Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 49 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    דארן ווסט

אתה הולך למרכז הריפוי הקרוב אלייך, אתה מניח את דאסק אצל האחות ג'וי ואתה בעצמך הולך לאכול משהו.
    אחרי מנוחה טובה, ואחרי ארוחת צהרים נהדרת, אתה חוזר לעצמך. אתה לוקח את דאסק ויוצא לדרך.
    אבל שניה לאחר שאתה יוצא מהמרכז לריפוי, האחות ג'וי אומרת לך שלא כדאי לך ללכת לביתו של אפלטון.
    אתה מסוקרן לדעת יותר רק בגלל האיסור הזה. אתה מסתכל במרחק ואתה רואה בית על הר מרוחק.

מה תעשה?

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    ליאור ו-וופר

חורבת האקליפטוס

אתה אומר לאוק " תודה על המידע החשוב. אין לי עוד שאלות לשאול אותך.
    יש לי רעיון איך לקצר את תהליך ההתפחות של וופר קויסגר ".
    אתה אומר לוופר " כנס למערה הזאת ותנסה שם לעבור כמה שניםן וכך לגדול לקויסגר עוצמתי.
    יכול להיות כך שתפח בקלות." .אתה מחכה שוופר יכנס למערה...

אבל הוא לא רוצה. הוא מסתכל לעבר הרקיע והוא מוציא קולות ומצביע עם הזנב שלו קדימה.
    הוא מתחיל לצעוד הרחק מהמערה ונראה שנמאס לו מהמקום הזה.
    פרופסור אוק עושה לכם שלום מרחוק ואתה צריך לרוץ כדי להדביק את וופר החמקמק.

מה תעשה?
    אני אומר לאוק " בי להתראות לך ". אני אומר לוופר" הי חכה לי .אני אלך איתך לאן שאתה הולך רק חכה לי , .אני מתחיל לרוץ לאן שוופר הולך.כשאשיג אותו אני אעקוב אחריו לאן שהוא הולך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. היכל התהילה
    גלעד

(או שתבחר עכשיו מתנה או שהיא נעלמת)

"ברור שאני רוצה לבוא איתך! רק, אנחנו גם נעצור בדרך בערים בשביל התחרויות וכאלה, ובמקומות שאפשר למצוא בהם פוקימונים ולהתאמן, נכון?" אני אומר ואני לא מתכוון לוותר על מעברים ביערות עם הפוקימונים המגניבים והחזקים שיש שם. אני מתכנן שבמקרה שהם לא מתכננים לעצור בדרך אני אשתדל לפתח את הפידג'יוטו שלי לפידג'יוט שממילא יוכל לקחת אותי לכל מקום שאני ארצה יותר מהר מכדור פורח.

החבר שלך אומר לך - "אתה לא הבנת אותי. במקום שתתחיל את המסע שלך מהנקודה הזו, יש לך הזדמנות להתחיל אותו מעיר מרוחקת יותר, שקרוב לוודאי שלא תוכל להגיע אליה רק עוד כמה חודשים. הפוקימונים שלך לא יכולים לעוף, לשחות או להשתמש בCUT עד שהם ישיגו את התגים המתאימים. אתה לא יכול לעוף על פיגי'וטו שלך. אתה מקסימום יכול לגרום לו להשתמש במתקפות הרגילות שלו ובTM שהוא יכול ללמוד, אבל מהלכים שמחוץ לקרב אינם רלוונטים. מה שאני מציע לך זה לא אומר שלא תוכל לחזור לעיר הזו בהמשך, פשוט להתחיל מעיר אחרת. תחשוב על זה."

אתה רואה אותו עולה על הכדור פורח.
    מה תעשה?

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    (לא הבנתי מה אתה רוצה במתנה שלך)

פיפלאפ ואיוויזור
    בלייזיקן

"פיפלאפ לא,אל תנסה להביס אותו,רק יש לי רעיון,תשתמש בקרן קרח אל רגליו של בלייזיקאן,
    אחרי זה תשתמש במשאבת הידרו על רגליו ותפיל אותו" אתה אומר לו ואוציא את איוויזור.
    "איוויזור תשתמש בקשר עשב על בליזיקאן ותקשור אותו לאדמה" אתה מורה לו.

המתקפה נראית כמו טרחה ענקית, במיוחד כאשר בלייזיקן נושף אש לכל עבר ומשתולל.
    פיפלאפ ואיוויזור מנסים לתפוס אותו ולהתשלט עליו, אבל בלייזיקן משגר מתקפות אש לכל עבר.
    פיפליפ מנסה שיגור קרן קרח לעבר רגליו של בלייזיקן, וזה מצליח.
    המשאבת הידרו מנטרלת אותו ומהר מאוד איוויזור קושר אותו. בלייזיקן נראה עצבני.
    הוא נושף אש לעבר אייויזור והכוח של המתקפה מביאה את איוויזור להתעלף.

מה תעשה?
    משהו שאיוויזור אוהב..לא יודע מה,רק משהו שהוא אוהב
    ~
    "חזור איוויזור" אקרא ואחזיר אותו.
    "חזור גם אתה בליזיאן" אומר ואחזיר אותו.
    אחרי זה אמשיך ללכת עם פיפלאפ לעיר אטלנטיס.

Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    ג'ון ג'וני

סרטון יער
    http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1777111

ויגורות'

אתה אומר לעצמך בהתלהבות רבה: "איזה פוקימון, אני חייב לקחת את הפוקימון המצוין הזה, טוב אני החלטתי שאני אקח אותו להיות עוד פוקימון במסע שלי", אתה מוציא את מטאגרוס כדי שהוא ילך להלחם מול ויגרות' הזה שפגשת באמצע הדרך.

אבל ויגורת' לא במצב להלחם, הוא קשור לעץ בחבלים והוא חסר אונים, מגאגרוס מסתכל עלייך ושואל אותך אם אתה באמת רוצה לתקוף פוקימון במצב כזה. ויגורות' פותח את פיו ואומר לך: "אתה הולך לשחרר אותי מפה או מה?" הפוקימון הזה מדבר !!!

מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

אתה הולך למרכז הריפוי הקרוב אלייך, אתה מניח את דאסק אצל האחות ג'וי ואתה בעצמך הולך לאכול משהו.
    אחרי מנוחה טובה, ואחרי ארוחת צהרים נהדרת, אתה חוזר לעצמך. אתה לוקח את דאסק ויוצא לדרך.
    אבל שניה לאחר שאתה יוצא מהמרכז לריפוי, האחות ג'וי אומרת לך שלא כדאי לך ללכת לביתו של אפלטון.
    אתה מסוקרן לדעת יותר רק בגלל האיסור הזה. אתה מסתכל במרחק ואתה רואה בית על הר מרוחק.

מה תעשה?
    'האחות ג'וי אמרה שלא כדאי...' אני תוהה לעצמי, 'נו אמרה אז מה?' אני חושב ומגחך.
    אני מתחיל לטפס בשביל לכיוון הבית שעל ההר המרוחק, 'מעניין מה יש שם...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומסוקרן.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

7. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

אתה רץ אחרי וופר והוא נעלם לך בין שיחים. אתה רודף אחריו והוא מזנק עם הזנב שלו ונעלם.
    כשאתה עובר את רכס השיחים הזה, אתה מגלה אותו עומד בפתח של מה שנראה כמו פארק.
    אתה מסתכל במפה ואתה לא רואה שום פארק בדרך מספר אחת. מסתבר שיש דברים שעדיין לא מופו.
    אתה מסתובב ואתה רואה מלא פוקימונים חמודים באיזור. אתה רואה שוופר נהנה מאוד מהשהייה באיזור הזה.

מה תעשה?

8. היכל התהילה
    דארן ווסט

אתה מבין שאתה עושה משהו שהוא אסור, אתה מטפס לעבר הבית הזה בחיוך ממזרי.
    אתה מתקדם לעבר הבית עד שאתה מגיע עד למפתן הבית. אתה מסתכל עליו והוא נראה מאוד מכובד.
    אתה ניגש לדלת, שואל את עצמך אם זה חכם לעשות את זה, ולבסוף אתה דופק בדלת.
    אין אף אחד בבית אבל הדלת נראית כאילו היא פתוחה. אתה צועק "הלו???" אבל אף אחד לא נמצא בפנים.

מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    דארן ווסט

אתה מבין שאתה עושה משהו שהוא אסור, אתה מטפס לעבר הבית הזה בחיוך ממזרי.
    אתה מתקדם לעבר הבית עד שאתה מגיע עד למפתן הבית. אתה מסתכל עליו והוא נראה מאוד מכובד.
    אתה ניגש לדלת, שואל את עצמך אם זה חכם לעשות את זה, ולבסוף אתה דופק בדלת.
    אין אף אחד בבית אבל הדלת נראית כאילו היא פתוחה. אתה צועק "הלו???" אבל אף אחד לא נמצא בפנים.

מה תעשה?
    'להכנס או לא להכנס? זה נראה די מפחיד...' אני חושב לעצמי ומביט שמאלה וימינה בחשש ומעט פחד. לאחר התלבטות של כמה שניות, אני לוקח נשימה עמוקה ואוזר אומץ, 'טוב אין לי מה להפסיד...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן וציני, ואז נכנס לבית, כל הזמן מביט לכל הכיוונים בחשש.
    Ido

| | Boshoku | |

10. היכל התהילה
    דארן ווסט

'להכנס או לא להכנס? זה נראה די מפחיד...' אתה חושב לעצמך ומביט שמאלה וימינה בחשש ומעט פחד.
    לאחר התלבטות של כמה שניות, אתה לוקח נשימה עמוקה ואוזר אומץ, 'טוב אין לי מה להפסיד...'
    אתה חושב לעצמך בחיוך קטן וציני, ואז נכנס לבית, כל הזמן מביט לכל הכיוונים בחשש.

הבית ריק לגמריי, הוא מבולגאן לגמריי וכל מי שגר בו - ואתה משער שזה אפלטון - לא נמצא כרגע בבית.
    אתה מסתכל בתוך השידות, על המיטה, על הספיירה ובתוך המגירות לראות אם יש לו משהו שימושי בבית.
    לבסוף אתה מוצא פתק קטן שנזרק ליד הפח זבל, אתה פותח אותו וכתוב שם את הכתובת הבאה:

"אם אתה באמת רוצה להצליח בעולם, דע להתאמן גם במקומות שהגבולות בו נחצים - שער הו-או".

מה תעשה?

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

אתה רץ אחרי וופר והוא נעלם לך בין שיחים. אתה רודף אחריו והוא מזנק עם הזנב שלו ונעלם.
    כשאתה עובר את רכס השיחים הזה, אתה מגלה אותו עומד בפתח של מה שנראה כמו פארק.
    אתה מסתכל במפה ואתה לא רואה שום פארק בדרך מספר אחת. מסתבר שיש דברים שעדיין לא מופו.
    אתה מסתובב ואתה רואה מלא פוקימונים חמודים באיזור. אתה רואה שוופר נהנה מאוד מהשהייה באיזור הזה.

מה תעשה?
    אני אומר לוופר " תהנה לך פה .אני ביינתים אסתובב פו בפארק ואחפש פוקימונים להילחם נגדם או לתפוס אותם " .אני אשאיר את וופר בפארק ואלך לחפש לי פוקימונים לתפיסה ולאימון הפוקימונים שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    דארן ווסט

'להכנס או לא להכנס? זה נראה די מפחיד...' אתה חושב לעצמך ומביט שמאלה וימינה בחשש ומעט פחד.
    לאחר התלבטות של כמה שניות, אתה לוקח נשימה עמוקה ואוזר אומץ, 'טוב אין לי מה להפסיד...'
    אתה חושב לעצמך בחיוך קטן וציני, ואז נכנס לבית, כל הזמן מביט לכל הכיוונים בחשש.

הבית ריק לגמריי, הוא מבולגאן לגמריי וכל מי שגר בו - ואתה משער שזה אפלטון - לא נמצא כרגע בבית.
    אתה מסתכל בתוך השידות, על המיטה, על הספיירה ובתוך המגירות לראות אם יש לו משהו שימושי בבית.
    לבסוף אתה מוצא פתק קטן שנזרק ליד הפח זבל, אתה פותח אותו וכתוב שם את הכתובת הבאה:

"אם אתה באמת רוצה להצליח בעולם, דע להתאמן גם במקומות שהגבולות בו נחצים - שער הו-או".

מה תעשה?
    'שער הו-או...? מה זה אומר...?' אני תוהה לעצמי בסקרנות, 'הוא בוודאי אדם מאוד מוזר האפלטון הזה...' אני חושב לעצמי ברצינות ומביט שוב שמאלה וימינה, מנסה שלא להיות מופתע.
    'נראה לי שאין עוד מה לעשות פה...' אני חושב לעצמי במעט אכזבה, ואתחיל להתקדם לכיוון היציאה.
    Ido

| | Boshoku | |

13. היכל התהילה
    ליאור

אתה נותן לוופר להסתובב, הוא מרחרח את העצים, מנסה לטבול באגם הקרוב ונראה שהוא נהנה מעצמו.
    אתה בינתיים הולך להסתובב ומנסה לבדוק אם יש פה פוקימונים שונים שאתה יכול להלחם בהם.
    אתה מסתובב כ15 דקות ואתה לבסוף מוצא שיש במקום הזה 3 סוגים מרכזיים של פוקימונים.
    אם תבחר להלחם נגד אחד מהם, האחרים יברחו ויתפסו מכסה, ככה שיש לך אפשרות אחת פה.

או או

מה תעשה?

14. היכל התהילה
    דארן ווסט

'שער הו-או...? מה זה אומר...?' אתה תוהה לעצמך בסקרנות, 'הוא בוודאי אדם מאוד מוזר האפלטון הזה...'
    אתה חושב לעצמך ברצינות ומביט שוב שמאלה וימינה, מנסה שלא להיות מופתע.
    'נראה לי שאין עוד מה לעשות פה...' אתה חושב לעצמך במעט אכזבה, ואתחיל להתקדם לכיוון היציאה.

בשנייה שאתה יוצא מהבית, אתה רואה בפתח הבית זקן יושב על המרפסת, הוא יושב על הכיסא ומעשן סיגריה.
    אתה יוצא אליו והוא שואל אותך - "נהנית להסתכל לי בדברים". אתה אומר לו שאתה מצטער והוא אומר לך שזה בסדר.
    אתה שואל אותו מי הוא? והוא אומר שהוא אפלטון. הוא שואל אותך מי אתה ואיך אפשר לעזור לך?

מה תעשה?

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    (לא הבנתי מה אתה רוצה במתנה שלך)

פיפלאפ ואיוויזור
    בלייזיקן

"פיפלאפ לא,אל תנסה להביס אותו,רק יש לי רעיון,תשתמש בקרן קרח אל רגליו של בלייזיקאן,
    אחרי זה תשתמש במשאבת הידרו על רגליו ותפיל אותו" אתה אומר לו ואוציא את איוויזור.
    "איוויזור תשתמש בקשר עשב על בליזיקאן ותקשור אותו לאדמה" אתה מורה לו.

המתקפה נראית כמו טרחה ענקית, במיוחד כאשר בלייזיקן נושף אש לכל עבר ומשתולל.
    פיפלאפ ואיוויזור מנסים לתפוס אותו ולהתשלט עליו, אבל בלייזיקן משגר מתקפות אש לכל עבר.
    פיפליפ מנסה שיגור קרן קרח לעבר רגליו של בלייזיקן, וזה מצליח.
    המשאבת הידרו מנטרלת אותו ומהר מאוד איוויזור קושר אותו. בלייזיקן נראה עצבני.
    הוא נושף אש לעבר אייויזור והכוח של המתקפה מביאה את איוויזור להתעלף.

מה תעשה?
    משהו שאיוויזור אוהב..לא יודע מה,רק משהו שהוא אוהב
    ~
    "חזור איוויזור" אקרא ואחזיר אותו.
    "חזור גם אתה בליזיאן" אומר ואחזיר אותו.
    אחרי זה אמשיך ללכת עם פיפלאפ לעיר אטלנטיס.

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 49 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •