Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 49 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

חורבת האקליפטוס

אתה אומר לוופר " אל תבכה נראה שאתה יודע משהו שאני לא יודע אז תגיד לי מה זה אולי אני יוכל לעזור לך בכך אז רק תגיד לי " .בינתיים אתה מוציא את ההנטר מהשרביט שלך ואומר לו " הנטר כנס למערה ותבדוק מה יש במערה.לאחר מכן תחזור אלי ותגיד לי מה יש שם ""

האנטר מחייך. הוא נכנס למערה. עוברת לה שעה, ועוד שעה, יום ועוד יום ולבסוף כאשר יוצא האנטר מהמערה, אתה מגלה שלא האנטר הוא זה שיוצא, אלא גסטלי. הוא מתקרב אלייך, מבועת ומפוחד והוא אומר לך: "גסט גסטלי". אתה יושב וחושב מה זה אומר, וברגע שגסטלי מבלה מספיק זמן בחוץ, הוא חוזר לצורתו הקודמת בתור האנטר.

וופר מסתכל עלייך כאילו הרגע הציל לך את החיים.
    מה תעשה?

2. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

"שנייה שנייה עצור רגע" אתה אומר לו וקם מן המקום.
    "סלבי? הפוקימון האגדי?!!" אתה נעשה מופתע רצח ואז מתחילות המחשבות.
    "רגע אם היא החליפה איתו כוחו זה אומר שהיא יכולה לזוז בזמן?"
    אתה שואל ובוחן את הפוקימון החדש מכל הכיוונים.
    "יש לך מזל גדול" אתה צוחק

הוא מספר לך שהוא לא יודע אם הפוקימון שלו יודע לזוז בזמן, אבל הוא יכול לרפא.
    אז הוא אומר לך שהוא רוצה לנסוע איתך לפחות עד ליער ירושלים כי הוא רוצה לתפוס פוקימון חדש.
    בדרך תוכלו להשלים פערים, לספר סיפורים וגם לשמור אחד על השני.

מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    בן ג'ונסון

"שנייה שנייה עצור רגע" אתה אומר לו וקם מן המקום.
    "סלבי? הפוקימון האגדי?!!" אתה נעשה מופתע רצח ואז מתחילות המחשבות.
    "רגע אם היא החליפה איתו כוחו זה אומר שהיא יכולה לזוז בזמן?"
    אתה שואל ובוחן את הפוקימון החדש מכל הכיוונים.
    "יש לך מזל גדול" אתה צוחק

הוא מספר לך שהוא לא יודע אם הפוקימון שלו יודע לזוז בזמן, אבל הוא יכול לרפא.
    אז הוא אומר לך שהוא רוצה לנסוע איתך לפחות עד ליער ירושלים כי הוא רוצה לתפוס פוקימון חדש.
    בדרך תוכלו להשלים פערים, לספר סיפורים וגם לשמור אחד על השני.

מה תעשה?

"בכיף אחי אני אשמח אפילו אם נמשיך עד הסוף יחד אבל איך שתרצה" אני אומר לו וממהר להחזיר את איוויזור למקל שלה(היא איתי בחוץ כן?)
    "קדימה בוא נזוז חבר רק אתה תוביל את הדרך למה אני לא מתמצא כל כך.

4. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

"בכיף אחי אני אשמח אפילו אם נמשיך עד הסוף יחד אבל איך שתרצה"

אתה אומר לו וממהר להחזיר את איוויזור למקל שלה
    "קדימה בוא נזוז חבר רק אתה תוביל את הדרך למה אני לא מתמצא כל כך."

הוא גם מחזיר את הפוקימון שלו לשרביט שלו ומוציא אחד אחר.

אתה רואה אותו מוציא את הפוקימון הבא שלו וצועק: "צא אוניקס. אנחנו צריכים טרמפ".

אתה והוא עולים על אוניקס ותוך רכיבה קצרה של 20 דקות אתם מגיעים ליער ירושלים.

אתם יורדים מאוניקס ואתם מגלים את המחזה היפה ביותר שראית. יער עתיק ומלא בחיים.

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1777111

החבר שלך קובע איתך שעוד שעה תפגשו ליד העץ הגדול בכניסה ליער.
    אתה מתקדם במעבה היער, אתה שומע את הפוקימונים, מריח את הריח המיוחד הזה ומתרגש מאוד.

מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    בן ג'ונסון

"בכיף אחי אני אשמח אפילו אם נמשיך עד הסוף יחד אבל איך שתרצה"

אתה אומר לו וממהר להחזיר את איוויזור למקל שלה
    "קדימה בוא נזוז חבר רק אתה תוביל את הדרך למה אני לא מתמצא כל כך."

הוא גם מחזיר את הפוקימון שלו לשרביט שלו ומוציא אחד אחר.

אתה רואה אותו מוציא את הפוקימון הבא שלו וצועק: "צא אוניקס. אנחנו צריכים טרמפ".

אתה והוא עולים על אוניקס ותוך רכיבה קצרה של 20 דקות אתם מגיעים ליער ירושלים.

אתם יורדים מאוניקס ואתם מגלים את המחזה היפה ביותר שראית. יער עתיק ומלא בחיים.

החבר שלך קובע איתך שעוד שעה תפגשו ליד העץ הגדול בכניסה ליער.
    אתה מתקדם במעבה היער, אתה שומע את הפוקימונים, מריח את הריח המיוחד הזה ומתרגש מאוד.

מה תעשה?
    'איזה אוניקס גדול' אני חשוב לעצמי טיפה בקנאות
    נהנה מהריכה עד שאנחנו מגיעים ליער שם אני רואה את מראהו הקסום של יער ירושלים.
    "ואוו" אלו המילים היחידות שיוצאות מפי
    'לא יזיק לי להתחדש בפוקימונים חדשים' אני חושב לעצמי ויוצא מיד לחפש פוקימון נחמד לתפיסה כדי שאוכל לאמן.
    'מעניין במי אשתמש,הקרוס?או אולי אוויזור או בעצם מגמורטר' אני חושב לעצמי בראש.
    "טוב נראה כבר שנראה" אני אומר בצחוק ופוצח בחיפושים ומשתדל בראשי להמשיך לזכור איפה ואיך נראה העץ שלידו אני אמור לפגוש את ניק.

6. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה הולך בחזרה לעיר. אתה לא מבין למה כולם מסתכלים עלייך במבט מוזר.
    אתה מגיע עד למרכז הריפוי, אתה נכנס לתוכו, רואה את האחות ג'וי ומרפא את הפוקימונים שלך.
    כשאתה יוצא בריא ושלם, והפוקימונים שלך בטוחים ובריאים, אתה רואה את הסיבה שכולם השתגעו.
    מסתבר שטנטגרות' עקב אחרייך כל הדרך אל העיר ועכשיו הוא תוקף אותה עם מתקפות רעל.

הרחובות מלאים בנהר גועש של אבקות שיתוק, אבקת שינה, הקאות ועשבים אדומים.
    הוא עומד במרכז העיירה ושולח את המתקפות שלו לכל עבר. כשהוא רואה אותך - הוא מפסיק.

מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

"דאסק, אני חושב שגולדאק ינסה לזרוק את הכדור עליך, אז תהיה מוכן!" אתה צועק לו במהירות, "במידה והוא זורק נסה להתחמק מהפגיעה, אך אם הוא פוגע בכל זאת, נסה לתפוס את הכדור לאחר מכן!" 'נראה מה יקרה עכשיו...' אתה חושב לעצמך.

מאמן א': "סנובר, עכשיו זו ההזדמנות שלנו"
    מאמן ב': תזהר מהדאסק הזה, הוא מסוכן".

סנובר תופס את הכדור וזורק אותו לעבר דאסק ולעבר גולדאק. שני הפוקימונים מסתכלים אחד על השני ואז מחליטים לעבר בו זמנית, שניהם שולחים את הכדור בחזרה לסנובר. הכדור פוגע בפוקימון ואז נופל מהר מאוד לאדמה. סנובר והמאמן שלו יוצאים מהתחרות.

נותרתם רק אתם והצוות של גולדאק.
    מה תעשה?

"קדימה דאסק! רוץ וקח את הכדור!" אני צועק בנחישות ומצביע לעבר הכדור, "עכשיו תזרוק על גולדאק בשיא הכוח ובשיא בריכוז!" אני מוסיף בצעקה ומחייך חיוך ערמומי מעט על מנת להסיח את דעתו של המאמן האחר.
    'קדימה דאסק אתה מסוגל...!" אני חושב לעצמי בתקווה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

'איזה אוניקס גדול' אתה חשוב לעצמך טיפה בקנאות
    נהנה מהרכיבה עד שאתם מגיעים ליער שם אתה רואה את מראהו הקסום של יער ירושלים.
    "ואוו" אלו המילים היחידות שיוצאות מפיך
    'לא יזיק לי להתחדש בפוקימונים חדשים' אתה חושב לעצמך ויוצא מיד לחפש פוקימון נחמד לתפיסה כדי שאוכל לאמן.
    'מעניין במי אשתמש,הקרוס?או אולי אוויזור או בעצם מגמורטר' אתה חושב לעצמך בראש.
    "טוב נראה כבר שנראה" אתה אומר בצחוק ופוצח בחיפושים ומשתדל בראשך להמשיך לזכור איפה ואיך נראה העץ שלידו אתה אמור לפגוש את ניק.

היער שאתה מטייל בו הוא ענקי. אתה רואה את ההיסטוריה שנמצאת בו ואתה חש את האנרגיה שזורמת בו.
    ריחות נעימים עולים מכל עבר, קריאות של פוקימונים מסוימים עולים ממעלי היער ופעם בכמה זמן אתה עוצר ומתפעל מהיופי.
    אתה שם לב שיער זה מורכב מעצים שנראה שהיו שם מאז ומעולם, אתה מעריך את היופי הזה וממשיך לחפש מציאה טובה.
    לאחר כמה זמן של חיפושים, אתה מגלה שיש ביער הזה כמה סוגים של פוקימונים נפוצים ואתה יכול לנסות לתקוף רק אחד מהם.
    וזה בגלל שברגע שתתחיל לתקוף אחד, קרוב לוודאי שהאחרים יברחו ממך ויתפסו מכסה.

אתה פותח את הניירות שהביא לך האלכימאי ואתה מגלה שיש סוגים שונים של פוקימונים בחלקים שונים של היער ובזמנים שונים של היום.

מה תעשה?

9. היכל התהילה
    דארן ווסט

"קדימה דאסק! רוץ וקח את הכדור!" אתה צועק בנחישות ומצביע לעבר הכדור, "עכשיו תזרוק על גולדאק בשיא הכוח ובשיא בריכוז!" אתה מוסיף בצעקה ומחייך חיוך ערמומי מעט על מנת להסיח את דעתו של המאמן האחר. 'קדימה דאסק אתה מסוגל...!" אתה חושב לעצמי בתקווה.

המאמן השני אומר לגולדאק: "זו לא הפעם הראשונה שאנחנו פה, אני רוצה שתעשה את תרגיל מספר א'. גולדאק מפחד קצת אבל המאמן אומר לו שהכל יהיה בסדר, שיתן בו אמון ושהוא מבטיח לו בניגוד לפעמים אחרות, הפעם זה יסתיים בצורה טובה.

דאסק תופס את הכדור ומתחיל לרוץ מסביב לגולדאק, הוא מסתובב סביבו והוא מחכה לרגע הנכון. בשלב מסוים גולדאק לא שם לב ונופל על האדמה. דאסק זורק עליו את הכדור, גולדאק מקפץ לאוויר, הכדור פוגע באדמה, עף לעבר גולדאק שנמצא כבר באוויר, וכל מה שנותר לגולדאק לעשות זה להטיח אותו בעוצמה על דאסק שנפגע ויוצא מן המשחק.

כולם מברכים אותך ואת המאמן השני על קרב מעולה. הוא אומר לך שזה לא נורא, ושנתת קרב מעולה. אתה מסביר לו שאין לך כסף לתת לו והוא אומר לך שזה בסדר ושזו פעם ראשונה שלך ואתה לא חייב. אתה שואל אותו איך מרוויחים כסף בעולם הזה והוא אומר לך לנסות ללכת לעשות משימות בעבור שוק הרוכלים.

מה תעשה?

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

"כל הכבוד איוויזור!" אתה קורא לעברו ואתקרב אליו.
    "אתה אלוף!" אתה מוסיף ומלטף את ראשו.
    "גם אתה היית מצוין" אומר לפיפלאפ ואז אתה מחזיר את שניהם לשרביטים שלהם.
    אחרי זה אתה ממשיך בדרכך.

אתה מסתכל במפה:

ויש כל כך הרבה דברים באיזור הזה שאפילו לא הגעת אליהם.
    אתה בקרבת הערים למוריה ואטלנטיס ואתה על פתח דרך מספר 1.

מה תעשה?
    אתחיל ללכת לכיוון העיר אטלנטיס,תוך כדי מחשבות 'בליייקאן חייב לציית לי'

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    בן ג'ונסון

'איזה אוניקס גדול' אתה חשוב לעצמך טיפה בקנאות
    נהנה מהרכיבה עד שאתם מגיעים ליער שם אתה רואה את מראהו הקסום של יער ירושלים.
    "ואוו" אלו המילים היחידות שיוצאות מפיך
    'לא יזיק לי להתחדש בפוקימונים חדשים' אתה חושב לעצמך ויוצא מיד לחפש פוקימון נחמד לתפיסה כדי שאוכל לאמן.
    'מעניין במי אשתמש,הקרוס?או אולי אוויזור או בעצם מגמורטר' אתה חושב לעצמך בראש.
    "טוב נראה כבר שנראה" אתה אומר בצחוק ופוצח בחיפושים ומשתדל בראשך להמשיך לזכור איפה ואיך נראה העץ שלידו אתה אמור לפגוש את ניק.

היער שאתה מטייל בו הוא ענקי. אתה רואה את ההיסטוריה שנמצאת בו ואתה חש את האנרגיה שזורמת בו.
    ריחות נעימים עולים מכל עבר, קריאות של פוקימונים מסוימים עולים ממעלי היער ופעם בכמה זמן אתה עוצר ומתפעל מהיופי.
    אתה שם לב שיער זה מורכב מעצים שנראה שהיו שם מאז ומעולם, אתה מעריך את היופי הזה וממשיך לחפש מציאה טובה.
    לאחר כמה זמן של חיפושים, אתה מגלה שיש ביער הזה כמה סוגים של פוקימונים נפוצים ואתה יכול לנסות לתקוף רק אחד מהם.
    וזה בגלל שברגע שתתחיל לתקוף אחד, קרוב לוודאי שהאחרים יברחו ממך ויתפסו מכסה.

אתה פותח את הניירות שהביא לך האלכימאי ואתה מגלה שיש סוגים שונים של פוקימונים בחלקים שונים של היער ובזמנים שונים של היום.

מה תעשה?
    'הפידיג'יוטו הזה נראה נחמד' אני חושב לעצמי ומחליט להתמקד עליו.
    "איוויזור צאי ותראי לפידיג'וט מה את שווה באמצעות הצלפת גפן!" אני קורא לה בקול רועם.
    אני מסתכל איך כל הפוקימונים מתחילים להעלם כאשר הקרב ביני לבין פידג'יוטו מתחיל.

12. היכל התהילה
    אלון

אתה הולך לכיוון העיר אטלנטיס תוך כדי מחשבות 'בליייקאן חייב לציית לי'
    אבל לפני שאתה יודע מה קורה, אתה מגיע לאיזור לא ידוע במפה.
    אתה מסתכל מסביב ואין שום זכר לציוויליזציה בשום מקום. אתה מודאג.
    אז במרחק אתה קולט חבורה של אנשים מתקרבים אלייך במהירות.
    הם עוצרים לידך ומציגים את עצמם בתור "צוות גארדיאנס", שהם חבורת גנבים.
    כמה מהם צוחקים והמנהיג שלהם אומר לך למסור לו את כל הפוקימונים שלך.

מה תעשה?

13. היכל התהילה
    בן ג'ונסון

פיג'ייוטו

איוויזור

'הפידיג'יוטו הזה נראה נחמד' אתה חושב לעצמך ומחליט להתמקד עליו.
    "איוויזור צאי ותראי לפידיג'וט מה את שווה באמצעות הצלפת גפן!" אתה קורא לה בקול רועם.
    אתה מסתכל איך כל הפוקימונים מתחילים להעלם כאשר הקרב בינך לבין פידג'יוטו מתחיל.

פיג'יוטו מסתכל עליך בחצי עין, כשהוא רואה שאתה מוצא את איוויזור, הוא משתעמם.
    איוויזור מוציאה את הקול התוקפני שלה ותוקפת באמצעות הצלפת גפן.
    בהתחלה נראה כאילו פיג'יוטו פשוט ייתן למכה הזו לפגוע בו אבל ברגע האחרון הוא תופס את הגפן עם הרגל שלו
    ומיד לאחר מכן הוא מתחיל לנקר את הגפן וכמעט לעקור אותה מהמקום שלה. איוויזור מסתכלת עלייך בכאב.

מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

אתה הולך בחזרה לעיר. אתה לא מבין למה כולם מסתכלים עלייך במבט מוזר.
    אתה מגיע עד למרכז הריפוי, אתה נכנס לתוכו, רואה את האחות ג'וי ומרפא את הפוקימונים שלך.
    כשאתה יוצא בריא ושלם, והפוקימונים שלך בטוחים ובריאים, אתה רואה את הסיבה שכולם השתגעו.
    מסתבר שטנטגרות' עקב אחרייך כל הדרך אל העיר ועכשיו הוא תוקף אותה עם מתקפות רעל.

הרחובות מלאים בנהר גועש של אבקות שיתוק, אבקת שינה, הקאות ועשבים אדומים.
    הוא עומד במרכז העיירה ושולח את המתקפות שלו לכל עבר. כשהוא רואה אותך - הוא מפסיק.

מה תעשה?

"מה אתה רוצה ממני טנטגרות'?!" אצעק לעבר טנטגרות' בכעס ואז אוציא את סניזל, "תתקוף ברסיסי קרח אותו!" אומר לסניזל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

חורבת האקליפטוס

אתה אומר לוופר " אל תבכה נראה שאתה יודע משהו שאני לא יודע אז תגיד לי מה זה אולי אני יוכל לעזור לך בכך אז רק תגיד לי " .בינתיים אתה מוציא את ההנטר מהשרביט שלך ואומר לו " הנטר כנס למערה ותבדוק מה יש במערה.לאחר מכן תחזור אלי ותגיד לי מה יש שם ""

האנטר מחייך. הוא נכנס למערה. עוברת לה שעה, ועוד שעה, יום ועוד יום ולבסוף כאשר יוצא האנטר מהמערה, אתה מגלה שלא האנטר הוא זה שיוצא, אלא גסטלי. הוא מתקרב אלייך, מבועת ומפוחד והוא אומר לך: "גסט גסטלי". אתה יושב וחושב מה זה אומר, וברגע שגסטלי מבלה מספיק זמן בחוץ, הוא חוזר לצורתו הקודמת בתור האנטר.

וופר מסתכל עלייך כאילו הרגע הציל לך את החיים.
    מה תעשה?
    אני אומר לוופר " תודה שהצלת את חחי " אני אומר לגסטלי " תחזור לשרביט שלך ". אני מחזיר את גסטלי לשרביט שלו ואז ממשיך ללכת עם וופר לעיר הקרובה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 12 מתוך 49 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •