Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 49 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    דארן

ספיל

דאסק

"אל תדאג דאסק, אתה פוקימון רוח אין לו סיכוי לפגוע בך עם דחיפה!" אתה אומר בבטחון לדאסק.
    "תשתמש בקרן בלבול על ספיל!" אתה צועק במהירות ומצביע לכיוון ספיל, "ואז תן לו את אגרוף הצל החזק ביותר שלך!"
    המתקפה עושה את שלה, ספיל מסוחרר ולא יכול עוד להלחם. הוא מסמן לך שזה בסדר אם תתפוס אותו.
    אתה זורק את השרביט והוא מכיל את הפוקימון ותופס אותו. יש לך ספיל חדש בצוות.

מה תעשה?

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    ליאור

נגד

וינזאור

גנגר

אני אומר לגנגר " אתה חייב לקום מיד לפני שוינזאור יגמור לטעון את קרן הסולארית שלו.
    אם לא תקום כנראה תפסיד בקרב.אני לא רוצה שתפסיד אני רוצה שתנצח אותו או שתגמור תקרב"
    וינזאור מסיים לשאוב את הקרן הסולרית שלו והוא יורה אותה לעבר גנגר.
    בשנייה שהמתקפה נשלחת גנגר מתעורר, אבל זה כבר מאוחר מדיי. גנגר נפגע במלוא בעוצמה.
    אתה מחכה לראות מה יקרה אחרי שכל העשן והאבק מתפזרים ואתה מגלה שגנגר מעולף.

מה תעשה?
    אני צועק לגנגר בקול רם " לאא גנגר הפסדת לוינזאור. חבל שהפסדת ציפתי ממך להרבה בקרב לא נורא " .אני מחזיר את גנגר לשרביט שלו ואז פונה למנהיגה " את חזקה מאוד אבל הפוקימון האחרון שלי יביס אותך " .אני מוציא את ממגמרוטאר מן השרביט שלו ואומר לו" הכול תלוי בך אתה חייב להבין את וינזאור.תשתמש עליו במתקפת להביור ובאגרוף אש את וינוזאר "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. היכל התהילה
    אלון

"יפה בלייזיקאן!" אתה רץ ואלך לכיוון, אתה מסמן לו בידך שהוא היה מעולה.
    אחרי זה אתה לוקח את השרביט ומוציא את צ'אטוט, "שלום צ'אטוט" אתה אומר לו.
    הוא עונה לך כמו תוכי: "שלום צ'אטוט".
    אתה צוחק ואומר לו: "לך קוראים צ'אטוט, לי קוראים אלון".
    והוא עונה לך: "לך קוראים צ'אטוט, לי קוראים אלון".
    ככה אחרי צהרים שלם אתה מנסה ללמד אותו משהו חדש, אבל לא ממש מצליח.

מה תעשה?

4. היכל התהילה
    ליאור

נגד

אתה צועק לגנגר בקול רם " לאא גנגר הפסדת לוינזאור. חבל שהפסדת ציפתי ממך להרבה בקרב לא נורא " .אתה מחזיר את גנגר לשרביט שלו ואז פונה למנהיגה " את חזקה מאוד אבל הפוקימון האחרון שלי יביס אותך " .אתה מוציא את ממגמרוטאר מן השרביט שלו.

המאמנת אומרת לך: "תודה רבה, גם אתה מאמן לא רע בכלל ובדרך כלל אף אחד לא באמת מצליח להביא נצחון כאשר זה קרב המכון הראשון שלו. בדרך כלל הם הולכים למכונים אחרים, משיגים שם נצחונות ואז הם באים לפה עם פוקימונים חזקים יותר וידע רב יותר".

וינזאור

מגמורטר

אתה אומר לו" הכול תלוי בך אתה חייב להבין את וינזאור.תשתמש עליו במתקפת להביור ובאגרוף אש את וינוזאר "
    היא אומרת לוינזאור לנסות להתחמק אבל זה מאוחר מדיי. המתקפה של מגמורטר מוציאה את וינזאור מכלל פעולה.
    המנהיגה מחליטה להוציא את הפוקימון האחרון שלה.

מה תעשה?

5. היכל התהילה
    שיקאמארו

"אני רואה שאין לי ברירה אחרת, אלא להוציא את אחד הפוקימונים שלי", אתה אומר.
    אתה מוציא את הקרובאט שלי מתוך השרביט שלו, תוך כדי התרחקות מהם.
    לאחר מכן אגיד לקרובאט:"קרובאט-השתמש בחיתוך אווירי!" בביטחון.

צוות פוקימונים מעוותים
    קרובאט

המתקפה פוגעת ביצור הזומבי הקטן והוא נחתך ויורד לו דם.
    אבל היצור הגדול דופק שאגה שטרם שמעת קודם והוא שולח קרן על לעבר קרובאט.
    רק בגלל המהירות של קרובאט, המתקפה מחמיצה את עצמה.
    אבל אתה מודע לכך שאם לא תעשה משהו במהירות - אתה עלול למצוא את עצמך מת.

מה תעשה?

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

נגד

אתה צועק לגנגר בקול רם " לאא גנגר הפסדת לוינזאור. חבל שהפסדת ציפתי ממך להרבה בקרב לא נורא " .אתה מחזיר את גנגר לשרביט שלו ואז פונה למנהיגה " את חזקה מאוד אבל הפוקימון האחרון שלי יביס אותך " .אתה מוציא את ממגמרוטאר מן השרביט שלו.

המאמנת אומרת לך: "תודה רבה, גם אתה מאמן לא רע בכלל ובדרך כלל אף אחד לא באמת מצליח להביא נצחון כאשר זה קרב המכון הראשון שלו. בדרך כלל הם הולכים למכונים אחרים, משיגים שם נצחונות ואז הם באים לפה עם פוקימונים חזקים יותר וידע רב יותר".

וינזאור

מגמורטר

אתה אומר לו" הכול תלוי בך אתה חייב להבין את וינזאור.תשתמש עליו במתקפת להביור ובאגרוף אש את וינוזאר "
    היא אומרת לוינזאור לנסות להתחמק אבל זה מאוחר מדיי. המתקפה של מגמורטר מוציאה את וינזאור מכלל פעולה.
    המנהיגה מחליטה להוציא את הפוקימון האחרון שלה.

מה תעשה?
    אני אומר למנהיגה " זהו קרב המכון הראשון שלי דרך אגב.יופי את הולכת להפסיד " .אני אומר למגמרוטאר " יופי עכשיו נותר להביס את ויקטרביל שלה.טוב תשלח את הלהביור הכי חזק שלך ולאחר מכן תשמש בפיצוץ אש עליו "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן

ספיל

דאסק

"אל תדאג דאסק, אתה פוקימון רוח אין לו סיכוי לפגוע בך עם דחיפה!" אתה אומר בבטחון לדאסק.
    "תשתמש בקרן בלבול על ספיל!" אתה צועק במהירות ומצביע לכיוון ספיל, "ואז תן לו את אגרוף הצל החזק ביותר שלך!"
    המתקפה עושה את שלה, ספיל מסוחרר ולא יכול עוד להלחם. הוא מסמן לך שזה בסדר אם תתפוס אותו.
    אתה זורק את השרביט והוא מכיל את הפוקימון ותופס אותו. יש לך ספיל חדש בצוות.

מה תעשה?
    "כל הכבוד דאסק!" אני קורא בחיוך ומלטף את ראשו של דאסק, ואז מחזיר אותו לשרביט, "עבודה טובה." אני מוסיף.
    לאחר מכן, אני ממשיך בדרכי בדרך 1, בידיעה שאני אחזור מאוחר יותר במסע שלי לעיר אמוריה, כדי להשלים שם את מכון העשב.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

8. היכל התהילה
    ליאור

נגד

אתה אומר למנהיגה " זהו קרב המכון הראשון שלי דרך אגב .את הולכת להפסיד " .
    אתה אומר למגמרוטאר " יופי עכשיו נותר להביס את ויקטרביל שלה.
    טוב תשלח את הלהביור הכי חזק שלך ולאחר מכן תשמש בפיצוץ אש עליו "
    ויקטריבל, אני רוצה שתשתמש בפרוטקט ולאחר מכן שתשתמש בריח מתוק".
    ויקטריבל

מגמורטר

שני הפוקימונים שולחים את המתקפות שלהם. מגמורטר עם המתקפה התוקפנית שלו וויקטריבל עם ההגנה שלו.
    נוצר פיצוץ ענקי ובסופו של דבר מתגלה ששום נזק לא נגרם לפוקימון העשב.
    מיד לאחר מכן הוא שולח ריח מתוק לעבר מגמורטר שמתחיל לחייך ולהסמיק. הוא מתאהב בויקטירבל.
    אתה שואג עליו שיתקוף עם הפיצוץ אש, אבל מגמורטר מסרב לתקוף את אהובת ליבו החדשה.

מה תעשה?

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון

"יפה בלייזיקאן!" אתה רץ ואלך לכיוון, אתה מסמן לו בידך שהוא היה מעולה.
    אחרי זה אתה לוקח את השרביט ומוציא את צ'אטוט, "שלום צ'אטוט" אתה אומר לו.
    הוא עונה לך כמו תוכי: "שלום צ'אטוט".
    אתה צוחק ואומר לו: "לך קוראים צ'אטוט, לי קוראים אלון".
    והוא עונה לך: "לך קוראים צ'אטוט, לי קוראים אלון".
    ככה אחרי צהרים שלם אתה מנסה ללמד אותו משהו חדש, אבל לא ממש מצליח.

מה תעשה?
    "טוב,תשתמש בתעופה אל השמיים!" אומר לו.
    אחרי זה אומר "צ'אטוט!" ואסמן לו לבוא,לאחר מכן אחזיר אותו לשרביט וגם את בלייזיקאן ואתחיל להסתובב בעיר שקרובה אלי.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

"אםםםם..." אתה חושב רגע, הבנאדם באמת נשמע משכנע. "לא לא לא." אתה אומר לו. "בכלל רציתי לבוא לכאן כדי להשיג דברים בשביל המכון." אתה בודק רגע את הפנים של המוכר. "רגע, אני לא מכיר אותך מאיזה שהוא מקום?" אתה שואל אותו.

הוא מחייך, מצטנע ושואל אותך אם אתה רוצה חתימה. מסתבר שהוא שחקן מפורסם. הוא גילם את מוכר מג'יקארפים בסדרת האנימה המצליחה "פוקימון", וכעת, אחרי שקריירת המשחק שלו הגיעה לפיק שלה, הוא חשב לפתוח באמת דוכן למכירת מג'יקארפים, למכור T שירטים ולחתום למעריצים שלו.

אתה שואל אותו איך העסקים והוא אומר לך שבקרוב הוא צפוי לפתוח מפעל שני והפעם ביפן. "עלויות המסחר שם הם בדיחה ואם אתה שואל אותי - להעסיק יפני זה הרבה יותר טוב מלהעסיק סיני. אתה לא מבין בנושא הזה ולכן אתה משנה נושא וככה שעתיים אתם מעבירים בדיבורים ומסתבר שהוא בחור די נחמד.

מה תעשה?
    חחחחח... לא באמת הכרתי אותו במשחק, זה השיטה הכי טובה להיפטר מנוכלים. אהבתי את הרעיון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי טיפה זמן של מחשבה אני מגבש את האסטרטגיה שלי לגבי איך אני רוצה לעבור את המכון.
    אני חוזר אל המכון ומוציא את הפוקימונים שלי החוצה ואני מסביר להם את עיקרי האסטרטגיה שלי.
    אחר כך אני נכנס למכון.
    "באתי לאתגר את מאמן המכון!" אני קורא בקולי קולות. 'מעניין אם מישהו שומע אותי' אי חושב לעצמי.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שיקאמארו

"אני רואה שאין לי ברירה אחרת, אלא להוציא את אחד הפוקימונים שלי", אתה אומר.
    אתה מוציא את הקרובאט שלי מתוך השרביט שלו, תוך כדי התרחקות מהם.
    לאחר מכן אגיד לקרובאט:"קרובאט-השתמש בחיתוך אווירי!" בביטחון.

צוות פוקימונים מעוותים
    קרובאט

המתקפה פוגעת ביצור הזומבי הקטן והוא נחתך ויורד לו דם.
    אבל היצור הגדול דופק שאגה שטרם שמעת קודם והוא שולח קרן על לעבר קרובאט.
    רק בגלל המהירות של קרובאט, המתקפה מחמיצה את עצמה.
    אבל אתה מודע לכך שאם לא תעשה משהו במהירות - אתה עלול למצוא את עצמך מת.

מה תעשה?
    התגובה הארוכה ביותר שלי :-)
    --------------------------------------
    "אוקיי, הגיע הזמן לתגבורת!" אומר ואוציא את שאר הפוקימונים שלי מהשרביטים שלהם.לאחר מכן אגיד למונפרנו:"מונפרנו-השתמש באגרוף ממוקד על הפוקימון הקטן יותר ולאחר מכן עלה על קרובאט!" ולקרובאט:"השתמש עכשיו באס אווירי על הפוקימון הגדול!השתדל להיות מעל האדמה!" וללפרס אגיד:"השתמשי בגלישה על שני הפוקימונים היריבים!" ואחשוב לעצמי:"אני מקווה שאני לא אפגע מהמתקפות של הפוקימונים היריבים, וגם שהפוקימונים שלי לא.לא לחינם חשבתי להשיג דווקא אותם, הם הפוקימונים החזקים ביותר שאני מכיר.אני מקווה שהם לא ימותו לי.ממש לא." בתקווה שהפוקימונים שלי יצליחו.לאחר המחשבות, אצעק להם קריאות עידוד כמו:"קדימה חבר'ה!אתם יכולים לעשות את זה!אל תוותרו!"
    NYO HO HO BITCH

12. היכל התהילה
    דארן

"כל הכבוד דאסק!" אתה קורא בחיוך ומלטף את ראשו של דאסק, ואז מחזיר אותו לשרביט, "עבודה טובה." אתה מוסיף.
    לאחר מכן, אתה ממשיך בדרכי בדרך 1, בידיעה שתחזור מאוחר יותר במסע שלך לעיר אמוריה, כדי להשלים שם את מכון העשב.
    אתה רואה מלא מאמנים צועדים גם כן בדרך הזו במטרה שיום אחד הם יקראו "פוקימוני מאסטר", ולאחד מהם קוראים טימי.
    אתה מדבר קצת עם טימי ומסתבר שהוא אחיין של אש קאטשם והוא בא מהעיר פאלט, כלומר זו שהייתה כאשר השנה הייתה 2011.
    אתה מספר לו קצת על איך איבדת את צ'ארדיזארדית שלך ואיך מצאת ספיל והוא מכנה את המקרה הזה נס.
    לבסוף הוא שואל אותך אם אתה הולך לבקר ביער ירושלים.

מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

הייד פארק

'לא כדאי לבזבז זמן אליהם...' אתה חושב לעצמך ואז מחפש פוקימונים מסוג אש אשר יעזרו לך במכון העשב.
    אבל אתה לא מוצא פוקימונים מסוג אש, אתה מגיע לאיזור הפארק שמכיל פוקימונים מסוג עשב.
    אתה מוצא שלושה סוגים של פוקימונים. צעדת 256 צעדים והיית בספארי קרוב לחצי שעה.

או או

מה תעשה?
    "הינה רוזליה!" אומר ואז אוציא את סניזל החוצה, "תקפיא אותו בעזרת אגרוף קרח ואז תשתמש בשיסוע לילה!" אפקוד על סניזל אחרי שהוא אוציא אותו מהשרביט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

נגד

אתה אומר למנהיגה " זהו קרב המכון הראשון שלי דרך אגב .את הולכת להפסיד " .
    אתה אומר למגמרוטאר " יופי עכשיו נותר להביס את ויקטרביל שלה.
    טוב תשלח את הלהביור הכי חזק שלך ולאחר מכן תשמש בפיצוץ אש עליו "
    ויקטריבל, אני רוצה שתשתמש בפרוטקט ולאחר מכן שתשתמש בריח מתוק".
    ויקטריבל

מגמורטר

שני הפוקימונים שולחים את המתקפות שלהם. מגמורטר עם המתקפה התוקפנית שלו וויקטריבל עם ההגנה שלו.
    נוצר פיצוץ ענקי ובסופו של דבר מתגלה ששום נזק לא נגרם לפוקימון העשב.
    מיד לאחר מכן הוא שולח ריח מתוק לעבר מגמורטר שמתחיל לחייך ולהסמיק. הוא מתאהב בויקטירבל.
    אתה שואג עליו שיתקוף עם הפיצוץ אש, אבל מגמורטר מסרב לתקוף את אהובת ליבו החדשה.

מה תעשה?
    אני אומר למגמרוטאר " אז אני רואה שאתה בן.תקשיב לא אכפת לי שויקטרביל היא אהובת ליבך אבל אתה צריך להביס אותה.צא מזה מיד.אסור לך להתאבה בה.יש לי רעיון תשתמש על עצמך בלהביור .לאחר מכן אם תצא תשלח לעבר ויקטרביל בלהביור "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. היכל התהילה
    גלעד

אתה עוזב את מוכר המג'יקארפים מאחור ואתה עושה את דרכך למכון העיר.
    אתה מחליט שאתה הולך לנקוט בעמדה תוקפנית.

אחרי טיפה זמן של מחשבה אתה מגבש את האסטרטגיה שלך לגבי איך שאתה רוצה לעבור את המכון.
    אתה חוזר אל המכון ומוציא את הפוקימונים שלך החוצה ואתה מסביר להם את עיקרי האסטרטגיה שלך.
    אחר כך אתה נכנס למכון. "באתי לאתגר את מאמן המכון!" אני קורא בקולי קולות. 'מעניין אם מישהו שומע אותי' אתה חושב לעצמך.

אבל אין שם אף אחד. אתה קורא, דופק על הקירות וצורח אבל אף אחד לא עונה לך.
    מישהו מבחוץ למכון אומר לך שברוב זמן היממה מאמנת מכון האנון בכלל לא נמצאת שם, אלא במערות שלמה.
    אתה שואל אותו איפה זה המערות האלה והוא מכוון אותך לשם.
    אתה מתקדם לעבר מחצבות המלך שלמה ואתה מגלה שזה מכרה בגודל של עיר עירונית ב2011.

מחצבות שלמה המלך

מה תעשה?

עמוד 28 מתוך 49 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •