תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
דרייק בוש
"מה אתה רוצה ממני טנטגרות'?!" אתה צועק לעבר טנטגרות' בכעס ואז מוציא את סניזל, "תתקוף ברסיסי קרח אותו!" אתה אומר לסניזל.
המתקפה המקפיאה עפה לעבר טנג'רות, הוא סופג אותה לתוכו, הופך לרגע או שניים לאדום ואז מתחיל לגדול ולתפוח.
אתה לא מבין מה זה אומר, אבל אתה רואה את טאנג'רות מתכונן למתקפה, הוא מעיף את היד הענקית שלו כדי לחבוט בפוקימון שלך, אבל סניזל מתחמק מפגיעה.
טאנגרות'
סניזל . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
כל תושבי העיירה מתאספים סביבם במטרה לראות האם אתה תציל את העיירה או שמא היא תשאר לרחמיו של היצור המוזר הזה.
מה תעשה?
ליאור ו-וופר
חורבת האקליפטוס
אתה אומר לוופר " תודה שהצלת את חחי " אתה אומר לגסטלי " תחזור לשרביט שלך ". אתה מחזיר את גסטלי לשרביט שלו ואז ממשיך ללכת עם וופר לעיר הקרובה.
אבל אז וופר קופץ מהיד שלך ומתחיל לבכות. אתה שואל אותו בפעם המיליון מה קרה והוא מתחיל להשפריץ עלייך אקדח מים. אתה קצת מתעצבן.
הוא מתקרב למערה, משפריץ לשם מים ואז משפריץ עלייך עוד מים. אתה שואל אותו - "אבל הרגע אמרת לי לא להכנס לתוכה. לא ככה?"
הוא מהנהן בראש, אבל אז הוא נהיה רציני, וופר מטלטל את הזנב שלו ואז מבצע את מתקפת הרעידת אדמה ההרסנית שלו. אתה נופל לאדמה בחבטה אדירה.
אתה לא מבין מה קורה עד שמתוך המערה צץ לו ילד. הוא מתקדם לעברך ואומר לך - "תודה על כך ששיחררתם אותי, חשבתי שאני אמות שם".
מה תעשה?
דארן ווסט
'נראה לי עכשיו אני אעבור לאימון קצת יותר רציני בשביל הפוקימונים...' אתה חושב לעצמך בחיוך קטן ופונה שוב אל אותו מאמן, "סליחה? אתה יכול להגיד לי איפה אפשר להתאמן עם פוקימונים פראיים או מאמנים רגילים?" אתה שואל את המאמן בנימוס ובחיוך קטן. הוא אומר לך שהוא ישמח להתחרות נגדך, אבל הוא מתעקש שתשתמשו באותם פוקימונים שהשתמשתם כאשר נלחמתם במשחק כדור. אתה מסכים. כל אחד ממכם מוציא במהירות את הפוקימון שלו ואתם מתכוננים לקרב הפוקימונים.
![]()
גולדאק
דאסק
הוא צורח בקולי קולות: "גולדאק, תשתמש במתקפת בועות".
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אלון
"נראה לך!" אתה קורא ומוציא את בלייזיקאן מהשרביט.
"בלייזיקאן,אתה חייב לעזור לי ולך,הם רוצים לגנוב אותך ולהרוג אותך,אז תשתמש עליהם בלהביור!" אתה קורא לעברו.
![]()
![]()
![]()
בלייזיקן
בלייזיקן לא נראה מי יודע מה נלהב להקשיב לך, הוא נושף אש קטנה לאות מחאה ואז נרדם באמצע הדרך.
שאר חברי גרדיאנס צוחקים עליו ועלייך והם מתחילים להתכונן לצרות. הם מכינים את המתקפה שלהם.
הם מוציאים את אקדח הרשת שלהם, מכוונים לעבר בלייזיקן ואז יורים את זה עליו. בלייזיקן נכלא בתוך הרשת.
המהלך הזה לא מוצא חן בעיני בלייזיקן שמתעורר, והאש שמתוכו מתחילה לבעור. הוא נראה עצבני מאוד.
חברי צוות גארדיאנס אומרים לך שאתה לא תראה יותר בחיים את הפוקימון הזה והם ממשיכים לחגוג.
אבל לפני שהם מבינים מה קורה, בלייזיקן משתחרר מהרשת, עומד מולם והוא נושף עשן מכל עבר.
הצוות מנסה לברוח אבל זה מאוחר מדי - בלייזיקן משלח מתקפת התפרצות אש לעברם והם עפים לכל הרוחות.
מה תעשה?
יובל
"מה הדרך לשם אני אשמח לעזור אבל למה את צריכה את הוולקן?" אתה אומר לה 'אני חושב שיכול להיות שהיא משקרת והיא לא שוטרת' אתה חושב .
"תראה", היא אומרת לך "אני יודעת מה אתה חושב וזה באמת נראה מוזר שאני שולחת אותך לשם אבל אני לא יכולה לשלוח צוות משטרתי לשם".
אתה שואל אותה למה והיא אומרת לך: "הם לא מיומנים מספיק ומה אם הם לעולם לא יחזרו. מי יפקח על העולם?"
אז אתה מהרהר על זה לשנייה והיא אומרת לך - "אם אתה לא רוצה לעשות את זה, אתה לא חייב, אבל תדע שזה דבר מאוד חשוב שאתה תוכל לעשות למעני".
מה תעשה?
ליאור ו-וופר
חורבת האקליפטוס
אתה אומר לילד " אין בעד מה אב איך בידיוק שחררתי אותך מהמקום הזה ? את זה אני לא מבין .מה מתקפת רעידת האדמה שוופר השתמש בה עזרה לך לצאת מפה ?. דרך אגב תרצה קרב 1 על 1 נגדי ? אני אשמח להילחם נגדך ?"
הוא מספר לך שהוא היה כלוא שם כבר שבוע, ושהוא לא יכל לנשום ושסלע נפל לו על היד (בדיוק כמו בסרט 127 שעות) והוא חשב לחתוך את היד שלו עם אולר, אבל בסוף רעידת אדמה קרתה, וכשהוא יצא, הוא ראה שוופר עשה אותה, אז הוא יודע שאתם אלה שהצלתם לו את חייו. הוא אומר לך "אני מוכן לעשות הכל כדי להחזיר לך טובה, ואם אתה רוצה קרב - אז קרב זה מה שתקבל". הוא שולף את הפוקימון שלו ורואים שזה בלבזאור.
מה תעשה?
דארן ווסט
כל מתקפה שרשומה פה:
http://www.serebii.net/pokedex-dp/356.shtml
![]()
גולדאק
דאסקלופס
"דאסק תתחמק!" אתה צועק לו במהירות ומצביע לעבר מתקפת הבועות של גולדאק.
אבל הבועות פוגעות בדיוק במטרה. דאסק שלך עף לאחור והוא מנער את ראשו בהחלטיות.
'אוקיי... קרב ראשון עם דאסק... אני חייב לנצח...!' אתה חושב לעצמך בחיוך ומעלה חיוך ערמומי, "צא דאסק! תשתמש באגרוף צל* על גולדאק!" אתה צועק בנחישות.
דאסק מסתכל עלייך במבט תהמוני ונראה שהוא שואל את עצמו מה זה לעזאזל אגרוף צל. הוא לא עושה כלום.
המאמן השני אומר: "אוקי, עכשיו גולדאק, אני רוצה שתשתמש ב"מחשבה רגועה".
אתה רואה באמצע הקרב את גולדאק יושב בישיבה הודית, מרחף באוויר ועושה מדיטציה קצרה.
הוא רגוע יותר, הוא מפוקס יותר, ההתקפה שלו חזקה יותר וההגנה שלו חזקה יותר.
מה תעשה?
לא מכיר תסרט
-----------------------------------------------------
אני אומר לילד יש לי פוקימון אש שיביס את באלבאזור בקלות אבל לא בא לי להשתמש בו. באלי לאמן את וופר קצת. אז אני אלחם עם וופר שלי ". אני אומר לוופר " אוקי אתה נלחם נגד באלבאזור. תחיל במתקפת רעידת האדמה שלך אבל נסה שהרעידה לא תהיה ממש חזקה שלא תפגע גם בנו "
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור ו-וופר
חורבת האקליפטוס
אתה אומר לילד יש לי פוקימון אש שיביס את באלבאזור בקלות אבל לא בא לי להשתמש בו. באלי לאמן את וופר קצת. אז אני אלחם עם וופר שלי ". אתה אומר לוופר " אוקי אתה נלחם נגד באלבאזור. תחיל במתקפת רעידת האדמה שלך אבל נסה שהרעידה לא תהיה ממש חזקה שלא תפגע גם בנו "
בלבזאור
וופר
וופר קופץ על ההזדמנות להתקרב לבלבזאור והוא מתחיל לרחרח אותו. וופר מתחיל להתלהב והוא קופץ במקום.
הוא מסתכל עלייך, מבין שהוא צריך לתקוף ואז הוא משגר את מתקפת הרעידת אדמה הכי חזקה שהוא יכול.
אתה, המאמן השני, וופר ובלבזאור נופלים מהרגליים שלכם. אפילו הר בקרבת מקום מתחיל לקרוס ולהתפזר לחתיכות.
וופר מסתכל עלייך ושואל אותך: "וופר?" אתה מנדנד את ראשך לצדדים בחוסר אמון.
המאמן השני אומר לפוקימון שלו: "אנחנו נתחיל באבקת שינה".
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)