Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 49 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    אלון

אתה מחכה לדארן ואתה רוצה לשאול אותו אם הוא מוכן להלחם נגדך.
    אבל מהר מאוד מגיעה השמועה מאוזן לפה וראש העיר מגיע עם הפמלייה שלו.
    אתה אומר לו שאתה עסוק אבל הוא נותן לך כאפה מצלצלת לפנים ואומר: "שטויות".
    הוא סוחב אותך למרכז העיר, אומר לך להסתכל למצלמה ואתה מצטלם.

כשאתה מסיים, אתה כבר לא מוצא את דארן, אבל אתה כן מוצא את גופתו של פיפלאפ באיזור.
    מה תעשה?

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אלון, דארן ווסט, דרייק בוש, יובל וליאור

הגעתם לקטע המכריע של המשחק, אתם נעמדים בשרשרת אנושית שנעמדת אל מול הפוקימון המסוכן ביותר שפגשתם עד כה במסע שלכם. והרי אתם יודעים שחתמתם להיות פה גם כאשר המצב יהיה טוב וגם כאשר דברים יהיו פחות טובים וזו עכשיו היא הנקודה המושלמת לבדוק ממה אתם מורכבים. מהרקיע מגיחים צבא הפוקימונים של גיראטינה בניצוחו והם נראים כאילו הם מוכנים להלחם עד מוות. הם נעצרים כמה מאות מטרים מולכים ואז אתם מבחינים בעשרות ואולי מאות מאמני פוקימונים שמצטרפים אליכם במסע להציל את כדור הארץ. גיראטינה שואג בקולי קולות וצבא הפוקימונים שלו יוצא ללחימה וכך גם המאמני פוקימונים שלצידכם. אתם רואים את ההתנגשות הטיטאנים הענקית הזו. פוקימונים שולחים את המתקפות הכי חזקות שלהם, מאמנים מנגבים את הזיעה ביחד עם דם והמלחמה לוקחת את קורבנותיה. אתם רואים פוקימונים נופלים לצד מאמניהם. אתם רואים אנשים מאבדים את כל מה שהיה להם על פני האדמה שכוחת האל הזו. והכל במטרה להציל את מה שנשאר. צבא הפוקימונים של גיראטינה קורס וכך גם כל מאמני הפוקימונים שלצידכם. רק אתם נשארתם ומולכם, הפוקימון החזק ביותר בעולם, גיראטינה.

הוא מתקרב אליכם, פותח את פיו ואז בכוח כלשהו שאתם חושדים שזו טלפתיה, הוא נואם את הנאום שלו: "50 מיליון שנים אני חי ומעולם לא הרגשתי זעם כמו עכשיו. המין האנושי פרץ לעולמי, הרס לי את עולמי והשמיד את כל מה שחשבתי ליקר. אתם עשיתם כל כך הרבה רע לעולם. עקרתם עצים, הרגתם פוקימונים ושיעבדתם אותם לרצונותיכם. השליטה של האדם בעולם היא לא ניתנת לערעור ולכן הגיע הזמן להלחם על מה ששלנו. עשיתם מספיק חורבן והרס וכעת, על ידי כך שאני אהרוג אתכם, אני אחזיר לעולם את הציביון שהוא ראוי לו. עולם שמלא בטבע, עולם שמלא בפוקימונים, עולם נטול בני אדם." הוא מתרומם לאוויר ומשגר כיפת מגן וזה יהיה שטח הלחימה שלכם. מה גם שזה אומר שאין לכם אפשרות להמלט עד שאחד משני הצדדים ינצח. או אתם או גיראטינה. אתם עומדים שם, לא מוכנים לתת לגורל להכתיב לכם את החיים. אתם מוצאים את הפוקימונים שלכם, אומרים להם כמה מילות דירבון, כמה מילות נחמה ואז אתם שולחים אותם ללחימה.

[youtube]nsF45oe6d5o[/youtube]

ליאור מנסה את הטקטיקה של הידברות - הוא אומר לגיראטינה "נעים מאוד לפגוש אותך. אולי תפסיק את מלחמת הפוקימונים האלו. בשביל מה אנחנו צריכים להפיגע. אנשים ופוקימונים יכולים להיהרג סתם אז תפסיק את זה בבקשה". ואז הוא מוציא את מגמרוטאר ואומר לו "להביור גיראטינה."

המתקפה של מגמורטר נשלחת לעבר גיראטינה, פוגעת בו והוא נראה מסוחרר. גיראטינה מסתכל על הלהביור של מגמורטר ואז דופק את השאגה של החיים שלו. שום פוקימון לא זז ממקומו.

דרייק בוש ישר עובר לתקיפה - "צאו רוזליה, סניזל וטרייניטר!" הוא אומר ואז מוציא אותם מהשרביטים שלהם,
    "רוזליה תשלחי סופת עלים, סניזל תתקוף בקרן קרח ואתה טרייניטר תשלח גם קרן קרח לעבר גירטינה!" הוא פוקד על הפוקימונים שלו.

העלים שרוזליה מסתדרים בשורה באוויר ואז הם הופכים לסופה ענקית שנשלחת לעבר גיראטינה שמנסה לדחוק אותה אחורה אבל מתקשה לעשות את זה. לבסוף הוא מצליח. סניזל ממהר לשגר קרן קרח שפוגעת בדיוק במטרה אבל היא יותר מרגיזה את הפוקימון האגדי מאשר מחלישה אותו. אבל אז טייריניטאר פותח את הלוע שלו ודופק את הקרן קרח הכי חזקה שהוא יכול, וזה מצליח להקפיא חלק לא מבוטל מהכנף של גיראטינה.

אלון מוסיף את שאר הפוקימונים שלו ללחימה - "קדימה בלייזקאן,אתה יול לנצח אותו,ויש לי רעיון איך!" הוא אומר ומוציא את איוויזור ופיפלאפ מהשרביטים. "חבר'ה, תעזרו לביילזיקאן הוא זקוק לעזרתכם!" הוא אומר להם ופונה אל בלייזיקאן. "בלייז,אתה חייב להאמין בי,אנחנו נעזור לך והנה איווזור ופיפלאפ גם רוציפ לעזור לך,אז קדימה שתף פעולה!" הוא אומר. לאחר מכן הוא מורה על כולם "פיפלאפ תשתמש בקרו קרח על גירטינה,גרוטל תשתמש בסערת עלים,בלייזקאן תשתמש בחום יתר!"

בלייזיקן משתמש בחום יתר, דבר אשר פוגע בגיראטינה ומחליש אותו אבל זה גם מחליש את בלייזיקן באותה מידה. המתקפה של פיפלאפ רק מחזקת את הקיפאון הזמני שתקף את חלק מהכנף של גיראטינה ואיוויזור לא יודע למי אלון התכוון ולכן הוא לא תוקף.

דארן ווסט בכלל בהלם תרבותי מזה שהוא כאן - 'וואו גיראטינה?! מה הוא עושה פה?!' הוא תוהה לעצמי והוא מנסה לעצור את החיוך הקטן שעולה על פנייו. מיד הוא שולף את הפוקדור של דאסק,"צא דאסק!" הוא צועק וזורק את הפוקדור שלו באוויר, "אוקיי דאסק, שלח צל לילה בכל הכוח אל גיראטינה!" הוא צועק לדאסק ומצביע לכיוון גיראטינה.

דאסקלופס מתקרב במהירות לעבר גירטינה, קורץ לו עם העין היחידה שיש לו ואז משגר צל לילה לעברו. גיראטינה נהדף לאחור והוא נראה כאילו הוא מוכן עכשיו לתקוף.

גיראטינה מכין את עצמו לתקיפה, אנרגיות מכל האיזור נשאבות לעברו והוא משגר קרן על אשר פוגעת בכל הפוקימונים שלכם. כולכם, כולל המאמנים והפוקימונים, עפים כמה מטרים טובים אחורה והפוקימונים שלכם נחלשו מעט בגלל המתקפה החזקה הזו. גיראטינה מתנשף ומתנשם נראה שהוא אוגר כוחות לתור הבא של הלחימה.

מה תעשו?
    מצטער שלא הגבתי אני לא פעיל בלילות
    -------------------------------------------------------------------
    אני אומר לכול המאמנים " כול הכבוד לכם בזכותכם ניצחנו את גיראטינה.כול מי שמת הוא לא מת סתם היה לו חלק חשוב במלחמה הזאת.אני לא אשכח את כול מי שמת פה.אני אשמח להיפגע איתכם מתישהו בהזדמנות אחרת ולא בעת מלחמה.אז עכשיו להתראות עלי להתקדם ". אני נפרד מהמאנים וממשיך ללכת לעיר הקרובה עם הפוקימונים שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה ניגש לאש קאטשם ואתה אומר לו: ""אני מעריץ שלך..."
    הוא מסמיק ואומר לך שהוא לא עשה כלום ושהכל זה בעצם עבודה שלכם.
    הוא שואל אותך איך אתה מסתדר במסע פוקימונים שלך.
    אתה אומר לו שאתה הולך לקבור את רוזליה והוא מציע לך להצטרף.
    ביחד אתם קוברים את רוזליה, מניחים אבן גדולה על הקבר שלה ורושמים:

רוזליה
    2011-2011

אש שואל אותך אם אתה צריך עוד משהו לפני שהוא הולך.
    מה תעשה?

4. היכל התהילה
    שיקאמארו

"שישקבב", קורא לך האלכימאי לבוא אליו, "בוא לפה. אתה בא אליו ורואה שם את קיבה.
    אתה: "מה אתה עושה פה?"
    קיבה: "בדיוק מה שאתה עושה פה?"
    אתה: "אתה לא ראוי להיות מאמן פוקימונים".
    קיבה: "אני אהיה כזה גם אם לא תרצה".
    אתה: "אתה יצור שפל, מכוער ומגעיל".
    קיבה: "ומי כמוך יודע, למדתי מהטוב ביותר".
    אתה: "אני מקווה שלא נפגש במסע הזה אף פעם".
    קיבה: "ואני מקווה שנפגש ואביס אותך פעם אחר פעם".
    אתה: "אתה פשוט בן אדם שפל".
    קיבה: "וזה אמור להיות דבר רע?"
    אתה: "האלכימאי, אפשר ללכת כבר?"
    קיבה: "כן, הוא לא יכול לשאת את זה שאני טוב יותר ממנו".
    אתה: "מה אתה אמרת?"
    קיבה: "שאני יותר טוב ממך".
    אתה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
    קיבה: "מה מצחיק? האמת מצחיקה אותך?"
    האלכימאי: "טוב, שישקבב וקיבה, אני רואה שאתם לא מסתדרים. אז למה שלא תקחו את זה החוצה.
    אתה יוצא מבית האלכימאי מוכן ומזומן למסע שלך. אתה נמצא באטלנטיס.

מה תעשה כעת?

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

אתה הולך למרכז הריפוי ואתה נותן את הפוקימון שלך לאחות ג'וי על מנת שהיא תרפא אותו.
    על הדרך אתה מסתכל על האנשים ואתה רואה שהם מביטים בך.
    כמה מהם פונים אלייך ושואלים אותך אם אתה המאמן שעצר את גיראטינה ואתה אומר להם שכן.
    אז אחד מהם מבקש ממך חתימה ותמונה.
    ברגע שאתה מסיים, האחות ג'וי אומרת לך שהפוקימון שלך בריא ושלם.

מיד לאחר שאתה מתכוון לעזוב, ראש העיר נכנס למרכז הריפוי עם צוות צילום ומכריז -
    "זהו היום שבו ניצלנו תודות לגבורה ולאבירות של אחד בשם דארן ווסט.
    והוא מעניק לך את גביע העיר בתור הפתעה. הוא לוקח איתך תמונה ואז משחרר אותך.

מה תעשה?
    "תודה רבה." אני מודה בנימוס לראש העיר על קבלת הפרס, ואני מנופף לרגע למצלמות ולכולם כהוקרת תודה.
    לאחר מכן, אני מתחיל ללכת לכיוון דרך 1, 'אני אדלג על מכון העשב בעיר מכיוון שאין לי מספיק פוקימונים וכרגע אין לי סיכוי שם, יש לי רק את היפו ודאסק...' אני חושב לעצמי במעט אכזבה תוך כדי הליכה, 'אני אחזור לפה מאוחר יותר...'
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

אתה נפרד מהחברים שלך - "כול הכבוד לכם בזכותכם ניצחנו את גיראטינה.כול מי שמת הוא לא מת סתם היה לו חלק חשוב במלחמה הזאת. אני לא אשכח את כול מי שמת פה. אני אשמח להיפגע איתכם מתישהו בהזדמנות אחרת ולא בעת מלחמה.אז עכשיו להתראות עלי להתקדם". אתה נפרד מהמאמנים וממשיך ללכת לעיר הקרובה עם הפוקימונים שלך.

אתה מסתכל ורואה את וופר מגיח מאיפה שהוא ומתחיל להדריך את הדרך. אתה שואל את עצמך אילו וופר היה משתתף בלחימה, האם הוא היה מביא אותה לידי נצחון? האם הוא היה בוכה? האם הוא היה נהרג? אתה נותן למחשבות האלה למלא לך את הראש עד שאתה רואה שהגעת כבר לעיר השנייה במפה - למוריה. העיר שנמצאת על הצוק. אתה מסתכל מסביב ואתה רואה שיש בה מרכז ריפוי, שוק רוכלים, נקודת תצפית אל עבר ביתו של אפלטון ז"ל ואפילו מכון עשב.

עיר ב': למוריה
    - מרכז ריפוי.
    - שוק רוכלים.
    - ביתו של אפלטון
    - מכון העשב

מה תעשה?

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

אתה מחכה לדארן ואתה רוצה לשאול אותו אם הוא מוכן להלחם נגדך.
    אבל מהר מאוד מגיעה השמועה מאוזן לפה וראש העיר מגיע עם הפמלייה שלו.
    אתה אומר לו שאתה עסוק אבל הוא נותן לך כאפה מצלצלת לפנים ואומר: "שטויות".
    הוא סוחב אותך למרכז העיר, אומר לך להסתכל למצלמה ואתה מצטלם.

כשאתה מסיים, אתה כבר לא מוצא את דארן, אבל אתה כן מוצא את גופתו של פיפלאפ באיזור.
    מה תעשה?
    אתעלם מהאנשים שסביבי ואז אני אוציא פתק או משהו וארשום את אותו המקום שאני נמצא בו.
    אני אוציא בנוסף את בלייז ואיוויזור.
    אני אחפור בור קטן ואניח שם את גופתו של פיפלאפ.
    "לא נשכח אותך" אומר ואז אומר לאיווזור "תביא מעט פרחים".
    אחרי זה אומר לבלייז "תביא אבן".
    את האבן אנח על האדמה,ואשים מעט פרחים על הקבר של פיפלאפ.
    אחרי זה אלך משם עם בלייזיקאן ואיווזור,עייף מותש ועצוב מכל מה שקרה.

Spoiler ספוילר

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שיקאמארו

"שישקבב", קורא לך האלכימאי לבוא אליו, "בוא לפה. אתה בא אליו ורואה שם את קיבה.
    אתה: "מה אתה עושה פה?"
    קיבה: "בדיוק מה שאתה עושה פה?"
    אתה: "אתה לא ראוי להיות מאמן פוקימונים".
    קיבה: "אני אהיה כזה גם אם לא תרצה".
    אתה: "אתה יצור שפל, מכוער ומגעיל".
    קיבה: "ומי כמוך יודע, למדתי מהטוב ביותר".
    אתה: "אני מקווה שלא נפגש במסע הזה אף פעם".
    קיבה: "ואני מקווה שנפגש ואביס אותך פעם אחר פעם".
    אתה: "אתה פשוט בן אדם שפל".
    קיבה: "וזה אמור להיות דבר רע?"
    אתה: "האלכימאי, אפשר ללכת כבר?"
    קיבה: "כן, הוא לא יכול לשאת את זה שאני טוב יותר ממנו".
    אתה: "מה אתה אמרת?"
    קיבה: "שאני יותר טוב ממך".
    אתה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
    קיבה: "מה מצחיק? האמת מצחיקה אותך?"
    האלכימאי: "טוב, שישקבב וקיבה, אני רואה שאתם לא מסתדרים. אז למה שלא תקחו את זה החוצה.
    אתה יוצא מבית האלכימאי מוכן ומזומן למסע שלך. אתה נמצא באטלנטיס.

מה תעשה כעת?

"השם שלי הוא לא שישקבב!הוא שיקאמארו!" אומר לאלכימאי בזעם.לאחר מכן אתאושש מהתקף הזעם שלי ואחשוב לעצמי:"סופסוף!אני יוצא למסע הפוקימונים שלי!אני ממש מקווה למצוא פוקימונים טובים שיעזרו לי להיות הכי טוב!יותר טוב מהקיבה הדפוק הזה.", אקח את דבריי ואצא לדרך לכיוון העיר למוריה.
    NYO HO HO BITCH

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

אתה נפרד מהחברים שלך - "כול הכבוד לכם בזכותכם ניצחנו את גיראטינה.כול מי שמת הוא לא מת סתם היה לו חלק חשוב במלחמה הזאת. אני לא אשכח את כול מי שמת פה. אני אשמח להיפגע איתכם מתישהו בהזדמנות אחרת ולא בעת מלחמה.אז עכשיו להתראות עלי להתקדם". אתה נפרד מהמאמנים וממשיך ללכת לעיר הקרובה עם הפוקימונים שלך.

אתה מסתכל ורואה את וופר מגיח מאיפה שהוא ומתחיל להדריך את הדרך. אתה שואל את עצמך אילו וופר היה משתתף בלחימה, האם הוא היה מביא אותה לידי נצחון? האם הוא היה בוכה? האם הוא היה נהרג? אתה נותן למחשבות האלה למלא לך את הראש עד שאתה רואה שהגעת כבר לעיר השנייה במפה - למוריה. העיר שנמצאת על הצוק. אתה מסתכל מסביב ואתה רואה שיש בה מרכז ריפוי, שוק רוכלים, נקודת תצפית אל עבר ביתו של אפלטון ז"ל ואפילו מכון עשב.

עיר ב': למוריה
    - מרכז ריפוי.
    - שוק רוכלים.
    - ביתו של אפלטון
    - מכון העשב

מה תעשה?
    אני אומר לוופר " סוף הגענו לעיר למוריה.טוב בוא נלך להילחם במכון העשב.אל תדאג עשב לא חזק עליך בגלל שאתה סוג מים ואדמה.אבל בטח מגמרוטאר יביס שם את כול הפוקימונים של המנהיגה בקלות רבה " .אני הולך עם וופר למכון העשב של העיר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. היכל התהילה
    דארן ווסט

"תודה רבה." אתה מודה בנימוס לראש העיר על קבלת הפרס, ואתה מנופף לרגע למצלמות ולכולם כהוקרת תודה.
    לאחר מכן, אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 1, 'אני אדלג על מכון העשב בעיר מכיוון שאין לי מספיק פוקימונים וכרגע אין לי סיכוי שם, יש לי רק את היפו ודאסק...' אתה חושב לעצמך במעט אכזבה תוך כדי הליכה, 'אני אחזור לפה מאוחר יותר...'

אבל אז אתה מרגיש משהו שזז לך בתיק. אתה לא מבין מה זה אבל אחרי שאתה מרוקן את התיק מהתכולה שלו, אתה מגלה שהביצה שלך מתחילה לבקוע. אתה מדמיין לעצמך פוקימון צ'ארמנדר קטן וחמוד אבל במקום זה מופיע לך פוקימון אחר לגמריי. אתה תוהה איך זה יכול להיות שמה שיצר את הפוקימון הזה - הוא פוקימון אש ואתה רואה דברים כחולים בתוך הביצה. אתה מחכה רגע ועוד רגע ואז בוקע לך...

http://www.pokebip.com/pokemon/poked...eneral/363.png

מה תעשה?

11. היכל התהילה
    אלון

אתה מוציא פתק או משהו ורושם את אותו המקום שאתה נמצא בו.
    אתה מוציא בנוסף את בלייז ואיוויזור.
    אתה אחפור בור קטן ומניח שם את גופתו של פיפלאפ.
    "לא נשכח אותך" אתה אומר ואז אומר לאיווזור "תביא מעט פרחים".
    את האבן אתה מניח על האדמה,ושם מעט פרחים על הקבר של פיפלאפ.

פיפלאפ
    2011-2011

אחרי זה אתה הולך משם והפוקימונים שלך עוזרים לך להתקדם.
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם אתה נופל לאחת המיטות וישן קרוב לשבוע.
    אחרי שבוע, אתה אוכל קצת, מתקלח, מתארגן, מוצא את הפוקימונים שלך מתאמנים ואתה יוצא לדרך.
    הפעם אתה חושב שיש לך הזדמנות לתפוס פוקימון טוב או לפחות להלחם במכון הפוקימונים הקרוב.

מה תעשה?

12. היכל התהילה
    שיקאמארו

אתה מתעצבן מזה שהאויב הכי גדול שלך מתחיל מסע באותו יום שאתה מתחיל את המסע שלך.
    אתה מתעצבן מזה שהאלכימאי, שאמור להיות בן אדם רגיש ונחמד, קורא לך בשם כמו שישקבב.
    אתה מתעצבן מזה שהעולם לא מוכן למעשה גבורה שיש לך להציע לו שאתה בכלל טועה בדרך.
    אתה לא מגיע לאיזור למוריה, אלא לאיזור לא ממופה. אתה מגלה שם מבוך ענקי ועיר אבודה.
    אתה מסתכל מרחוק ומגלה שזו עיר שאמך היה מספרת לך עליה עלילות וסיפורי אגדה כשהיית קטן.
    ובאגדות מסופר ש"היא עיר של כסף, מוות ויצורים שטרם נראו על פני כדור הארץ". זוהי העיר של הזינז'.

מה תעשה?

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

אתה מוציא פתק או משהו ורושם את אותו המקום שאתה נמצא בו.
    אתה מוציא בנוסף את בלייז ואיוויזור.
    אתה אחפור בור קטן ומניח שם את גופתו של פיפלאפ.
    "לא נשכח אותך" אתה אומר ואז אומר לאיווזור "תביא מעט פרחים".
    את האבן אתה מניח על האדמה,ושם מעט פרחים על הקבר של פיפלאפ.

פיפלאפ
    2011-2011

אחרי זה אתה הולך משם והפוקימונים שלך עוזרים לך להתקדם.
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם אתה נופל לאחת המיטות וישן קרוב לשבוע.
    אחרי שבוע, אתה אוכל קצת, מתקלח, מתארגן, מוצא את הפוקימונים שלך מתאמנים ואתה יוצא לדרך.
    הפעם אתה חושב שיש לך הזדמנות לתפוס פוקימון טוב או לפחות להלחם במכון הפוקימונים הקרוב.

מה תעשה?
    "אוקי..בואו נלך להתאמן ותפוס פוקימון חזק!" אמלמל לעצמי ואוציא את בלייז.
    "בלייז,בוא נלך לחפש פוקימון חזק!" אומר לו ואצא איתו לכיוון הדרך שהכי קרובה לעיר.

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    ליאור

[YOUTUBE]xEKj586vqy8[/YOUTUBE]

חוקי מכון פוקימון:
    - מותר לכל אחד להשתמש בפוקימון אחד בלבד בכל סיבוב.
    - רק לטוען לתג המכון יכול להחליף פוקימון במהלך הקרב.
    - הקרב הזה הוא שלושה פוקימונים לכל צד.
    - מי שכל הפוקימונים שלו יובסו - יוכרז כ-המפסיד בקרב.
    - אם הטוען לתג מנצח את הקרב - הוא זוכה בסכום כסף ובתג.

מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

"תודה רבה." אתה מודה בנימוס לראש העיר על קבלת הפרס, ואתה מנופף לרגע למצלמות ולכולם כהוקרת תודה.
    לאחר מכן, אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 1, 'אני אדלג על מכון העשב בעיר מכיוון שאין לי מספיק פוקימונים וכרגע אין לי סיכוי שם, יש לי רק את היפו ודאסק...' אתה חושב לעצמך במעט אכזבה תוך כדי הליכה, 'אני אחזור לפה מאוחר יותר...'

אבל אז אתה מרגיש משהו שזז לך בתיק. אתה לא מבין מה זה אבל אחרי שאתה מרוקן את התיק מהתכולה שלו, אתה מגלה שהביצה שלך מתחילה לבקוע. אתה מדמיין לעצמך פוקימון צ'ארמנדר קטן וחמוד אבל במקום זה מופיע לך פוקימון אחר לגמריי. אתה תוהה איך זה יכול להיות שמה שיצר את הפוקימון הזה - הוא פוקימון אש ואתה רואה דברים כחולים בתוך הביצה. אתה מחכה רגע ועוד רגע ואז בוקע לך...

http://www.pokebip.com/pokemon/poked...eneral/363.png

מה תעשה?
    SAY WHAT?!
    ---
    'מה... מה זה... ספיל...?' אני חושב לעצמי בתדהמה, אני מתכופף ומלטף את ראשו של ספיל, "איך לעזאזל אתה יצאת מהביצה הזו?" אני שואל את ספיל בחיוך קטן תוך כדי שאני מלטף אותו.
    'טוב לא נורא גם ספיל זה נחמד...' אני חושב לעצמי בחיוך, "ספיל תרצה להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו בחיוך ומראה לו את שרביטי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

עמוד 24 מתוך 49 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •