענקי ומסוכן !
    המטרה העיקרית שלהם היא להפוך את העולם לג'ונגל אחד גדול ! .

מטרות

• להביס את צוות פלאוור

• לנצח את כל המכונים .

• להציל את ילו
    חוקים

• החוקים של חת"מ+גלובלים תקפים גם פה
    • אין להגיב תגובה ללא המשך דוגמא :
      למה אתה לא עונה על השאלה שלי ?!
      מי שיעבור על החוק הזה לא יקבל 2 תגובות .
    • אין להגיב תגובות תוקעות .
    • אין להגיד : אני מחפש פוקימון מסוג X
    • במקרה של בעיות יש לפנות בפרטי ולא להספים בנושא

2. משתמש מנוסה
    צוותים

פלוואר

חייל זוטר ( )

פוקימונים : איויזור ( ) .
    חייל מתקדם ( )
    סגן ( יראה שתיפגשו אותו )
    מנהיג ( יראה כשתיפגשו אותו )

דמויות
    Red ~ רד ( )
    פוקימונים :
    וינזור ( ) , פוליוורת ( ) , פיקצ'ו ( ) , אספיון ( ) , סנורלקס ( ) וארודקטייל ( )

מאמני מכון
    יחשפו שתפגשו אותם.

חניות
    בכל עיר שתעברו יש חנות , בחנות אפשר ליקנות מזון לפוקימונים ובני אדם , פוקדורים ועוד .
    אלו הדברים שיש בחנות :
    Poké Ball ~ פוקדור ( ) 20$
    הסבר : פוקדור זהו פקדור שאחוזי התפיסה שלו הם 25% , כאשר פוקימון במצב מעולף אפשר לילכוד אותו בעזרת הפוקדור .
    Great Ball ~ פוקדור גדול ( ) 150$
    הסבר : פוקדור גדול זהו פוקדור שאחוזי התפיסה שלו הם 50% , כאשר הפוקימון במצב פצוע קשה אפשר לילכוד אותו בעזרת פקודור כבד .
    Ultra Ball ~ אולטרה בול ( ) 300$
    הסבר : אולטרה בול זה פוקדוא שאחוזי התפיסה שלו הם 75% , כאשר הפוקימון במצב פצוע אפשר לילכוד אותו בעזרת אולטרה בול .
    Potion ~ שיקוי ( )20$
    הסבר : עם שיקוי ניתן לרפאות אותו ולחזק אותו מעט
    Rare Candy ~ סוכריה מחזקת ( ) 75$
    הסבר : סוכיה מחזקת מחזקת את הפוקימון שלך ועושה אותו חזק מהרגיל * מותר ליקנות פעם אחת ביום סוכריה כזאת , עם לא קניתם זה לא ניצבר . *

3. משתמש מנוסה
    רשימת ערים
    העיר פאלט : המקום בו נולדתם ופה אתם מתחילים את המסע .
    ורידיין : יש כאן את המכון האחרון , תחרות קטנה של פוקימונים וכניסה ליער מלא בפורימוני חרק .
    העיר פיוטר : המכון הראשון , מרכז פוקימונים ומוזיאון מאובנים
    העיר סרולין : בעיר יש את המכון השני , ומקום שיש בו מלא מאמנים מתקדמים לקרב מרכז פוקימונים
    העיר וורמליון : מכון השלישי , מערה שיש בה הרבה פוקימוני אבן ומרכז פוקימונים .
    העיר לבנדר : מקום עצירה למאמנים , יש שם מגדל שבו יש הרבה פוקימוני רוח מרכז פוקימונים .
    העיר סלדון : המכון רביעי , יש שם קזינו , מקום סודי כשתגיעו אליו תבינו ומרכז פוקימונים .
    העיר פיושה : מכון 5 , מרכז פוקימונים
    העיר ספרון : מכון 6 מרכז פוקימונים
    האי סיניבר : מכון 7 מרכז פוקימונים מעבדה
    הליגה : הליגה נימצאת בגבעת אינדיגו מערבית לעיר ורידיאן .

התחלה
    אתם קמים בבוקר נפרדים מההורים ויוצאים מהבית , אתם רואים את רד וגריין יושבים ומדברים .
    כמה פוקימונים עומדים ליד המעבדה של הפרופסור .
    בשעה 10 אתם חייבים להגיע אל המעבדה לקבל את הפוקימון הראשון שלכם והשעה עכשיו 9:50 .
    עם תאחרו לא תקבלו פוקימון .

פוקימונים התחלתיים
    באלבזור ( )
    צ'רמנדר ( )
    סקווירטל ( )

טופס הרשמה
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    רקע: לפחות 5 שורות , קשור לעלילה
    פוקימון התחלתי : מהרשימה, מכל פוקימון אפשר לבחור רק פעמיים.
    מראה : ספרייט
    בקשות : בקשה 1 או 2 על משהו שאתם רוצים במשחק

להעתיק את הטופס ככה

ציטוט:
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    פוקימון התחלתי:
    מראה:
    בקשות:
    פרסים
    ☼ מי שיפתח את עמ' 25 יקבל פוליווג ( )
    ☼ מי שיפתח את עמ' 50 יקבל גלייגר ( )
    ☼ מי שיפתח את עמ' 75 יקבל אולטרה בול ( )
    ☼ מי שיפתח את עמ' 100 יקבל פוקימון שווה וסודי

קדיטים
    ☼ עומר , שעזר לדודי עם המשחק .
    ☼ Sanji על הלוגו למשחק .
    ☼ לדודי Sin Cara שאישר לי לפתוח את המשחק שלו
    ☼ למנהל חת"מ LordAbizi על אישור לפתיחת המשחק

מקומות שמורים
    ☼ לעומר מנהל חת"מ לשעבר
    ☼ לתומר Born This Way
    ☼ לדודי Sin Cara

4. משתמש מנוסה
    רשומים 1-4
    Born This Way
    Spoiler ספוילר

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    neLipion
    Spoiler ספוילר

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    DarKodak
    Spoiler ספוילר

Real Spartan
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    רשומים 5-8
    Pooh
    Spoiler ספוילר

Ritsuka Kun
    Spoiler ספוילר

Kakashi

Spoiler ספוילר

Sin Cara
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם משתמש: Born This Way
    שם במשחק: דרייק הנרי | Drake Henry
    רקע: שלום לי קוראים דרייק, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז קנטו בעיר פאלט, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר פיוטר ואימי הייתה שוטרת בעיר פאלט.
    אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.
    בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר פיוטר. ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב. שחזרנו ראיתי מה קרה עם ילו וברחתי אל דרום העיר פאלט, נהייתי מבוהל ואז הגעתי לים של דרום העיר. אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע פוקימון דמוי צב מתוך המים, הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת הפוקימון נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אבחר בפוקימון הזה כפוקימון התחלתי.לאחר-מכן ראיתי פוקימון ענקי שהיה דומה לפוקימון הצב שבא אלי.
    הוא הסביר לי איכשהו שהפוקימון הצב הקטן ברח והוא בא לחפש אותו.אבא של הפוקימון הצב לקח אותי לביתי ושם הורי שמחו אבל הפוקימון הענקי ברח.
    מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, וחלמתי לבחור בפוקימון היחידי שהוא בפוקימון הצב שיצא למסע הגדול.
    פוקימון התחלתי:
    מראה:
    בקשות: אם אפשר ראלטס זכר ודרטיני חמוד

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    שם משתמש: neLipion
    שם במשחק: נל
    רקע: חייה של נל היו רגילים עד שילו נחטפה. באותו רגע נל החליטה לא לוותר לצוות הרשע, ולהלחם פנים מול פנים, וכמובן להחזיר את ילו השבוייה. יום אחד, ממש לפני שילו נחטפה, נל חלמה חלום מוזר. בחלום, היא ראתה ג'ונגל ענק ובתוכו, ממש בלב הג'ונגל, היא ראתה צמח טורף ענק שטרף את כל מה שנגלה לעיניו. לידו היו המון אנשים מהצוות הרשע ואיש אחד, כנראה המנהיג, ליטף את הצמח וצחק ברשעות. נל ראתה לנגד עינייה את ילו צועקת לעזרה ועינייה דומעות. נל ראתה לנגד עינייה רק שחור, כהה, מאוד כהה, ולאחר כמה שניות, היא ראתה את עירה נהרסת ואת חבריה המפוחדים בורחים, את פרופסור אוק ואת נכדו שמת, ואת שלושת המאמנים החזקים שנפלו בקרב. כאשר נל התעוררה היא שתתה כוס מים וכולה רעדה מפחד. כאשר הלכה לחדרה, דקות אחדות לפני החטיפה, היא הביטה בחלון, ולאחר מכן ראתה את הזוועה וחוותה אותה. מהיום הזה היא החליטה להגן על חבריה ולהביס את הצוות הנורא! אך נל לא ידעה על הסכנות האורבות לה ועל כל המכשולים שעומדים לפנייה, אך היא עוד תגלה. אך נל לא רצתה סתם להביס את הצוות. היא רצתה לעשות זאת עם עוד מישהו שתמיד רצתה ואהבה, עם צ'רמנדר, הפוקימון שתמיד רצתה להתחיל איתו ולקבל אותו ובעזרתו להביס את הצוות הרשע! נל אהבה את צ'רמנדר, מפני שהוא מסוג אש, סוד שאהבה מאז ומתמיד, אך לא רק בגלל זה. אלא בגלל שלא אהבה פוקימוני עשב, בגלל שחלום שלה על הג'ונגל ועל הצמח טורף, ולכן, עם צ'רמנדר יהיה לה קל יותר להלחם מול סוגי עשב ומול הצמח הטורף!
    פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
    מראה:
    בקשות: איווי נקבה אם אפשר
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 06-07-2011 בשעה 06:02 PM
    Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שם משתמש: DarKodak
    שם במשחק: קודק (הפרטי זה אלון)
    רקע: קודק נולד בעיר פאלט שבמחוז קאנטו השקט. כשהוא היה קטן הוא היה נוהג ללכת למעבדה של גרין אוק ולהסתכל על הפוקימונים שהמאמנים בחרו,הוא שם לב שרוב המאמנים בחרו רק בפוקימון העשב הקטן ובפוקימון הצב,ובפוקימון האש בקושי בחרו והוא נשאר כל פעם במעבדה,מקווה שיבחרו בו,אך אף אחד לא בחר בו.
    קודק לא ממש הבין למה לא בוחרים בו,וכאשר פרופ' גרין אוק היה סוגר את המעבדה,הוא היה תמיד נותן לקודק להישאר בתוכה ולשחק עם הפוקימונים.
    קודק הסתכל על פרופ' גרין אוק בהערצה רבה,מכיוון ששמע שהוא הצליח להביס את צוות רוקט.
    יום אחד,קודק הסתכל בחלון בכדי לבדוק אם הוא יכול ללכת לבקר במעבדה הקרובה,אך מיד כשסובב את ראשו לאדן החלון ראה חיילים מסתוריים מתקיפים את המעבדה,הוא ישר ניסה לצלצל להוריו ולאחיו הגדול שלא היו בבית,אך אף אחד לא ענה לו.
    קודק עלה לקומה השנייה של ביתו,ושם חיכה עד שהעימות נגמר,הוא מסתכל שוב דרך החלון וראה את אותו הצ'רמנדר מעולף על הקרקע ואת פרופ' גרין אוק לוקח אותו למעבדה.
    מאותו רגע קודק החליט לעזור לצ'רמנדר,ולשמח אותו בכך שהוא יבחר בו.
    עבור כמה זמן קודק שמע על החטיפה של ילו,ולא ממש הבין מי גרם לכ,לאחר מספר ימים הוא הבין שמי שהתקיף את פאלט גם חטף את ילו,קודק מהר מאוד החליט שהוא מתכוון לנקום בהם ולהחזיר את ילו השבוייה.
    מראה:
    בקשות: אלקטאבז ופאנפי,וכמובן להירשם

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    שם משתמש: Real Spartan
    שם במשחק: ניק ארמונדו
    רקע: נולדתי בעיר פאלט, הפרופסור גידל אותי מאז שאני זוכר את עצמי. מעולם לא ידעתי על הוריי, מאיפה אני, הזכרון הראשון שלי הוא מגיל שש, ילד בעל שיער שחור ארוך בא למעבדה והשאיר פוקימון, מאז ידעתי שאני אבחר בו. היה זה פוקימון כתום, מסוג אש, מעין לטאה כזאת, גדולה, בעלת טפרים ומעין קרן על ראשה- צ'רמיליון. ידעתי שאבחר בצ'ארמנדר, העוצמה הקסימה אותי. הפרופסור תמיד אמר שאני קרוב משפחה שלו, ולימד אותי על עולם הפוקימון מאז ומתמיד. הייתה לי ידידה טובה מאוד, שמה היה יילוו, אהבתי אותה בסתר אך תמיד חששתי איך תגיב אם אספר לה. יום אחד שמעתי על בשורה נוראית, קראתי לי לתומי בעיתון בבוקר שלפתע ראיתי כתבה, שבה היה רשום שנערה בשם יילוו נחטפה, מיהרתי להתקשר אל יילוו, רק חשבתי לעצמי שזאת יילוו אחרת, שהכל בסדר. אך יילוו לא ענתה לטלפון לצערי, והבנתי שזאת אותה יילוו, נשבעתי לנקום, שאחסל את הצוות הרע הזה, רק בשבילה, ואחזיר אותה בשלום הבייתה.
    מראה:
    בקשות:

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שם בפורום: גלעד2111.
    שם במשחק: גלעד.
    רקע: גלעד גדל במשפחה נורמאלית בקנטו.
    הוא תמיד הרגיש קירבה עזה למים ולפוקימוני מים, מאוד אוהב גם פוקימוני עשב ופוקימונים מהירים אחרים.
    כבר כילד קטן גלעד היה סקרן מאוד והוא שאל הרבה שאלות. הוא במיוחד הסתקרן לגבי פוקימונים, מזל שהבית של פרופסור אוק היה רק במרחק פינת רחוב מהבית שלו. גלעד גר ממש ליד מוכרת הירקות הזקנה, האישה הרכלנית ביותר בכל פאלט.
    בעקבות כך שההורים שלו תמיד השתדלו לענות לו תשובות מדיוקות הוא יצא ילד חכם אבל טיפה חפרן (הוא תמיד רצה להבהיר לאחרים נושאים בצורה טובה כמו שהסבירו לו).
    בנוסף הוא נודע כילד היפר-אקטיבי (יש שאפילו יגידו סופר-אקטיבי) ועם בעיות קשב וריכוז.
    הוא תמיד עם הרבה אנרגיה ותמיד אוהב ורוצה לשחק עם ילדים ופוקימונים (ולא מדובר על משחקים מורכבים, מדובר על המשחק הנפוץ ביותר בין כל היצורים החיים, תופסת "בלי חוקים").
    יום אחד המוכרת הזקנה דפקה חזק בדלת, כשגלעד פתח לה את הדלת הוא ראה בברור שהיא לחוצה. כשאמא שלו שאלה את הזקנה מה קרה, למרות שהמוכרת נראתה כאחת שלא רוצה לדבר, ההרגל שלה לדבר ניצח והיא סיפרה לאמא של גלעד על הקרב שמתחולל בחוץ.
    בעקבות בעיות הקשב שלו גלעד לא באמת שם לב לשיחה שדיברה גם על שהקרב שמתחולל בחוץ הוא לא סתם אימון. לפתע גלעד נזכר שהוא שמע שיש קרב בחוץ והזווית הטבה ביותר לצפייה היא כמובן מהחלון שבראש הגג!
    במהלך הקרב הוא ראה את רד בפעולה עם הוינזאור שלו והוא התרשם מהפוקימון המדהים הזה שממילא תמיד הקסים אותו. רק כשהקרב התקדם הוא הבין שמשהו בקרב הזה לא בסדר.
    עוד מההתחלה העובדה שלא היה שופט גרמה לו להיות מופתע, אבל ילד כמו גלעד לא יתן לפרטים שוליים להפריע לו. אחר קח הפתיע אותו שלא נאה שום סדר בקרב, היו יותר משניים שנלחמו בשניים וחלק מהאנשים השתמשו ביותר מפוקימון אחד (די מוזר אבל לא באמת מפריע לקרב).
    ואז הקרב נגמר, האנשים שגלעד הכיר מהעיר נפלו תשושים והתעלפו והאנשים המוזרים שנלחמו בחברים שלו לקחו את ילו!
    הוא לא הבין כלום. הוא רץ למטה ובכלל לא שם לב שיש שם עוד אנשים חוץ מאמא שלו. ברגע שהוא ראה את אמא שלו הוא קרא "אמא האנשים שהמאמנים שלנו נלחמו לקחו את ילו!".
    פתאום הוא שם לב שיש שם עוד אנשים. הזקנה צעקה (זקנים לא באמת צועקים במקרים כאלה הם יותר נדהמים) "מה (צוות פלוואר)/הצוות הרשע (אני לא יודע אם אנחנו כבר יודעים את השם שלהם) הזה חטף את ילו?!!"...
    אני גדלתי ומעולם לא שכחתי את העוצמה המדהימה שראיתי באותו יום אצל הוינוזאור של רד, כאשר נתנו לי לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלי לא היססתי ובחרתי את בלבזאר, שמעתי שהוא חבר טוב שאפשר לסמוך עליו תמיד.
    פוקימון התחלתי: בלבזאר.
    מראה:
    בקשות: אני אשמח להשיג קרבי.
    נערך לאחרונה על ידי סת' קינגלר, 06-23-2011 בשעה 11:01 PM
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    שם משתמש: Pooh
    שם במשחק: דארן ווסט Darren West
    רקע: דארן נולד למשפחה אמידה בעיר סרולין שבקנטו. אמו של דארן נפטרה כשילדה אותו, ולכן אביו גידל אותו לבד. אבא של דארן היה כה מתוסכל ממות אישתו, שהוא התחיל לשתות ומצבם שלו ושל דארן התדרדר. יום אחד, אבא של דארן נעצר, בגלל שניסה לגנוב יהלומים, אך המשטרה תפסה אותו. בגלל שדארן נשאר לבד, העבירו אותו לבית של דוד שלו, ושם הוא קיבל בית חם ומצב טוב. למרות מצבו האישי שהשתפר, דארן עדיין מרגיש אשם במות אמא שלו וגם במצב של אבא שלו. יום אחד, דארן הסתובב באחד השדות הקרובים לבית דודו, ושם הוא התיידד עם פוקימונים, וראה בהם כחברים חדשים שתומכים בו ועוזרים לו לשכוח לרגע מהצרות ומהאשמה שהוא מרגיש.
    דארן לא הסתדר גם עם דודו שאימץ אותו, הוא הרגיש כל הזמן ריחוק ומין הרגשה כאילו גם הדוד מאשים אותו במה שקרה להורים שלו. יום אחד, דארון החליט שנמאס לו מהדוד ומהיחס הקר שלו, לכן החליט לברוח מבית הדוד ולעבור לעיר פאלט, שם בן דודו גרין גר, מכיוון שזכר כי גרין הוא האדם היחידי שדארן תמיד חיבב מהמשפחה. כשהגיע לעיר פאלט, גרין קיבל אותו באהבה רבה ואימץ אותו מחדש. יחסו של דארן לגרין היה תמיד מין הערצה - דארן ניסה לחקותו בכל דבר שעשה, ותמיד הרגיש כאילו גרין הוא האדם המושלם וצריך להתנהג כמוהו בכל דבר.
    יום אחד, בזמן שדארן צפה בטלוויזיה, לפתע שמע פיצוץ חזק מבחוץ ומיד הוא וגרין נבהלו. מיד, גרין רץ החוצה וציווה על דארן להישאר בבית ולא לצאת כדי לא להפגע. דארן הביט דרך חלונו וראה את כל המתרחש - את הקרב של ארבעת המאמנים נגד הצוות, ואת החטיפה של ילו. לאחר שראה את גרין מעולף, דארן רץ במהירות, תפס את גרין בזריזות, ולקח אותו חזרה לתוך הבית בעודו מעולף. יום אחרי, כשגרין התעורר, גרין ביקש מדארן לעזור להם למצוא את ילו החטופה. דארן היסס לרגע, אך מיד הבין שזהו המעשה הנכון ושגם גרין היה עושה כמוהו, לכן...
    פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר
    מראה:
    בקשות: פוקימון קרח חמוד יתקבל בשמחה =]
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 06-07-2011 בשעה 08:46 PM
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. the bitch is back
    שם משתמש: ritsuka kun
    שם במשחק: רובי
    רקע: "בלו!" קראתי אחרי הקרב הנוראי מול הצוות המוזר. "בלו איפה את?" צרחתי עד שמצאתי את בלו מעולפת לצד בלסטי שלה. "מי עשה את זה?" שאלתי בניסיון להעיר אותה- אבל לא עזר כלום.
    בלו הייתה החונכת שלי בזמן שהותי בבית היתומים של העיר, ששם גדלתי. הורי נטשו אותי שהייתי קטן ואף אחד לא שמע עליהם יותר.ביום אחד בבית היתומים, נערה אחת הגיעה לשם במטרה לעזור ומיד קלטתי אותה ואת הפוקימונים שלה מאז אני ובלו נהיינו החברים הכי טובים! מאז ומתמיד היא הייתה שם בשבילי. היא פחות או יותר הפכה אותי להיות מי שאני. בזמן שבלו הייתה במסעותיה, אני נשארתי בבית היתומים. תמיד הציקו לי בגלל שבלו הייתה החברה היחידה שלי, וגם זה לפעמים חשבתי, היה מתוך רחמים.
    בגלל שהותי בבית היתומים הקר, נהייתי עצמאי יותר, בוגר יותר וציני יותר. אני לא מסוגל לחשוב על אנשים אחרי המקום הזה. אבל כשבלו הייתה מגיעה, הכל נשכח. תמיד רציתי לצאת למסע יחד איתה, אבל בבית היתומים לא הסכימו לנו לעזוב למסע.
    "להישאר וללמוד!" הייתה אומרת האחראית, ואיך שהוא באמת אף אחד לא יצא למסע עם פוקמונים מבית היתומים, לעזאזל לאף אחד לא היה אפילו פוקימון!
    ועכשיו, כשאני רואה אותה ככה יש דבר אחד שעולה בראשי. נקמה!
    אני אתנקם באנשים שפגעו בבלו וחטפו את ילו. אני אצא למסע שתמיד רציתי ואצליח בנקמה שלי.
    אני, רובי נשבע לנקום!
    אני ורק אני אצליח להשיב את העיר פלאט השקטה שלי למוטב, להחזיר את ילו ולשמח את בלו.
    התחלתי: סקווירטל
    מראה :
    בקשות : פוקימוני נורמאל אם אפשר ^^ ואקנס יכול להיות נחמד ^_^

13. משתמש מנוסה
    אוקיי הנה הערות למי שניסה להירשם:

תומר - רקע סבבה, רק אין אגם באזור פאלט, יש ים דרומית לעיר אז אתה יכול לערוך ולשנות שברחת לחוף הים.

דניס - רקע קצר מדי (יותר מדי אינטרים) והוא לא קשור לעלילה של המשחק בכלל. שפר אותו בבקשה.

אלון - רקע סבבה, רק נסה להתאים בו את הקטע על החטיפה של ילו והקרב שהתרחש בעיר.

נל - איזה רקע! ואו!

עידו - יש לך בעיה עם הרקע. אתה גר בעיר פאלט בכלל, ואתה לא מכיר אזורים אחרים. בנוסף, הרקע לא מערב בו דברים מהעלילה של המשחק. שפר אותו.

עומר - זהו?! זה כל הרקע?! קצר מאוד ידידי, תאריך אותו מאוד. תוסיף דברים עליך בכלליות. שיהיה בלי אנטר בין כל נקודה ונקודה. אה ומי ההתחלתי שלך בכלל? חח

גלעד - הרקע שלך מאוד, אבל מאוד לא קשור למשחק. שפר אותו כדחיפות.

אה ולכל מי שביקש איווי - הוא פרס אז לא תוכלו לקבל עד אחרי העמוד הזה לפחות.

תמשיכו להירשם, אני אסגור את ההרשמה בסביבות 9 וחצי.

14. היכל התהילה
    ערכתי

15. the bitch is back
    בלה בלה ערכתי..

עמוד 1 מתוך 16 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •