Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 49 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    גלעד

(או שתבחר עכשיו מתנה או שהיא נעלמת)

"ברור שאני רוצה לבוא איתך! רק, אנחנו גם נעצור בדרך בערים בשביל התחרויות וכאלה, ובמקומות שאפשר למצוא בהם פוקימונים ולהתאמן, נכון?" אני אומר ואני לא מתכוון לוותר על מעברים ביערות עם הפוקימונים המגניבים והחזקים שיש שם. אני מתכנן שבמקרה שהם לא מתכננים לעצור בדרך אני אשתדל לפתח את הפידג'יוטו שלי לפידג'יוט שממילא יוכל לקחת אותי לכל מקום שאני ארצה יותר מהר מכדור פורח.

החבר שלך אומר לך - "אתה לא הבנת אותי. במקום שתתחיל את המסע שלך מהנקודה הזו, יש לך הזדמנות להתחיל אותו מעיר מרוחקת יותר, שקרוב לוודאי שלא תוכל להגיע אליה רק עוד כמה חודשים. הפוקימונים שלך לא יכולים לעוף, לשחות או להשתמש בCUT עד שהם ישיגו את התגים המתאימים. אתה לא יכול לעוף על פיגי'וטו שלך. אתה מקסימום יכול לגרום לו להשתמש במתקפות הרגילות שלו ובTM שהוא יכול ללמוד, אבל מהלכים שמחוץ לקרב אינם רלוונטים. מה שאני מציע לך זה לא אומר שלא תוכל לחזור לעיר הזו בהמשך, פשוט להתחיל מעיר אחרת. תחשוב על זה."

אתה רואה אותו עולה על הכדור פורח.
    מה תעשה?
    רגע, אז כל המתקפות כוללות כאלה שצריך ללמד את הפוקימונים באופן מיוחד, או רק כאלה שהם לומדים באופן טבעי?
    ואני אקח פרס מסתורי. וגם החלטתי לזרום איתך לאורך המשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    אני מחליט לרוץ אליו במהירות. אני מגיע לכדור הפורח ובקפיצה (בעזרת היד על השולים של הכדור) גבוהה אני נכנס לכדור ונשען על הצד בתנוחה שעננה (אם כי קשה לי להסתיר את זה שאני מתנשף. בגלל התיק! בטח בגלל התיק...).
    "טוב, אני איתך." אני אומר לו. "אף פעם לא איכזבת אותי בהצעות שלך, ואיתך אף פעם לא משעמם. לא יזיק לנו להיות טיפה זמן ביחד לפני שאני אתחיל את המסע לבד."
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. היכל התהילה
    אלון

אתה הולך לכיוון שאתה חושב שזהו אטלנטיס, אבל אתה בעצם הולך לכיוון השני.
    אתה רואה בדרך מלא שממה, ואין שום דבר מעניין ולכן זה מעניין בעינייך כאשר אתה מוצא בחורה בדרך.
    היא יושבת על הרצפה עם הגיטרה שהיא נשאבה איתה לכאן מ2012 והיא מנגנת בגיטרה.
    הצליליים שבוקעים מהפה שלה ומהגיטרה הם קסומים ואתה הולך, יושב לידה ושומע את מה שהיא מנגנת.

[YOUTUBE]EbJtYqBYCV8[/YOUTUBE]

היא מסיימת לנגן.
    מה תעשה?

3. היכל התהילה
    גלעד

[YOUTUBE]zyyCcjbrWOM[/YOUTUBE]

אתה מחליט לרוץ אליו במהירות. אאתה מגיע לכדור הפורח ובקפיצה גבוהה אתה נכנס לכדור ונשען על הצד בתנוחה.
    "טוב, אני איתך." אתה אומר לו. "אף פעם לא איכזבת אותי בהצעות שלך, ואיתך אף פעם לא משעמם. לא יזיק לנו להיות טיפה זמן ביחד לפני שאני אתחיל את המסע לבד."
    הוא אומר לך שאתה עשית בחירה טובה וביחד אתם חולפים מעל לכל הערים והמקומות שהיית אמור להתחיל בהם לו היית מתחיל בדרך הרגילה.
    אבל אתה חושב לעצמך שאתה יכול עוד לחזור לשם ואולי תמצא משהו טוב יותר אם תתחיל במקום אחר.
    אתה נזכר במשפט שהאלכימאי תמיד היה אומר לך - "משנה מקום, משנה מזל". ואתה מרגיש שאתה על הגל עכשיו.
    אחרי טיסה ארוכה אתם נוחתם בעיר העתיקות "מו", החבר שלך מנחית אותך וממשיך לדרכו.

עיר ד': מו
    - מרכז ריפוי.
    - שוק רוכלים.
    - מחצבות המלך שלמה
    - מכון האנון

מה תעשה כעת?
    (הפרס שלך יעודכן בהמשך)

4. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

'להכנס או לא להכנס? זה נראה די מפחיד...' אתה חושב לעצמך ומביט שמאלה וימינה בחשש ומעט פחד.
    לאחר התלבטות של כמה שניות, אתה לוקח נשימה עמוקה ואוזר אומץ, 'טוב אין לי מה להפסיד...'
    אתה חושב לעצמך בחיוך קטן וציני, ואז נכנס לבית, כל הזמן מביט לכל הכיוונים בחשש.

הבית ריק לגמריי, הוא מבולגאן לגמריי וכל מי שגר בו - ואתה משער שזה אפלטון - לא נמצא כרגע בבית.
    אתה מסתכל בתוך השידות, על המיטה, על הספיירה ובתוך המגירות לראות אם יש לו משהו שימושי בבית.
    לבסוף אתה מוצא פתק קטן שנזרק ליד הפח זבל, אתה פותח אותו וכתוב שם את הכתובת הבאה:

"אם אתה באמת רוצה להצליח בעולם, דע להתאמן גם במקומות שהגבולות בו נחצים - שער הו-או".

מה תעשה?
    "קוראים לי דארן," אני עונה בנימוס, "אני יודע שחיטטתי בדברים ואני מצטער..." אני מוסיף ומשפיל מעט את ראשי, "אבל תהיתי, מהו שער הו-או?" אני שואל בסקרנות למרות הבושה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

[YOUTUBE]zyyCcjbrWOM[/YOUTUBE]

אתה מחליט לרוץ אליו במהירות. אאתה מגיע לכדור הפורח ובקפיצה גבוהה אתה נכנס לכדור ונשען על הצד בתנוחה.
    "טוב, אני איתך." אתה אומר לו. "אף פעם לא איכזבת אותי בהצעות שלך, ואיתך אף פעם לא משעמם. לא יזיק לנו להיות טיפה זמן ביחד לפני שאני אתחיל את המסע לבד."
    הוא אומר לך שאתה עשית בחירה טובה וביחד אתם חולפים מעל לכל הערים והמקומות שהיית אמור להתחיל בהם לו היית מתחיל בדרך הרגילה.
    אבל אתה חושב לעצמך שאתה יכול עוד לחזור לשם ואולי תמצא משהו טוב יותר אם תתחיל במקום אחר.
    אתה נזכר במשפט שהאלכימאי תמיד היה אומר לך - "משנה מקום, משנה מזל". ואתה מרגיש שאתה על הגל עכשיו.
    אחרי טיסה ארוכה אתם נוחתם בעיר העתיקות "מו", החבר שלך מנחית אותך וממשיך לדרכו.

עיר ד': מו
    - מרכז ריפוי.
    - שוק רוכלים.
    - מחצבות המלך שלמה
    - מכון האנון

מה תעשה כעת?
    (הפרס שלך יעודכן בהמשך)

לא ענית לשאלה שלי, אני אקח את זה ככן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אנחנו נוחתים אחרי... לא שמתי לב כמה זמן, אבל ביינתים גם הטוסיק וגם הרגליים שלי כואבים. ברגע הנחיתה אני מאבד שיווי משקל ונופל אל מחוץ לסל של הכדור.
    "לא נפלתי! ניסיתי לבצע יציאה מגניבה מהסל." אני מחריז.
    החבר שלי: "כן, ונפלת!". שנינו צוחקים.
    אני מחליט ללכת אל מרכז הפוקימונים הקרוב כדי להירשם לליגה. אני נפרד מהחבר ומאחל לו כיף וכל טוב.
    אני ממשיך למקכז הפוקימונים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

אתה הולך לכיוון שאתה חושב שזהו אטלנטיס, אבל אתה בעצם הולך לכיוון השני.
    אתה רואה בדרך מלא שממה, ואין שום דבר מעניין ולכן זה מעניין בעינייך כאשר אתה מוצא בחורה בדרך.
    היא יושבת על הרצפה עם הגיטרה שהיא נשאבה איתה לכאן מ2012 והיא מנגנת בגיטרה.
    הצליליים שבוקעים מהפה שלה ומהגיטרה הם קסומים ואתה הולך, יושב לידה ושומע את מה שהיא מנגנת.

[youtube]EbJtYqBYCV8[/youtube]

היא מסיימת לנגן.
    מה תעשה?
    "ניגנת יפה מאוד" אשבח אותה ואסתכל עליה.
    "מהו שמך?, אני קודאק" אומר ואסתכל על הגיטרה שלה.
    "זה פיפלאפ שלי" אומר ואצביע עליו.
    "יש לי גם איוויזור ובליזייקאן אך הוא לא כלכך מקשיב לי,ואפילו מאיים להתקיף אותי ואת פיפלאפ ואיווזור,את יודעת אולי מה לעשות?" אשאל אותה.

Spoiler ספוילר

7. היכל התהילה
    דארן ווסט

"קוראים לי דארן," אתה עונה בנימוס, "אני יודע שחיטטתי בדברים ואני מצטער..." אתה מוסיף ומשפיל מעט את ראשי, "אבל תהיתי, מהו שער הו-או?" אתה שואל בסקרנות למרות הבושה.
    הוא אומר לך "זה השער של פוקימון האש האגדי הו-או. הסיפור הוא שהוא נלחם נגד פוקימון המים האגדי לוגיה ומכיוון שלוגיה ניצח, הוא חזר לאוקינוס בעוד שהו-או נכלא בשער אגדי ועתיק.
    האגדה מספרת שמי שיגיע למקום ויצליח לפתור את סדרת החידות שיש לשערים להציב בפני האדם, אז הוא יוכל לחלץ את הפוקימון האגדי מהגורל האכזרי שלו ובכך לקבל תהילת עולם".
    הוא אומר לך שאתה אמור להיות מאמן פוקימונים ואמורה להיות לך מפה ואם היית מסתכל עליה מדי פעם, אז היית יודע שיש דבר כזה, ואז הוא אומר: "כל המאמנים כאלה טיפשים".

מה תעשה?

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

אתה נותן לוופר להסתובב, הוא מרחרח את העצים, מנסה לטבול באגם הקרוב ונראה שהוא נהנה מעצמו.
    אתה בינתיים הולך להסתובב ומנסה לבדוק אם יש פה פוקימונים שונים שאתה יכול להלחם בהם.
    אתה מסתובב כ15 דקות ואתה לבסוף מוצא שיש במקום הזה 3 סוגים מרכזיים של פוקימונים.
    אם תבחר להלחם נגד אחד מהם, האחרים יברחו ויתפסו מכסה, ככה שיש לך אפשרות אחת פה.

או או

מה תעשה?
    אני מחליט לבחור בארון להילחם נגדו ולתפוס אותו. אני מוציא את מגמרוטאר מהשרביט שלי ואומר לו " תשתמש בלהביור הכי חזק שלך על הארון הזה.אני רוצה לתפוס אותו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    גלעד

אנחנו נוחתים אחרי... לא שמתי לב כמה זמן, אבל ביינתים גם הטוסיק וגם הרגליים שלי כואבים.
    ברגע הנחיתה אתה מאבד שיווי משקל ונופל אל מחוץ לסל של הכדור.
    "לא נפלתי! ניסיתי לבצע יציאה מגניבה מהסל." אתה מנסה לכסות על הבושה.
    החבר שלך: "כן, ונפלת!". שניכם צוחקים.
    אתה מחליט ללכת אל מרכז הפוקימונים הקרוב כדי להירשם לליגה.
    אתה נפרד מהחבר ומאחל לו כיף וכל טוב.
    אתה ממשיך למרכז הפוקימונים.

אבל אין שום מרכז פוקימונים בפארק היורה, יש רק מרכז ריפוי ולא צריך להירשם כדי להכנס לליגה, צריך תגים.
    אתה ממשיך לכיוון מרכז הריפוי שם אתה פוגש את האחות ג'וי והיא זו שמסבירה לך את כל העסק.
    "שמע ילד, אנחנו לא ב2012, פה אין דבר כזה פוכדורים, פוקיבלוק או חשמל, פה זה העולם הקדום.
    אתה יכול בקלות ללכת יום אחד במדבר צחיח ואז לפגוש כמה פוקימונים פרה היסטורים ולמצוא את מותך שם.
    אף אחד לא יודע איך זה קרה, אבל השמועה אומרת שזו טעות של בני האדם. עכשיו נותר לנו רק להסתגל לזה.
    עכשיו אם תסלח לי, יש לי מטופלים".

מה תעשה?

10. היכל התהילה
    אלון

"ניגנת יפה מאוד" אתה משבח אותה ומסתכל עליה.
    "מהו שמך?, אני קודאק" אתה אומר ומסתכל על הגיטרה שלה.
    "זה פיפלאפ שלי" אתה אומר ומצביע עליו.
    "יש לי גם איוויזור ובליזייקאן אך הוא לא כלכך מקשיב לי,
    ואפילו מאיים להתקיף אותי ואת פיפלאפ ואיווזור,את יודעת אולי מה לעשות?" אתה שואל אותה.

היא אומרת לך שהשם שלה הוא דלילה והיא זמרת מפורסמת בשנת 2012.
    היא מספרת לך שהיא מתגעגעת לזמנים שבהם היא הייתה ממלאת אצטדיונים.
    היא ממשיכה והולכת ומספרת לך כמה סיפורים על מעריצים משוגעים שהציעו לה נישואים.
    "היה אחד שקראו לו שמשון, וכולם חשבו שאנחנו נתחתן, אבל בסוף הוא נהיה קירח ונפרדתי ממנו".
    אתה שואל אותה למה היא מספרת לך את כל זה, והיא אומרת לך שזה הפתרון.
    "כדי לגרום לבלייזיקן להקשיב לך ולהיות פחות גברי, אתה חייב לספר אותו, בדיוק כמו שמשון הגיבור".

מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

"קוראים לי דארן," אתה עונה בנימוס, "אני יודע שחיטטתי בדברים ואני מצטער..." אתה מוסיף ומשפיל מעט את ראשי, "אבל תהיתי, מהו שער הו-או?" אתה שואל בסקרנות למרות הבושה.
    הוא אומר לך "זה השער של פוקימון האש האגדי הו-או. הסיפור הוא שהוא נלחם נגד פוקימון המים האגדי לוגיה ומכיוון שלוגיה ניצח, הוא חזר לאוקינוס בעוד שהו-או נכלא בשער אגדי ועתיק.
    האגדה מספרת שמי שיגיע למקום ויצליח לפתור את סדרת החידות שיש לשערים להציב בפני האדם, אז הוא יוכל לחלץ את הפוקימון האגדי מהגורל האכזרי שלו ובכך לקבל תהילת עולם".
    הוא אומר לך שאתה אמור להיות מאמן פוקימונים ואמורה להיות לך מפה ואם היית מסתכל עליה מדי פעם, אז היית יודע שיש דבר כזה, ואז הוא אומר: "כל המאמנים כאלה טיפשים".

מה תעשה?
    'וואו הזקן הזה מוזר...' אני חושב לעצמי אך לא מראה זאת על פניי, אלא מעלה חיוך קטן, "אוקיי, תודה." אני משיב בנימוס.
    לאחר מכן, אני מתחיל לרדת מההר, מחפש עיסוק נוסף בעיר. במידה ולא אמצא, אתחיל להתקדם לכיוון דרך 1, בתקווה ששם אמצא משהו מעניין.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. היכל התהילה
    ליאור

אתה מחליט לבחור בארון להילחם נגדו ולתפוס אותו.
    אתה מוציא את מגמרוטאר מהשרביט שלי ואומר לו
    " תשתמש בלהביור הכי חזק שלך על הארון הזה.אני רוצה לתפוס אותו "
    ארון

מגמורטר

הלהבה של מגמורטר יוצאת מהיד הענקית שלו ומכסה את ארון בלהבת אש בלתי נגמרת.
    אתה נזכר שכאשר מגמורטר תקף את היצור האפל במערה, הכוח של המתקפה גרם למערה לקרוס.
    אז אתה מריח משהו מסריח, כשמגמורטר מסיים לתקוף, אתה מסתכל על ערימת אפר ועשן.
    מסתבר שהמתקפה הייתה כל כך חזקה עד שהרגת, שרפת והמסת את ארון לחלקיקים קטנים.

מה תעשה?

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

"ניגנת יפה מאוד" אתה משבח אותה ומסתכל עליה.
    "מהו שמך?, אני קודאק" אתה אומר ומסתכל על הגיטרה שלה.
    "זה פיפלאפ שלי" אתה אומר ומצביע עליו.
    "יש לי גם איוויזור ובליזייקאן אך הוא לא כלכך מקשיב לי,
    ואפילו מאיים להתקיף אותי ואת פיפלאפ ואיווזור,את יודעת אולי מה לעשות?" אתה שואל אותה.

היא אומרת לך שהשם שלה הוא דלילה והיא זמרת מפורסמת בשנת 2012.
    היא מספרת לך שהיא מתגעגעת לזמנים שבהם היא הייתה ממלאת אצטדיונים.
    היא ממשיכה והולכת ומספרת לך כמה סיפורים על מעריצים משוגעים שהציעו לה נישואים.
    "היה אחד שקראו לו שמשון, וכולם חשבו שאנחנו נתחתן, אבל בסוף הוא נהיה קירח ונפרדתי ממנו".
    אתה שואל אותה למה היא מספרת לך את כל זה, והיא אומרת לך שזה הפתרון.
    "כדי לגרום לבלייזיקן להקשיב לך ולהיות פחות גברי, אתה חייב לספר אותו, בדיוק כמו שמשון הגיבור".

מה תעשה?
    "מה?!" אומר בבהלה.
    "לספר אותו? מה זה קשור?" אחשוב ואסתכ לעליה.
    "את חושבת שהמנגינה שלך תרגיע אותו?" אשאל.

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    דארן ווסט

'וואו הזקן הזה מוזר...' אתה חושב לעצמך אך לא מראה זאת על פנייך, אלא מעלה חיוך קטן, "אוקיי, תודה." אתה משיב בנימוס.
    הוא אומר לך להיזהר כי בקרוב תתחיל מתקפת מטאורים חדשה ושאתם לא תספיקו להתאסף ולהיות מאוחדים ודבר זה יכול להביא להשמדת העולם.
    אתה אומר לו שהוא צודק ואתה יורד מההר. אתה יכול ברגעים אחרונים של קירבה לשמוע אותו אומר - "אף פעם לא שומעים לי עד שזה מאוחר".
    אתה יורד מההר ואתה מסתכל על השמיים, הם נראים שחורים מתמיד, נראה שמשהו לא טוב הולך לקרות בקרוב. לפתע יורד גשם זלעפות.

מה תעשה?

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

אתה מחליט לבחור בארון להילחם נגדו ולתפוס אותו.
    אתה מוציא את מגמרוטאר מהשרביט שלי ואומר לו
    " תשתמש בלהביור הכי חזק שלך על הארון הזה.אני רוצה לתפוס אותו "
    ארון

מגמורטר

הלהבה של מגמורטר יוצאת מהיד הענקית שלו ומכסה את ארון בלהבת אש בלתי נגמרת.
    אתה נזכר שכאשר מגמורטר תקף את היצור האפל במערה, הכוח של המתקפה גרם למערה לקרוס.
    אז אתה מריח משהו מסריח, כשמגמורטר מסיים לתקוף, אתה מסתכל על ערימת אפר ועשן.
    מסתבר שהמתקפה הייתה כל כך חזקה עד שהרגת, שרפת והמסת את ארון לחלקיקים קטנים.

מה תעשה?
    אני אומר מגמרוטאר" אתה צריךל ללמוד לשלוט בכוחתיך.אתה הרגת לי פוקימון שרציתי לתפוס .טוב נחפש עוד אחד " .אני ומגמרוטאר מחפשים עוד ארון להילחם נגדו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 19 מתוך 49 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •